Search.follysway.com Virus - Hvordan Fjernes Det?

 

Endnu en browser hijacker har sluttet sig til de mørke kræfter. Search.follysway.com er på malwareprogrammernes side og gør sine våben klar til en ihærdig kamp. Hvad handler krigen om? Det primære formål er at besætte nye territorier. Erobringen af browserindstillinger er målet, som ethvert medlem af hijack-hæren forøger at opnå. Mængden af medlemmerne er overraskende voksende, men vi må ikke glemme, at kvalitet er bedre end kvantitet. Det er lige meget, hvor mange browser hijackere svindlerne vil producere, så længe du har nok viden til at genkende en infektion i din enhed. Hvis du bemærker, at Search.follysway.com virus eller en anden variant har kapret dine browsere, skal din handling gå i en retning: en infektionsfri computer.

Om Search.follysway.com virus

Search.follysway.com virus er et emne, som nogle folk helst vil undgå ligesom mange andre problemer, der ikke er afgørende. Det forholder sig sådan med browser hijackere – folk kan vænne sig til dem, selvom det ikke er særlig rart. Det kan vi dog ikke råde dig til at gøre. Nogle folk indstiller deres browserindstillinger, således at startside, standard søgeudbyder og ny fane-side vil være forbundet med ét bestemt domæne. Disse tre positioner kan naturligvis videresende brugerne til forskellige websider. Ikke desto mindre vil de tidligere valg blive strøget, ligeså snart en browser hijacker gør sin entré. Så vil virussens centrale domæne nemlig udgøre de primære positioner. Derudover indeholder disse parasitter ofte eksterne links, som man ikke frivilligt skal klikke på. Hvis man gør det, er der en stor risiko for, at man bliver sendt hen til websider, som nogle sikkerhedsforskere ikke mener er egnet til besøg. Og man kan finde web-adresser til usikre domæner i søgeresultaterne. Imidlertid kan en automatisk omdirigering videresende dig uden nogen advarsel. Hvis du ikke har lyst til at blive offer for en browser hijacker, så skal du fjerne Search.follysway.com virus hurtigst muligt. Dette produkt er ikke et godt søgenetværk, og det stjæler søgemekanismen fra Yahoo.

Ifølge Slutbrugerlicensaftalen for Search.follysway.com giver man programmet tilladelse til at installere ikke alene sig selv, men også andre tilbud. Det er muligt, at browser hijackeren vil give ondsindede koder adgang til enheden og skabe endnu flere irriterende forstyrrelser. I Fortrolighedspolitikken står der: vi kan dele ikke-personlig identificerbar information med tredjeparter, når dette er påkrævet for at kunne levere, vedligeholde eller forbedre Follysways drift og tjenester. Dette er ikke overraskende for browser hijackere: de fleste af dem indsamler oplysninger om de inficerede brugere og sender dem til tredjeparter, som dermed kan bruge dem med henblik på bedre, online reklame.

Således distribueres Search.follysway.com virus

Det er muligt, at enheden er under indflydelse af Search.follysway.com virus, hvis man har downloadet Follysway downloader. Man skal ikke ønske sig dette program, og vi håber, at du holder dig langt væk fra det. Det kan også være, at man har fået denne applikation ind på sin computer fra et andet program, som tilbød det i løbet af opsætningsguiden. I så fald er det ens egen skyld, for hvis man ikke er særlig opmærksom på punkterne i processen, kan man automatisk komme til at installere en parasit. Derfor råder vi altid til, at man vælger en avanceret/brugerdefineret indstilling. Dermed har man et bedre overblik og kan undgå at installere ekstra programmer.

Når du nu har læst om alt dette postyr, som Search.follysway.com virus laver, vil du sikkert også gerne vide, hvordan man fjerner det. Hvis du gerne vil have din enhed tilbage til normal, bør du prøve Reimage, Spyhunter eller Hitman. Disse anti-malwareprogrammer kan bringe freden tilbage i din enhed. Du kan naturligvis også anvende en anden lignende applikation til den automatiske fjernelse. Det er imidlertid vanskeligere at fjerne parasitter manuelt. Til den opgave kan du hente hjælp fra vores vejledning (nedenfor).Automatiske fjernelsesværktøjer til Search.follysway.com virus

 
 
Bemærk: Denne Reimage-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom Follysway Virus, samt hjælpe med deres fjernelse.Du kan selv fjerne fundne filer, processer og poster i registreringsdatabasen, eller du kan købe en fuld version.  Vi kan have tilknytning til nogle af disse programmer. Alle oplysninger er til rådighed i bekendtgørelsen.

Manuel fjernelse af Search.follysway.com virus

Sådan fjernes follysway virus ved hjælp af Windows Kontrolpanel

Mange hijackere og adware såsom Search.follysway.com virus installerer nogle af deres egne komponenter som almindelige Windows programmer samt ekstra software. Denne del af malware kan afinstalleres fra Kontrolpanelet. Du kan få adgang til det, ved at gøre følgende:

 • Start → Kontrolpanel (ældre Windows) eller tryk på Windowstasten → Søg og indtast Kontrolpanel (Windows 8);
  Control panel
 • Vælg Afinstaller Program;
  Programs and features
 • Gå igennem en programliste og vælg poster, der har forbindelse til follysway virus og relaterede parasitter såsom Do-search.com virus , Allo-search.com virus , Search.onesearch.org virus , Search.medianewtabsearch.com virus .
  Remove toolbars
 • Klik Afinstaller knappen.
  Uninstall
 • I mange tilfælde er anti-malware programmer bedre til at finde relaterede parasitter, så derfor anbefaler jeg, at man installerer Reimage og Spyhunter, som kan identificere andre programmer, der kan være en del af denne infektion.
  Scan with spyhunter

Denne metode vil ikke fjerne nogle browser plugins, så derfor skal du fortsætte til den næste del af fjernelsesvejledningen.

Fjernelse af Search.follysway.com virus fra dine browsere

  Top Sådan fjernes Search.follysway.com virus fra Google Chrome:

 • Klik på ikonet med de 3 horisontale linjer på browserværktøjslinjen og vælg Flere Værktøjer -> Udvidelser
  Extensions
 • Vælg alle ondsindede udvidelser og slet dem.
  Remove extensions
 • Klik på ikonet med de 3 horisontale linjer på browserværktøjslinjen og vælg Indstillinger
  Open settings
 • Vælg Administrer Søgemaskiner
  Manage search engines
 • Fjern unødvendige søgemaskiner fra listen
  Delete search engines
 • Gå tilbage til indstillinger. Ved Opstart vælg Åbn siden Ny fane (du kan også fjerne uønskede sider fra Angiv sider).
 • Hvis din startside er blevet ændret, så klik på Chrome menuen øverst i højre hjørne, vælg Indstillinger. Vælg Åbn en bestemt side eller en række sider og klik på Angiv sider.
  Set pages
 • Slet ondsindede søgehjemmesider i et nyt Startsider vindue ved at klikke ”X” ved siden af dem.
 • Klik på ikonet med de 3 horisontale linjer på browserværktøjslinjen og vælg Indstillinger, og klik på Administrer søgemaskiner.
  Delete start pages
 • Fjern ondsindede søgehjemmesider i et nyt vindue med Søgemaskiner.
(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med follysway virus, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Chrome menuen (3 horisontale linjer) og vælg Indstillinger.
 • Rul ned til bunden af siden og klik på Nulstil browserindstillinger.
  Resset settings
 • Klik på Nulstil i bekræftelsesboksen.
  Reset approve
Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Sådan fjernes Search.follysway.com virus fra Firefox:

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla-vinduet og vælg ikonet ”Tilføjelser” (eller tast Ctrl+Shift+A på dit tastatur).
  Select add-on
 • Udvidelser og Tilføjelser listen igennem, og fjern alt, der har forbindelse med Search.follysway.com virus og elementer, som du ikke kender. Hvis du ikke kender udvidelsen og den ikke er lavet af Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe, så har du nok ikke brug for den.

  Remove add-on
 • Hvis din startside er blevet ændret, så klik på Firefox menuen øverst i højre hjørne, vælg Indstillinger → Generelt. Indtast en foretrukken URL i startsidefeltet og klik Gendan som Standard.
  Restore default
(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Search.follysway.com virus, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.
 • Klik på menuen øverst i højre hjørne af Mozilla Firefox vinduet. Klik på Hjælp.
  Help button
 • Vælg Fejlfinding Information i Hjælp menuen.
  Troubleshooting
 • Klik på Nulstil Firefox.
  Refresh firefox
 • Klik på Nulstil Firefox i bekræftelsesboksen. Mozilla Firefox vil lukke og ændre indstillingerne til standard.
  Refresh firefox approve
(Optioneel) voor oudere versie:
 • Tast “about:config” på URL linjen og tryk enter. Det vil åbne indstillingssiden
  Abou config
 • Skriv ”Keyword.url” i søgeboksen. Højreklik og nulstil det.
  Reset Keyword.url
 • Skriv ”browser.search.defaultengine” i søgeboksen. Højreklik og nulstil det.
 • Skriv ”browser.search.selectedengine” i søgeboksen. Højreklik og nulstil det.
 • Søg efter ”browser.newtab.url”. Højreklik og nulstil det. Det vil sikre, at søgesiden ikke starter ved hver ny fane.
 • Hvis indstillingerne nulstilles og scanningen med anti-malware programmer er ren: luk Firefox, åbn fil explorer og indtast %AppData% på adresselinjen. Indtast user.js i søgeboksen. Hvis denne fil findes, omdøb den og start Firefox igen. Du vil være nødt til at gentage de ovenstående punkter.
  Remove user.js
Hvis problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program, for at finde de ondsindede poster.

Sådan fjernes Search.follysway.com virus virus fra Internet Explorer (ældre versioner):

  Top
 • Klik på pilen på højre side af søgeboksen.
 • Gør følgende: på IE8-9 vælg Administrer Søgeudbydere, på IE7 klik på Skift standardsøgninger.
 • Fjern follysway virus fra listen.
Sådan fjernes follysway virus fra IE11:
 • Klik på Indstillingsikonet (øverst til højre) )->Administrer Tilføjelser.
  Add-on
 • Gå igennem Værktøjslinjer og udvidelser. Fjern alt, der har forbindelse med follysway virus samt elementer, du ikke kender, som ikke er lavet af Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
  Disable add-ons
 • Vælg Søgeudbydere.
  Set search engine
 • Hvis ingen af disse søgeudbydere er til rådighed, følg ”Find flere søgeudbydere” nederst på skærmen og installér Google.
  Find search engines
 • Luk Indstillinger.
 • Hvis din startside er blevet ændret, så klik på Tandhjulsikonet øverst i højre hjørne, for at åbne menuen for Internet Explorer, vælg Internet Indstillinger og vælg Generelt fanen. Indtast en foretrukken URL i startsidefeltet og klik Anvend.
  Restore home page
(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Search.follysway.com virus, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.
 • Klik på Tandhjulsikonet → Internet Indstillinger.
  Internet options
 • Vælg fanen Avanceret og klik på Nulstil.
  Reset settings
 • Vælg afkrydsningsboksen ”Slet personlige indstillinger” og klik på Nulstil.
  Reset approve
 • Klik på Luk i bekræftelsesboksen, og luk derefter din browser.
  Reset
Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Sådan fjerner man Search.follysway.com virus fra Microsoft Edge:

Nulstilling af Microsoft Edge indstilling (Metode 1)

 • Åbn Microsoft Edge og klik på Mere (de tre prikker øverst til højre på skærmen), vælg derefter Indstillinger.
  Open settings
 • I vinduet Indstillinger klikker du på Vælg, hvad der skal ryddes.
  Choose clear
 • Vælg alt det, du gerne vil fjerne og klik på Ryd.
  Clear browsing data
 • Højreklik på Start og vælg Jobliste.
  Open task manager
 • I fanen Processer højreklikker du på Microsoft Edge og vælger Gå til detaljer.
  Go to details
 • I Detaljer kigger du efter poster kaldet Microsoft Edge – højreklik på hver af dem og vælg Afslut job for at sætte en stopper for de poster.
  End Edge task

Hvis den første metode ikke virker, kan du følge punkterne til den avancerede metode nedenfor. Sørg for, at du sikkerhedskopierer dine data, inden du fuldfører disse punkter.

Nulstilling af Microsoft Edge indstilling (Metode 2)

 • Navigér hen til følgende mappe: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe. Vælg alle posterne i denne mappe, højreklik på dem og vælg Slet.
  Delete files
 • Klik på start-knappen og indtast ”Windows power”. Højreklik på Windows PowerShell-posten og vælg Kør som administrator.
  Open powershell
 • Når Administrator: Windows PowerShell-vinduet kommer frem på din skærm, så indsæt følgende linje efter PS: cd C:\WINDOWS\system32 og tast Enter: Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml" -Verbose}
  Run command

Når du er færdig med disse punkter, burde follysway virus være fjernet fra din Microsoft Edge browser.

Si no puedes restablecer tu navegador a su configuración original y el problema persiste, deberás de escanear con un programa anti-malware.

  Top Sådan fjernes Search.follysway.com virus fra Safari:

Fjern skadelige udvidelser

 • Klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Indstillinger.
  Open preferences
 • Vælg Udvidelser og afinstaller Search.follysway.com virusog andre mistænkelige udvidelser.
  Extensions
 • Hvis din startside er blevet ændret, klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Indstillinger og vælg Søg fanen. Tast det foretrukne URL i startside feltet.
  Reset homepage

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med follysway virus, så nulstil indstillingerne i din browser til dens standardindstillinger.

 • Klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Nulstil Safari…
  Choose reset
 • Vælg hvilke indstillinger, du gerne vil nulstille (normalt er de alle valgt på forhånd) og klik på Nulstil knappen.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

 

Search.follysway.com virus skærmbilleder

 
     
 

Om forfatteren

 
oktober 31, 2016 10:46, oktober 31, 2016 10:46
 
   
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *