Search.searchetg.com Virus - Hvordan Fjernes Det?

-  0
Type: Browser Hijackere
 

Search.searchetg.com web-adressen overfører os til et domæne, der er ekstremt velkendt – layout, søgefelt, virksomhedens navn i hjørnet – vi har set det før. Og ikke bare én eller to gange. Antallet af identiske eller lignende søgenetværk er et anliggende, der kræver opmærksomhed. SaferBrowser er ikke færdig med at fremstille søgefaciliteter, og nye skud på browser hijackernes stamme er et dagligt fænomen. Search.searchetg.com er en nyopdaget webside, som vi bestemt ikke kan anbefale. Hvorfor? Altså for det første har den ikke meget at byde på. SaferBrowser gør sig ikke det besvær at skabe sin egen søgemekanisme for sine egne kreationer. Den bruger simpelthen Search.yahoo.com til at frembringe siden med passende links. Annonce-afsnittet i den frembragte fane er imidlertid ikke noget, Yahoo reklamerer for – det gør Search.searchetg.com virus.

Om Search.searchetg.com virus

Search.searchetg.com virus vil give dig en usædvanlig oplevelse. Hvorfor ser man på den, som var den ”den store stygge ulv”? Mest fordi den er ude efter dine browserindstillinger og ikke giver dig lov til at ændre i præferencerne. Hvis din tidligere valgte startside, standard søgeudbyder og ny fane-side åbner domæner, som du rent faktisk ønsker for disse indstillinger, så vil alt dette ændre sig, hvis du bliver inficeret med en browser hijacker. Search.searchetg.com virus vil begynde at være midtpunktet for din søgning.

Du går måske automatisk ud fra, at du bør frygte Search.searchetg.com virus. Det er rigtigt, at du skal passe på dine browserindstillinger, men browser hijackere er ikke skadelige. De kan forårsage mindre tekniske ulemper, såsom at enheden kører langsommere eller at din internetforbindelse ikke kan klare tilbageslag. Det virkelige problem ligger i annoncerne og omdirigeringerne til ukendte domæner. Hvis du nogensinde har været ude for en infektion, så ved du, hvor irriterende det er at få din søgning forstyrret af et nyt vindue, der åbner igen og igen. I mange tilfælde klager internetbrugerne over, at domæner, som de støder på i løbet af en infektion, er vildledende og mistænkelige. Hvis du har en god dømmekraft, vil du med det samme lukke en popup, som fortæller, at din computer er ude for trojanske heste eller spyware. Det er det eneste rigtige at gøre, når man kommer ud for mærkeligt materiale online.

Sidst men ikke mindst er omdirigeringer nok ikke den eneste måde, hvorpå du kan lande på berygtede domæner: web-adresserne kan være tilstede på siden med dine søgeresultater. Vær forsigtig med at gå ind på ukendte websider, som du får vist som de mest relevante. Search.searchetg.com virus spiller dette kort ganske godt og er blevet ret god til at overbevise folk om sin troværdighed. Men nu ved du bedre, så vælg at være en loyal bruger af Google eller den originale Yahoo.

Således distribueres Search.searchetg.com virus

Search.searchetg.com virus overføres med EasyTransitGuide Toolbar (fra SaferBrowser). Vi mener ikke, at denne browserudvidelse vil gøre den store forskel til det bedre: det er blot en værktøjslinje med et par genveje til domæner, som hjælper brugerne med at navigere rundt. Du skal ikke lade dig lokke til at få denne applikation. Det er imidlertid et potentielt uønsket program (PUP), så det og Search.searchetg.com virus kan sprede sig sammen med andre gratis applikationer. Det er en kendsgerning, at software, der bliver anbefalet i løbet af installationsprocessen, ikke er noget, som du skal godkende at sætte op. Du skal installere software i en avanceret/brugerdefineret indstilling og sikre dig, at der ikke er nogen unødvendige applikationer, der får adgang til din enhed. Udover det så råder vi dig til aldrig at besøge domæner, som er respektløse eller tilbyder tvivlsomme tjenester.

Search.searchetg.com virus vil ikke forlade din enhed på egen hånd: du er selv nødt til at gøre noget ved sagen. Du kan fjerne browser hijackere manuelt ved hjælp af vores lettilgængelige vejledning. Men eftersom browser hijackere udsætter dig for materiale, der kan være fyldt med malware, er din enhed formodentlig blevet bragt i fare af mere end ét malwareprogram. Hvis det er tilfældet, er det nødvendigt, at du kører en fuld sikkerhedsscanning med et værktøj efter eget valg. Hvis du ikke ved, hvad du skal vælge, kan vi anbefale Reimage, Spyhunter eller Reimage.Automatiske fjernelsesværktøjer til Search.searchetg.com virus

 
 
Bemærk: Denne Reimage-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom Searchetg Virus, samt hjælpe med deres fjernelse.Du kan selv fjerne fundne filer, processer og poster i registreringsdatabasen, eller du kan købe en fuld version.  Vi kan have tilknytning til nogle af disse programmer. Alle oplysninger er til rådighed i bekendtgørelsen.

Manuel fjernelse af Search.searchetg.com virus

Sådan fjernes searchetg virus ved hjælp af Windows Kontrolpanel

Mange hijackere og adware såsom Search.searchetg.com virus installerer nogle af deres egne komponenter som almindelige Windows programmer samt ekstra software. Denne del af malware kan afinstalleres fra Kontrolpanelet. Du kan få adgang til det, ved at gøre følgende:

 • Start → Kontrolpanel (ældre Windows) eller tryk på Windowstasten → Søg og indtast Kontrolpanel (Windows 8);
  Control panel
 • Vælg Afinstaller Program;
  Programs and features
 • Gå igennem en programliste og vælg poster, der har forbindelse til searchetg virus og relaterede parasitter såsom Allo-search.com virus , Search.medianewtabsearch.com virus , Search.onesearch.org virus , Search.so-v.com virus .
  Remove toolbars
 • Klik Afinstaller knappen.
  Uninstall
 • I mange tilfælde er anti-malware programmer bedre til at finde relaterede parasitter, så derfor anbefaler jeg, at man installerer Reimage og Spyhunter, som kan identificere andre programmer, der kan være en del af denne infektion.
  Scan with spyhunter

Denne metode vil ikke fjerne nogle browser plugins, så derfor skal du fortsætte til den næste del af fjernelsesvejledningen.

Fjernelse af Search.searchetg.com virus fra dine browsere

  Top Sådan fjernes Search.searchetg.com virus fra Google Chrome:

 • Klik på ikonet med de 3 horisontale linjer på browserværktøjslinjen og vælg Flere Værktøjer -> Udvidelser
  Extensions
 • Vælg alle ondsindede udvidelser og slet dem.
  Remove extensions
 • Klik på ikonet med de 3 horisontale linjer på browserværktøjslinjen og vælg Indstillinger
  Open settings
 • Vælg Administrer Søgemaskiner
  Manage search engines
 • Fjern unødvendige søgemaskiner fra listen
  Delete search engines
 • Gå tilbage til indstillinger. Ved Opstart vælg Åbn siden Ny fane (du kan også fjerne uønskede sider fra Angiv sider).
 • Hvis din startside er blevet ændret, så klik på Chrome menuen øverst i højre hjørne, vælg Indstillinger. Vælg Åbn en bestemt side eller en række sider og klik på Angiv sider.
  Set pages
 • Slet ondsindede søgehjemmesider i et nyt Startsider vindue ved at klikke ”X” ved siden af dem.
 • Klik på ikonet med de 3 horisontale linjer på browserværktøjslinjen og vælg Indstillinger, og klik på Administrer søgemaskiner.
  Delete start pages
 • Fjern ondsindede søgehjemmesider i et nyt vindue med Søgemaskiner.
(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med searchetg virus, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Chrome menuen (3 horisontale linjer) og vælg Indstillinger.
 • Rul ned til bunden af siden og klik på Nulstil browserindstillinger.
  Resset settings
 • Klik på Nulstil i bekræftelsesboksen.
  Reset approve
Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Sådan fjernes Search.searchetg.com virus fra Firefox:

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla-vinduet og vælg ikonet ”Tilføjelser” (eller tast Ctrl+Shift+A på dit tastatur).
  Select add-on
 • Udvidelser og Tilføjelser listen igennem, og fjern alt, der har forbindelse med Search.searchetg.com virus og elementer, som du ikke kender. Hvis du ikke kender udvidelsen og den ikke er lavet af Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe, så har du nok ikke brug for den.

  Remove add-on
 • Hvis din startside er blevet ændret, så klik på Firefox menuen øverst i højre hjørne, vælg Indstillinger → Generelt. Indtast en foretrukken URL i startsidefeltet og klik Gendan som Standard.
  Restore default
(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Search.searchetg.com virus, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.
 • Klik på menuen øverst i højre hjørne af Mozilla Firefox vinduet. Klik på Hjælp.
  Help button
 • Vælg Fejlfinding Information i Hjælp menuen.
  Troubleshooting
 • Klik på Nulstil Firefox.
  Refresh firefox
 • Klik på Nulstil Firefox i bekræftelsesboksen. Mozilla Firefox vil lukke og ændre indstillingerne til standard.
  Refresh firefox approve
(Optioneel) voor oudere versie:
 • Tast “about:config” på URL linjen og tryk enter. Det vil åbne indstillingssiden
  Abou config
 • Skriv ”Keyword.url” i søgeboksen. Højreklik og nulstil det.
  Reset Keyword.url
 • Skriv ”browser.search.defaultengine” i søgeboksen. Højreklik og nulstil det.
 • Skriv ”browser.search.selectedengine” i søgeboksen. Højreklik og nulstil det.
 • Søg efter ”browser.newtab.url”. Højreklik og nulstil det. Det vil sikre, at søgesiden ikke starter ved hver ny fane.
 • Hvis indstillingerne nulstilles og scanningen med anti-malware programmer er ren: luk Firefox, åbn fil explorer og indtast %AppData% på adresselinjen. Indtast user.js i søgeboksen. Hvis denne fil findes, omdøb den og start Firefox igen. Du vil være nødt til at gentage de ovenstående punkter.
  Remove user.js
Hvis problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program, for at finde de ondsindede poster.

Sådan fjernes Search.searchetg.com virus virus fra Internet Explorer (ældre versioner):

  Top
 • Klik på pilen på højre side af søgeboksen.
 • Gør følgende: på IE8-9 vælg Administrer Søgeudbydere, på IE7 klik på Skift standardsøgninger.
 • Fjern searchetg virus fra listen.
Sådan fjernes searchetg virus fra IE11:
 • Klik på Indstillingsikonet (øverst til højre) )->Administrer Tilføjelser.
  Add-on
 • Gå igennem Værktøjslinjer og udvidelser. Fjern alt, der har forbindelse med searchetg virus samt elementer, du ikke kender, som ikke er lavet af Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
  Disable add-ons
 • Vælg Søgeudbydere.
  Set search engine
 • Hvis ingen af disse søgeudbydere er til rådighed, følg ”Find flere søgeudbydere” nederst på skærmen og installér Google.
  Find search engines
 • Luk Indstillinger.
 • Hvis din startside er blevet ændret, så klik på Tandhjulsikonet øverst i højre hjørne, for at åbne menuen for Internet Explorer, vælg Internet Indstillinger og vælg Generelt fanen. Indtast en foretrukken URL i startsidefeltet og klik Anvend.
  Restore home page
(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Search.searchetg.com virus, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.
 • Klik på Tandhjulsikonet → Internet Indstillinger.
  Internet options
 • Vælg fanen Avanceret og klik på Nulstil.
  Reset settings
 • Vælg afkrydsningsboksen ”Slet personlige indstillinger” og klik på Nulstil.
  Reset approve
 • Klik på Luk i bekræftelsesboksen, og luk derefter din browser.
  Reset
Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Sådan fjerner man Search.searchetg.com virus fra Microsoft Edge:

 
 • Åbn Microsoft Edge og klik på Mere (de tre prikker øverst til højre på skærmen), vælg derefter Indstillinger.
  Open settings
 • I vinduet Indstillinger klikker du på Vælg, hvad der skal ryddes.
  Choose clear
 • Vælg alt det, du gerne vil fjerne og klik på Ryd.
  Clear browsing data
 • Højreklik på Start og vælg Jobliste.
  Open task manager
 • I fanen Processer højreklikker du på Microsoft Edge og vælger Gå til detaljer.
  Go to details
 • I Detaljer kigger du efter poster kaldet Microsoft Edge – højreklik på hver af dem og vælg Afslut job for at sætte en stopper for de poster.
  End Edge task
Hvis den første metode ikke virker, kan du følge punkterne til den avancerede metode nedenfor. Sørg for, at du sikkerhedskopierer dine data, inden du fuldfører disse punkter. Si no puedes restablecer tu navegador a su configuración original y el problema persiste, deberás de escanear con un programa anti-malware.

  Top Sådan fjernes Search.searchetg.com virus fra Safari:

Fjern skadelige udvidelser

 • Klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Indstillinger.
  Open preferences
 • Vælg Udvidelser og afinstaller searchetg virusog andre mistænkelige udvidelser.
  Extensions
 • Hvis din startside er blevet ændret, klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Indstillinger og vælg Søg fanen. Tast det foretrukne URL i startside feltet.
  Reset homepage

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Search.searchetg.com virus, så nulstil indstillingerne i din browser til dens standardindstillinger.

 • Klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Nulstil Safari…
  Choose reset
 • Vælg hvilke indstillinger, du gerne vil nulstille (normalt er de alle valgt på forhånd) og klik på Nulstil knappen.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

 

Search.searchetg.com virus skærmbilleder

 
     
 

Om forfatteren

 
november 3, 2016 09:57, november 3, 2016 09:57
 
   
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *