Search.supermediatabsearch.com Virus - Hvordan Fjernes Det?

-
 0
Type: Browser Hijackere
 

StepItApp LTD er berygtet for at lave potentielt uønskede programmer (PUPs). SuperMediaTab udvidelsen er det yngste skud stammen i dette foretagende, helt bestemt en ballademager. Programmet fremstår som en søgemaskine med et almindelig søgefelt. Stifterne af denne browser hijacker har inficeret folks sind og hjernevasket dem til at tro på effektiviteten ved denne applikation.

Search.supermediatabsearch.com er midtpunktet for dette PUP. Det leverer genvejsknapper til de mest populære hjemmesider: Instagram, Facebook, Youtube samt mange andre. Imidlertid fokuserer det på at spankulere rundt som et program for filmfanatikere. SuperMediaTab skulle efter sigende kunne levere links til online streaming domæner og give information om utallige film.

Om Search.supermediatabsearch.com virus

Search.supermediatabsearch.com er en browser hijacker, der begynder at dominere i computersystemet, efter at dens tilstedeværelse er blevet gjort mulig som følge af visse faktorer, som vi vil komme ind på om lidt. Udviklerne af dette ondsindede program har brugt alle fællestræk for at kunne skabe så mange problemer som muligt.

Først og fremmest medbringer det sine egne browserindstillinger, som skubber de eksisterende væk. Konsekvensen af denne handling er, at Search.supermediatabsearch.com vil blive startsiden og den primære søgemaskine for alle søgeapplikationer. I denne position er det nemt for denne browser hijacker at stimulere brugerens vaner, når vedkommende bruger dens platform til søgning. Når brugeren tager Search.supermediatabsearch.com søgemaskine i brug, kommer søgeresultaterne fra en lovlig search.yahoo.com hjemmeside. Ikke desto mindre vil uønskede links til upålidelige domæner snige sig ind i resultaterne for at øge trafikken til dem, alt sammen på grund af denne snedige virus. Disse kilder støtter Search.supermediatabsearch.com virus. Linkene vil føre til potentielt skadelige og risikable websteder, som kan give negative eftervirkninger.

Desuden ser det ud til, at alle browser hijackere forsøger at vise et irriterende stort antal annoncer. Disse effektive online annoncer vil blive bragt fra tredjepartskilder til modstræbende brugere og brugt med henblik på såkaldt malvertising. Search.supermediatabsearch.com browser hijacker samler også personlig information og udvinder søgehistorik. Hackere har brug for den slags materiale for at kunne tjene penge. Search.supermediatabsearch.com browser hijacker tjener naturligvis allerede penge på pay-per-click, hver gang der klikkes på det viste indhold (links, annoncer).

Således distribueres Search.supermediatabsearch.com virus

Brugere har sagt, at de har downloadet SuperMediaTab browser hijacker fra den officielle side, der hedder Supermediatab.com. Det er dog en mere kompliceret sag, når brugerne bemærker, at Search.supermediatabsearch.com er indstillet som deres foretrukne startside, uden at de kender til denne applikation. Denne browser hijacker forstyrrer folk, der beskæftiger sig med freeware eller shareware. Installationsprocessen er en procedure af indflydelsesrig karakter. Hvis den udføres korrekt, vil brugeren kunne nyde godt af gratis programmer, uden at de i den forbindelse har installeret potentielt uønskede softwareprogrammer. Den rigtige metode er at vælge en avanceret/brugerdefineret indstilling for at få et omhyggeligt overblik over de anbefalede stykker software, der som regel bliver installeret uden klar tilladelse (automatisk i løbet af en standard-opsætning).

Spyhunter, Reimage og Hitman har gjort sig fortjent til en ærefuld plads ved det runde bord af anti-malware værktøj. Disse riddere er her for at genoprette ro og orden i hver brugers system. De har tilegnet sig alle de bedste egenskaber og kan sætte en stopper for stridigheder mellem computere og virusser. Den følgende vejledning er udviklet med henblik på at hjælpe brugere, der gerne vil slippe af med Search.supermediatabsearch.com virus manuelt.Automatiske fjernelsesværktøjer til Search.supermediatabsearch.com virus

 
 
Bemærk: Denne Reimage-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom Supermediatabsearch Virus, samt hjælpe med deres fjernelse.Du kan selv fjerne fundne filer, processer og poster i registreringsdatabasen, eller du kan købe en fuld version.  Vi kan have tilknytning til nogle af disse programmer. Alle oplysninger er til rådighed i bekendtgørelsen.

Manuel fjernelse af Search.supermediatabsearch.com virus

Sådan fjernes supermediatabsearch virus ved hjælp af Windows Kontrolpanel

Mange hijackere og adware såsom Search.supermediatabsearch.com virus installerer nogle af deres egne komponenter som almindelige Windows programmer samt ekstra software. Denne del af malware kan afinstalleres fra Kontrolpanelet. Du kan få adgang til det, ved at gøre følgende:

Denne metode vil ikke fjerne nogle browser plugins, så derfor skal du fortsætte til den næste del af fjernelsesvejledningen.

Fjernelse af Search.supermediatabsearch.com virus fra dine browsere

  Top Sådan fjernes Search.supermediatabsearch.com virus fra Google Chrome:

 • Klik på ikonet med de 3 horisontale linjer på browserværktøjslinjen og vælg Flere Værktøjer -> Udvidelser
  Extensions
 • Vælg alle ondsindede udvidelser og slet dem.
  Remove extensions
 • Klik på ikonet med de 3 horisontale linjer på browserværktøjslinjen og vælg Indstillinger
  Open settings
 • Vælg Administrer Søgemaskiner
  Manage search engines
 • Fjern unødvendige søgemaskiner fra listen
  Delete search engines
 • Gå tilbage til indstillinger. Ved Opstart vælg Åbn siden Ny fane (du kan også fjerne uønskede sider fra Angiv sider).
 • Hvis din startside er blevet ændret, så klik på Chrome menuen øverst i højre hjørne, vælg Indstillinger. Vælg Åbn en bestemt side eller en række sider og klik på Angiv sider.
  Set pages
 • Slet ondsindede søgehjemmesider i et nyt Startsider vindue ved at klikke ”X” ved siden af dem.
 • Klik på ikonet med de 3 horisontale linjer på browserværktøjslinjen og vælg Indstillinger, og klik på Administrer søgemaskiner.
  Delete start pages
 • Fjern ondsindede søgehjemmesider i et nyt vindue med Søgemaskiner.
(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med supermediatabsearch virus, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Chrome menuen (3 horisontale linjer) og vælg Indstillinger.
 • Rul ned til bunden af siden og klik på Nulstil browserindstillinger.
  Resset settings
 • Klik på Nulstil i bekræftelsesboksen.
  Reset approve
Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Sådan fjernes Search.supermediatabsearch.com virus fra Firefox:

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla-vinduet og vælg ikonet ”Tilføjelser” (eller tast Ctrl+Shift+A på dit tastatur).
  Select add-on
 • Udvidelser og Tilføjelser listen igennem, og fjern alt, der har forbindelse med Search.supermediatabsearch.com virus og elementer, som du ikke kender. Hvis du ikke kender udvidelsen og den ikke er lavet af Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe, så har du nok ikke brug for den.

  Remove add-on
 • Hvis din startside er blevet ændret, så klik på Firefox menuen øverst i højre hjørne, vælg Indstillinger → Generelt. Indtast en foretrukken URL i startsidefeltet og klik Gendan som Standard.
  Restore default
(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Search.supermediatabsearch.com virus, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.
 • Klik på menuen øverst i højre hjørne af Mozilla Firefox vinduet. Klik på Hjælp.
  Help button
 • Vælg Fejlfinding Information i Hjælp menuen.
  Troubleshooting
 • Klik på Nulstil Firefox.
  Refresh firefox
 • Klik på Nulstil Firefox i bekræftelsesboksen. Mozilla Firefox vil lukke og ændre indstillingerne til standard.
  Refresh firefox approve
(Optioneel) voor oudere versie:
 • Tast “about:config” på URL linjen og tryk enter. Det vil åbne indstillingssiden
  Abou config
 • Skriv ”Keyword.url” i søgeboksen. Højreklik og nulstil det.
  Reset Keyword.url
 • Skriv ”browser.search.defaultengine” i søgeboksen. Højreklik og nulstil det.
 • Skriv ”browser.search.selectedengine” i søgeboksen. Højreklik og nulstil det.
 • Søg efter ”browser.newtab.url”. Højreklik og nulstil det. Det vil sikre, at søgesiden ikke starter ved hver ny fane.
 • Hvis indstillingerne nulstilles og scanningen med anti-malware programmer er ren: luk Firefox, åbn fil explorer og indtast %AppData% på adresselinjen. Indtast user.js i søgeboksen. Hvis denne fil findes, omdøb den og start Firefox igen. Du vil være nødt til at gentage de ovenstående punkter.
  Remove user.js
Hvis problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program, for at finde de ondsindede poster.

Sådan fjernes Search.supermediatabsearch.com virus virus fra Internet Explorer (ældre versioner):

  Top
 • Klik på pilen på højre side af søgeboksen.
 • Gør følgende: på IE8-9 vælg Administrer Søgeudbydere, på IE7 klik på Skift standardsøgninger.
 • Fjern supermediatabsearch virus fra listen.
Sådan fjernes supermediatabsearch virus fra IE11:
 • Klik på Indstillingsikonet (øverst til højre) )->Administrer Tilføjelser.
  Add-on
 • Gå igennem Værktøjslinjer og udvidelser. Fjern alt, der har forbindelse med supermediatabsearch virus samt elementer, du ikke kender, som ikke er lavet af Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
  Disable add-ons
 • Vælg Søgeudbydere.
  Set search engine
 • Hvis ingen af disse søgeudbydere er til rådighed, følg ”Find flere søgeudbydere” nederst på skærmen og installér Google.
  Find search engines
 • Luk Indstillinger.
 • Hvis din startside er blevet ændret, så klik på Tandhjulsikonet øverst i højre hjørne, for at åbne menuen for Internet Explorer, vælg Internet Indstillinger og vælg Generelt fanen. Indtast en foretrukken URL i startsidefeltet og klik Anvend.
  Restore home page
(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Search.supermediatabsearch.com virus, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.
 • Klik på Tandhjulsikonet → Internet Indstillinger.
  Internet options
 • Vælg fanen Avanceret og klik på Nulstil.
  Reset settings
 • Vælg afkrydsningsboksen ”Slet personlige indstillinger” og klik på Nulstil.
  Reset approve
 • Klik på Luk i bekræftelsesboksen, og luk derefter din browser.
  Reset
Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Sådan fjerner man Search.supermediatabsearch.com virus fra Microsoft Edge:

Nulstilling af Microsoft Edge indstilling (Metode 1)

 • Åbn Microsoft Edge og klik på Mere (de tre prikker øverst til højre på skærmen), vælg derefter Indstillinger.
  Open settings
 • I vinduet Indstillinger klikker du på Vælg, hvad der skal ryddes.
  Choose clear
 • Vælg alt det, du gerne vil fjerne og klik på Ryd.
  Clear browsing data
 • Højreklik på Start og vælg Jobliste.
  Open task manager
 • I fanen Processer højreklikker du på Microsoft Edge og vælger Gå til detaljer.
  Go to details
 • I Detaljer kigger du efter poster kaldet Microsoft Edge – højreklik på hver af dem og vælg Afslut job for at sætte en stopper for de poster.
  End Edge task

Hvis den første metode ikke virker, kan du følge punkterne til den avancerede metode nedenfor. Sørg for, at du sikkerhedskopierer dine data, inden du fuldfører disse punkter.

Nulstilling af Microsoft Edge indstilling (Metode 2)

 • Navigér hen til følgende mappe: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe. Vælg alle posterne i denne mappe, højreklik på dem og vælg Slet.
  Delete files
 • Klik på start-knappen og indtast ”Windows power”. Højreklik på Windows PowerShell-posten og vælg Kør som administrator.
  Open powershell
 • Når Administrator: Windows PowerShell-vinduet kommer frem på din skærm, så indsæt følgende linje efter PS: cd C:\WINDOWS\system32 og tast Enter: Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml" -Verbose}
  Run command

Når du er færdig med disse punkter, burde supermediatabsearch virus være fjernet fra din Microsoft Edge browser.

Si no puedes restablecer tu navegador a su configuración original y el problema persiste, deberás de escanear con un programa anti-malware.

  Top Sådan fjernes Search.supermediatabsearch.com virus fra Safari:

Fjern skadelige udvidelser

 • Klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Indstillinger.
  Open preferences
 • Vælg Udvidelser og afinstaller Search.supermediatabsearch.com virusog andre mistænkelige udvidelser.
  Extensions
 • Hvis din startside er blevet ændret, klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Indstillinger og vælg Søg fanen. Tast det foretrukne URL i startside feltet.
  Reset homepage

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med supermediatabsearch virus, så nulstil indstillingerne i din browser til dens standardindstillinger.

 • Klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Nulstil Safari…
  Choose reset
 • Vælg hvilke indstillinger, du gerne vil nulstille (normalt er de alle valgt på forhånd) og klik på Nulstil knappen.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

 

Search.supermediatabsearch.com virus skærmbilleder

 
     
 

Om forfatteren

 
juli 3, 2016 07:51, juli 3, 2016 07:51
 
   
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *