Search.playsearchnow.com Virus - Hvordan Fjernes Det?

-
 0
Type: Browser Hijackere
 

Search.playsearchnow.com fortjener en grim beskrivelse af din rådne stil. Denne søgefacilitet repræsenterer en skammelig kategori af browser hijackere, som med fuldt overlæg tager del i urene anliggender. Nogle søgefaciliteter mister deres troværdighed, fordi de ikke er ansvarlige og pålidelige nok. Search.playsearchnow.com virus ejes og styres af Popollo Media LLC, og dette selskab fokuserer på at hjælpe sine klienter med at tjene flere penge på webtrafik. Dette pengemæssige formål tyder på, at de samarbejder med en række annoncører. Et søgenetværk kan være et af de steder, der er fulde af tredjepartsannoncer og salgsfremmende links. PlaySearchNow browserudvidelsen koncentrerer sig om at bringe sit søgenetværk til brugerne. Da denne tilføjelse har en officiel side, hvor den distribueres fra, kan folk finde på at installere den frivilligt. Men eftersom Search.playsearchnow.com virus fungerer som en browser hijacker, kan dens tilstedeværelse dog komme som en overraskelse for brugere.

Om Search.playsearchnow.com virus

Det vigtigste, der bør nævnes vedrørende browser hijackere, forbliver det samme: de vælter ind i enheden og indskrænker brugerens søgning. Denne indtrængen er ikke alene uhøfligt, det er samtidigt en krænkelse af privatlivets fred. Hvordan det? Jo, selvom brugeren samler denne Search.playsearchnow.com virus op uden helt at være klar over det, er vedkommende nødt til at acceptere de vilkår og betingelser, som er omfattet i denne browser hijacker. Et væld af specificerede vilkår kommer med påskud for Search.playsearchnow.com virus’ aktivitet og antyder, at udviklerne af denne facilitet ikke står til ansvar over for deres brugere. I Vilkår og Betingelser kommer Popollo Media med følgende udtalelse: Selskabet har ikke tilknytning til eller er ansvarlig for eventuelle tredjepartsannoncer, tilbud, udtalelser, information, krav, kampagner, undersøgelser, spørgeskemaer, gratis prøveperioder, medlemskaber, abonnementer, gevinster, konkurrencer, lotterier, produkter, serviceydelser, websteder, websider, links, computer software, applikationer, programmer, kode, datafiler, billeder, fotografier, lyde, musik, videoer eller andet materiale, der udbydes, vises eller bliver gjort tilgængeligt via Softwareprogrammet (”Tredjepartsmateriale”). Når du klikker på en annonce eller et link, indsender information, eller på anden måde har noget at gøre med Tredjepartsmateriale, interagerer du med tredjeparten, ikke med Selskabet.

Eftersom det ikke tyder på, at Search.playsearchnow.com virus tager noget ansvar for det viste materiale, kan man næsten ikke se det som andet end fup og fidus. Hvis du downloader browserudvidelsen og inviterer dette søgenetværk indenfor, vil du på udelukkende egen risiko og ansvar udforske dets søgeresultater og andet frembragt materiale. Der er også noget andet, du skal vide: Search.playsearchnow.com virus kan få kontrol over dine downloads, for den hævder, at den automatisk, og uden yderligere varsel til dig, downloader og installerer opdateringer, opgraderinger, rettelser, forbedringer, udgivelser og nye versioner. Det betyder, at der kan placeres ekstra tilføjelser og andet dårligt software i din enhed uden dit samtykke (og viden).

Som du sikkert allerede er klar over, så er browser hijackere vilde med omdirigering. Vilkår for Brug tegner også et ganske tydeligt billede af denne funktion: åbner browser-vinduer og faner; omdirigerer midlertidigt din online destination; og ændrer eller manipulerer indholdet på websider for at kunne vise annoncer eller andet materiale. Hvis din enhed er inficeret med Search.playsearchnow.com virus, skal du uden tvivl fjerne den.

Således distribueres Search.playsearchnow.com virus

Search.playsearchnow.com virus distribueres sammen med PlaySearchNow browserudvidelsen. Det ville ikke være fornuftigt at downloade den fra den officielle side, for det vil kun bringe en browser hijacker ind i dit computersystem. Ikke desto mindre kan dette potentielt uønskede program (PUP) spredes som et ekstra program i andre softwareprogrammer. Så derfor skal du i løbet af diverse installationsprocesser altid vælge en avanceret/brugerdefineret indstilling, for det vil give dig fyldestgørende oplysninger om alt, der vil blive plantet på din computer. Hvis du støder på betingelser eller anbefalinger, som ikke virker nødvendige, skal du afvise dem. Hvis du ikke kan det, så skal du slet ikke have noget med sådan en applikation at gøre – afslut installationen, så den ikke fuldføres.

Et avanceret anti-malwareprogram vil tage sig af dine sikkerhedsproblemer og beskytte dig mod andre infektioner. Reimage, Spyhunter eller Malwarebytes er eksemplariske programmer, der følger et pålideligt mønster. Du kan naturligvis også benytte dig af vores manuelle Search.playsearchnow.com virus fjernelsesvejledning, som du finder herunder.Automatiske fjernelsesværktøjer til Search.playsearchnow.com virus

 
 
Bemærk: Denne Reimage-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom Playsearchnow Virus, samt hjælpe med deres fjernelse.Du kan selv fjerne fundne filer, processer og poster i registreringsdatabasen, eller du kan købe en fuld version.  Vi kan have tilknytning til nogle af disse programmer. Alle oplysninger er til rådighed i bekendtgørelsen.

Manuel fjernelse af Search.playsearchnow.com virus

Sådan fjernes playsearchnow virus ved hjælp af Windows Kontrolpanel

Mange hijackere og adware såsom Search.playsearchnow.com virus installerer nogle af deres egne komponenter som almindelige Windows programmer samt ekstra software. Denne del af malware kan afinstalleres fra Kontrolpanelet. Du kan få adgang til det, ved at gøre følgende:

 • Start → Kontrolpanel (ældre Windows) eller tryk på Windowstasten → Søg og indtast Kontrolpanel (Windows 8);
  Control panel
 • Vælg Afinstaller Program;
  Programs and features
 • Gå igennem en programliste og vælg poster, der har forbindelse til playsearchnow virus og relaterede parasitter såsom Search.ividi.org virus , Royal-Search.com virus , Better-Search.net virus , Only-search.com virus .
  Remove toolbars
 • Klik Afinstaller knappen.
  Uninstall
 • I mange tilfælde er anti-malware programmer bedre til at finde relaterede parasitter, så derfor anbefaler jeg, at man installerer Reimage og Spyhunter, som kan identificere andre programmer, der kan være en del af denne infektion.
  Scan with spyhunter

Denne metode vil ikke fjerne nogle browser plugins, så derfor skal du fortsætte til den næste del af fjernelsesvejledningen.

Fjernelse af Search.playsearchnow.com virus fra dine browsere

  Top Sådan fjernes Search.playsearchnow.com virus fra Google Chrome:

 • Klik på ikonet med de 3 horisontale linjer på browserværktøjslinjen og vælg Flere Værktøjer -> Udvidelser
  Extensions
 • Vælg alle ondsindede udvidelser og slet dem.
  Remove extensions
 • Klik på ikonet med de 3 horisontale linjer på browserværktøjslinjen og vælg Indstillinger
  Open settings
 • Vælg Administrer Søgemaskiner
  Manage search engines
 • Fjern unødvendige søgemaskiner fra listen
  Delete search engines
 • Gå tilbage til indstillinger. Ved Opstart vælg Åbn siden Ny fane (du kan også fjerne uønskede sider fra Angiv sider).
 • Hvis din startside er blevet ændret, så klik på Chrome menuen øverst i højre hjørne, vælg Indstillinger. Vælg Åbn en bestemt side eller en række sider og klik på Angiv sider.
  Set pages
 • Slet ondsindede søgehjemmesider i et nyt Startsider vindue ved at klikke ”X” ved siden af dem.
 • Klik på ikonet med de 3 horisontale linjer på browserværktøjslinjen og vælg Indstillinger, og klik på Administrer søgemaskiner.
  Delete start pages
 • Fjern ondsindede søgehjemmesider i et nyt vindue med Søgemaskiner.
(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med playsearchnow virus, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Chrome menuen (3 horisontale linjer) og vælg Indstillinger.
 • Rul ned til bunden af siden og klik på Nulstil browserindstillinger.
  Resset settings
 • Klik på Nulstil i bekræftelsesboksen.
  Reset approve
Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Sådan fjernes Search.playsearchnow.com virus fra Firefox:

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla-vinduet og vælg ikonet ”Tilføjelser” (eller tast Ctrl+Shift+A på dit tastatur).
  Select add-on
 • Udvidelser og Tilføjelser listen igennem, og fjern alt, der har forbindelse med Search.playsearchnow.com virus og elementer, som du ikke kender. Hvis du ikke kender udvidelsen og den ikke er lavet af Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe, så har du nok ikke brug for den.

  Remove add-on
 • Hvis din startside er blevet ændret, så klik på Firefox menuen øverst i højre hjørne, vælg Indstillinger → Generelt. Indtast en foretrukken URL i startsidefeltet og klik Gendan som Standard.
  Restore default
(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Search.playsearchnow.com virus, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.
 • Klik på menuen øverst i højre hjørne af Mozilla Firefox vinduet. Klik på Hjælp.
  Help button
 • Vælg Fejlfinding Information i Hjælp menuen.
  Troubleshooting
 • Klik på Nulstil Firefox.
  Refresh firefox
 • Klik på Nulstil Firefox i bekræftelsesboksen. Mozilla Firefox vil lukke og ændre indstillingerne til standard.
  Refresh firefox approve
(Optioneel) voor oudere versie:
 • Tast “about:config” på URL linjen og tryk enter. Det vil åbne indstillingssiden
  Abou config
 • Skriv ”Keyword.url” i søgeboksen. Højreklik og nulstil det.
  Reset Keyword.url
 • Skriv ”browser.search.defaultengine” i søgeboksen. Højreklik og nulstil det.
 • Skriv ”browser.search.selectedengine” i søgeboksen. Højreklik og nulstil det.
 • Søg efter ”browser.newtab.url”. Højreklik og nulstil det. Det vil sikre, at søgesiden ikke starter ved hver ny fane.
 • Hvis indstillingerne nulstilles og scanningen med anti-malware programmer er ren: luk Firefox, åbn fil explorer og indtast %AppData% på adresselinjen. Indtast user.js i søgeboksen. Hvis denne fil findes, omdøb den og start Firefox igen. Du vil være nødt til at gentage de ovenstående punkter.
  Remove user.js
Hvis problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program, for at finde de ondsindede poster.

Sådan fjernes Search.playsearchnow.com virus virus fra Internet Explorer (ældre versioner):

  Top
 • Klik på pilen på højre side af søgeboksen.
 • Gør følgende: på IE8-9 vælg Administrer Søgeudbydere, på IE7 klik på Skift standardsøgninger.
 • Fjern playsearchnow virus fra listen.
Sådan fjernes playsearchnow virus fra IE11:
 • Klik på Indstillingsikonet (øverst til højre) )->Administrer Tilføjelser.
  Add-on
 • Gå igennem Værktøjslinjer og udvidelser. Fjern alt, der har forbindelse med playsearchnow virus samt elementer, du ikke kender, som ikke er lavet af Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
  Disable add-ons
 • Vælg Søgeudbydere.
  Set search engine
 • Hvis ingen af disse søgeudbydere er til rådighed, følg ”Find flere søgeudbydere” nederst på skærmen og installér Google.
  Find search engines
 • Luk Indstillinger.
 • Hvis din startside er blevet ændret, så klik på Tandhjulsikonet øverst i højre hjørne, for at åbne menuen for Internet Explorer, vælg Internet Indstillinger og vælg Generelt fanen. Indtast en foretrukken URL i startsidefeltet og klik Anvend.
  Restore home page
(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Search.playsearchnow.com virus, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.
 • Klik på Tandhjulsikonet → Internet Indstillinger.
  Internet options
 • Vælg fanen Avanceret og klik på Nulstil.
  Reset settings
 • Vælg afkrydsningsboksen ”Slet personlige indstillinger” og klik på Nulstil.
  Reset approve
 • Klik på Luk i bekræftelsesboksen, og luk derefter din browser.
  Reset
Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Sådan fjerner man Search.playsearchnow.com virus fra Microsoft Edge:

Nulstilling af Microsoft Edge indstilling (Metode 1)

 • Åbn Microsoft Edge og klik på Mere (de tre prikker øverst til højre på skærmen), vælg derefter Indstillinger.
  Open settings
 • I vinduet Indstillinger klikker du på Vælg, hvad der skal ryddes.
  Choose clear
 • Vælg alt det, du gerne vil fjerne og klik på Ryd.
  Clear browsing data
 • Højreklik på Start og vælg Jobliste.
  Open task manager
 • I fanen Processer højreklikker du på Microsoft Edge og vælger Gå til detaljer.
  Go to details
 • I Detaljer kigger du efter poster kaldet Microsoft Edge – højreklik på hver af dem og vælg Afslut job for at sætte en stopper for de poster.
  End Edge task

Hvis den første metode ikke virker, kan du følge punkterne til den avancerede metode nedenfor. Sørg for, at du sikkerhedskopierer dine data, inden du fuldfører disse punkter.

Nulstilling af Microsoft Edge indstilling (Metode 2)

 • Navigér hen til følgende mappe: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe. Vælg alle posterne i denne mappe, højreklik på dem og vælg Slet.
  Delete files
 • Klik på start-knappen og indtast ”Windows power”. Højreklik på Windows PowerShell-posten og vælg Kør som administrator.
  Open powershell
 • Når Administrator: Windows PowerShell-vinduet kommer frem på din skærm, så indsæt følgende linje efter PS: cd C:\WINDOWS\system32 og tast Enter: Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml" -Verbose}
  Run command

Når du er færdig med disse punkter, burde playsearchnow virus være fjernet fra din Microsoft Edge browser.

Si no puedes restablecer tu navegador a su configuración original y el problema persiste, deberás de escanear con un programa anti-malware.

  Top Sådan fjernes Search.playsearchnow.com virus fra Safari:

Fjern skadelige udvidelser

 • Klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Indstillinger.
  Open preferences
 • Vælg Udvidelser og afinstaller Search.playsearchnow.com virusog andre mistænkelige udvidelser.
  Extensions
 • Hvis din startside er blevet ændret, klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Indstillinger og vælg Søg fanen. Tast det foretrukne URL i startside feltet.
  Reset homepage

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med playsearchnow virus, så nulstil indstillingerne i din browser til dens standardindstillinger.

 • Klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Nulstil Safari…
  Choose reset
 • Vælg hvilke indstillinger, du gerne vil nulstille (normalt er de alle valgt på forhånd) og klik på Nulstil knappen.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

 

Search.playsearchnow.com virus skærmbilleder

 
     
 

Om forfatteren

 
marts 15, 2017 07:45, marts 15, 2017 07:45
 
   
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *