Websearch.search-guide.info Virus - Hvordan Fjernes Det?

 

Websearch.search-guide.info virus er en browser hijacker (kaprer), der kan blive installeret i Internet Explorer, Mozilla Firefox eller Google Chrome. Programmet ændrer dine browserindstillinger og erstatter din startside og standardsøgeudbyder med sin egen. Det kan påvirke kun éen af dine browsere eller dem alle sammen. Du vil kunne se, hvilke af dem er berørt, ved ændringerne i deres indstillinger. 

Websearch.search-guide.info virus dukker op på computere, efter at der er blevet installeret gratis programmer fra internettet på dem. Programmet kan blive downloadet som et ekstra program sammen med gratis PDF creators, musik afspillere og så videre. Du kan undgå den slags installeringer, hvis du opmærksomt følger trinene og fjerner check boksene, der er markeret som standard, og som tilbyder ekstra værktøj. Fravælg enhver valgmulighed, der foreslår at installere programmer, du ikke kender.

Selvom Websearch.search-guide.info virus ikke ødelægger dit system, kan det forårsage omdirigeringer til ukendte websider, der måske er inficeret. Og dermed kan din computer blive angrebet af mere alvorlige virusser og ransomware. For ikke at tale om, at det er utroligt irriterende, når programmet overtager din søgeudbyder og medtager mange sponsorerede links i dine søgeresultater. På den måde opbygger Websearch.search-guide.info virus trafik for de websider, som det promoverer og øger deres sideplacering.

Du skal ikke sætte din lid til denne generende applikation. Fjern Websearch.search-guide.info virus, lige så snart du opdager den på din computer. Gå til Kontrolpanel, Tilføj/Fjern Programmer listen og afinstallér den derfra. Det anbefales at afinstallere ALLE programmer, der blev installeret på den samme dag, som problemerne opstod. Nogle versioner af denne hijacker installerer software, der forhindrer ændring af browserindstillinger. For at identificere dem, kan det være nyttigt at skanne med Spyhunter eller andet anerkendt anti-spyware værktøj. Derefter kan du afinstallere udvidelserne og nulstille indstillingerne i dine browsere.

Sådan fjernes Websearch.search-guide.info virus fra IE11:

 1. Klik på Indstillingsikonet (øverst til højre) )->Administrer Addons.
 2. Vælg Søgeudbydere.
 3. Udskift standardsøgemaskinen med Bing eller Google.
 4. Hvis ingen af disse søgeudbydere er til rådighed, følg ”Find flere søgeudbydere” nederst på skærmen og installér Google.

Sådan fjernes Websearch.search-guide.info virus fra Internet Explorer (ældre versioner):

 1. Klik på pilen på højre side af søgeboksen.
 2. Gør følgende: på IE8-9 vælg Administrer Søgeudbydere, på IE7 klik på Skift standardsøgninger.
 3. Fjern Websearch.search-guide.info fra listen.

Sådan fjernes Websearch.search-guide.info virus fra Firefox:

 1. Indtast “about:config” i URL baren. Det vil åbne indstillingssiden.
 2. Skriv “Keyword.url” i søgeboksen. Højreklik på det og nulstil det.
 3. Skriv ”browser.search.defaultengine” i søgeboksen. Højreklik på det og nulstil det.
 4. Skriv ”browser.search.selectedengine” i søgeboksen. Højreklik på det og nulstil det.
 5. Søg efter ”browser.newtab.url”. Højreklik og nulstil. Dette vil sikre, at søgesiden ikke starter ved hver ny fane.
 6. Hvis indstillingerne nulstilles og skanning med anti-malware programmer er ren: luk Firefox, åbn fil Explorer og indtast %AppData% på adresselinjen. Indtast user.js i søgeboksen. Hvis filen eksisterer, giv den nyt navn og start Firefox igen. Du er nødt til at gentage de foregående trin.

Sådan fjernes Websearch.search-guide.info virus fra Google Chrome:

 1. Klik på ikonet med de 3 vandrette linjer på browser værktøjslinjen;
 2. Vælg Indstillinger;
 3. Vælg Basics (Generelt)->Administrer Søgemaskiner;
 4. Fjern unødvendige søgemaskiner fra listen.
 5. Gå tilbage til Indstillinger. På Opstart vælg ‘Open blank page’ (vis blank side) (du kan også fjerne uønskede sider fra set pageslinket);

Automatiske fjernelsesværktøjer til Websearch.search-guide.info virus

 
 
Bemærk: Denne Reimage-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom Search-guide Virus, samt hjælpe med deres fjernelse.Du kan selv fjerne fundne filer, processer og poster i registreringsdatabasen, eller du kan købe en fuld version.  Vi kan have tilknytning til nogle af disse programmer. Alle oplysninger er til rådighed i bekendtgørelsen. 

Websearch.search-guide.info virus skærmbilleder

 
     
 

Om forfatteren

 
juli 10, 2014 06:46, juli 10, 2014 06:46
 
   
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *