SaverOn - Hvordan Fjernes Det?

-  0
Type: Adware
 

SaverOn kan ved første øjekast virke som en brugbar applikation, men den er kategoriseret som en adware, og du skal ikke have den installeret i din computer. Den vil vise generende annoncer i dine netbrowsere. Og de er ikke kun irriterende, men også skadelige. Denne uønskede applikation trænger ind i computerne, uden at brugerne overhovedet er klar over det. Det er imidlertid ikke særligt svært at afgøre, om din computer er inficeret, da alle annoncerne, der vises af denne adware, er markeret med sætninger såsom ”Ads by SaverOn” eller Brought to you by SaverOn”. Hvis du har lagt mærke til denne forekomst, er din computer helt bestemt inficeret, og du er nødt til at skride til handling, for at fjerne dette uønskede program.

Hvis du ikke har nogen tidligere erfaring med at fjerne virusser fra din computer, bør du downloade et pålideligt anti-malware program, såsom SpyHunter, Malwarebytes eller StopZilla. Installer det og kør en scanning af alle filer, der er gemt i din computer. Det vil automatisk finde og fjerne truslen, samt beskytte dit system mod lignende infektioner fremover. Hvis du imidlertid mener, at du kan gøre det manuelt, uden hjælp af sikkerhedssoftware, så skal du bare rulle ned til slutningen af denne artikel, og følge vores trin-for-trin vejledning til fjernelse af SaverOn. Vi har lavet den for at hjælpe dig igennem denne komplicerede proces angående virusfjernelse. Følg omhyggeligt alle punkterne, og du vil være i stand til at fjerne SaverOn å ingen tid.

Hvis du gerne vil vide mere om de særlige egenskaber ved SaverOn, skal du bare læse videre i denne artikel. Og hvis du skulle have nogle spørgsmål i forbindelse med emnet, er du velkommen til at stille dem i kommentarsektionen nedenfor.

Om SaverOn

SaverOn fungerer som en browsertilføjelse, som kan blive installeret i alle de mest populære netbrowsere, såsom Safari, Mozilla Firefox, Internet Explorer og Google Chrome. Selvom den beskrives som en applikation, der skulle kunne hjælpe dig med at spare både din tid og penge, ved at skaffe dig diverse kuponer, rabatter og tilbud, når du handler på internettet, er det ikke sandt. Når programmet først er inde i systemet, vil det vise forskellige annoncer, i alle mulige former, såsom pop-up, pop-under, i-tekst, kontekstuelle eller bannerreklamer. De dukker tilfældigt op, af og til, hvilket er ret irriterende. Det kan ikke anbefales, at du klikker på nogle af de annoncer, for du vil blive omdirigeret til andre hjemmesider, der kan være skadelige og dermed inficere din computer. Hvis du forsøger at købe noget dér, kan du endda blive snydt, og på den måde miste dine hårdtjente penge.

SaverOn virker som et mellemled mellem brugere og cyber kriminelle, som ønsker at reklamere for deres produkter eller tjenester. Da de er bandlyst fra alle lovlige reklamenetværk, benytter de adware ligesom dette til at dirigere trafik til deres hjemmesider. Det er grunden til, at du ikke skal klikke på annoncerne, men i stedet afinstallere SaverOn hurtigst muligt. Det kan ligeledes infiltrere andet malware i din computer, så hvis den er installeret i lang tid, kan du få flere ekstra infektioner på halsen.

Dette adware program er også kendt for indsamling af data. Når det er installeret, vil det registrere dine personlige oplysninger, såsom søgehistorik, søgeforespørgsler, Mest besøgte sider eller din IP og e-mail adresser. Tredjeparterne tilpasser annoncerne i henhold til de indsamlede data, og gør dem på den måde endnu mere relevante og interessante i forhold til dine søgevaner. Dermed stiger chancerne for, at du vil klikke på en af de annoncer. Og det er formålet med SaverOn, idet udviklerne bliver betalt for hvert klik, du foretager på de annoncer. De udvikler nettrafik og finder kundeemner.

Således distribueres SaverOn

SaverOn florerer på samme måde, som det meste andet adware, nemlig bundtet med diverse gratis applikationer. Det vil sige, at når du downloader og installerer en freebie fra en upålidelig hjemmeside, er der risiko for, at SaverOn vil blive installeret sammen med det, uden at du overhovedet er klar over det. Så hvis du gerne vil undgå det, skal du være yderst forsigtig under installationen af gratis software. Du skal ikke springe nogen punkter over (du skal ikke bare klikke ”næste” og ”godkend” hele tiden, uden først at læse al information), og du skal vælge en brugerdefineret eller avanceret installationsmåde, hvis det er muligt. Det vil gøre dig i stand til at se alle tilgængelige indstillinger, og dermed have kontrol over situationen. Hvis det er for sent, og din computer allerede er inficeret, skal du scanne dit system med et anti-malware program eller følge vores trin-for-trin vejledning til fjernelse af SaverOn, så du kan skille dig af med denne skadelige applikation.Automatiske fjernelsesværktøjer til SaverOn

 
 
Bemærk: Denne Reimage-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom SaverOn, samt hjælpe med deres fjernelse.Du kan selv fjerne fundne filer, processer og poster i registreringsdatabasen, eller du kan købe en fuld version.  Vi kan have tilknytning til nogle af disse programmer. Alle oplysninger er til rådighed i bekendtgørelsen.

Manuel fjernelse af SaverOn

Sådan fjernes SaverOn ved hjælp af Windows Kontrolpanel

Mange hijackere og adware såsom SaverOn installerer nogle af deres egne komponenter som almindelige Windows programmer samt ekstra software. Denne del af malware kan afinstalleres fra Kontrolpanelet. Du kan få adgang til det, ved at gøre følgende:

 • Start → Kontrolpanel (ældre Windows) eller tryk på Windowstasten → Søg og indtast Kontrolpanel (Windows 8);
  Control panel
 • Vælg Afinstaller Program;
  Programs and features
 • Gå igennem en programliste og vælg poster, der har forbindelse til SaverOn
  Remove toolbars
 • Klik Afinstaller knappen.
  Uninstall
 • I mange tilfælde er anti-malware programmer bedre til at finde relaterede parasitter, så derfor anbefaler jeg, at man installerer Reimage og Spyhunter, som kan identificere andre programmer, der kan være en del af denne infektion.
  Scan with spyhunter

Denne metode vil ikke fjerne nogle browser plugins, så derfor skal du fortsætte til den næste del af fjernelsesvejledningen.

Fjernelse af SaverOn fra dine browsere

  Top Fjern ondsindede udvidelser fra Internet Explorer

 • Klik på Tandhjulsikonet -> Administrer Tilføjelser.
  Add-on
 • Gå igennem Værktøjslinjer og udvidelser. Fjern alt, der har forbindelse med SaverOn samt elementer, du ikke kender, som ikke er lavet af Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
  Disable add-ons
 • Luk Indstillinger.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med SaverOn, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Tandhjulsikonet -> Internet indstillinger
  Internet options
 • Vælg fanen Avanceret og klik på Nulstil.
  Reset settings
 • Vælg en ”Slet personlige indstillinger” afkrydsningsboks og klik på Nulstil.
  Reset approve
 • Klik på Luk i bekræftelsesboksen, og luk derefter din browser.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med er anti-malware program.

  Top Fjernelse SaverOn fra Chrome

 • Klik på menu knappen i øverste højre hjørne i Google Chrome vinduet. Vælg ”Indstillinger”.
  Open settings
 • Klik på ”Udvidelser” til venstre i menuen.
 • Gå listen med udvidelser igennem og fjern programmer, som du ikke har brug for, især dem, der ligner SaverOn. Klik på affaldsspand-ikonet ved siden af SaverOn eller andre tilføjelser, som du gerne vil fjerne.
  Remove extensions
 • Klik på ”Fjern” i bekræftelsesvinduet.
  Remove approve
 • Hvis du ikke er sikker, kan du deaktivere dem midlertidigt.
  Disable extension
 • Genstart Chrome.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med SaverOn, så nulstil dine browserindstillinger til standard indstillingerne.

 • Klik på Chrome menuen (tre horisontale linjer) og vælg Indstillinger.
  Open settings
 • Rul ned til bunden af siden og klik på ”Nulstil indstillinger”.
  Reset settings
 • Klik på Nulstil i bekræftelsesboksen.
  Reset approve

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Fjernelse SaverOn fra Firefox

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla vinduet og vælg ”Tilføjelser” ikonet (eller tast Ctrl+Shift+A på dit tastatur).
  Select add-on
 • Gå listen med Udvidelser og Tilføjelser igennem, og fjern alt, der har forbindelse med SaverOn samt elementer, du ikke genkender. Hvis du ikke kender udvidelsen og den ikke er lavet af Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe, så har du nok ikke brug for den.
  Remove add-on

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med SaverOn, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla vinduet. Klik på ”Hjælp”.
  Help button
 • Vælg Fejlfinding information i Hjælp menuen.
  Troubleshooting
 • Klik på Nulstil Firefox.
  Refresh firefox
 • Klik på Nulstil Firefox i bekræftelsesboksen. Mozilla Firefox vil lukke og ændre indstillingerne til standard.
  Refresh firefox approve

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Sådan fjerner man SaverOn fra Microsoft Edge:

 
 • Åbn Microsoft Edge og klik på Mere (de tre prikker øverst til højre på skærmen), vælg derefter Indstillinger.
  Open settings
 • I vinduet Indstillinger klikker du på Vælg, hvad der skal ryddes.
  Choose clear
 • Vælg alt det, du gerne vil fjerne og klik på Ryd.
  Clear browsing data
 • Højreklik på Start og vælg Jobliste.
  Open task manager
 • I fanen Processer højreklikker du på Microsoft Edge og vælger Gå til detaljer.
  Go to details
 • I Detaljer kigger du efter poster kaldet Microsoft Edge – højreklik på hver af dem og vælg Afslut job for at sætte en stopper for de poster.
  End Edge task
Hvis den første metode ikke virker, kan du følge punkterne til den avancerede metode nedenfor. Sørg for, at du sikkerhedskopierer dine data, inden du fuldfører disse punkter. Si no puedes restablecer tu navegador a su configuración original y el problema persiste, deberás de escanear con un programa anti-malware.

  Top Fjernelse SaverOn fra Safari (Mac OS X)

 • Klik på Safari menuen.
 • Vælg Præferencer.
  Open preferences
 • Klik på fanen Udvidelser.
 • Klik på Afinstaller tæt på SaverOn. Fjern ligeledes alle andre ukendte eller mistænkelige poster. Hvis du ikke er sikker på, om du har brug for udvidelsen eller ej, kan du blot fjerne fluebenet i Aktiver afkrydsningsboksen, for at deaktivere udvidelsen midlertidigt.
  Extensions
 • Genstart Safari.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med SaverOn, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Nulstil Safari.
  Choose reset
 • Vælg hvilke indstillinger, du gerne vil nulstille (normalt er alle afkrydset på forhånd) og klik på Nulstil.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

       
 

Om forfatteren

 
december 23, 2014 09:38, januar 21, 2015 14:32
 
   
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *