Savinshop Ads - Hvordan Fjernes Det?

-  0
Type: Adware
 

Savinshop ads er en form for computer parasit, som viser annoncer på populære shopping portaler, for at lede besøgende hen til de mindre populære sider for penge. Adwareudviklerne bliver betalt af indehaverne af hjemmesiderne for trafik og salg, og de vil prøve at overbevise dig om, at deres tilbud er de billigste og bedste. Dette er ikke altid tilfældet. De fleste værktøjslinjeudviklere kan ikke selv tilbyde gode tilbud og har derfor tillid til deres softwares besvær.

Savinshop er ikke anderledes. Dets annoncering vil fylde en betydelig del af browserskærmen, og det kan være vanskeligt at skelne mellem ægte tilbud fra den originale hjemmeside og annoncerne. Jeg mener, at det er uærligt at ændre annonceringen på hjemmesider, som man ikke ejer, og derfor ville jeg ikke have tillid til Savinshop programmet.

Men der er imidlertid en vigtigere grund til ikke at stole på Savinshop. Dette software bliver ikke distribueret af legitime markeder indenfor tilføjelser, men ved hjælp af software bundter. Disse bundter varierer fra uskadelige til dem, der ligner trojanske virusser. Og de forsøger alle at fremtvinge potentielt skadeligt software. Du kan få hijackere, ondsindede applikationer samt andet adware sammen med Savinshop. Det betyder, at du bør scanne dit system med et anti-malware program, såsom Spyhunter eller Hitman for andre PC parasitter, inden din computer bliver inficeret med diverse trusler.

Savinshop vil tillige indsamle din søgehistorik, og måske sælge den til tredjeparterne. Hver gang du besøger en eventuel interessant hjemmeside, bliver det noteret i malware-servere. Det udgør en risiko for dine fortrolige oplysninger, og det bør tages alvorligt.

Savinshop er i sig selv ikke så vanskelig at fjerne, så længe du afinstallerer alt fra Kontrolpanelet og afinstallatøren ikke er ødelagt. Hvis det mislykkes, bør du fjerne alle unødvendige tilføjelser fra alle dine browsere manuelt.

Vejledning til manuel fjernelse af Savinshop Ads

Fjernelse af Savinshop ads’ hovedkomponenter og installationsprogrammer ved hjælp af Kontrolpanelet

 1. Gå til Kontrolpanel. I Windows XP/Vista/7 åbn Start -> Kontrolpanel, Tilføj/Fjern Programmer eller Afinstaller. I Windows 8 indtast Kontrolpanel i søgeboksen, og se efter Afinstaller et program. I begge tilfælde er du nok nødt til at bekræfte, at du er administrator på denne PC.
 2. Se efter Savinshop og/eller lignende elementer i programlisten. Ved standardindstilling anbefaler jeg at fjerne Yontoo, Webcake, alt ”savings” og ”Coupon” relateret. Scanning med anti-malware programmer såsom Spyhunter eller Stopzilla kan give dig en ide om, hvilke programmer du ligeledes bør fjerne derfra.
 3. Luk Kontrolpanel.

Fjernelse af Savinshop ads fra Internet Explorer

 1. Klik på Skruenøgleikonet -> Administrer Tilføjelser.
 2. Gå igennem Værktøjslinjer og Udvidelser. Fjern alt, der har relation til Savinshop og elementer, som du ikke kender, som ikke er lavet af Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
 3. Luk Indstillinger.

Fjernelse af Savinshop ads fra Firefox

 1. Indtast about:addons i URL feltet.
 2. Gå igennem Udvidelser og Tilføjelser listen, fjern alt, der har relation til Savinshop samt elementer, du ikke genkender. Hvis du ikke kender udvidelsen og den ikke er lavet af Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe, så har du nok ikke brug for den.
 3. Du kan valgfrit nulstille Firefox: gå til Firefox -> Hjælp (Hjælp i menu OSX brugere) -> Fejlfinding Information. Derefter Nulstil Firefox.

Fjernelse af Savinshop fra Chrome

 1. Indtast chrome://extensions i url feltet.
 2. Gå igennem listen med udvidelser og fjern programmer, du ikke har brug for, især dem, der ligner Savinshop. Hvis du ikke er sikker, kan du inaktivere dem midlertidigt.
 3. Genstart Chrome.
 4. Du kan valgfrit indtaste chrome://settings i URL feltet, klikke på Avancerede indstillinger, rulle ned til bunden af listen og klikke på Nulstil Browserindstillinger.

BEMÆRK:

 1. Hvis du har fundet en udvidelse, som ikke kan fjernes fra browseren, skal den enten fjernes fra Kontrolpanelet eller med anti-malware programmer (såsom Spyhunter, malwarebytes) eller afinstallationsprogrammer (såsom RevoUninstaller).

Automatiske fjernelsesværktøjer til Savinshop ads

 
 
Bemærk: Denne Reimage-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom Savinshop Ads, samt hjælpe med deres fjernelse.Du kan selv fjerne fundne filer, processer og poster i registreringsdatabasen, eller du kan købe en fuld version.  Vi kan have tilknytning til nogle af disse programmer. Alle oplysninger er til rådighed i bekendtgørelsen.       
 

Om forfatteren

 
marts 10, 2015 09:08, marts 10, 2015 10:34
 
   
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *