Search Voyage Ads - Hvordan Fjernes Det?

-
 0
Type: Adware
 

Search Voyage er et adwareprogram, der tilhører Browse.fox familien. Programmet påvirker de fleste browsere, herunder Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome og Safari. Så selv Apple brugere kan blive ramt. Når programmet først er inde i systemet, indlemmer det en lang række annoncer, når du søger på internettet. Annoncerne er ret irriterende, og det værste er, at de kan omdirigere dig til potentielt farlige websider.

For at fjerne Search Voyage fra dit system, anbefaler vi, at du kører en fuld systemscanning med et anerkendt anti-malware program, såsom rev name=’Spyhunter’] eller Malwarebytes. Hvis du gerne vil gøre det manuelt, kan du følge vejledningen i slutningen af denne artikel.

Om Search Voyage Ads

Hvis du har bemærket et hav af Ads by Search Voyage i din browser, er den også ramt. Annoncerne indeholder som regel oplysninger om vejret eller rejser. Der er praktisk talt ikke nogen brugere, der synes, de er nyttige eller interessante, og de fleste er enige om, at de kun forstyrrer deres søgning. Som sagt så kan nogle af Ads by Search Voyage indeholde links til potentielt farlige websider, så det er bedre at holde sig langt væk fra dem. Du kan naturligvis komme til at klikke på dem ved en fejltagelse, f. eks når du prøver at lukke dem. Derfor er det bedre at fjerne Search Voyage og således stoppe programmets annoncer.

Du skal være opmærksom på, at Search Voyage også kan spore dine søgevaner. Det kan registrere dine søgeforespørgsler og søgehistorik, hvorefter det bruger disse oplysninger til at udvikle personliggjorte annoncer for at få flere klik. Den slags programmer er nemlig kun ude på at tjene penge. De kan oversvømme dit system med annoncer, forårsage omdirigeringer osv. Deres vigtigste formål er at øge trafikken til visse hjemmesider. I nogle tilfælde vil Search Voyage endda udskifte din standard søgeudbyder med search.searchvoyage.com og derefter omdirigere dig til Yahoo search, hvor det viser sine annoncer.

Det er klart og tydeligt, at bør fjerne Search Voyage, så snart du opdager det i dit system.

Således distribueres Search Voyage

Search Voyage adware bliver som regel installeret uden brugerens tilladelse. Det er bundtet med forskellige freewareprogrammer, men du kan også komme til at installere det, efter at du har klikket på et ondsindet link, åbnet en inficeret e-mail osv. Du skal derfor være mere forsigtig, når du surfer på internettet, og gøre dit bedste for at undgå en adwareinfiltration. Du skal være meget forsigtig med dine downloads, også når du får dem fra velkendte download-sider. Du skal altid vælge en brugerdefineret installation og følge processen uden at springe punkter over. Du skal ikke godkende installationer af ekstra programmer, som du ikke kender.

Hvis din computer allerede er inficeret, skal du hurtigst muligst fjerne Search Voyage Ads. Kør et anti-malware program, som vil løse problemet automatisk. Du skal bare huske at opgradere dit anti-malware program til den nyeste version først. Hvis du foretrækker at fjerne Search Voyage manuelt, kan du følge vejledningen herunder.Automatiske fjernelsesværktøjer til Search Voyage Ads

 
 
Bemærk: Denne Reimage-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom Search Voyage Ads, samt hjælpe med deres fjernelse.Du kan selv fjerne fundne filer, processer og poster i registreringsdatabasen, eller du kan købe en fuld version.  Vi kan have tilknytning til nogle af disse programmer. Alle oplysninger er til rådighed i bekendtgørelsen.

Manuel fjernelse af Search Voyage Ads

Sådan fjernes Search Voyage Ads ved hjælp af Windows Kontrolpanel

Mange hijackere og adware såsom Search Voyage Ads installerer nogle af deres egne komponenter som almindelige Windows programmer samt ekstra software. Denne del af malware kan afinstalleres fra Kontrolpanelet. Du kan få adgang til det, ved at gøre følgende:

 • Start → Kontrolpanel (ældre Windows) eller tryk på Windowstasten → Søg og indtast Kontrolpanel (Windows 8);
  Control panel
 • Vælg Afinstaller Program;
  Programs and features
 • Gå igennem en programliste og vælg poster, der har forbindelse til Search Voyage Ads og relaterede parasitter såsom Search.installmac.com , Search Donkey , Sonic Search , Search.ividi.org virus .
  Remove toolbars
 • Klik Afinstaller knappen.
  Uninstall
 • I mange tilfælde er anti-malware programmer bedre til at finde relaterede parasitter, så derfor anbefaler jeg, at man installerer Reimage og Spyhunter, som kan identificere andre programmer, der kan være en del af denne infektion.
  Scan with spyhunter

Denne metode vil ikke fjerne nogle browser plugins, så derfor skal du fortsætte til den næste del af fjernelsesvejledningen.

Fjernelse af Search Voyage Ads fra dine browsere

  Top Fjern ondsindede udvidelser fra Internet Explorer

 • Klik på Tandhjulsikonet -> Administrer Tilføjelser.
  Add-on
 • Gå igennem Værktøjslinjer og udvidelser. Fjern alt, der har forbindelse med Search Voyage Ads samt elementer, du ikke kender, som ikke er lavet af Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
  Disable add-ons
 • Luk Indstillinger.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Search Voyage Ads, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Tandhjulsikonet -> Internet indstillinger
  Internet options
 • Vælg fanen Avanceret og klik på Nulstil.
  Reset settings
 • Vælg en ”Slet personlige indstillinger” afkrydsningsboks og klik på Nulstil.
  Reset approve
 • Klik på Luk i bekræftelsesboksen, og luk derefter din browser.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med er anti-malware program.

  Top Fjernelse Search Voyage Ads fra Chrome

 • Klik på menu knappen i øverste højre hjørne i Google Chrome vinduet. Vælg ”Indstillinger”.
  Open settings
 • Klik på ”Udvidelser” til venstre i menuen.
 • Gå listen med udvidelser igennem og fjern programmer, som du ikke har brug for, især dem, der ligner Search Voyage Ads. Klik på affaldsspand-ikonet ved siden af Search Voyage Ads eller andre tilføjelser, som du gerne vil fjerne.
  Remove extensions
 • Klik på ”Fjern” i bekræftelsesvinduet.
  Remove approve
 • Hvis du ikke er sikker, kan du deaktivere dem midlertidigt.
  Disable extension
 • Genstart Chrome.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Search Voyage Ads, så nulstil dine browserindstillinger til standard indstillingerne.

 • Klik på Chrome menuen (tre horisontale linjer) og vælg Indstillinger.
  Open settings
 • Rul ned til bunden af siden og klik på ”Nulstil indstillinger”.
  Reset settings
 • Klik på Nulstil i bekræftelsesboksen.
  Reset approve

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Fjernelse Search Voyage Ads fra Firefox

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla vinduet og vælg ”Tilføjelser” ikonet (eller tast Ctrl+Shift+A på dit tastatur).
  Select add-on
 • Gå listen med Udvidelser og Tilføjelser igennem, og fjern alt, der har forbindelse med Search Voyage Ads samt elementer, du ikke genkender. Hvis du ikke kender udvidelsen og den ikke er lavet af Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe, så har du nok ikke brug for den.
  Remove add-on

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Search Voyage Ads, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla vinduet. Klik på ”Hjælp”.
  Help button
 • Vælg Fejlfinding information i Hjælp menuen.
  Troubleshooting
 • Klik på Nulstil Firefox.
  Refresh firefox
 • Klik på Nulstil Firefox i bekræftelsesboksen. Mozilla Firefox vil lukke og ændre indstillingerne til standard.
  Refresh firefox approve

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Sådan fjerner man Search Voyage Ads fra Microsoft Edge:

Nulstilling af Microsoft Edge indstilling (Metode 1)

 • Åbn Microsoft Edge og klik på Mere (de tre prikker øverst til højre på skærmen), vælg derefter Indstillinger.
  Open settings
 • I vinduet Indstillinger klikker du på Vælg, hvad der skal ryddes.
  Choose clear
 • Vælg alt det, du gerne vil fjerne og klik på Ryd.
  Clear browsing data
 • Højreklik på Start og vælg Jobliste.
  Open task manager
 • I fanen Processer højreklikker du på Microsoft Edge og vælger Gå til detaljer.
  Go to details
 • I Detaljer kigger du efter poster kaldet Microsoft Edge – højreklik på hver af dem og vælg Afslut job for at sætte en stopper for de poster.
  End Edge task

Hvis den første metode ikke virker, kan du følge punkterne til den avancerede metode nedenfor. Sørg for, at du sikkerhedskopierer dine data, inden du fuldfører disse punkter.

Nulstilling af Microsoft Edge indstilling (Metode 2)

 • Navigér hen til følgende mappe: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe. Vælg alle posterne i denne mappe, højreklik på dem og vælg Slet.
  Delete files
 • Klik på start-knappen og indtast ”Windows power”. Højreklik på Windows PowerShell-posten og vælg Kør som administrator.
  Open powershell
 • Når Administrator: Windows PowerShell-vinduet kommer frem på din skærm, så indsæt følgende linje efter PS: cd C:\WINDOWS\system32 og tast Enter: Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml" -Verbose}
  Run command

Når du er færdig med disse punkter, burde Search Voyage Ads være fjernet fra din Microsoft Edge browser.

Si no puedes restablecer tu navegador a su configuración original y el problema persiste, deberás de escanear con un programa anti-malware.

  Top Fjernelse Search Voyage Ads fra Safari (Mac OS X)

 • Klik på Safari menuen.
 • Vælg Præferencer.
  Open preferences
 • Klik på fanen Udvidelser.
 • Klik på Afinstaller tæt på Search Voyage Ads. Fjern ligeledes alle andre ukendte eller mistænkelige poster. Hvis du ikke er sikker på, om du har brug for udvidelsen eller ej, kan du blot fjerne fluebenet i Aktiver afkrydsningsboksen, for at deaktivere udvidelsen midlertidigt.
  Extensions
 • Genstart Safari.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Search Voyage Ads, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Nulstil Safari.
  Choose reset
 • Vælg hvilke indstillinger, du gerne vil nulstille (normalt er alle afkrydset på forhånd) og klik på Nulstil.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

Manuel Search Voyage Ads fjernelse

 
Processer:
       
 

Om forfatteren

 
maj 16, 2016 09:46, maj 16, 2016 09:46
 
   
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *