SearchGlobe.info Virus - Hvordan Fjernes Det?

 

SearchGlobe.info er et typisk eksempel på en browser hijacker, og den afviger kun med sit logo (det eneste, som svindlerne var i stand til at lave selv). Hvad angår andre ting på siden, har vi bemærket en skiftende annonce, som bliver tilpasset alt efter brugernes placering. Hvis man f. eks besøger dette domæne fra en computer i Frankrig, vil det salgsfremmende materiale umiddelbart være håndplukket til at stemme overens med dit foretrukne sprog. SearchGlobe.info virus kan dukke op som din startside, standard søgeudbyder og ny fane-side. Hvis du bemærker, at en af disse præferencer er blevet udskiftet med sidstnævnte domæne, så er det klart og tydeligt, at dine indstillinger er blevet modificeret af en infektion. Programmet er en ganske ny tilføjelse til hijackware-familien, og vi vil gøre vores bedste for at beskrive den for dig på en forståelig måde.

Om SearchGlobe.info virus

SearchGlobe.info virus gør sig det behageligt i brugernes browsere og klæber sig til dem som en bi på en blomst. Og den er sandelig ikke til gavn for nogen som helst (bortset fra udviklerne selv). SearchGlobe.info virus’ påtrængenhed skyldes, at annoncørerne og andre tredjeparterne skal kunne drage fordel af den. Problemet er dog, at linkene, som du modtager som svar på din indtastede søgeforespørgsel, ikke altid kommer fra anerkendte kilder. Selvom søgeresultaterne virker som noget, der komme fra Google.com, så er sidstnævnte søgefacilitet faktisk ikke ansvarlig for de web-adresser, som bliver placeret på en anden baggrundsfarve og betegnes som ”Powered by Google Custom Search”.

De websider, der angiveligt skulle være sponsoreret af Google, kan man imidlertid ikke finde i de originale søgeresultater, for det sponsorerede indhold er i virkeligheden skabt af SearchGlobe.info virus. Vi forsøgte at søge efter ”sko” og vores søgeforespørgsel præsenterede os for en gamle bekendt: Alibaba.com. Eftersom den konstant får dårlige anmeldelser, sætter Google.com dette online shoppingsted meget længere nede på listen. Ikke desto mindre vælger SearchGlobe.info virus at støtte det domæne. Du kan læse mere om Alibaba.com i en af vores artikler. Her kan vi kort sige, at dette shoppingcenter ikke frembringer produkter af ordentlig kvalitet. Tværtimod har folk klaget over, at de ikke engang har modtaget deres bestilte varer, eller at de har modtaget dem i en virkelig dårlig tilstand.

Lad os vende tilbage til SearchGlobe.info virus. Den viser ikke kun lyssky web-adresser, som kan lede dig hen til potentielt farlige domæner, den er også mere end klar til at skabe problemer på andre områder. Hvis du f. eks er glad for at søge, uden at blive forstyrret af nogen form for annoncer, kan det komme som en overraskelse, at din Ad Blocker ikke kan blokere alle de viste annoncer. SearchGlobe.info virus har tilsyneladende ændret dine browserindstillinger, så annoncerne fra den regelmæssigt kan dukke op på din skærm. Endvidere kan du også når som helst blive omdirigeret til tilfældige og endda dunkle domæner, hvilket er et tegn på, at din computers sikkerhed skrænter.

Således distribueres SearchGlobe.info virus

SearchGlobe.info virus har tilsyneladende ikke de store problemer med at inficere computersystemet. Den vil trampe på dine gamle browserindstillinger, efter at den har narret dig og er blevet infiltreret. I løbet af en installation af et freeware- eller sharewareprogram kan denne browser hijacker følge med som et ekstra program. Du skal derfor vælge en avanceret/brugerdefineret indstilling, så intet ”valgfrit” software kan få lov til at slå rødder i din enhed. Hvis du ikke kan se nogle medfølgende applikationer, skal du være opmærksom på, at et gratis program kan vælge at foretage ændringer i dine browserindstillinger, og det er det eneste, der skal til, for at SearchGlobe.info kan begynde sit tyranni.

SearchGlobe.info virus er en irriterende malwareinfektion, dog ikke særlig farlig, men som alligevel er i stand til at skabe flere problemer med upålideligt tredjepartsindhold. Hvis du gerne vil slippe af med den, kan du køre en fuld sikkerhedsscanning med et anti-malwareværktøj efter eget valg. Hvis du ikke ved, hvilket ét du skal vælge, kan du f. eks overveje Reimage, Spyhunter eller Malwarebytes. En manuel fjernelse er også mulig, som du finder vejledningen til nedenfor.Automatiske fjernelsesværktøjer til SearchGlobe.info virus

 
 
Bemærk: Denne Reimage-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom SearchGlobe.info Virus, samt hjælpe med deres fjernelse.Du kan selv fjerne fundne filer, processer og poster i registreringsdatabasen, eller du kan købe en fuld version.  Vi kan have tilknytning til nogle af disse programmer. Alle oplysninger er til rådighed i bekendtgørelsen.

Manuel fjernelse af SearchGlobe.info virus

Sådan fjernes SearchGlobe.info virus ved hjælp af Windows Kontrolpanel

Mange hijackere og adware såsom SearchGlobe.info virus installerer nogle af deres egne komponenter som almindelige Windows programmer samt ekstra software. Denne del af malware kan afinstalleres fra Kontrolpanelet. Du kan få adgang til det, ved at gøre følgende:

Denne metode vil ikke fjerne nogle browser plugins, så derfor skal du fortsætte til den næste del af fjernelsesvejledningen.

Fjernelse af SearchGlobe.info virus fra dine browsere

  Top Sådan fjernes SearchGlobe.info virus fra Google Chrome:

 • Klik på ikonet med de 3 horisontale linjer på browserværktøjslinjen og vælg Flere Værktøjer -> Udvidelser
  Extensions
 • Vælg alle ondsindede udvidelser og slet dem.
  Remove extensions
 • Klik på ikonet med de 3 horisontale linjer på browserværktøjslinjen og vælg Indstillinger
  Open settings
 • Vælg Administrer Søgemaskiner
  Manage search engines
 • Fjern unødvendige søgemaskiner fra listen
  Delete search engines
 • Gå tilbage til indstillinger. Ved Opstart vælg Åbn siden Ny fane (du kan også fjerne uønskede sider fra Angiv sider).
 • Hvis din startside er blevet ændret, så klik på Chrome menuen øverst i højre hjørne, vælg Indstillinger. Vælg Åbn en bestemt side eller en række sider og klik på Angiv sider.
  Set pages
 • Slet ondsindede søgehjemmesider i et nyt Startsider vindue ved at klikke ”X” ved siden af dem.
 • Klik på ikonet med de 3 horisontale linjer på browserværktøjslinjen og vælg Indstillinger, og klik på Administrer søgemaskiner.
  Delete start pages
 • Fjern ondsindede søgehjemmesider i et nyt vindue med Søgemaskiner.
(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med SearchGlobe.info virus, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Chrome menuen (3 horisontale linjer) og vælg Indstillinger.
 • Rul ned til bunden af siden og klik på Nulstil browserindstillinger.
  Resset settings
 • Klik på Nulstil i bekræftelsesboksen.
  Reset approve
Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Sådan fjernes SearchGlobe.info virus fra Firefox:

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla-vinduet og vælg ikonet ”Tilføjelser” (eller tast Ctrl+Shift+A på dit tastatur).
  Select add-on
 • Udvidelser og Tilføjelser listen igennem, og fjern alt, der har forbindelse med SearchGlobe.info virus og elementer, som du ikke kender. Hvis du ikke kender udvidelsen og den ikke er lavet af Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe, så har du nok ikke brug for den.

  Remove add-on
 • Hvis din startside er blevet ændret, så klik på Firefox menuen øverst i højre hjørne, vælg Indstillinger → Generelt. Indtast en foretrukken URL i startsidefeltet og klik Gendan som Standard.
  Restore default
(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger Hvis du stadig har problemer i forbindelse med SearchGlobe.info virus, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.
 • Klik på menuen øverst i højre hjørne af Mozilla Firefox vinduet. Klik på Hjælp.
  Help button
 • Vælg Fejlfinding Information i Hjælp menuen.
  Troubleshooting
 • Klik på Nulstil Firefox.
  Refresh firefox
 • Klik på Nulstil Firefox i bekræftelsesboksen. Mozilla Firefox vil lukke og ændre indstillingerne til standard.
  Refresh firefox approve
(Optioneel) voor oudere versie:
 • Tast “about:config” på URL linjen og tryk enter. Det vil åbne indstillingssiden
  Abou config
 • Skriv ”Keyword.url” i søgeboksen. Højreklik og nulstil det.
  Reset Keyword.url
 • Skriv ”browser.search.defaultengine” i søgeboksen. Højreklik og nulstil det.
 • Skriv ”browser.search.selectedengine” i søgeboksen. Højreklik og nulstil det.
 • Søg efter ”browser.newtab.url”. Højreklik og nulstil det. Det vil sikre, at søgesiden ikke starter ved hver ny fane.
 • Hvis indstillingerne nulstilles og scanningen med anti-malware programmer er ren: luk Firefox, åbn fil explorer og indtast %AppData% på adresselinjen. Indtast user.js i søgeboksen. Hvis denne fil findes, omdøb den og start Firefox igen. Du vil være nødt til at gentage de ovenstående punkter.
  Remove user.js
Hvis problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program, for at finde de ondsindede poster.

Sådan fjernes SearchGlobe.info virus virus fra Internet Explorer (ældre versioner):

  Top
 • Klik på pilen på højre side af søgeboksen.
 • Gør følgende: på IE8-9 vælg Administrer Søgeudbydere, på IE7 klik på Skift standardsøgninger.
 • Fjern SearchGlobe.info virus fra listen.
Sådan fjernes SearchGlobe.info virus fra IE11:
 • Klik på Indstillingsikonet (øverst til højre) )->Administrer Tilføjelser.
  Add-on
 • Gå igennem Værktøjslinjer og udvidelser. Fjern alt, der har forbindelse med SearchGlobe.info virus samt elementer, du ikke kender, som ikke er lavet af Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
  Disable add-ons
 • Vælg Søgeudbydere.
  Set search engine
 • Hvis ingen af disse søgeudbydere er til rådighed, følg ”Find flere søgeudbydere” nederst på skærmen og installér Google.
  Find search engines
 • Luk Indstillinger.
 • Hvis din startside er blevet ændret, så klik på Tandhjulsikonet øverst i højre hjørne, for at åbne menuen for Internet Explorer, vælg Internet Indstillinger og vælg Generelt fanen. Indtast en foretrukken URL i startsidefeltet og klik Anvend.
  Restore home page
(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger Hvis du stadig har problemer i forbindelse med SearchGlobe.info virus, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.
 • Klik på Tandhjulsikonet → Internet Indstillinger.
  Internet options
 • Vælg fanen Avanceret og klik på Nulstil.
  Reset settings
 • Vælg afkrydsningsboksen ”Slet personlige indstillinger” og klik på Nulstil.
  Reset approve
 • Klik på Luk i bekræftelsesboksen, og luk derefter din browser.
  Reset
Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Sådan fjerner man SearchGlobe.info virus fra Microsoft Edge:

Nulstilling af Microsoft Edge indstilling (Metode 1)

 • Åbn Microsoft Edge og klik på Mere (de tre prikker øverst til højre på skærmen), vælg derefter Indstillinger.
  Open settings
 • I vinduet Indstillinger klikker du på Vælg, hvad der skal ryddes.
  Choose clear
 • Vælg alt det, du gerne vil fjerne og klik på Ryd.
  Clear browsing data
 • Højreklik på Start og vælg Jobliste.
  Open task manager
 • I fanen Processer højreklikker du på Microsoft Edge og vælger Gå til detaljer.
  Go to details
 • I Detaljer kigger du efter poster kaldet Microsoft Edge – højreklik på hver af dem og vælg Afslut job for at sætte en stopper for de poster.
  End Edge task

Hvis den første metode ikke virker, kan du følge punkterne til den avancerede metode nedenfor. Sørg for, at du sikkerhedskopierer dine data, inden du fuldfører disse punkter.

Nulstilling af Microsoft Edge indstilling (Metode 2)

 • Navigér hen til følgende mappe: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe. Vælg alle posterne i denne mappe, højreklik på dem og vælg Slet.
  Delete files
 • Klik på start-knappen og indtast ”Windows power”. Højreklik på Windows PowerShell-posten og vælg Kør som administrator.
  Open powershell
 • Når Administrator: Windows PowerShell-vinduet kommer frem på din skærm, så indsæt følgende linje efter PS: cd C:\WINDOWS\system32 og tast Enter: Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml" -Verbose}
  Run command

Når du er færdig med disse punkter, burde SearchGlobe.info virus være fjernet fra din Microsoft Edge browser.

Si no puedes restablecer tu navegador a su configuración original y el problema persiste, deberás de escanear con un programa anti-malware.

  Top Sådan fjernes SearchGlobe.info virus fra Safari:

Fjern skadelige udvidelser

 • Klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Indstillinger.
  Open preferences
 • Vælg Udvidelser og afinstaller SearchGlobe.info virusog andre mistænkelige udvidelser.
  Extensions
 • Hvis din startside er blevet ændret, klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Indstillinger og vælg Søg fanen. Tast det foretrukne URL i startside feltet.
  Reset homepage

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med SearchGlobe.info virus, så nulstil indstillingerne i din browser til dens standardindstillinger.

 • Klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Nulstil Safari…
  Choose reset
 • Vælg hvilke indstillinger, du gerne vil nulstille (normalt er de alle valgt på forhånd) og klik på Nulstil knappen.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

 

SearchGlobe.info virus skærmbilleder

 
     
 

Om forfatteren

 
oktober 25, 2016 07:15, oktober 25, 2016 07:15
 
   
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *