Saver Box - Hvordan Fjernes Det?

-
 0
Type: Adware
 

Saver box kan være grunden til, at du ser diverse reklamer i din netbrowser. Det er en reklamestøttet applikation, der vil vise tredjeparters reklamer. Det faktum, at de annoncer kommer fra tredjeparterne, er det mest skræmmende. Saver box er ikke ansvarlig for indholdet af pop-ups, og det er ikke nogen hemmelighed, at en masse malware distributører eller endda svindlere benytter den slags reklamenetværk, for at fremme deres produkter eller tjenester. Når det er sagt, er det klart, at hvis Saver box er installeret i din computer, kan du risikere at få den inficeret med malware eller endda miste private oplysninger, ved at give den slags svindlere adgang til dem.

Selvom udviklerne af Saver box beskriver det som et nyttigt program, der vil hjælpe dig med at spare både tid og penge, når du handler omline, ved at forsyne dig med diverse kuponer og tilbud, så er det ikke sandt. De tilbud er falske, og du bør ikke klikke på dem, for hvis du først gør det, vil du straks blive omdirigeret til tredjeparternes hjemmeside, der kan være inficeret og dermed skade dit operative system eller fortrolige oplysninger. Saver box annoncer dukker for det meste op på e-handel hjemmesider, såsom eBay eller Amazon, og tilbyder dig at købe særlige varer til favorable priser. Det er grunden til, at mange brugere fristes til at klikke på dem. Denne applikation fungerer som en browsertilføjelse, der kan føjes til alle de mest populære netbrowsere, såsom Google Chrome, Mozilla Firefox og Internet Explorer. Den er baseret på at tjene penge, ved at udvikle trafik og indsamle kundeemner, så Saver box’ vigtigste formål er at få dig til at klikke på de annoncer, der leveres af denne adware. Af den samme grund vil den indsamle dine personlige oplysninger, såsom søgeforespørgsler, søgehistorik eller IP adresse. Disse data vil senere hen blive givet videre til de førnævnte tredjeparter. De tilpasser deres annoncer ifølge de oplysninger og gør dem således mere relevante for dine søgevaner, og dermed øges chancen for, at du vil klikke på dem.

De fleste specialister indenfor netsikkerhed kategoriserer denne applikation som en adware og et PUP (potentielt uønsket program). Selvom den ikke i sig selv er en farlig virus, kan den lede dig ud i alvorlige problemer, så derfor det nødvendigt straks at fjerne den. Det er ikke svært at finde ud af, om din computer er inficeret med denne adware – de pop-ups er som regel mærket med et slogan ”Ads by Saver box” (Saver box’ annoncer). Så hvis du bemærker denne meddelelse i din netbrowser, er du nødt til at fjerne Saver box.
Saver box

Saver box distribueres ved hjælp af urimelige metoder. Du kan downloade det direkte fra dets officielle hjemmeside på www.saverbox.info, men som regel er det ikke på den måde, programmet kommer ind i din PC. Denne applikation spredes, ved at følge med andet gratis software, såsom media players, flash games, osv. Det vil sige, når du downloader og installerer gratis software, overser du punktet i installationsguiden, der fortæller om, at ekstra værktøj vil blive installeret, og ved at du klikker ”accepter” eller ”fortsæt”, giver du selv tilladelse til det. Så hvis du spekulerer på, hvordan du kan holde din computer fri for Saver box og andet lignende malware, bør du være yderst forsigtig under installationen af gratis software, der er hentet fra internettet. Du skal aldrig springe noget trin over og du skal ikke klikke på nogen knap, før du har læst det hele to gange. Det anbefales ligeledes at vælge en brugerdefineret eller avanceret installationsmåde – på den måde vil du være i stand til at se alle tilgængelige valgmuligheder. Skulle det være for sent og din computer allerede er inficeret, bør du fjerne det hurtigst muligt. For at gøre det, anbefaler vi, at du skanner din PC med et pålideligt anti-malware program, såsom Spyhunter eller malwarebytes, og Saver box vil blive fjernet automatisk. Du kan også gøre det manuelt ved hjælp af vores trin-for-trin Saver box fjernelsesvejledning nedenfor.

Sådan afinstalleres Saver box

Ved brug af Kontrolpanel til at fjerne Saver box’ hovedkomponenter og installationsprogrammer

 1. Gå til Kontrolpanel. I Windows XP/Vista/7 åbn Start -“Kontrolpanel, Tilføj/Fjern Programmer eller afinstallér. I Windows 8 indtast Kontrolpanel i søgeboksen, derefter se efter Afinstallér et program. I begge tilfælde er du nok nødt til at bekræfte, at du er administrator på denne PC.
 2. Se efter Saver box og/eller lignende elementer på programlisten. Ved standardindstilling anbefaler jeg at fjerne Yontoo, Webcake, alt ”savings” og ”Coupon” relateret. Skanning med anti-malware programmer såsom Spyhunter eller Stopzilla kan give dig en ide om, hvilke programmer du ligeledes bør fjerne derfra.
 3. Luk Kontrolpanel.

Fjernelse af Saver box fra Internet Explorer

 1. Klik på Skruenøgleikonet -> Administrer Addons.
 2. Gå til Værktøjslinjer og Udvidelser. Fjern alt der har relation til Saver box og elementer, som du ikke er sikker på er lavet af Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
 3. Luk Valgmuligheder.

Fjernelse af Saver box fra Firefox

 1. Indtast about:addons i URL feltet.
 2. Gå igennem Udvidelser og Addons listen, fjern alt, der har relation til Saver box og elementer, du ikke genkender. Hvis du ikke genkender udvidelsen og den ikke er lavet af Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe, så har du nok ikke brug for den.
 3. Du kan valgfrit nulstille Firefox: gå til Firefox -> Hjælp (Hjælp i menu OSX brugere) -> Troubleshooting Information. Derefter Nulstil Firefox.

Fjernelse af Saver box fra Chrome

 1. Indtast chrome://extensions i URL feltet.
 2. Gå igennem listen med udvidelser og fjern programmer, du ikke har brug for, især dem der ligner Saver box. Hvis du ikke er sikker, kan du inaktivere dem midlertidigt.
 3. Genstart Chrome.
 4. Du kan valgfrit indtaste chrome:// settings i URL feltet, klikke på Avancerede indstillinger, rulle ned til bunden af listen og klikke på Nulstil Browserindstillinger.

Automatiske fjernelsesværktøjer til Saver box

 
 
Bemærk: Denne Reimage-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom Saver Box, samt hjælpe med deres fjernelse.Du kan selv fjerne fundne filer, processer og poster i registreringsdatabasen, eller du kan købe en fuld version.  Vi kan have tilknytning til nogle af disse programmer. Alle oplysninger er til rådighed i bekendtgørelsen.     
 

Om forfatteren

 
september 15, 2014 07:46, september 15, 2014 07:46
 
   
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *