SalesChecker - Hvordan Fjernes Det?

-
 0
Type: Adware
 

SalesChecker er endnu en skadelig applikation, der kategoriseres som et PUP (potentielt uønsket program) og en adware. Selvom udviklerne af dette softwareprogram lover, at det er et nyttigt værktøj, der vil hjælpe dig med at spare både tid og penge, når du handler online, ved at forsyne dig med diverse kuponer, tilbud og kommercielle tilbud, er det ikke sandt. SalesChecker vil hverken spare din tid eller penge, da den støttes af annoncer og sponsoreres af tredjeparterne, hvilket betyder, at den vil vise popups, der ikke nødvendigvis er de bedste online tilbud. Annoncer af SalesChecker dukker som regel op på e-handel hjemmesider, såsom eBay eller Amazon, og tilbyder dig at købe nogle særlige varer til en bedre pris. Det er heller ikke sandt og du skal ikke tro på dem, da disse annoncer kommer fra tredjeparterne og for det meste er falske. Problemet med SalesChecker er, at for at tjene flere penge, så tillader indehaverne af den, at alle kan annoncere ved hjælp af deres reklamenetværk. Det betyder, at diverse cyberkriminelle, såsom udviklere af malware eller svindlere er velkomne til at reklamere for deres tjenester eller varer på SalesChecker, og det udsætter dig for fare for at blive inficeret med en farlig virus eller blive snydt og bedraget. Det er grunden til, at du ikke skal klikke på de annoncer, der leveres af SalesChecker. Hvis du imidlertid gør det, vil du straks blive omdirigeret til tredjeparternes hjemmeside, der kan være inficeret af cyberkriminelle og som derfor kan resultere i, at din OS bliver angrebet af malware eller at du bliver fuppet.

SalesChecker fungerer som en browsertilføjelse, der kan føjes til alle de mest populære browsere, såsom Google Chrome, Mozilla Firefox og Internet Explorer. Den virker perfekt i alle versioner af Windows OS, fra Windows XP til Windows 8.1. Som du kan se, så er denne skadelige og uønsket applikation ikke anvendelig på Mac, så Apple tilhængere kan slappe af lidt endnu. SalesCheckers annoncer er ikke kun falske og skadelige, de er også generende. Uanset hvornår du søger på internettet ved hjælp af din foretrukne browser, vil SalesChecker vise annoncer i alle slags former, såsom pop-up, pop-under, in-text (i-tekst) eller bannerreklamer. Hvis din computer er inficeret med SalesChecker, vil den starte automatisk, hver gang du bruger din PC. Når du åbner din netbrowser, vil et nyt faneblad blive åbnet af SalesChecker.

Hvis du besøger den officielle hjemmeside på www.saleschecker.info, så kast et blik på Fortrolighedspolitikken. Der vil du finde en sætning, der hævder følgende:

Når du benytter vores Hjemmeside, kan vi finde på at bede dig om at give os særlige personlige identificerbare oplysninger, der kan bruges til at kontakte eller identificere dig. Personlige identificerbare oplysninger kan indeholde, men er ikke begrænset til, dit navn, e-mail adresse, postadresse og telefonnummer (”Personlig Information”). Ligesom mange hjemmesideoperatører, indsamler vi information, som din browser sender, hver gang du besøger vores side (”Log Data”). Disse Log Data kan indeholde information, såsom din computers Internet Protokol (”IP”) adresse, browsertype, browserversion, vores Hjemmesides sider, som du besøger, tid og dato for dit besøg, tiden du har brugt på de sider og andre statistikker.

Med andre ord så betyder det, at dine personlige data vil blive indsamlet og videregivet til tredjeparterne. De tilpasser deres annoncer ifølge de oplysninger, og gør dem dermed mere relevante og tillokkende for dig, når de er baseret på dine søgevaner. Formålet med SalesChecker er at få dig til at klikke på annoncerne, fordi skaberne af denne applikation får penge for hvert klik. De udvikler nettrafik og finder kundeemner.

Du har måske bemærket, at der ikke findes nogen downloadfunktion på www.saleschecker.info. Grunden er, at denne malware distribueres ved at følge med andet gratis software, der kan hentes ned fra internettet. Det vil sige, at når du downloader og installerer freebies fra en hjemmeside, der virker mistænkelig, er der chance for, at SalesChecker vil blive tilføjet sammen med dem. For at undgå at det sker, bør du være meget opmærksom under installationen af den slags gratis software. Du skal ikke springe noget trin over (du skal ikke bare klikke ”næste” og ”accepter” uden først at læse det hele), og vælg en brugerdefineret eller avanceret installationsmåde, hvis det er muligt. Det vil gøre dig i stand til at se alle tilgængelige valgmuligheder. Se efter diverse afkrydsningsbokse, da de allerede kan være krydset af for dig. De vises som regel i en meget lille font/skrifttype og det gør dem næsten usynlige. Hvis du bemærker, at noget ekstra software eller værktøjslinjer, som du ikke kender, vil blive installeret sammen med det andet, så skal du ikke tillade det, da det muligvis kan være en malware. Hvis det er for sent og din computer allerede er inficeret, anbefaler vi på det kraftigste, at du skanner den med et pålideligt anti-malware program, såsom Spyhunter eller malwarebytes. Det vil finde truslen og fjerne den automatisk. Desuden vil et af disse programmer ligeledes beskytte din computer fra lignende trusler fremover. Hvis du ikke har lyst til at downloade ekstra software, og i stedet ønsker at udføre opgaven selv, kan du gøre det ved at følge vores trin-for-trin SalesChecker fjernelsesvejledning nedenfor.Automatiske fjernelsesværktøjer til SalesChecker

 
 
Bemærk: Denne Reimage-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom SalesChecker, samt hjælpe med deres fjernelse.Du kan selv fjerne fundne filer, processer og poster i registreringsdatabasen, eller du kan købe en fuld version.  Vi kan have tilknytning til nogle af disse programmer. Alle oplysninger er til rådighed i bekendtgørelsen.

Således slipper du af med SalesChecker virus

Sådan fjernes SalesChecker ved hjælp af Windows Kontrolpanel

Mange hijackere og adware såsom SalesChecker installerer nogle af deres egne komponenter som almindelige Windows programmer samt ekstra software. Denne del af malware kan afinstalleres fra Kontrolpanelet. Du kan få adgang til det, ved at gøre følgende:

 • Start → Kontrolpanel (ældre Windows) eller tryk på Windowstasten → Søg og indtast Kontrolpanel (Windows 8);
  Control panel
 • Vælg Afinstaller Program;
  Programs and features
 • Gå igennem en programliste og vælg poster, der har forbindelse til SalesChecker
  Remove toolbars
 • Klik Afinstaller knappen.
  Uninstall
 • I mange tilfælde er anti-malware programmer bedre til at finde relaterede parasitter, så derfor anbefaler jeg, at man installerer Reimage og Spyhunter, som kan identificere andre programmer, der kan være en del af denne infektion.
  Scan with spyhunter

Denne metode vil ikke fjerne nogle browser plugins, så derfor skal du fortsætte til den næste del af fjernelsesvejledningen.

Fjernelse af SalesChecker fra dine browsere

  Top Fjern ondsindede udvidelser fra Internet Explorer

 • Klik på Tandhjulsikonet -> Administrer Tilføjelser.
  Add-on
 • Gå igennem Værktøjslinjer og udvidelser. Fjern alt, der har forbindelse med SalesChecker samt elementer, du ikke kender, som ikke er lavet af Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
  Disable add-ons
 • Luk Indstillinger.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med SalesChecker, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Tandhjulsikonet -> Internet indstillinger
  Internet options
 • Vælg fanen Avanceret og klik på Nulstil.
  Reset settings
 • Vælg en ”Slet personlige indstillinger” afkrydsningsboks og klik på Nulstil.
  Reset approve
 • Klik på Luk i bekræftelsesboksen, og luk derefter din browser.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med er anti-malware program.

  Top Fjernelse SalesChecker fra Chrome

 • Klik på menu knappen i øverste højre hjørne i Google Chrome vinduet. Vælg ”Indstillinger”.
  Open settings
 • Klik på ”Udvidelser” til venstre i menuen.
 • Gå listen med udvidelser igennem og fjern programmer, som du ikke har brug for, især dem, der ligner SalesChecker. Klik på affaldsspand-ikonet ved siden af SalesChecker eller andre tilføjelser, som du gerne vil fjerne.
  Remove extensions
 • Klik på ”Fjern” i bekræftelsesvinduet.
  Remove approve
 • Hvis du ikke er sikker, kan du deaktivere dem midlertidigt.
  Disable extension
 • Genstart Chrome.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med SalesChecker, så nulstil dine browserindstillinger til standard indstillingerne.

 • Klik på Chrome menuen (tre horisontale linjer) og vælg Indstillinger.
  Open settings
 • Rul ned til bunden af siden og klik på ”Nulstil indstillinger”.
  Reset settings
 • Klik på Nulstil i bekræftelsesboksen.
  Reset approve

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Fjernelse SalesChecker fra Firefox

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla vinduet og vælg ”Tilføjelser” ikonet (eller tast Ctrl+Shift+A på dit tastatur).
  Select add-on
 • Gå listen med Udvidelser og Tilføjelser igennem, og fjern alt, der har forbindelse med SalesChecker samt elementer, du ikke genkender. Hvis du ikke kender udvidelsen og den ikke er lavet af Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe, så har du nok ikke brug for den.
  Remove add-on

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med SalesChecker, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla vinduet. Klik på ”Hjælp”.
  Help button
 • Vælg Fejlfinding information i Hjælp menuen.
  Troubleshooting
 • Klik på Nulstil Firefox.
  Refresh firefox
 • Klik på Nulstil Firefox i bekræftelsesboksen. Mozilla Firefox vil lukke og ændre indstillingerne til standard.
  Refresh firefox approve

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Sådan fjerner man SalesChecker fra Microsoft Edge:

Nulstilling af Microsoft Edge indstilling (Metode 1)

 • Åbn Microsoft Edge og klik på Mere (de tre prikker øverst til højre på skærmen), vælg derefter Indstillinger.
  Open settings
 • I vinduet Indstillinger klikker du på Vælg, hvad der skal ryddes.
  Choose clear
 • Vælg alt det, du gerne vil fjerne og klik på Ryd.
  Clear browsing data
 • Højreklik på Start og vælg Jobliste.
  Open task manager
 • I fanen Processer højreklikker du på Microsoft Edge og vælger Gå til detaljer.
  Go to details
 • I Detaljer kigger du efter poster kaldet Microsoft Edge – højreklik på hver af dem og vælg Afslut job for at sætte en stopper for de poster.
  End Edge task

Hvis den første metode ikke virker, kan du følge punkterne til den avancerede metode nedenfor. Sørg for, at du sikkerhedskopierer dine data, inden du fuldfører disse punkter.

Nulstilling af Microsoft Edge indstilling (Metode 2)

 • Navigér hen til følgende mappe: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe. Vælg alle posterne i denne mappe, højreklik på dem og vælg Slet.
  Delete files
 • Klik på start-knappen og indtast ”Windows power”. Højreklik på Windows PowerShell-posten og vælg Kør som administrator.
  Open powershell
 • Når Administrator: Windows PowerShell-vinduet kommer frem på din skærm, så indsæt følgende linje efter PS: cd C:\WINDOWS\system32 og tast Enter: Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml" -Verbose}
  Run command

Når du er færdig med disse punkter, burde SalesChecker være fjernet fra din Microsoft Edge browser.

Si no puedes restablecer tu navegador a su configuración original y el problema persiste, deberás de escanear con un programa anti-malware.

  Top Fjernelse SalesChecker fra Safari (Mac OS X)

 • Klik på Safari menuen.
 • Vælg Præferencer.
  Open preferences
 • Klik på fanen Udvidelser.
 • Klik på Afinstaller tæt på SalesChecker. Fjern ligeledes alle andre ukendte eller mistænkelige poster. Hvis du ikke er sikker på, om du har brug for udvidelsen eller ej, kan du blot fjerne fluebenet i Aktiver afkrydsningsboksen, for at deaktivere udvidelsen midlertidigt.
  Extensions
 • Genstart Safari.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med SalesChecker, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Nulstil Safari.
  Choose reset
 • Vælg hvilke indstillinger, du gerne vil nulstille (normalt er alle afkrydset på forhånd) og klik på Nulstil.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

 

SalesChecker skærmbilleder

 
     
 

Om forfatteren

 
september 19, 2014 07:46, december 1, 2014 11:21
 
   
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *