Search.queryrouter.com Virus - Hvordan Fjernes Det?

 

Search.queryrouter.com applikationens titel siger det hele. Search.queryrouter.com programmet omdirigerer søgeforespørgslerne til en ny faneside, der kaldes search, og som tilsyneladende viser søgeresultater fra Google. Og det er netop denne funktion i Search.queryrouter.com, der fortæller os, at den ikke er en søgemaskine, som den i første omgang ser ud til at være. I afsnittet About på Search.queryrouter.com udvidelsens søgeside kaldes den interessant nok for en metasøgemaskine:

queryrouter er en metasøgemaskine, et søgeværktøj, der giver brugerne mulighed for at søge ved hjælp af flere søgemaskiner samtidigt på én brugerflade. Brugerne har gavn af at bruge metasøgemaskiner, fordi de sparer tid og besvær, da de ikke skal besøge mange søgemaskiner enkeltvis for at finde et ønsket søgeresultat.

I virkeligheden er denne oplysning fra udviklerne af Search.queryrouter.com ikke korrekt. Search.queryrouter.com er ikke et optimeringsprogram, som kombinerer søgeresultaterne fra mange søgeudbydere og viser dem for brugerne. Udvidelsen Search.queryrouter.com omdirigerer kun til falske søgeresultater fra Google Søgning. Og derfor kaldes applikationen også for en Google redirect virus. Hvorfor kaldes denne form for søgning for falsk? Vi kan fortælle dig, at Search.queryrouter.com programmet er en browser hijacker, og i de fleste tilfælde er det ikke brugernes eget valg at bruge denne falske søgemaskine, eftersom de er blevet præsenteret for dette falske søgeværktøj uden at blive ordentligt informeret om det. Når Search.queryrouter.com er blevet installeret i systemet, ændrer det browserindstillingerne, især DNS-indstillingerne (domænenavn-systemet), hvorved det gør search.queryrouter.com til den nye standardstartside. Desuden er selve programmet blevet en del af systemet, uden at brugeren har den mindste anelse om installationen.


Search.queryrouter.com tilhører den kategori af programmer, som bliver downloadet sammen med andre applikationer. Faktisk er Search.queryrouter.com indlejret i installationsprogrammet som en ekstra eller anbefalet installation ved andre programmer, som distribueres gratis. Og brugeren bliver ikke advaret om det. Brugeren bliver først opmærksom på den slags ubudne gæster, hvis han eller hun kigger installationsguiden igennem. Og det kan man gøre ved at skifte til en avanceret eller brugerdefineret indstilling. Hvis man ikke gør det, bliver Search.queryrouter.com plug-in installeret i enheden.


Når Search.queryrouter.com tilføjelsen er blevet sat op i systemet, vedhæfter den poster i registreringsdatabasen, så den kan vise sig hver gang en webbrowser startes. Applikationen er vedholdende, og selvom browserindstillingerne gendannes manuelt, er det praktisk talt umuligt at komme de tilføjelser i forkøbet, som programmet tilføjer til systemfilerne og registreringsdatabasenøglerne for at forblive i systemet. Og programmet vil meget gerne blive i systemet for at kunne vise annoncerne fra tredjepart via de ændrede søgeresultater fra Google. Disse svindelreklamer står ikke alene i vejen for en almindelig, svindelfri websøgning, de kan også, såvel som Search.queryrouter.com browser hijackeren selv, indeholde andet uønsket reklamestøttet software eller malware. Derfor kan vi ikke råde dig til at anvende den falske søgning fra Search.queryrouter.com, og vi anbefaler, at du fjerner applikationen sammen med dets systemfiler og vedhæftede registreringsdatabasefiler.

For at fjerne Search.queryrouter.com hijacker kan du anvende et antivirusprogram, såsom Reimage og Spyhunter, eller følge vores gratis, manuelle fjernelsesvejledning, som du finder forneden. Vi kan dog befale, at du anvender den automatiske fjernelse, selvom denne metode koster lidt penge, for måske er Search.queryrouter.com ikke det eneste malware i dit computersystem. Endvidere er det også altafgørende at have et pålideligt anti-malwareprogram installeret på sin pc.Automatiske fjernelsesværktøjer til Search.queryrouter.com Virus

 
 
Bemærk: Denne Reimage-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom Queryrouter Virus, samt hjælpe med deres fjernelse.Du kan selv fjerne fundne filer, processer og poster i registreringsdatabasen, eller du kan købe en fuld version.  Vi kan have tilknytning til nogle af disse programmer. Alle oplysninger er til rådighed i bekendtgørelsen.

Manuel fjernelse af Searchqueryrouter.com Virus

Sådan fjernes queryrouter Virus ved hjælp af Windows Kontrolpanel

Mange hijackere og adware såsom Search.queryrouter.com Virus installerer nogle af deres egne komponenter som almindelige Windows programmer samt ekstra software. Denne del af malware kan afinstalleres fra Kontrolpanelet. Du kan få adgang til det, ved at gøre følgende:

 • Start → Kontrolpanel (ældre Windows) eller tryk på Windowstasten → Søg og indtast Kontrolpanel (Windows 8);
  Control panel
 • Vælg Afinstaller Program;
  Programs and features
 • Gå igennem en programliste og vælg poster, der har forbindelse til queryrouter Virus og relaterede parasitter såsom Dts.search-results.com virus , Search.ividi.org virus , Royal-Search.com virus , Better-Search.net virus .
  Remove toolbars
 • Klik Afinstaller knappen.
  Uninstall
 • I mange tilfælde er anti-malware programmer bedre til at finde relaterede parasitter, så derfor anbefaler jeg, at man installerer Reimage og Spyhunter, som kan identificere andre programmer, der kan være en del af denne infektion.
  Scan with spyhunter

Denne metode vil ikke fjerne nogle browser plugins, så derfor skal du fortsætte til den næste del af fjernelsesvejledningen.

Fjernelse af Search.queryrouter.com Virus fra dine browsere

  Top Sådan fjernes Search.queryrouter.com Virus fra Google Chrome:

 • Klik på ikonet med de 3 horisontale linjer på browserværktøjslinjen og vælg Flere Værktøjer -> Udvidelser
  Extensions
 • Vælg alle ondsindede udvidelser og slet dem.
  Remove extensions
 • Klik på ikonet med de 3 horisontale linjer på browserværktøjslinjen og vælg Indstillinger
  Open settings
 • Vælg Administrer Søgemaskiner
  Manage search engines
 • Fjern unødvendige søgemaskiner fra listen
  Delete search engines
 • Gå tilbage til indstillinger. Ved Opstart vælg Åbn siden Ny fane (du kan også fjerne uønskede sider fra Angiv sider).
 • Hvis din startside er blevet ændret, så klik på Chrome menuen øverst i højre hjørne, vælg Indstillinger. Vælg Åbn en bestemt side eller en række sider og klik på Angiv sider.
  Set pages
 • Slet ondsindede søgehjemmesider i et nyt Startsider vindue ved at klikke ”X” ved siden af dem.
 • Klik på ikonet med de 3 horisontale linjer på browserværktøjslinjen og vælg Indstillinger, og klik på Administrer søgemaskiner.
  Delete start pages
 • Fjern ondsindede søgehjemmesider i et nyt vindue med Søgemaskiner.
(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med queryrouter Virus, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Chrome menuen (3 horisontale linjer) og vælg Indstillinger.
 • Rul ned til bunden af siden og klik på Nulstil browserindstillinger.
  Resset settings
 • Klik på Nulstil i bekræftelsesboksen.
  Reset approve
Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Sådan fjernes Search.queryrouter.com Virus fra Firefox:

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla-vinduet og vælg ikonet ”Tilføjelser” (eller tast Ctrl+Shift+A på dit tastatur).
  Select add-on
 • Udvidelser og Tilføjelser listen igennem, og fjern alt, der har forbindelse med Search.queryrouter.com Virus og elementer, som du ikke kender. Hvis du ikke kender udvidelsen og den ikke er lavet af Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe, så har du nok ikke brug for den.

  Remove add-on
 • Hvis din startside er blevet ændret, så klik på Firefox menuen øverst i højre hjørne, vælg Indstillinger → Generelt. Indtast en foretrukken URL i startsidefeltet og klik Gendan som Standard.
  Restore default
(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Search.queryrouter.com Virus, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.
 • Klik på menuen øverst i højre hjørne af Mozilla Firefox vinduet. Klik på Hjælp.
  Help button
 • Vælg Fejlfinding Information i Hjælp menuen.
  Troubleshooting
 • Klik på Nulstil Firefox.
  Refresh firefox
 • Klik på Nulstil Firefox i bekræftelsesboksen. Mozilla Firefox vil lukke og ændre indstillingerne til standard.
  Refresh firefox approve
(Optioneel) voor oudere versie:
 • Tast “about:config” på URL linjen og tryk enter. Det vil åbne indstillingssiden
  Abou config
 • Skriv ”Keyword.url” i søgeboksen. Højreklik og nulstil det.
  Reset Keyword.url
 • Skriv ”browser.search.defaultengine” i søgeboksen. Højreklik og nulstil det.
 • Skriv ”browser.search.selectedengine” i søgeboksen. Højreklik og nulstil det.
 • Søg efter ”browser.newtab.url”. Højreklik og nulstil det. Det vil sikre, at søgesiden ikke starter ved hver ny fane.
 • Hvis indstillingerne nulstilles og scanningen med anti-malware programmer er ren: luk Firefox, åbn fil explorer og indtast %AppData% på adresselinjen. Indtast user.js i søgeboksen. Hvis denne fil findes, omdøb den og start Firefox igen. Du vil være nødt til at gentage de ovenstående punkter.
  Remove user.js
Hvis problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program, for at finde de ondsindede poster.

Sådan fjernes Search.queryrouter.com Virus virus fra Internet Explorer (ældre versioner):

  Top
 • Klik på pilen på højre side af søgeboksen.
 • Gør følgende: på IE8-9 vælg Administrer Søgeudbydere, på IE7 klik på Skift standardsøgninger.
 • Fjern queryrouter Virus fra listen.
Sådan fjernes queryrouter Virus fra IE11:
 • Klik på Indstillingsikonet (øverst til højre) )->Administrer Tilføjelser.
  Add-on
 • Gå igennem Værktøjslinjer og udvidelser. Fjern alt, der har forbindelse med queryrouter Virus samt elementer, du ikke kender, som ikke er lavet af Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
  Disable add-ons
 • Vælg Søgeudbydere.
  Set search engine
 • Hvis ingen af disse søgeudbydere er til rådighed, følg ”Find flere søgeudbydere” nederst på skærmen og installér Google.
  Find search engines
 • Luk Indstillinger.
 • Hvis din startside er blevet ændret, så klik på Tandhjulsikonet øverst i højre hjørne, for at åbne menuen for Internet Explorer, vælg Internet Indstillinger og vælg Generelt fanen. Indtast en foretrukken URL i startsidefeltet og klik Anvend.
  Restore home page
(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Search.queryrouter.com Virus, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.
 • Klik på Tandhjulsikonet → Internet Indstillinger.
  Internet options
 • Vælg fanen Avanceret og klik på Nulstil.
  Reset settings
 • Vælg afkrydsningsboksen ”Slet personlige indstillinger” og klik på Nulstil.
  Reset approve
 • Klik på Luk i bekræftelsesboksen, og luk derefter din browser.
  Reset
Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Sådan fjerner man Search.queryrouter.com Virus fra Microsoft Edge:

Nulstilling af Microsoft Edge indstilling (Metode 1)

 • Åbn Microsoft Edge og klik på Mere (de tre prikker øverst til højre på skærmen), vælg derefter Indstillinger.
  Open settings
 • I vinduet Indstillinger klikker du på Vælg, hvad der skal ryddes.
  Choose clear
 • Vælg alt det, du gerne vil fjerne og klik på Ryd.
  Clear browsing data
 • Højreklik på Start og vælg Jobliste.
  Open task manager
 • I fanen Processer højreklikker du på Microsoft Edge og vælger Gå til detaljer.
  Go to details
 • I Detaljer kigger du efter poster kaldet Microsoft Edge – højreklik på hver af dem og vælg Afslut job for at sætte en stopper for de poster.
  End Edge task

Hvis den første metode ikke virker, kan du følge punkterne til den avancerede metode nedenfor. Sørg for, at du sikkerhedskopierer dine data, inden du fuldfører disse punkter.

Nulstilling af Microsoft Edge indstilling (Metode 2)

 • Navigér hen til følgende mappe: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe. Vælg alle posterne i denne mappe, højreklik på dem og vælg Slet.
  Delete files
 • Klik på start-knappen og indtast ”Windows power”. Højreklik på Windows PowerShell-posten og vælg Kør som administrator.
  Open powershell
 • Når Administrator: Windows PowerShell-vinduet kommer frem på din skærm, så indsæt følgende linje efter PS: cd C:\WINDOWS\system32 og tast Enter: Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml" -Verbose}
  Run command

Når du er færdig med disse punkter, burde queryrouter Virus være fjernet fra din Microsoft Edge browser.

Si no puedes restablecer tu navegador a su configuración original y el problema persiste, deberás de escanear con un programa anti-malware.

  Top Sådan fjernes Search.queryrouter.com Virus fra Safari:

Fjern skadelige udvidelser

 • Klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Indstillinger.
  Open preferences
 • Vælg Udvidelser og afinstaller Search.queryrouter.com Virusog andre mistænkelige udvidelser.
  Extensions
 • Hvis din startside er blevet ændret, klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Indstillinger og vælg Søg fanen. Tast det foretrukne URL i startside feltet.
  Reset homepage

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med queryrouter Virus, så nulstil indstillingerne i din browser til dens standardindstillinger.

 • Klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Nulstil Safari…
  Choose reset
 • Vælg hvilke indstillinger, du gerne vil nulstille (normalt er de alle valgt på forhånd) og klik på Nulstil knappen.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

     
 

Om forfatteren

 
august 7, 2017 08:46, august 7, 2017 08:46
 
   
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *