Searchfusion.com Redirect - Hvordan Fjernes Det?

-  0
Type: Browser Hijackere
 

Searchfusion.com redirect er en mystisk hjemmeside, som du under alle omstændigheder bør undgå. Men det er dog nemmere sagt end gjort, eftersom den kan inficere din computer og automatisk omdirigere dig til denne hjemmeside, hver gang du browser på internettet. Af denne grund er Searchfusion kategoriseret som en browser hijacker / omdirigeringsvirus. Hvis du uden nogen særlig grund har befundet dig på pågældende hjemmeside mere end én gang, er det et klart tegn på, at din computer er inficeret, og det bør du gøre noget ved det. Videre i dette indlæg kan du finde ud af, hvordan du hurtigt og uden besvær kan løse dette problem.

Selve hjemmesiden er ikke en virus – den er blot en konsekvens af en virus, som har inficeret din computer. Den fungerer som en browsertilføjelse og passer sammen med alle de mest almindelige webbrowsere, herunder Google Chrome, Mozilla Firefox, Internet Explorer og Microsoft Edge. Hvis denne tilføjelse er installeret i en af dine webbrowsere, vil du blive omdirigeret til hjemmesiden searchfusion.com. Den kan også blive konfigureret som din startside og standard ny fane-hjemmeside, men det er normalt ikke tilfældet.


Searchfusion.com-redirect-remove

Det primære formål med infektionen er at øge webtrafikken og tjene penge på det. Problemet er bare, at det bliver gjort på en skadelige måde.

Interessant nok, hvis du skriver ”searchfusion.com” i søgefeltet i din webbrowser, bliver du omgående omdirigeret til www.searchinquire.com. Den ligner en almindelige søgemaskine, såsom Google eller Yahoo – den har et søgefelt og et navn, det er det hele. Men hvis du bruger den til en søgning, vil du hurtigt opdage, at den faktisk er falsk og ikke virker. Du kan ikke finde noget med denne hjemmeside med hensyn til den søgeforespørgsel, du har indtastet.

Det skyldes, at denne hjemmeside kun bliver brugt til at omdirigere dig til tilknyttede hjemmesider. Og det er faktisk en ret farlig funktion, fordi du kan blive omdirigeret til en hvilken som helst hjemmeside, selv én, der tilhører it-kriminelle, såsom hackere eller svindlere. Din computer kan på den måde blive inficeret med andre virusser, eller du kan endda blive snydt og miste dine hårdt tjente penge, hvis du forsøger at købe noget på en af de hjemmesider.


Total-visits-searchfusion

Hvis du gerne vil vide mere om denne infektion, kan du kigge nærmere på Similarweb analysen af denne hjemmeside.

Som du kan se, har hjemmesiden ca. 6000 besøgende om måneden, og det betyder, at der er mange computere, der er inficeret med denne virus. Problemet er, at det ind imellem kan være vanskeligt at se, om computeren er inficeret med Searchfusion.com redirect virus, fordi den omdirigerer dig til forskellige hjemmesider, så du ikke kan spore oprindelsen til de omdirigeringer. Det er grunden til, at vi altid anbefaler, at man beskytter sit system med et pålideligt anti-malwareprogram. Den slags programmer kan finde eventuelle trusler, som kan skade din computer eller dine fortrolige oplysninger.

1/3 af alle infektioner forekommer i USA, og omdirigeringerne er for det meste til opendns.com og searchinquire.com, som vi allerede har nævnt. Searchfusion.com er højst sandsynligt tilknyttet disse hjemmesider og bliver betalt for hver bruger, der bliver omdirigeret.

Da virussen fungerer som en browsertilføjelse, er det ikke særligt svært at fjerne den. Men hvis du ikke ved tilstrækkeligt om it-sikkerhed, kan denne opgave stadig være ret kompliceret. Hvis du gerne vil løse dette problem, bør du få fat på et pålideligt anti-malwareprogram, såsom SpyHunter eller Reimage og scanne din computer med det. Det skulle kunne finde og fjerne Searchfusion på ingen tid. I slutningen af denne artikel kan du finde en mere detaljeret beskrivelse af vores trin-for-trin Searchfusion.com redirect virus fjernelsesvejledning.

Sådan fjernes Searchfusion.com redirect ved hjælp af Windows Kontrolpanel

Mange hijackere og adware såsom Searchfusion.com redirect installerer nogle af deres egne komponenter som almindelige Windows programmer samt ekstra software. Denne del af malware kan afinstalleres fra Kontrolpanelet. Du kan få adgang til det, ved at gøre følgende:

 • Start → Kontrolpanel (ældre Windows) eller tryk på Windowstasten → Søg og indtast Kontrolpanel (Windows 8);
  Control panel
 • Vælg Afinstaller Program;
  Programs and features
 • Gå igennem en programliste og vælg poster, der har forbindelse til Searchfusion.com redirect og relaterede parasitter såsom Search.fbdownloader.com redirect , Monstermarketplace Redirect Virus , LinkBucks redirect , V9 Redirect Virus .
  Remove toolbars
 • Klik Afinstaller knappen.
  Uninstall
 • I mange tilfælde er anti-malware programmer bedre til at finde relaterede parasitter, så derfor anbefaler jeg, at man installerer Reimage og Spyhunter, som kan identificere andre programmer, der kan være en del af denne infektion.
  Scan with spyhunter

Denne metode vil ikke fjerne nogle browser plugins, så derfor skal du fortsætte til den næste del af fjernelsesvejledningen.

Fjernelse af Searchfusion.com redirect fra dine browsere

Automatiske fjernelsesværktøjer til Searchfusion.com redirect

 
 
Bemærk: Denne Reimage-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom Searchfusion.com Redirect, samt hjælpe med deres fjernelse.Du kan selv fjerne fundne filer, processer og poster i registreringsdatabasen, eller du kan købe en fuld version.  Vi kan have tilknytning til nogle af disse programmer. Alle oplysninger er til rådighed i bekendtgørelsen.

Manuel Searchfusion.com redirect fjernelse

 
     
 

Om forfatteren

 
oktober 18, 2017 07:31, oktober 18, 2017 07:31
 
   
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *