Search.searchmpct.com - Hvordan Fjernes Det?

-  0
Type: Browser Hijackere
 

Search.searchmpct.com er ikke en særlig farlig infektion, men du bør alligevel fjerne den fra dit computersystem. Hvis du har fundet ud af, at din computer er inficeret med denne skadelige applikation, men du ved ikke, hvordan du skal slippe af med den, så er du kommet til det rette sted. I denne artikel vil vi forsyne dig med en detaljeret vejledning, der beskriver, hvordan du fjerner Search.searchmpct.com enten manuelt eller automatisk. Og det er helt op til dig selv, hvilken af metoder du skal vælge.

Den ultimative måde er at fjerne denne infektion automatisk. Du skal blot downloade et pålideligt anti-malwareprogram, såsom SpyHunter eller Reimage og scanne dit computersystem med det. Det vil helt bestemt finde og fjerne infektionen på kun på øjeblikke, og det vil samtidigt beskytte din computer mod lignende infektioner fremover, så det er værd at have det installeret. Du kan naturligvis også bruge et andet anti-malwareprogram efter eget valg. Men selvom om du fjerner Search.searchmpct.com automatisk, er du desværre stadig nødt til manuelt at ændre nogle indstillinger i webbrowserne. Search.searchmpct.com ændrer indstillinger, såsom startside og standardsøgemaskine, så du er nødt til at gå ind i indstillingerne i din webbrowser og manuelt ændre pågældende præferencer.

Hvis du gerne vil fjerne Search.searchmpct.com uden hjælp fra et anti-malwareprogram, er der nogle punkter du skal følge. Denne proces kan være noget kompliceret, så derfor har vi udviklet en trin-for-trin Search.searchmpct.com manuel fjernelsesvejledning, som du finder i slutningen af denne artikel. Du skal blot fuldføre alle punkterne korrekt, og du skulle således være i stand til at fjerne Search.searchmpct.com selv.

Videre i denne artikel kan du finde yderligere oplysninger om Search.searchmpct.com. Skulle du have nogle spørgsmål vedrørende dette emne, er du velkommen til at stille dem i kommentarsektionen nedenfor, og vi vil gøre vores bedste for at hjælpe dig.

Om Search.searchmpct.com browser hijacker

Denne infektion ligner stort set alle andre infektioner af samme slags. Formålet med Search.searchmpct.com er at øge trafikken til bestemte websider og på den måde tjene penge. Man kan kalde det for en slags reklamenetværk, som ikke er ønsket blandt computerbrugerne. Det er ingen hemmelighed, at det stort set kun er it-kriminelle, der bruger browser hijackere som denne, med hvilke de fremmer deres websider og øger trafikken til dem. Som du sikkert allerede ved er skadelige websider bandlyst fra legitime reklamenetværk såsom Google Adwords og Facebooks Ads, så derfor benytter de sig af malware som dette. Så når det er sagt, hvis du beholder Search.searchmpct.com på din computer, er diverse hackere og svindlere i stand til at nå dig direkte i dine webbrowsere hver dag, og det er ret farligt. Derfor råder vi dig til at fjerne Search.searchmpct.com uden tøven.

Hvis din computer er inficeret med Search.searchmpct.com, så vil www.search.searchmpct.com blive din startside. Du kan forsøge at ændre indstillingerne, men det vil være til ingen nytte, eftersom virussen vil ændre dem igen. Hvis du gerne vil slippe helt af med Search.searchmpct.com, skal du både fjerne den fra dine webbrowsere og selve systemet.

Således distribueres Search.searchmpct.com browser hijacker

Search.searchmpct.com kan snige sig ind i dit computersystem, når du downloader og installerer freewareprogrammer fra internettet. Når du f. eks downloader og installerer en gratis download manager eller media player fra en upålidelige webside, er der risiko for, at Search.searchmpct.com er bundtet med det.

Hvis du gerne vil undgå det, skal du altid være meget opmærksom på installationsprocessen ved freeware. Du skal aldrig springe punkter over, og du skal vælge en brugerdefineret eller avanceret installationsmetode, hvis det er muligt. På den måde har du kontrollen i dine hænder. Du skal ikke forhaste dig, eftersom vigtige oplysninger har tendens til at stå med meget små bogstaver, og det vil du nødigt overse.Automatiske fjernelsesværktøjer til Search.searchmpct.com

 
 
Bemærk: Denne Reimage-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom Searchmpct, samt hjælpe med deres fjernelse.Du kan selv fjerne fundne filer, processer og poster i registreringsdatabasen, eller du kan købe en fuld version.  Vi kan have tilknytning til nogle af disse programmer. Alle oplysninger er til rådighed i bekendtgørelsen.

Manuel fjernelse af Search.searchmpct.com virus

Sådan fjernes searchmpct ved hjælp af Windows Kontrolpanel

Mange hijackere og adware såsom Search.searchmpct.com installerer nogle af deres egne komponenter som almindelige Windows programmer samt ekstra software. Denne del af malware kan afinstalleres fra Kontrolpanelet. Du kan få adgang til det, ved at gøre følgende:

 • Start → Kontrolpanel (ældre Windows) eller tryk på Windowstasten → Søg og indtast Kontrolpanel (Windows 8);
  Control panel
 • Vælg Afinstaller Program;
  Programs and features
 • Gå igennem en programliste og vælg poster, der har forbindelse til searchmpct og relaterede parasitter såsom Search.installmac.com , Search Donkey , Search.ividi.org virus , Genieo Search .
  Remove toolbars
 • Klik Afinstaller knappen.
  Uninstall
 • I mange tilfælde er anti-malware programmer bedre til at finde relaterede parasitter, så derfor anbefaler jeg, at man installerer Reimage og Spyhunter, som kan identificere andre programmer, der kan være en del af denne infektion.
  Scan with spyhunter

Denne metode vil ikke fjerne nogle browser plugins, så derfor skal du fortsætte til den næste del af fjernelsesvejledningen.

Fjernelse af Search.searchmpct.com fra dine browsere

  Top Sådan fjernes Search.searchmpct.com fra Google Chrome:

 • Klik på ikonet med de 3 horisontale linjer på browserværktøjslinjen og vælg Flere Værktøjer -> Udvidelser
  Extensions
 • Vælg alle ondsindede udvidelser og slet dem.
  Remove extensions
 • Klik på ikonet med de 3 horisontale linjer på browserværktøjslinjen og vælg Indstillinger
  Open settings
 • Vælg Administrer Søgemaskiner
  Manage search engines
 • Fjern unødvendige søgemaskiner fra listen
  Delete search engines
 • Gå tilbage til indstillinger. Ved Opstart vælg Åbn siden Ny fane (du kan også fjerne uønskede sider fra Angiv sider).
 • Hvis din startside er blevet ændret, så klik på Chrome menuen øverst i højre hjørne, vælg Indstillinger. Vælg Åbn en bestemt side eller en række sider og klik på Angiv sider.
  Set pages
 • Slet ondsindede søgehjemmesider i et nyt Startsider vindue ved at klikke ”X” ved siden af dem.
 • Klik på ikonet med de 3 horisontale linjer på browserværktøjslinjen og vælg Indstillinger, og klik på Administrer søgemaskiner.
  Delete start pages
 • Fjern ondsindede søgehjemmesider i et nyt vindue med Søgemaskiner.
(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med searchmpct, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Chrome menuen (3 horisontale linjer) og vælg Indstillinger.
 • Rul ned til bunden af siden og klik på Nulstil browserindstillinger.
  Resset settings
 • Klik på Nulstil i bekræftelsesboksen.
  Reset approve
Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Sådan fjernes Search.searchmpct.com fra Firefox:

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla-vinduet og vælg ikonet ”Tilføjelser” (eller tast Ctrl+Shift+A på dit tastatur).
  Select add-on
 • Udvidelser og Tilføjelser listen igennem, og fjern alt, der har forbindelse med Search.searchmpct.com og elementer, som du ikke kender. Hvis du ikke kender udvidelsen og den ikke er lavet af Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe, så har du nok ikke brug for den.

  Remove add-on
 • Hvis din startside er blevet ændret, så klik på Firefox menuen øverst i højre hjørne, vælg Indstillinger → Generelt. Indtast en foretrukken URL i startsidefeltet og klik Gendan som Standard.
  Restore default
(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Search.searchmpct.com, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.
 • Klik på menuen øverst i højre hjørne af Mozilla Firefox vinduet. Klik på Hjælp.
  Help button
 • Vælg Fejlfinding Information i Hjælp menuen.
  Troubleshooting
 • Klik på Nulstil Firefox.
  Refresh firefox
 • Klik på Nulstil Firefox i bekræftelsesboksen. Mozilla Firefox vil lukke og ændre indstillingerne til standard.
  Refresh firefox approve
(Optioneel) voor oudere versie:
 • Tast “about:config” på URL linjen og tryk enter. Det vil åbne indstillingssiden
  Abou config
 • Skriv ”Keyword.url” i søgeboksen. Højreklik og nulstil det.
  Reset Keyword.url
 • Skriv ”browser.search.defaultengine” i søgeboksen. Højreklik og nulstil det.
 • Skriv ”browser.search.selectedengine” i søgeboksen. Højreklik og nulstil det.
 • Søg efter ”browser.newtab.url”. Højreklik og nulstil det. Det vil sikre, at søgesiden ikke starter ved hver ny fane.
 • Hvis indstillingerne nulstilles og scanningen med anti-malware programmer er ren: luk Firefox, åbn fil explorer og indtast %AppData% på adresselinjen. Indtast user.js i søgeboksen. Hvis denne fil findes, omdøb den og start Firefox igen. Du vil være nødt til at gentage de ovenstående punkter.
  Remove user.js
Hvis problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program, for at finde de ondsindede poster.

Sådan fjernes Search.searchmpct.com virus fra Internet Explorer (ældre versioner):

  Top
 • Klik på pilen på højre side af søgeboksen.
 • Gør følgende: på IE8-9 vælg Administrer Søgeudbydere, på IE7 klik på Skift standardsøgninger.
 • Fjern searchmpct fra listen.
Sådan fjernes searchmpct fra IE11:
 • Klik på Indstillingsikonet (øverst til højre) )->Administrer Tilføjelser.
  Add-on
 • Gå igennem Værktøjslinjer og udvidelser. Fjern alt, der har forbindelse med searchmpct samt elementer, du ikke kender, som ikke er lavet af Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
  Disable add-ons
 • Vælg Søgeudbydere.
  Set search engine
 • Hvis ingen af disse søgeudbydere er til rådighed, følg ”Find flere søgeudbydere” nederst på skærmen og installér Google.
  Find search engines
 • Luk Indstillinger.
 • Hvis din startside er blevet ændret, så klik på Tandhjulsikonet øverst i højre hjørne, for at åbne menuen for Internet Explorer, vælg Internet Indstillinger og vælg Generelt fanen. Indtast en foretrukken URL i startsidefeltet og klik Anvend.
  Restore home page
(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Search.searchmpct.com, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.
 • Klik på Tandhjulsikonet → Internet Indstillinger.
  Internet options
 • Vælg fanen Avanceret og klik på Nulstil.
  Reset settings
 • Vælg afkrydsningsboksen ”Slet personlige indstillinger” og klik på Nulstil.
  Reset approve
 • Klik på Luk i bekræftelsesboksen, og luk derefter din browser.
  Reset
Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Sådan fjerner man Search.searchmpct.com fra Microsoft Edge:

 
 • Åbn Microsoft Edge og klik på Mere (de tre prikker øverst til højre på skærmen), vælg derefter Indstillinger.
  Open settings
 • I vinduet Indstillinger klikker du på Vælg, hvad der skal ryddes.
  Choose clear
 • Vælg alt det, du gerne vil fjerne og klik på Ryd.
  Clear browsing data
 • Højreklik på Start og vælg Jobliste.
  Open task manager
 • I fanen Processer højreklikker du på Microsoft Edge og vælger Gå til detaljer.
  Go to details
 • I Detaljer kigger du efter poster kaldet Microsoft Edge – højreklik på hver af dem og vælg Afslut job for at sætte en stopper for de poster.
  End Edge task
Hvis den første metode ikke virker, kan du følge punkterne til den avancerede metode nedenfor. Sørg for, at du sikkerhedskopierer dine data, inden du fuldfører disse punkter. Si no puedes restablecer tu navegador a su configuración original y el problema persiste, deberás de escanear con un programa anti-malware.

  Top Sådan fjernes Search.searchmpct.com fra Safari:

Fjern skadelige udvidelser

 • Klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Indstillinger.
  Open preferences
 • Vælg Udvidelser og afinstaller searchmpctog andre mistænkelige udvidelser.
  Extensions
 • Hvis din startside er blevet ændret, klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Indstillinger og vælg Søg fanen. Tast det foretrukne URL i startside feltet.
  Reset homepage

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Search.searchmpct.com, så nulstil indstillingerne i din browser til dens standardindstillinger.

 • Klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Nulstil Safari…
  Choose reset
 • Vælg hvilke indstillinger, du gerne vil nulstille (normalt er de alle valgt på forhånd) og klik på Nulstil knappen.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

Manuel Search.searchmpct.com fjernelse

 
 

Search.searchmpct.com skærmbilleder

 
     
 

Om forfatteren

 
marts 2, 2017 07:40, marts 2, 2017 07:40
 
   
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *