Searchfindit.com Virus - Hvordan Fjernes Det?

-
 0
Type: Browser Hijackere
 

Searchfindit.com domænenavnet kan pludselig dukke op på adresselinjen på den allerførste webside, som bliver indlæst, efter at du har startet din browser. Searchfindit.com web-adressen omdirigerer til search2.ozipcompression.com/search/web?fcoid=417&q=h domænet, hvor logoet OZIP har de samme farver som Googles. Udover det har vi fundet ud af, at softwareprogrammet tilhører Zoekyu Technology, Inc., som befinder sig i Hong Kong. I modsætning til den oprindelige søgeside searchfindit.com, så indeholder search2.ozipcompression.com links til Fortrolighedspolitik og Vilkår for Brug. Der er også genveje til OM og Afinstallation, som leder hen til websider, der ofte er ude af funktion eller utilgængelige. Så tilstedeværelsen af de sidstnævnte links på sidens nederste værktøjslinje er for det meste komplet ubrugelige.

Faktisk skal de ovenfornævnte softwaredokumentationer være tilgængelige for alle brugere til enhver tid. Fortrolighedspolitik og Brugeraftaler definerer vilkårene for brugen af programmet, oplyser nogle funktioner for det materiale, som applikationen viser, afslører nogle træk ved softwareudviklerens tilhørsforhold osv. Selvom informationen i den slags dokumentation for tvivlsomt software som regel ikke er tydelig nok med hensyn til dens nøjagtighed eller overensstemmelse med virkeligheden, skal den alligevel være tilgængeligt for brugeren.

På de særlige tidspunkter, hvor Om-linket på search2.ozipcompression.com er aktivt, kan brugeren blive sendt hen til www.ozipcompression.com/about.php, hvor der står at:

Zoekyu Technology combines PC […] applications, and the highest quality advertising resources, build a service platform for advertisers and publishers. With the large-scale data processing platform, Zoekyu Technology provide product promotion services […]. We provides a fair, reasonable and efficient resource allocation platform, to create maximum value for […] advertisers.

(Zoekyu Technology kombinerer PC […] applikationer og de bedst mulige reklameressourcer, bygger en service-platform for annoncører og udgivere. Med den storslåede databehandlingsplatform leverer Zoekyu Technology annoncer for produkter […]. Vi leverer en rimelig, fornuftig og effektiv ressourceallokeringsplatform for at skabe maksimal værdi for […] annoncører).

Det fremgår tydeligt af det ovenstående, at søgeværktøjet Searchfindit.com, der omdirigerer til search2.ozipcompression.com, som frembringer søgeresultaterne, faktisk er beregnet til at tjene penge for de online annoncører ved hjælp af den falske søgefunktion. Derudover kan du også se, at der er et par utilgivelige stavefejl i dette lille uddrag, som afslører Zoekyu Technology’s generelle holdning til kvaliteten af sine produkter.

I overensstemmelse med det følgende, så passer Searchfindit.com udvidelsen ind i kategorien med rogueware. Helt konkret kan man kalde den (og det bliver den sandelig også kaldt) for en browser hijacker.

Denne form for skadeligt software er berygtet for omdirigeringer og fremvisning af svindelannoncer. Derfor vil vi i de følgende punkter beskrive, hvordan du fjerner Searchfindit.com browser hijacker, og hvordan du undgår sådan en virtuel infektion.

Man kan fjerne Searchfindit.com hijacker med et sikkerhedsprogram, såsom Reimage, Spyhunter eller Malwarebytes. Deres database bliver regelmæssigt opdateret, så selvom Searchfindit.com tilføjelsen er et relativt nyt, uønsket program, vil det kunne registreres af et af de nævnte antivirusprogrammer. Endvidere vil disse sikkerhedsscannere søge i systemet efter andre malwaretrusler, som bør fjernes. Desuden vil applikationen køre i systemet efter fjernelsen af hijackeren og således beskytte mod andre virusser.

Nedenfor beskriver vi, hvordan man fjerner Searchfindit.com plugin fra de mest populære web-browsere. Malwareprogrammet kan umiddelbart udskifte din startside i uspecificerede browsere. Så derfor giver vi dig en manuel vejledning til de mest almindelige søgeudbydere.

Searchfindit.com hijackeren bliver installeret i systemet sammen med gratis downloads. Derfor skal du altid udføre installationen af freeware i en Brugerdefineret eller Avanceret indstilling. Led efter Anbefalet eller Ekstra Programmer i installationsopsætningen, og fjern dem manuelt. Din computer vil være glad for at være fri for virusser.Automatiske fjernelsesværktøjer til Searchfindit.com Virus

 
 
Bemærk: Denne Reimage-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom Searchfindit.com Virus, samt hjælpe med deres fjernelse.Du kan selv fjerne fundne filer, processer og poster i registreringsdatabasen, eller du kan købe en fuld version.  Vi kan have tilknytning til nogle af disse programmer. Alle oplysninger er til rådighed i bekendtgørelsen.

Manuel fjernelse af Searchfindit.com Virus

Sådan fjernes Searchfindit.com Virus ved hjælp af Windows Kontrolpanel

Mange hijackere og adware såsom Searchfindit.com Virus installerer nogle af deres egne komponenter som almindelige Windows programmer samt ekstra software. Denne del af malware kan afinstalleres fra Kontrolpanelet. Du kan få adgang til det, ved at gøre følgende:

 • Start → Kontrolpanel (ældre Windows) eller tryk på Windowstasten → Søg og indtast Kontrolpanel (Windows 8);
  Control panel
 • Vælg Afinstaller Program;
  Programs and features
 • Gå igennem en programliste og vælg poster, der har forbindelse til Searchfindit.com Virus og relaterede parasitter såsom Monstermarketplace Redirect Virus , Search.ividi.org virus , Aartemis.com virus , Only-search.com virus .
  Remove toolbars
 • Klik Afinstaller knappen.
  Uninstall
 • I mange tilfælde er anti-malware programmer bedre til at finde relaterede parasitter, så derfor anbefaler jeg, at man installerer Reimage og Spyhunter, som kan identificere andre programmer, der kan være en del af denne infektion.
  Scan with spyhunter

Denne metode vil ikke fjerne nogle browser plugins, så derfor skal du fortsætte til den næste del af fjernelsesvejledningen.

Fjernelse af Searchfindit.com Virus fra dine browsere

  Top Sådan fjernes Searchfindit.com Virus fra Google Chrome:

 • Klik på ikonet med de 3 horisontale linjer på browserværktøjslinjen og vælg Flere Værktøjer -> Udvidelser
  Extensions
 • Vælg alle ondsindede udvidelser og slet dem.
  Remove extensions
 • Klik på ikonet med de 3 horisontale linjer på browserværktøjslinjen og vælg Indstillinger
  Open settings
 • Vælg Administrer Søgemaskiner
  Manage search engines
 • Fjern unødvendige søgemaskiner fra listen
  Delete search engines
 • Gå tilbage til indstillinger. Ved Opstart vælg Åbn siden Ny fane (du kan også fjerne uønskede sider fra Angiv sider).
 • Hvis din startside er blevet ændret, så klik på Chrome menuen øverst i højre hjørne, vælg Indstillinger. Vælg Åbn en bestemt side eller en række sider og klik på Angiv sider.
  Set pages
 • Slet ondsindede søgehjemmesider i et nyt Startsider vindue ved at klikke ”X” ved siden af dem.
 • Klik på ikonet med de 3 horisontale linjer på browserværktøjslinjen og vælg Indstillinger, og klik på Administrer søgemaskiner.
  Delete start pages
 • Fjern ondsindede søgehjemmesider i et nyt vindue med Søgemaskiner.
(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Searchfindit.com Virus, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Chrome menuen (3 horisontale linjer) og vælg Indstillinger.
 • Rul ned til bunden af siden og klik på Nulstil browserindstillinger.
  Resset settings
 • Klik på Nulstil i bekræftelsesboksen.
  Reset approve
Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Sådan fjernes Searchfindit.com Virus fra Firefox:

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla-vinduet og vælg ikonet ”Tilføjelser” (eller tast Ctrl+Shift+A på dit tastatur).
  Select add-on
 • Udvidelser og Tilføjelser listen igennem, og fjern alt, der har forbindelse med Searchfindit.com Virus og elementer, som du ikke kender. Hvis du ikke kender udvidelsen og den ikke er lavet af Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe, så har du nok ikke brug for den.

  Remove add-on
 • Hvis din startside er blevet ændret, så klik på Firefox menuen øverst i højre hjørne, vælg Indstillinger → Generelt. Indtast en foretrukken URL i startsidefeltet og klik Gendan som Standard.
  Restore default
(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Searchfindit.com Virus, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.
 • Klik på menuen øverst i højre hjørne af Mozilla Firefox vinduet. Klik på Hjælp.
  Help button
 • Vælg Fejlfinding Information i Hjælp menuen.
  Troubleshooting
 • Klik på Nulstil Firefox.
  Refresh firefox
 • Klik på Nulstil Firefox i bekræftelsesboksen. Mozilla Firefox vil lukke og ændre indstillingerne til standard.
  Refresh firefox approve
(Optioneel) voor oudere versie:
 • Tast “about:config” på URL linjen og tryk enter. Det vil åbne indstillingssiden
  Abou config
 • Skriv ”Keyword.url” i søgeboksen. Højreklik og nulstil det.
  Reset Keyword.url
 • Skriv ”browser.search.defaultengine” i søgeboksen. Højreklik og nulstil det.
 • Skriv ”browser.search.selectedengine” i søgeboksen. Højreklik og nulstil det.
 • Søg efter ”browser.newtab.url”. Højreklik og nulstil det. Det vil sikre, at søgesiden ikke starter ved hver ny fane.
 • Hvis indstillingerne nulstilles og scanningen med anti-malware programmer er ren: luk Firefox, åbn fil explorer og indtast %AppData% på adresselinjen. Indtast user.js i søgeboksen. Hvis denne fil findes, omdøb den og start Firefox igen. Du vil være nødt til at gentage de ovenstående punkter.
  Remove user.js
Hvis problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program, for at finde de ondsindede poster.

Sådan fjernes Searchfindit.com Virus virus fra Internet Explorer (ældre versioner):

  Top
 • Klik på pilen på højre side af søgeboksen.
 • Gør følgende: på IE8-9 vælg Administrer Søgeudbydere, på IE7 klik på Skift standardsøgninger.
 • Fjern Searchfindit.com Virus fra listen.
Sådan fjernes Searchfindit.com Virus fra IE11:
 • Klik på Indstillingsikonet (øverst til højre) )->Administrer Tilføjelser.
  Add-on
 • Gå igennem Værktøjslinjer og udvidelser. Fjern alt, der har forbindelse med Searchfindit.com Virus samt elementer, du ikke kender, som ikke er lavet af Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
  Disable add-ons
 • Vælg Søgeudbydere.
  Set search engine
 • Hvis ingen af disse søgeudbydere er til rådighed, følg ”Find flere søgeudbydere” nederst på skærmen og installér Google.
  Find search engines
 • Luk Indstillinger.
 • Hvis din startside er blevet ændret, så klik på Tandhjulsikonet øverst i højre hjørne, for at åbne menuen for Internet Explorer, vælg Internet Indstillinger og vælg Generelt fanen. Indtast en foretrukken URL i startsidefeltet og klik Anvend.
  Restore home page
(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Searchfindit.com Virus, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.
 • Klik på Tandhjulsikonet → Internet Indstillinger.
  Internet options
 • Vælg fanen Avanceret og klik på Nulstil.
  Reset settings
 • Vælg afkrydsningsboksen ”Slet personlige indstillinger” og klik på Nulstil.
  Reset approve
 • Klik på Luk i bekræftelsesboksen, og luk derefter din browser.
  Reset
Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Sådan fjerner man Searchfindit.com Virus fra Microsoft Edge:

Nulstilling af Microsoft Edge indstilling (Metode 1)

 • Åbn Microsoft Edge og klik på Mere (de tre prikker øverst til højre på skærmen), vælg derefter Indstillinger.
  Open settings
 • I vinduet Indstillinger klikker du på Vælg, hvad der skal ryddes.
  Choose clear
 • Vælg alt det, du gerne vil fjerne og klik på Ryd.
  Clear browsing data
 • Højreklik på Start og vælg Jobliste.
  Open task manager
 • I fanen Processer højreklikker du på Microsoft Edge og vælger Gå til detaljer.
  Go to details
 • I Detaljer kigger du efter poster kaldet Microsoft Edge – højreklik på hver af dem og vælg Afslut job for at sætte en stopper for de poster.
  End Edge task

Hvis den første metode ikke virker, kan du følge punkterne til den avancerede metode nedenfor. Sørg for, at du sikkerhedskopierer dine data, inden du fuldfører disse punkter.

Nulstilling af Microsoft Edge indstilling (Metode 2)

 • Navigér hen til følgende mappe: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe. Vælg alle posterne i denne mappe, højreklik på dem og vælg Slet.
  Delete files
 • Klik på start-knappen og indtast ”Windows power”. Højreklik på Windows PowerShell-posten og vælg Kør som administrator.
  Open powershell
 • Når Administrator: Windows PowerShell-vinduet kommer frem på din skærm, så indsæt følgende linje efter PS: cd C:\WINDOWS\system32 og tast Enter: Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml" -Verbose}
  Run command

Når du er færdig med disse punkter, burde Searchfindit.com Virus være fjernet fra din Microsoft Edge browser.

Si no puedes restablecer tu navegador a su configuración original y el problema persiste, deberás de escanear con un programa anti-malware.

  Top Sådan fjernes Searchfindit.com Virus fra Safari:

Fjern skadelige udvidelser

 • Klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Indstillinger.
  Open preferences
 • Vælg Udvidelser og afinstaller Searchfindit.com Virusog andre mistænkelige udvidelser.
  Extensions
 • Hvis din startside er blevet ændret, klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Indstillinger og vælg Søg fanen. Tast det foretrukne URL i startside feltet.
  Reset homepage

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Searchfindit.com Virus, så nulstil indstillingerne i din browser til dens standardindstillinger.

 • Klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Nulstil Safari…
  Choose reset
 • Vælg hvilke indstillinger, du gerne vil nulstille (normalt er de alle valgt på forhånd) og klik på Nulstil knappen.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

 

Searchfindit.com Virus skærmbilleder

 
     
 

Om forfatteren

 
januar 3, 2017 07:30, januar 3, 2017 07:30
 
   
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *