SalesMagnet - Hvordan Fjernes Det?

-
 0
Type: Adware
 

SalesMagnet er et virkelig generende adwareprogram, som bliver installeret på computeren, uden at brugeren er klar over det. Det er den væsentligste grund til, at mange brugere tror, at SalesMagnet er en virus, fordi de ikke kan erindre at have installeret det. Officielt er det ikke en virus, der kan forårsage en masse ravage på din computer, men det er stadig et PUP (potentielt uønsket program), som kan lede dig til alvorlige it-sikkerhedsproblemer. Selvom udviklerne af SalesMagnet lover, at denne applikation er et effektivt og nyttigt værktøj, der vil hjælpe dig med at spare både tid og penge, ved at skaffe dig diverse kuponer, rabatter og kommercielle tilbud, når du handler online, så passer det ikke. Alle de tilbud, der for det meste dukker op på e-handel hjemmesider, såsom eBay og Amazon, kommer fra tredjeparter, og SalesMagnet tager ikke ansvar for dem. Derfor bliver SalesMagnet almindeligt brugt af forskellige it-kriminelle og svindlere, der reklamerer for deres ondsindede software via dette reklamenetværk.

Så det er åbenlyst, at du ikke skal klikke på de pågældende annoncer. Hvis du gør det, vil du straks blive omdirigeret til de førnævnte tredjeparters hjemmesider, og du vil befinde dig i en rigtig uheldig situation. SalesMagnet fungerer som en browsertilføjelse, der kan føjes til alle de mest populære browsere, såsom Google Chrome, Mozilla Firefox og Internet Explorer. Det er ikke svært at finde ud af, om din computer er inficeret med det adware, for alle de annoncer, der leveres af SalesMagnet, er markeret med et slogan, såsom ”Ads by SalesMagnet”. Udover det vil denne ondsindede applikation indsamle dine personlige oplysninger, såsom søgehistorik, IP adresse og søgeforespørgsler. Disse data videregives til tredjeparterne, som tilpasser deres annoncer i henhold til oplysningerne. Således bliver annoncerne mere relevante i forhold til dine søgevaner. SalesMagnet forsøger at udvikle nettrafik og finde kundeemner for at kunne tjene penge. De fleste it-sikkerhedseksperter anbefaler, at man fjerner dette uønskede program fra sin computer så hurtigt som muligt.

SalesMagnet

SalesMagnet kan downloades fra den officielle hjemmeside på salesmagnet.info, men det er de færreste computerbrugere med inficerede computere, der har gjort det. For det meste trænger SalesMagnet ind i systemet sammen med installationen af et andet softwareprogram. Det skyldes, at det er bundtet med freebies. Det vil sige, at når du downloader og installerer noget gratis, er der risiko for, at SalesMagnet vil blive installeret ved siden af. Hvis du gerne vil undgå det, skal du være opmærksom på installationsvejledningen ved freebies. Du skal ikke springe punkter over, og du skal vælge en brugerdefineret eller avanceret installationsmetode. Du vil på den måde være i stand til at se alle indstillinger, som enten skal godkendes eller afvises. Sørg for at der ikke bliver installeret ekstra software, som du ikke kender. Hvis det er for sent og din computer allerede er inficeret med dette adware, anbefaler vi på det kraftigste, at du scanner den med et pålideligt anti-malware program, såsom Spyhunter eller malwarebytes. Det vil finde og fjerne virussen på ingen tid. Hvis du foretrækker en manuel metode, er du velkommen til at følge vores trin-for-trin SalesMagnet fjernelsesvejledning herunder.

Sådan slettes SalesMagnet

Fjernelse af SalesMagnets hovedkomponenter og installationsprogrammer ved hjælp af Kontrolpanelet

 1. Gå til Kontrolpanel. I Windows XP/Vista/7 åbn Start -> Kontrolpanel, Tilføj/Fjern Programmer eller Afinstaller. I Windows 8 indtast Kontrolpanel i søgeboksen, og se efter Afinstaller et program. I begge tilfælde er du nok nødt til at bekræfte, at du er administrator på denne PC.
 2. Se efter SalesMagnet og/eller lignende elementer i programlisten. Ved standardindstilling anbefaler jeg at fjerne Yontoo, Webcake, alt ”savings” og ”Coupon” relateret. Scanning med et anti-malware program, såsom Spyhunter eller Stopzilla kan give dig en ide om, hvilke programmer du ligeledes bør fjerne derfra.
 3. Luk Kontrolpanel.

Fjernelse af SalesMagnet fra Internet Explorer

 1. Klik på Skruenøgleikonet -> Administrer Tilføjelser.
 2. Gennemgå Værktøjslinjer og Udvidelser. Fjern alt, der har relation til SalesMagnet og elementer, som du ikke kender, og som ikke er lavet af Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
 3. Luk Indstillinger.

Fjernelse af SalesMagnet fra Firefox

 1. Indtast about:addons i URL feltet.
 2. Gennemgå Udvidelser og Tilføjelser listen, og fjern alt, der har relation til SalesMagnet samt elementer, du ikke genkender. Hvis du ikke kender udvidelsen og den ikke er lavet af Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe, så har du nok ikke brug for den.
 3. Du kan valgfrit nulstille Firefox: gå til Firefox -> Hjælp (Hjælp i menu OSX brugere) -> Fejlfinding Information. Derefter Nulstil Firefox.

Fjernelse af SalesMagnet fra Chrome

 1. Indtast chrome://extensions i url feltet.
 2. Gå listen med udvidelser igennem og fjern programmer, du ikke har brug for, især dem, der ligner SalesMagnet. Hvis du ikke er sikker, kan du inaktivere dem midlertidigt.
 3. Genstart Chrome.

Du kan valgfrit indtaste chrome://settings i URL feltet, klikke på Avancerede indstillinger, rulle ned til bunden af listen og klikke på Nulstil Browserindstillinger.

Automatiske fjernelsesværktøjer til SalesMagnet

 
 
Bemærk: Denne Reimage-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom SalesMagnet, samt hjælpe med deres fjernelse.Du kan selv fjerne fundne filer, processer og poster i registreringsdatabasen, eller du kan købe en fuld version.  Vi kan have tilknytning til nogle af disse programmer. Alle oplysninger er til rådighed i bekendtgørelsen. 

SalesMagnet skærmbilleder

 
     
 

Om forfatteren

 
juli 20, 2015 08:37, juli 20, 2015 08:37
 
   
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *