Search.chipopo.info - Hvordan Fjernes Det?

-
 0
Type: Browser Hijackere
 

Bliver du forstyrret af Search.chipopo.info, hver gang du åbner en webbrowser? Så betyder det nemlig, at din computer er inficeret med denne skadelige applikation, der kaldes for Search.chipopo.info. Den kategoriseres som en browser hijacker, og du skal bestemt ikke beholde den på din computer.

Hvis du for nyligt har opdaget, at din computer er inficeret med dette malware, men du ved ikke, hvordan du skal slippe af med det, så er du kommet til det rette sted. I denne artikel vil vi udstyre dig med en detaljeret vejledning, der forklarer, hvordan du fjerner Search.chipopo.info enten manuelt eller automatisk. Og det er helt op til dig selv, hvilken af metoderne du skal vælge.

Den nemmeste og hurtigste måde at fjerne virus som Search.chipopo.info er automatisk. Du skal blot downloade et pålideligt anti-malwareprogram, såsom Reimage eller SpyHunter, installere det på din computer og derefter køre en fuld scanning af alle filer, der er lagret på din harddisk. Det skulle kunne finde og fjerne Search.chipopo.info for altid, og det vil samtidigt beskytte din computer mod lignende infektioner fremover, så det er bestemt værd at have det installeret. Du kan naturligvis også anvende et andet anti-malware efter eget valg.

Hvis du imidlertid af en eller anden årsag ikke har lyst til at downloade et pålideligt anti-malware, kan du som sagt også fjerne denne virus manuelt. Det er desværre en noget kompliceret proces, så for at hjælpe dig har vi udviklet en trin-for-trin Search.chipopo.info manuel fjernelsesvejledning, som du finder i slutningen af denne artikel. Du skal blot fuldføre alle punkterne korrekt, og du skulle således selv være i stand til at fjerne Search.chipopo.info fra din computer.

Videre i denne artikel kan du finde flere oplysninger om Search.chipopo.info. Skulle du have nogle spørgsmål vedrørende denne virus eller fjernelsesprocessen, er du velkommen til at kontakte os i kommentarsektionen nedenfor, og vi vil gøre vores bedste for at hjælpe dig.

Om Search.chipopo.info browser hijacker

Denne skadelige applikation fungerer som en browsertilføjelse, og den kan tilføjes alle de mest populære webbrowsere, herunder Mozilla Firefox, Internet Explorer, Microsoft Edge, Google Chrome og selv Safari. Det betyder, at Apple-brugere også kan blive inficeret.

Selvom den beskrives som en lovlig søgemaskine, der eventuelt kan erstatte Google eller Bing, og gøre brugerne i stand til at kunne søge hurtigere og mere effektivt på internettet, så forholder det sig ikke sådan. Så derfor kan vi ikke råde dig til at bruge den.

Hvis du prøver at søge efter noget med denne søgemaskine, vil der dukke en masse sponsorerede resultater op. Resultaterne er ikke alene irrelevante for dine søgeforespørgsler, de kan også lede hen til nogle skadelige websteder, og derfor synes vi ikke, at du skal klikke på dem.

Hvis du kommer til at klikke på et link, der vises af Search.chipopo.info, vil du straks blive omdirigeret til andre websider, der eventuelt tilhører diverse it-kriminelle, såsom hackere eller svindlere. Din computer kan på den måde blive inficeret med andre virusser, eller du kan endda blive snydt og miste dine penge, hvis du forsøger at købe noget på en af de sider.

Search.chipopo.info er en slags reklamenetværk for it-kriminelle. Da de ikke har adgang til de lovlige reklamenetværk, såsom Facebook Ads og Google Adwords, benytter de sig af malware som dette til at fremme deres websider og øge trafikken til dem. Så når det er sagt, hvis du beholder Search.chipopo.info installeret på din computer, vil it-kriminelle være i stand til at nå dig direkte i dine webbrowsere hver dag, og det er ret farligt.

Så for at du kan være sikker på, at virus som denne fremover ikke kan angribe dit computersystem, anbefaler vi, at du beskytter din computer med et pålideligt anti-malwareprogram. Derudover skal du være meget forsigtig, når du downloader freewareprogrammer fra internettet og åbner e-mails fra spam-kategorien, for malware bliver som regel distribueret via den slags metoder.Automatiske fjernelsesværktøjer til Search.chipopo.info

 
 
Bemærk: Denne Reimage-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom Chipopo, samt hjælpe med deres fjernelse.Du kan selv fjerne fundne filer, processer og poster i registreringsdatabasen, eller du kan købe en fuld version.  Vi kan have tilknytning til nogle af disse programmer. Alle oplysninger er til rådighed i bekendtgørelsen.

Manuel fjernelse af Search.chipopo.info virus

Sådan fjernes chipopo ved hjælp af Windows Kontrolpanel

Mange hijackere og adware såsom Search.chipopo.info installerer nogle af deres egne komponenter som almindelige Windows programmer samt ekstra software. Denne del af malware kan afinstalleres fra Kontrolpanelet. Du kan få adgang til det, ved at gøre følgende:

Denne metode vil ikke fjerne nogle browser plugins, så derfor skal du fortsætte til den næste del af fjernelsesvejledningen.

Fjernelse af Search.chipopo.info fra dine browsere

  Top Sådan fjernes Search.chipopo.info fra Google Chrome:

 • Klik på ikonet med de 3 horisontale linjer på browserværktøjslinjen og vælg Flere Værktøjer -> Udvidelser
  Extensions
 • Vælg alle ondsindede udvidelser og slet dem.
  Remove extensions
 • Klik på ikonet med de 3 horisontale linjer på browserværktøjslinjen og vælg Indstillinger
  Open settings
 • Vælg Administrer Søgemaskiner
  Manage search engines
 • Fjern unødvendige søgemaskiner fra listen
  Delete search engines
 • Gå tilbage til indstillinger. Ved Opstart vælg Åbn siden Ny fane (du kan også fjerne uønskede sider fra Angiv sider).
 • Hvis din startside er blevet ændret, så klik på Chrome menuen øverst i højre hjørne, vælg Indstillinger. Vælg Åbn en bestemt side eller en række sider og klik på Angiv sider.
  Set pages
 • Slet ondsindede søgehjemmesider i et nyt Startsider vindue ved at klikke ”X” ved siden af dem.
 • Klik på ikonet med de 3 horisontale linjer på browserværktøjslinjen og vælg Indstillinger, og klik på Administrer søgemaskiner.
  Delete start pages
 • Fjern ondsindede søgehjemmesider i et nyt vindue med Søgemaskiner.
(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med chipopo, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Chrome menuen (3 horisontale linjer) og vælg Indstillinger.
 • Rul ned til bunden af siden og klik på Nulstil browserindstillinger.
  Resset settings
 • Klik på Nulstil i bekræftelsesboksen.
  Reset approve
Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Sådan fjernes Search.chipopo.info fra Firefox:

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla-vinduet og vælg ikonet ”Tilføjelser” (eller tast Ctrl+Shift+A på dit tastatur).
  Select add-on
 • Udvidelser og Tilføjelser listen igennem, og fjern alt, der har forbindelse med Search.chipopo.info og elementer, som du ikke kender. Hvis du ikke kender udvidelsen og den ikke er lavet af Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe, så har du nok ikke brug for den.

  Remove add-on
 • Hvis din startside er blevet ændret, så klik på Firefox menuen øverst i højre hjørne, vælg Indstillinger → Generelt. Indtast en foretrukken URL i startsidefeltet og klik Gendan som Standard.
  Restore default
(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Search.chipopo.info, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.
 • Klik på menuen øverst i højre hjørne af Mozilla Firefox vinduet. Klik på Hjælp.
  Help button
 • Vælg Fejlfinding Information i Hjælp menuen.
  Troubleshooting
 • Klik på Nulstil Firefox.
  Refresh firefox
 • Klik på Nulstil Firefox i bekræftelsesboksen. Mozilla Firefox vil lukke og ændre indstillingerne til standard.
  Refresh firefox approve
(Optioneel) voor oudere versie:
 • Tast “about:config” på URL linjen og tryk enter. Det vil åbne indstillingssiden
  Abou config
 • Skriv ”Keyword.url” i søgeboksen. Højreklik og nulstil det.
  Reset Keyword.url
 • Skriv ”browser.search.defaultengine” i søgeboksen. Højreklik og nulstil det.
 • Skriv ”browser.search.selectedengine” i søgeboksen. Højreklik og nulstil det.
 • Søg efter ”browser.newtab.url”. Højreklik og nulstil det. Det vil sikre, at søgesiden ikke starter ved hver ny fane.
 • Hvis indstillingerne nulstilles og scanningen med anti-malware programmer er ren: luk Firefox, åbn fil explorer og indtast %AppData% på adresselinjen. Indtast user.js i søgeboksen. Hvis denne fil findes, omdøb den og start Firefox igen. Du vil være nødt til at gentage de ovenstående punkter.
  Remove user.js
Hvis problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program, for at finde de ondsindede poster.

Sådan fjernes Search.chipopo.info virus fra Internet Explorer (ældre versioner):

  Top
 • Klik på pilen på højre side af søgeboksen.
 • Gør følgende: på IE8-9 vælg Administrer Søgeudbydere, på IE7 klik på Skift standardsøgninger.
 • Fjern chipopo fra listen.
Sådan fjernes chipopo fra IE11:
 • Klik på Indstillingsikonet (øverst til højre) )->Administrer Tilføjelser.
  Add-on
 • Gå igennem Værktøjslinjer og udvidelser. Fjern alt, der har forbindelse med chipopo samt elementer, du ikke kender, som ikke er lavet af Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
  Disable add-ons
 • Vælg Søgeudbydere.
  Set search engine
 • Hvis ingen af disse søgeudbydere er til rådighed, følg ”Find flere søgeudbydere” nederst på skærmen og installér Google.
  Find search engines
 • Luk Indstillinger.
 • Hvis din startside er blevet ændret, så klik på Tandhjulsikonet øverst i højre hjørne, for at åbne menuen for Internet Explorer, vælg Internet Indstillinger og vælg Generelt fanen. Indtast en foretrukken URL i startsidefeltet og klik Anvend.
  Restore home page
(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Search.chipopo.info, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.
 • Klik på Tandhjulsikonet → Internet Indstillinger.
  Internet options
 • Vælg fanen Avanceret og klik på Nulstil.
  Reset settings
 • Vælg afkrydsningsboksen ”Slet personlige indstillinger” og klik på Nulstil.
  Reset approve
 • Klik på Luk i bekræftelsesboksen, og luk derefter din browser.
  Reset
Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Sådan fjerner man Search.chipopo.info fra Microsoft Edge:

Nulstilling af Microsoft Edge indstilling (Metode 1)

 • Åbn Microsoft Edge og klik på Mere (de tre prikker øverst til højre på skærmen), vælg derefter Indstillinger.
  Open settings
 • I vinduet Indstillinger klikker du på Vælg, hvad der skal ryddes.
  Choose clear
 • Vælg alt det, du gerne vil fjerne og klik på Ryd.
  Clear browsing data
 • Højreklik på Start og vælg Jobliste.
  Open task manager
 • I fanen Processer højreklikker du på Microsoft Edge og vælger Gå til detaljer.
  Go to details
 • I Detaljer kigger du efter poster kaldet Microsoft Edge – højreklik på hver af dem og vælg Afslut job for at sætte en stopper for de poster.
  End Edge task

Hvis den første metode ikke virker, kan du følge punkterne til den avancerede metode nedenfor. Sørg for, at du sikkerhedskopierer dine data, inden du fuldfører disse punkter.

Nulstilling af Microsoft Edge indstilling (Metode 2)

 • Navigér hen til følgende mappe: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe. Vælg alle posterne i denne mappe, højreklik på dem og vælg Slet.
  Delete files
 • Klik på start-knappen og indtast ”Windows power”. Højreklik på Windows PowerShell-posten og vælg Kør som administrator.
  Open powershell
 • Når Administrator: Windows PowerShell-vinduet kommer frem på din skærm, så indsæt følgende linje efter PS: cd C:\WINDOWS\system32 og tast Enter: Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml" -Verbose}
  Run command

Når du er færdig med disse punkter, burde chipopo være fjernet fra din Microsoft Edge browser.

Si no puedes restablecer tu navegador a su configuración original y el problema persiste, deberás de escanear con un programa anti-malware.

  Top Sådan fjernes Search.chipopo.info fra Safari:

Fjern skadelige udvidelser

 • Klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Indstillinger.
  Open preferences
 • Vælg Udvidelser og afinstaller Search.chipopo.infoog andre mistænkelige udvidelser.
  Extensions
 • Hvis din startside er blevet ændret, klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Indstillinger og vælg Søg fanen. Tast det foretrukne URL i startside feltet.
  Reset homepage

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med chipopo, så nulstil indstillingerne i din browser til dens standardindstillinger.

 • Klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Nulstil Safari…
  Choose reset
 • Vælg hvilke indstillinger, du gerne vil nulstille (normalt er de alle valgt på forhånd) og klik på Nulstil knappen.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

Manuel Search.chipopo.info fjernelse

 
Processer:
       
 

Om forfatteren

 
marts 21, 2017 07:44, marts 21, 2017 07:44
 
   
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *