Websearch.searchandfly.info - Hvordan Fjernes Det?

 

Websearch.searchandfly.info kategoriseres som en browser hijacker/kaprer, så du har bestemt ikke lyst til at have den i din computer. Hvis din PC er inficeret med denne infektion, vil en del af dine vigtigste indstillinger i alle dine browsere blive ændret. Først og fremmet vil din startside blive erstattet, og derefter vil din søgemaskine blive ændret til websearch.searchandfly.info. Du kan se, hvordan det ser ud på billedet nedenfor.

Websearch.searchandfly.info

https://www.2-viruses.com/wp-content/uploads/2014/09/Websearch.searchandfly.info_.png

Du skal ikke bruge denne søgemaskine, selvom den ser troværdig ud. Den vil vise tonsvis af annoncer overalt, og give dig søgeresultater, der ikke er værd at stole på. Denne browser hijacker prøver at narre folk ved at konstatere, at søgemaskinen er sponsoreret af Google, Bing eller Yahoo selskabet, og det passer slet ikke. Du vil i dine søgeresultater finde tvivlsomme links, og du skal ikke klikke på dem, idet du så vil blive omadresseret til mistænkelige hjemmesider, der kan inficere din computer. Desuden vil den indsamle din personlige information, såsom kodeord, kreditkort oplysninger og bankkonto numre. Denne information kan senere hen blive solgt til diverse hackere og svindlere, så hvis du har dine kodeord, kreditkort oplysninger og bankkonto numre på din computer, kan det udsætte dig for fare for at miste penge eller filer, der er vigtige. Denne browser hijacker kan ligeledes fungere som en bro til din computer for andre skadelige applikationer. Uden at du overhovedet er klar over det, kan forskellige tilføjelser, som faktisk er adware, blive tilføjet alle dine browsere. Websearch.searchandfly.info er i stand til at kapre alle de mest populære browsere, såsom Internet Explorer, Mozilla Firefox og Google Chrome. Det kan være ret besværligt at slippe af med denne skadelige applikation selv (medmindre du er en erfaren bruger), så vi anbefaler, at du downloader noget sikkerhedsværktøj for at udføre dette.

Desuden kan den blokere nogle af de hjemmesider, der kan hjælpe dig med at fjerne denne browser hijacker. Så, i en nøddeskal, her følger en liste over skadelige aktiviteter, denne hijacker udfører:

 • Diverse pop-up annoncer vises som følge af denne hijacker.
 • Din startside og andre indstillinger i dine browsere vil blive ændret.
 • Ny malware vil blive føjet til dine browsere af Websearch.searchandfly.info, uden at du overhovedet er klar over det.
 • Den indsamler din private information, og det er en meget farlig egenskab.
 • Den registrerer dine handlinger på internettet, så den kan planlægge endnu et angreb på dig – alle dine svagheder er blottet.

Det er et ret væmmelig program, hva? Nu spekulerer du sikkert på, hvordan du kan blive inficeret med det. Først og fremmest skal du undgå hjemmesider, der virker mistænkelige. Hvis du søger på nogle hjemmesider med voksent indhold, kan du blive inficeret ved at klikke på et upålideligt link. Du skal heller ikke downloade software fra hjemmesider med et tvivlsomt ry. Det er normalt en PDF generator eller media player, der kan få din computer inficeret. Hvis du virkelig har brug for sådan et program, og du kun kan få det fra en hjemmeside, der ikke virker særlig troværdig, så gør det, men vær opmærksom på installationsprocessen ved programmet. Denne adware følger med diverse freebies, og du kan installere det sammen med disse, hvis du gør det overilet. Hvis du ønsker at undgå installation af noget uønsket, skal du ikke springe noget installationstrin over. Du skal ikke bare klikke ”næste” og ”godkend” funktioner hele tiden, før du har læst al information først. Det vil ligeledes være en god ide at vælge en brugerdefineret eller avanceret installationsmåde, for du vil dermed være i stand til at se mange flere valgmuligheder, du vil have kontrol over situationen. Og hvis du har tid til det, så læs vilkår og betingelser, for du kan finde brugbar information deri. Se efter diverse afkrydsningsfelter, der allerede kan være afkrydset for dig, og som godkender installation af ekstra software. De kan nogle gange blive vist med meget lille skrifttype, så du er nødt til at se godt efter ved hvert trin. Hvis du bemærker, at noget ekstra software, som du ikke kender, bliver installeret sammen med det andet, skal du ikke tillade det, da det muligvis kan være Websearch.searchandfly.info eller anden malware. Hvis det er for sent, og dine browsere allerede er kapret, skal du downloade et pålideligt anti-malware værktøj, såsom SpyHunter, StopZilla eller Malwarebytes. Nedenfor kan du finde detaljerede instruktioner til, hvordan du håndterer Websearch.searchandfly.info.Automatiske fjernelsesværktøjer til Websearch.searchandfly.info

 
 
Bemærk: Denne Reimage-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom Searchandfly, samt hjælpe med deres fjernelse.Du kan selv fjerne fundne filer, processer og poster i registreringsdatabasen, eller du kan købe en fuld version.  Vi kan have tilknytning til nogle af disse programmer. Alle oplysninger er til rådighed i bekendtgørelsen.

Sådan slipper du af med Websearch.searchandfly.info browser hijacker

Sådan fjernes searchandfly ved hjælp af Windows Kontrolpanel

Mange hijackere og adware såsom Websearch.searchandfly.info installerer nogle af deres egne komponenter som almindelige Windows programmer samt ekstra software. Denne del af malware kan afinstalleres fra Kontrolpanelet. Du kan få adgang til det, ved at gøre følgende:

Denne metode vil ikke fjerne nogle browser plugins, så derfor skal du fortsætte til den næste del af fjernelsesvejledningen.

Fjernelse af Websearch.searchandfly.info fra dine browsere

  Top Sådan fjernes Websearch.searchandfly.info fra Google Chrome:

 • Klik på ikonet med de 3 horisontale linjer på browserværktøjslinjen og vælg Flere Værktøjer -> Udvidelser
  Extensions
 • Vælg alle ondsindede udvidelser og slet dem.
  Remove extensions
 • Klik på ikonet med de 3 horisontale linjer på browserværktøjslinjen og vælg Indstillinger
  Open settings
 • Vælg Administrer Søgemaskiner
  Manage search engines
 • Fjern unødvendige søgemaskiner fra listen
  Delete search engines
 • Gå tilbage til indstillinger. Ved Opstart vælg Åbn siden Ny fane (du kan også fjerne uønskede sider fra Angiv sider).
 • Hvis din startside er blevet ændret, så klik på Chrome menuen øverst i højre hjørne, vælg Indstillinger. Vælg Åbn en bestemt side eller en række sider og klik på Angiv sider.
  Set pages
 • Slet ondsindede søgehjemmesider i et nyt Startsider vindue ved at klikke ”X” ved siden af dem.
 • Klik på ikonet med de 3 horisontale linjer på browserværktøjslinjen og vælg Indstillinger, og klik på Administrer søgemaskiner.
  Delete start pages
 • Fjern ondsindede søgehjemmesider i et nyt vindue med Søgemaskiner.
(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med searchandfly, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Chrome menuen (3 horisontale linjer) og vælg Indstillinger.
 • Rul ned til bunden af siden og klik på Nulstil browserindstillinger.
  Resset settings
 • Klik på Nulstil i bekræftelsesboksen.
  Reset approve
Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Sådan fjernes Websearch.searchandfly.info fra Firefox:

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla-vinduet og vælg ikonet ”Tilføjelser” (eller tast Ctrl+Shift+A på dit tastatur).
  Select add-on
 • Udvidelser og Tilføjelser listen igennem, og fjern alt, der har forbindelse med Websearch.searchandfly.info og elementer, som du ikke kender. Hvis du ikke kender udvidelsen og den ikke er lavet af Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe, så har du nok ikke brug for den.

  Remove add-on
 • Hvis din startside er blevet ændret, så klik på Firefox menuen øverst i højre hjørne, vælg Indstillinger → Generelt. Indtast en foretrukken URL i startsidefeltet og klik Gendan som Standard.
  Restore default
(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Websearch.searchandfly.info, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.
 • Klik på menuen øverst i højre hjørne af Mozilla Firefox vinduet. Klik på Hjælp.
  Help button
 • Vælg Fejlfinding Information i Hjælp menuen.
  Troubleshooting
 • Klik på Nulstil Firefox.
  Refresh firefox
 • Klik på Nulstil Firefox i bekræftelsesboksen. Mozilla Firefox vil lukke og ændre indstillingerne til standard.
  Refresh firefox approve
(Optioneel) voor oudere versie:
 • Tast “about:config” på URL linjen og tryk enter. Det vil åbne indstillingssiden
  Abou config
 • Skriv ”Keyword.url” i søgeboksen. Højreklik og nulstil det.
  Reset Keyword.url
 • Skriv ”browser.search.defaultengine” i søgeboksen. Højreklik og nulstil det.
 • Skriv ”browser.search.selectedengine” i søgeboksen. Højreklik og nulstil det.
 • Søg efter ”browser.newtab.url”. Højreklik og nulstil det. Det vil sikre, at søgesiden ikke starter ved hver ny fane.
 • Hvis indstillingerne nulstilles og scanningen med anti-malware programmer er ren: luk Firefox, åbn fil explorer og indtast %AppData% på adresselinjen. Indtast user.js i søgeboksen. Hvis denne fil findes, omdøb den og start Firefox igen. Du vil være nødt til at gentage de ovenstående punkter.
  Remove user.js
Hvis problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program, for at finde de ondsindede poster.

Sådan fjernes Websearch.searchandfly.info virus fra Internet Explorer (ældre versioner):

  Top
 • Klik på pilen på højre side af søgeboksen.
 • Gør følgende: på IE8-9 vælg Administrer Søgeudbydere, på IE7 klik på Skift standardsøgninger.
 • Fjern searchandfly fra listen.
Sådan fjernes searchandfly fra IE11:
 • Klik på Indstillingsikonet (øverst til højre) )->Administrer Tilføjelser.
  Add-on
 • Gå igennem Værktøjslinjer og udvidelser. Fjern alt, der har forbindelse med searchandfly samt elementer, du ikke kender, som ikke er lavet af Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
  Disable add-ons
 • Vælg Søgeudbydere.
  Set search engine
 • Hvis ingen af disse søgeudbydere er til rådighed, følg ”Find flere søgeudbydere” nederst på skærmen og installér Google.
  Find search engines
 • Luk Indstillinger.
 • Hvis din startside er blevet ændret, så klik på Tandhjulsikonet øverst i højre hjørne, for at åbne menuen for Internet Explorer, vælg Internet Indstillinger og vælg Generelt fanen. Indtast en foretrukken URL i startsidefeltet og klik Anvend.
  Restore home page
(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Websearch.searchandfly.info, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.
 • Klik på Tandhjulsikonet → Internet Indstillinger.
  Internet options
 • Vælg fanen Avanceret og klik på Nulstil.
  Reset settings
 • Vælg afkrydsningsboksen ”Slet personlige indstillinger” og klik på Nulstil.
  Reset approve
 • Klik på Luk i bekræftelsesboksen, og luk derefter din browser.
  Reset
Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Sådan fjerner man Websearch.searchandfly.info fra Microsoft Edge:

Nulstilling af Microsoft Edge indstilling (Metode 1)

 • Åbn Microsoft Edge og klik på Mere (de tre prikker øverst til højre på skærmen), vælg derefter Indstillinger.
  Open settings
 • I vinduet Indstillinger klikker du på Vælg, hvad der skal ryddes.
  Choose clear
 • Vælg alt det, du gerne vil fjerne og klik på Ryd.
  Clear browsing data
 • Højreklik på Start og vælg Jobliste.
  Open task manager
 • I fanen Processer højreklikker du på Microsoft Edge og vælger Gå til detaljer.
  Go to details
 • I Detaljer kigger du efter poster kaldet Microsoft Edge – højreklik på hver af dem og vælg Afslut job for at sætte en stopper for de poster.
  End Edge task

Hvis den første metode ikke virker, kan du følge punkterne til den avancerede metode nedenfor. Sørg for, at du sikkerhedskopierer dine data, inden du fuldfører disse punkter.

Nulstilling af Microsoft Edge indstilling (Metode 2)

 • Navigér hen til følgende mappe: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe. Vælg alle posterne i denne mappe, højreklik på dem og vælg Slet.
  Delete files
 • Klik på start-knappen og indtast ”Windows power”. Højreklik på Windows PowerShell-posten og vælg Kør som administrator.
  Open powershell
 • Når Administrator: Windows PowerShell-vinduet kommer frem på din skærm, så indsæt følgende linje efter PS: cd C:\WINDOWS\system32 og tast Enter: Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml" -Verbose}
  Run command

Når du er færdig med disse punkter, burde searchandfly være fjernet fra din Microsoft Edge browser.

Si no puedes restablecer tu navegador a su configuración original y el problema persiste, deberás de escanear con un programa anti-malware.

  Top Sådan fjernes Websearch.searchandfly.info fra Safari:

Fjern skadelige udvidelser

 • Klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Indstillinger.
  Open preferences
 • Vælg Udvidelser og afinstaller Websearch.searchandfly.infoog andre mistænkelige udvidelser.
  Extensions
 • Hvis din startside er blevet ændret, klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Indstillinger og vælg Søg fanen. Tast det foretrukne URL i startside feltet.
  Reset homepage

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med searchandfly, så nulstil indstillingerne i din browser til dens standardindstillinger.

 • Klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Nulstil Safari…
  Choose reset
 • Vælg hvilke indstillinger, du gerne vil nulstille (normalt er de alle valgt på forhånd) og klik på Nulstil knappen.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

Video instruktioner til fjernelse af Websearch.searchandfly.info virus

     
 

Om forfatteren

 
oktober 17, 2014 07:46, december 1, 2014 11:18
 
   
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *