Websearch.search-plaza.info Virus - Hvordan Fjernes Det?

-
 0
Type: Browser Hijackere
 

Websearch.search-plaza.info virus er en browser hijacker (kaprer), som inficerer Internet Explorer, Mozilla Firefox og Google Chrome. Når den først er inde i systemet, ændrer den din startside og standard søgeudbyder til Websearch.search-plaza.info. Det er ikke alle brugere, der synes, at siden er mistænkelig, så de begynder at bruge den som en normal søgeudbyder, og snart bemærker de, at den ikke leverer de bedste søgeresultater. Desuden viser programmet også en lang række annoncer blandt dine søgeresultater, som ligeledes kan være ret irriterende. Endelig har Websearch.search-plaza.info virus nogle hensigter, som kan kompromittere din computers beskyttelse, så det er anbefalet at fjerne den. Det kan du gøre enten ved at køre en fuld systemscanning med Spyhunter, StopZilla, Malwarebytes eller andet sikkerhedsværktøj, som du har tillid til. Du kan få yderligere information om denne hijacker, hvis du læser videre.

Om Websearch.search-plaza.info virus

Websearch.search-plaza.info virus er designet til at få dig til at besøge sponsorerede hjemmesider, og dermed øge deres trafik. Den fungerer på akkurat samme måde som Websearch.eazytosearch.info virus, Websearch.fastsearchings.info virus eller Websearch.calcitapp.info virus, som du måske allerede har hørt om. Uanset hvilken søgeforespørgsel, du indtaster, vil Websearch.search-plaza.info virus inkludere en masse kommercielle hjemmesider samt tonsvis af annoncer blandt dine søgeresultater. Og du kan være sikker på, at hver annonce indeholder links til sponsorerede sider. Der er ingen garanti for, at nogle af disse links ikke kan omdirigere dig til mulige kompromitterede hjemmesider. Hvis det sker, vil du risikere, at dit system bliver inficeret. Det er en af de vigtigste grunde til, hvorfor du skal fjerne Websearch.search-plaza.info virus, så snart du opdager den i din computer.

websearch-search-plaza-info-virus

https://www.2-viruses.com/wp-content/uploads/2014/11/websearch-search-plaza-info-virus.png

Derudover findes der nogle hijackere, som også installerer diverse adware, browserudvidelser osv., hvilket ligeledes kan forstyrre din computers ydeevne. Disse programmer kan involvere dig i andre projekter, der kan hjælpe forskellige annoncører med at tjene nemme penge. De kan ligeledes være årsag til, at du modtager et væld af annoncer, når du søger på internettet, samt lider under ustandselige omdirigeringer. Du skal holde dig væk fra Websearch.search-plaza.info virus og lignende applikationer, hvis du ikke ønsker at øge risikoen for brud på din computers sikkerhed.

Distributionsmetoder for Websearch.search-plaza.info virus

En masse browser hijackere fremmes sammen med gratis programmer, som du kan downloade fra internettet. Websearch.search-plaza.info virus er ingen udtagelse. Du skal være mere opmærksom, når du installerer diverse gratis PDF creators, video- og musikafspillere, download managers osv. Du skal altid vælge en Brugerdefineret eller Avanceret installationsmåde, og kontrollere hvert punkt, før du klikker ”Næste” eller ”Accepter” knapperne. Hvis du bemærker allerede tilvalgte indstillinger, der foreslår dig at downloade ekstra ukendte programmer, eller at foretage ændringer i dine browserindstillinger, skal du endelig fravælge dem. Du skal aldrig gå blindt gennem installationspunkterne, hvis du ikke ønsker at downloade adware, browser hijackere og lignende potentielt uønsket program.

Hvis nogen af dine browsere allerede er blevet hijacket, skal du uden tøven fjerne Websearch.search-plaza.info virus. Du kan følge vejledningen herunder, der forklarer, hvordan du gør det manuelt. Som vi allerede har nævnt i begyndelsen af denne artikel, kan du også gøre det automatisk. Du skal blot køre en fuld systemscanning med et anerkendt anti-spyware program, såsom Spyhunter, StopZilla, Malwarebytes osv. Og du skal også huske at gendanne indstillingerne i de ramte browsere.Automatiske fjernelsesværktøjer til Websearch.search-plaza.info virus

 
 
Bemærk: Denne Reimage-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom Search-plaza Virus, samt hjælpe med deres fjernelse.Du kan selv fjerne fundne filer, processer og poster i registreringsdatabasen, eller du kan købe en fuld version.  Vi kan have tilknytning til nogle af disse programmer. Alle oplysninger er til rådighed i bekendtgørelsen.

Særlig vejledning til fjernelse af Websearch.search-plaza.info virus

Sådan fjernes search-plaza virus ved hjælp af Windows Kontrolpanel

Mange hijackere og adware såsom Websearch.search-plaza.info virus installerer nogle af deres egne komponenter som almindelige Windows programmer samt ekstra software. Denne del af malware kan afinstalleres fra Kontrolpanelet. Du kan få adgang til det, ved at gøre følgende:

Denne metode vil ikke fjerne nogle browser plugins, så derfor skal du fortsætte til den næste del af fjernelsesvejledningen.

Fjernelse af Websearch.search-plaza.info virus fra dine browsere

  Top Sådan fjernes Websearch.search-plaza.info virus fra Google Chrome:

 • Klik på ikonet med de 3 horisontale linjer på browserværktøjslinjen og vælg Flere Værktøjer -> Udvidelser
  Extensions
 • Vælg alle ondsindede udvidelser og slet dem.
  Remove extensions
 • Klik på ikonet med de 3 horisontale linjer på browserværktøjslinjen og vælg Indstillinger
  Open settings
 • Vælg Administrer Søgemaskiner
  Manage search engines
 • Fjern unødvendige søgemaskiner fra listen
  Delete search engines
 • Gå tilbage til indstillinger. Ved Opstart vælg Åbn siden Ny fane (du kan også fjerne uønskede sider fra Angiv sider).
 • Hvis din startside er blevet ændret, så klik på Chrome menuen øverst i højre hjørne, vælg Indstillinger. Vælg Åbn en bestemt side eller en række sider og klik på Angiv sider.
  Set pages
 • Slet ondsindede søgehjemmesider i et nyt Startsider vindue ved at klikke ”X” ved siden af dem.
 • Klik på ikonet med de 3 horisontale linjer på browserværktøjslinjen og vælg Indstillinger, og klik på Administrer søgemaskiner.
  Delete start pages
 • Fjern ondsindede søgehjemmesider i et nyt vindue med Søgemaskiner.
(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med search-plaza virus, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Chrome menuen (3 horisontale linjer) og vælg Indstillinger.
 • Rul ned til bunden af siden og klik på Nulstil browserindstillinger.
  Resset settings
 • Klik på Nulstil i bekræftelsesboksen.
  Reset approve
Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Sådan fjernes Websearch.search-plaza.info virus fra Firefox:

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla-vinduet og vælg ikonet ”Tilføjelser” (eller tast Ctrl+Shift+A på dit tastatur).
  Select add-on
 • Udvidelser og Tilføjelser listen igennem, og fjern alt, der har forbindelse med Websearch.search-plaza.info virus og elementer, som du ikke kender. Hvis du ikke kender udvidelsen og den ikke er lavet af Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe, så har du nok ikke brug for den.

  Remove add-on
 • Hvis din startside er blevet ændret, så klik på Firefox menuen øverst i højre hjørne, vælg Indstillinger → Generelt. Indtast en foretrukken URL i startsidefeltet og klik Gendan som Standard.
  Restore default
(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Websearch.search-plaza.info virus, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.
 • Klik på menuen øverst i højre hjørne af Mozilla Firefox vinduet. Klik på Hjælp.
  Help button
 • Vælg Fejlfinding Information i Hjælp menuen.
  Troubleshooting
 • Klik på Nulstil Firefox.
  Refresh firefox
 • Klik på Nulstil Firefox i bekræftelsesboksen. Mozilla Firefox vil lukke og ændre indstillingerne til standard.
  Refresh firefox approve
(Optioneel) voor oudere versie:
 • Tast “about:config” på URL linjen og tryk enter. Det vil åbne indstillingssiden
  Abou config
 • Skriv ”Keyword.url” i søgeboksen. Højreklik og nulstil det.
  Reset Keyword.url
 • Skriv ”browser.search.defaultengine” i søgeboksen. Højreklik og nulstil det.
 • Skriv ”browser.search.selectedengine” i søgeboksen. Højreklik og nulstil det.
 • Søg efter ”browser.newtab.url”. Højreklik og nulstil det. Det vil sikre, at søgesiden ikke starter ved hver ny fane.
 • Hvis indstillingerne nulstilles og scanningen med anti-malware programmer er ren: luk Firefox, åbn fil explorer og indtast %AppData% på adresselinjen. Indtast user.js i søgeboksen. Hvis denne fil findes, omdøb den og start Firefox igen. Du vil være nødt til at gentage de ovenstående punkter.
  Remove user.js
Hvis problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program, for at finde de ondsindede poster.

Sådan fjernes Websearch.search-plaza.info virus virus fra Internet Explorer (ældre versioner):

  Top
 • Klik på pilen på højre side af søgeboksen.
 • Gør følgende: på IE8-9 vælg Administrer Søgeudbydere, på IE7 klik på Skift standardsøgninger.
 • Fjern search-plaza virus fra listen.
Sådan fjernes search-plaza virus fra IE11:
 • Klik på Indstillingsikonet (øverst til højre) )->Administrer Tilføjelser.
  Add-on
 • Gå igennem Værktøjslinjer og udvidelser. Fjern alt, der har forbindelse med search-plaza virus samt elementer, du ikke kender, som ikke er lavet af Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
  Disable add-ons
 • Vælg Søgeudbydere.
  Set search engine
 • Hvis ingen af disse søgeudbydere er til rådighed, følg ”Find flere søgeudbydere” nederst på skærmen og installér Google.
  Find search engines
 • Luk Indstillinger.
 • Hvis din startside er blevet ændret, så klik på Tandhjulsikonet øverst i højre hjørne, for at åbne menuen for Internet Explorer, vælg Internet Indstillinger og vælg Generelt fanen. Indtast en foretrukken URL i startsidefeltet og klik Anvend.
  Restore home page
(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Websearch.search-plaza.info virus, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.
 • Klik på Tandhjulsikonet → Internet Indstillinger.
  Internet options
 • Vælg fanen Avanceret og klik på Nulstil.
  Reset settings
 • Vælg afkrydsningsboksen ”Slet personlige indstillinger” og klik på Nulstil.
  Reset approve
 • Klik på Luk i bekræftelsesboksen, og luk derefter din browser.
  Reset
Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Sådan fjerner man Websearch.search-plaza.info virus fra Microsoft Edge:

Nulstilling af Microsoft Edge indstilling (Metode 1)

 • Åbn Microsoft Edge og klik på Mere (de tre prikker øverst til højre på skærmen), vælg derefter Indstillinger.
  Open settings
 • I vinduet Indstillinger klikker du på Vælg, hvad der skal ryddes.
  Choose clear
 • Vælg alt det, du gerne vil fjerne og klik på Ryd.
  Clear browsing data
 • Højreklik på Start og vælg Jobliste.
  Open task manager
 • I fanen Processer højreklikker du på Microsoft Edge og vælger Gå til detaljer.
  Go to details
 • I Detaljer kigger du efter poster kaldet Microsoft Edge – højreklik på hver af dem og vælg Afslut job for at sætte en stopper for de poster.
  End Edge task

Hvis den første metode ikke virker, kan du følge punkterne til den avancerede metode nedenfor. Sørg for, at du sikkerhedskopierer dine data, inden du fuldfører disse punkter.

Nulstilling af Microsoft Edge indstilling (Metode 2)

 • Navigér hen til følgende mappe: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe. Vælg alle posterne i denne mappe, højreklik på dem og vælg Slet.
  Delete files
 • Klik på start-knappen og indtast ”Windows power”. Højreklik på Windows PowerShell-posten og vælg Kør som administrator.
  Open powershell
 • Når Administrator: Windows PowerShell-vinduet kommer frem på din skærm, så indsæt følgende linje efter PS: cd C:\WINDOWS\system32 og tast Enter: Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml" -Verbose}
  Run command

Når du er færdig med disse punkter, burde search-plaza virus være fjernet fra din Microsoft Edge browser.

Si no puedes restablecer tu navegador a su configuración original y el problema persiste, deberás de escanear con un programa anti-malware.

  Top Sådan fjernes Websearch.search-plaza.info virus fra Safari:

Fjern skadelige udvidelser

 • Klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Indstillinger.
  Open preferences
 • Vælg Udvidelser og afinstaller Websearch.search-plaza.info virusog andre mistænkelige udvidelser.
  Extensions
 • Hvis din startside er blevet ændret, klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Indstillinger og vælg Søg fanen. Tast det foretrukne URL i startside feltet.
  Reset homepage

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med search-plaza virus, så nulstil indstillingerne i din browser til dens standardindstillinger.

 • Klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Nulstil Safari…
  Choose reset
 • Vælg hvilke indstillinger, du gerne vil nulstille (normalt er de alle valgt på forhånd) og klik på Nulstil knappen.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

     
 

Om forfatteren

 
december 1, 2014 09:48, januar 13, 2015 14:42
 
   
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *