SearchAssist.me Virus - Hvordan Fjernes Det?

-
 0
Type: Browser Hijackere
 

SearchAssist.me virus er en browser hijacker/kaprer, der erstatter din startside og standard søgeudbyder uden din tilladelse, og prøver at reklamere for forskellige websider. Hijackeren kan påvirke Internet Explorer, Mozilla Firefox and Google Chrome. De er de mest populære browsere, så det påvirker en masse brugere over hele verden. Selv om SearchAssist.me virus ser ud som en masse andre søgeudbydere, er det ikke i stand til at yde troværdige søgeresultater. Desuden kan programmet tillade, at forskellige trusler trænger ind i dit system, så det er derfor anbefalet at fjerne det fra din browser, lige så snart du opdager det.

SearchAssist.me virus følger med forskellige freeware programmer. Hvis du gerne vil undgå det, er du nødt til at være mere forsigtig med freeware downloads. Sørg for, at du ikke tillader, at de ændrer din startside, søgeudbyder eller andre browserindstillinger. Du kan have kontrol over dette, hvis du vælger en Brugerdefineret installation og omhyggeligt følger hvert installationstrin.


searchassist-net-virus

Hvis SearchAssist.me virus allerede har påvirket din browser, har du intet andet valg end at fjerne det. Ellers vil programmet konstant forstyrre din søgning og prøve på at få dig til at besøge sponsorerede hjemmesider. Skaberne af programmet får penge for at øge trafikken for kommercielle virksomheders forskellige hjemmesider. Det er hovedformålet med SearchAssist.me virus. Nedenfor kan du finde en vejledning, der forklarer, hvordan man fjerner denne generende applikation.

Først er du nødt til at afinstallere SearchAssist.me virus fra din computer. Gå til Kontrolpanel, Tilføj/Fjern programmer listen og afinstallér alt derfra, der har relation til det domæne. Nogle versioner af denne hijacker tilføjer software, der blokerer browserindstillingerne, så de ikke kan ændres. For at identificere dem, kan det være nyttigt at skanne med Spyhunter eller andet anerkendt anti-spyware værktøj. Så kan du afinstallere udvidelserne og nulstille indstillingerne i dine browsere.

Sådan fjernes SearchAssist.me virus fra Internet Explorer (ældre versioner):

 1. Klik på pilen på højre side af søgeboksen.
 2. Gør følgende: på IE8-9 vælg Administrer Søgeudbydere, på IE7 klik på Skift standardsøgninger.
 3. Fjern SearchAssist.me fra listen.

Sådan fjernes SearchAssist.me virus fra IE11:

 1. Klik på Indstillingsikonet (øverst til højre) )->Administrer Addons.
 2. Vælg Søgeudbydere.
 3. Udskift standardsøgemaskinen med Bing eller Google.
 4. Hvis ingen af disse søgeudbydere er til rådighed, følg ”Find flere søgeudbydere” nederst på skærmen og installér Google.

Sådan fjernes SearchAssist.me virus fra Firefox:

 1. Indtast “about:config” i URL baren. Det vil åbne indstillingssiden.
 2. Skriv “Keyword.url” i søgeboksen. Højreklik på det og nulstil det.
 3. Skriv ”browser.search.defaultengine” i søgeboksen. Højreklik på det og nulstil det.
 4. Skriv ”browser.search.selectedengine” i søgeboksen. Højreklik på det og nulstil det.
 5. Skriv ”browser.startup.homepage” i søgeboksen. Højreklik på det og nulstil.
 6. Søg efter ”browser.newtab.url”. Højreklik og nulstil. Dette vil sikre, at søgesiden ikke starter ved hver ny fane.
 7. Hvis indstillingerne nulstilles og skanning med anti-malware programmer er ren: luk Firefox, åbn fil Explorer og indtast %AppData% på adresselinjen. Indtast user.js i søgeboksen. Hvis filen eksisterer, giv den nyt navn og start Firefox igen. Du er nødt til at gentage de foregående trin.

Sådan fjernes SearchAssist.me virus fra Google Chrome:

 1. Klik på ikonet med de 3 vandrette linjer på browser værktøjslinjen;
 2. Vælg Indstillinger;
 3. Vælg Basics (Generelt)->Administrer Søgemaskiner;
 4. Fjern unødvendige søgemaskiner fra listen.
 5. Gå tilbage til Indstillinger. På Opstart vælg ‘Open blank page’ (vis blank side) (du kan også fjerne uønskede sider fra set pageslinket);
 6. Hvis din ”Ny Fane” side er kapret, er du nødt til at skanne med anti-malware program eller bruge ”Omdirigering af Ny Fane” udvidelsen fra Chrome Store.

Sådan fjernes genvejshijack (alle browsere) (valgfrit):

Hvis din browser kun åbner SearchAssist.me siden ved opstart, så prøv dette:

 1. Højreklik på dit browserikon. Vælg Egenskaber.
 2. Åbn Genvejs fane.
 3. Slet SearchAssist.me delen fra destinationsfeltet.

Automatiske fjernelsesværktøjer til SearchAssist.me virus

 
 
Bemærk: Denne Reimage-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom SearchAssist.me Virus, samt hjælpe med deres fjernelse.Du kan selv fjerne fundne filer, processer og poster i registreringsdatabasen, eller du kan købe en fuld version.  Vi kan have tilknytning til nogle af disse programmer. Alle oplysninger er til rådighed i bekendtgørelsen. 

SearchAssist.me virus skærmbilleder

 
     
 

Om forfatteren

 
august 11, 2014 06:50, juli 16, 2017 16:02
 
   
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *