Search.searchlttrnpop.com Hijacker - Hvordan Fjernes Det?

-  0
Type: Browser Hijackere
 

Search.searchlttrn.pop.com er en skadelig tilføjelse, der helt bestemt vil ændre den måde, hvorpå du søger på internettet, hvis den er installeret i din webbrowser.

Denne udvidelse er produceret af Polarity Technologies LTD – et firma, der har udviklet tonsvis af forskellige malwareprogrammer. Hvis du bemærket, at din computer lider under denne infektion, så er du kommet til det rette sted, for i denne artikel vil vi lære dig, hvordan du hurtigt og uden besvær fjerner Search.searchlttrnpop.com fra din computer, og hvordan du sikrer dig, at det ikke sker igen.


Search.searchlttrnpop.com hijacker

Først og fremmest skal du vide, at Search.searchlttrnpop.com ikke selv er en virus – den er blot en konsekvens af den skadelige tilføjelse Listen To The Radio Now. Faktisk har vi allerede talt om denne infektion, for Search.searchlttradionow.com virus skyldes også denne tilføjelse.

Når den først er blevet installeret i din Google Chrome webbrowser, bliver din ny fane-side automatisk indstillet som www.search.searchlttrnpop.com. Du hørte rigtigt, den vil ikke røre din startside eller standardsøgemaskine, kun ny fane-siden.

Eftersom hjemmesiden ser godt ud og har et lyst, moderne design, er der mange brugere, der bliver narret til at tro, at den er legitim, og de overser det faktum, at deres webbrowser er blevet hacket. Det, der sker efterfølgende, er meget farligt. Hvis du bruger Search.searchlttrnpop.com til dine søgninger, bliver alle søgeforespørgslerne sporet. Hackerne bag denne browser hijacker indsamler oplysninger om dig. Og hvis der er nogle personlige oplysninger om dig, vil de også indsamle dem og sende dem videre.


Search.searchlttrnpop.com extension

Forresten så har Search.searchlttrnpop.com ikke en unik søgemaskine, den omdirigerer simpelthen brugerne til Yahoo Søgning. Men søgeresultaterne kan være blevet tilpasset, og der kan være indlemmet nogle sponsorerede links, som ikke har relevans for dine søgeforespørgsler. Det betyder, at den ikke alene er farlig, den er også spild af tid.

Hjemmesiden Search.searchlttrnpop.com har en værktøjslinje:

Som du kan se, så er der forskellige links dér. Da denne tilføjelse umiddelbart skulle give dig mulighed for at lytte til radio online, kan du se forskellige ikoner for velkendte medieværktøjer, såsom YouTube, SoundCloud, Spotify osv. Men hvad er pointen med at have alle disse links på værktøjslinjen, hvis du bare kan besøge de hjemmesider?

Der er skjulte intentioner med denne værktøjslinje – de første to links leder hen til værktøjet Local Weather og hjemmesiden News. Begge hjemmesider er åbenlyst tilknyttet Polarity, og vi kan ikke råde dig til at klikke på nogen af dem, for det kan være farligt.

Hvordan har Search.searchlttrnpop.com formået at inficere din computer?

Ligesom de fleste andre hijackere følger Search.searchlttrnpop.com med forskellige gratis softwarepakker, der kan downloades fra internettet. Det er den mest almindelige distributionsmetode, og ofte er brugerne slet ikke klar over, at der bliver installeret yderligere værktøjer.

Der er to væsentlige tips til, hvordan du kan undgå at blive inficeret på den måde – din computer skal altid være beskyttet af et anti-malwareprogram, som har realtidsbeskyttelse, og du skal være meget forsigtig i løbet af installationen af freeware. Og du skal altid kun downloade software fra pålidelige hjemmesider.

Hvis det er for sent og din computer allerede er inficeret, så skal du gøre følgende:

Klik på de 3 prikker i Google Chrome og vælg ”Flere værktøjer -> Udvidelser”.

Find udvidelsen ”Listen To The Radio Now”, deaktivér den og smid den i Papirkurven.

Nu skulle infektionen være fjernet fra din webbrowser. Men den kan dog stadig blive gendannet igen, så du er nødt til at fjerne alle filer fra din computer, der har tilknytning til denne virus. Eftersom det er vanskeligt at gøre det manuelt, kan du downloade Reimage eller SpyHunter og lade det klare opgaven. Disse anti-malwareprogrammer kan automatisk finde og fjerne alle skadelige filer fra din computer. Prøv det, det er gratis!

Værdifulde tips til at undgå malware

Hvis du har stået ansigt til ansigt med et skadeligt værktøj på din computer, spekulerer du sikkert på, hvordan du fremover kan undgå den slags infektioner. Her kommer nogle hurtige tips til, hvordan du kan undgå problemerne:

  • Kun autoriseret software. Du skal ikke downloade software fra upålidelige hjemmesider – vælg altid de originale, velkendte softwarekilder. Eftersom programpakker er den mest almindelige distributionsmetode for malware såsom browser hijackere og adware, skal du helst undgå at installere værktøjspakker.
  • Beskyt din computer med anti-malware software. Nu til dags har de fleste anti-malwareprogrammer realtidsbeskyttelse, og derfor vil du løbende blive informeret om mulige trusler. Husk, at det er meget nemmere at standse malware, mens det er ved at blive installeret på din computer, end det er at fjerne det, efter at det er blevet installeret i dit system. Du kan vælge imellem masser af pålidelige anti-malwareprogrammer, så du skal bare kigge på vores sektion med anmeldelser og vælge det, der bedst passer til dine behov.
  • Hvis det lyder for godt til at være sandt, så er det sikkert også for godt til at være sandt. Det er også helt almindeligt at distribuere malware ved hjælp af vildledende annoncer, der tilbyder utrolige tilbud eller et eller andet gratis. Du skal aldrig falde for det trick, for i stedet for en præmie vil din computer blive udsat for et malware. Du skal især undgå den slags annoncer, hvis du støder på dem på hjemmesider med et tvivlsomt ry.

Automatiske fjernelsesværktøjer til Search.searchlttrnpop.com hijacker

 
Andre værktøjer
 
  Spyhunter
0     0
  Malwarebytes Anti-Malware
0     0
 
Bemærk: Denne Reimage-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom Searchlttrnpop Hijacker, samt hjælpe med deres fjernelse.Du kan selv fjerne fundne filer, processer og poster i registreringsdatabasen, eller du kan købe en fuld version.  Vi kan have tilknytning til nogle af disse programmer. Alle oplysninger er til rådighed i bekendtgørelsen.     
 

Om forfatteren

 
maj 28, 2018 07:48, maj 28, 2018 07:48
 
   
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *