Searchgra.com Virus - Hvordan Fjernes Det?

-  0
Type: Browser Hijackere
 

Searchgra.com har et slemt temperament, når det kommer til at konkurrere om den ærefulde plads som computerbrugernes foretrukne domæne. Meget ofte ender den slags rivalisering til fordel for den webside, der benytter sig af beskidte tricks. I dette tilfælde Searchgra.com, som er en browser hijacker forklædt som en søgemaskine. Den spørger ikke om direkte tilladelse til at lave om på computerbrugerens præferencer, men gør det helt uden opsyn. Efter at en browser hijacker har invaderet brugerens computersystem, har vedkommende ikke længere kontrol over sin søgning. Searchgra.com virus foretager slemme modifikationer, og brugerens præferencer bliver udskiftet med en tvivlsom søgemaskine. Denne stræben efter at opnå magt og vise overlegenhed ender ikke godt for de inficerede ofre. Browser hijackere indlemmer en masse sponsoreret indhold og har ikke noget problem med at distribuere materiale, der er fyldt med malware.

Om Searchgra.com virus

Searchgra.com virus, som tilhører den berygtede gruppe af såkaldt hijackware, er blot et typisk eksempel på en søgemaskine, som ikke bør erstatte en mere tidstestet facilitet. Google, Bing og Yahoo er mere egnet til dagligt brug. Du går måske ud fra, at det ikke gør nogen forskel, hvad enten du bruger Google direkte fra den officielle side eller modtager søgeresultater via Searchgra.com, som alligevel omdirigerer til Google Tilpasset Søgning. Samme destination, så hvad er den væsentlige forskel mellem disse to handlinger? Altså, når du benytter Google fra den originale web-adresse, er du sikker på, at du får vist passende og sikre resultater på grund af dens sikkerhedsfiltre og andre foranstaltninger. Men Searchgra.com virus styrer resultaternes udviklingsproces og tilføjer en masse sponsorerede domæner, som nok ikke er så fokuseret på sikkerhed. Den gængse opfattelse er, at mange af de præsenterede web-adresser leder hen til malwarefyldte websider, som har til hensigt at kompromittere enheder med ondsindede eksekverbare.

Udover det vil Searchgra.com virus ikke holde sig tilbage for at vise brugerne forskellige annoncer. Disse vildledende annoncer kan rent faktisk være designet til at tjene det såkaldte ”malvertising” formål. Det betyder kort sagt, at selv en mærkelig popup, bannerreklame eller i-tekstannonce er i stand til at sætte enhederne i en risikabel situation. Hvis du nu er blevet overbevist om, at Searchgra.com virus bestemt ikke lige er din kop te, skal du fjerne den med et anerkendt anti-malwareprogram, såsom Reimage, Spyhunter eller Malwarebytes. De brugere, der anvender disse scannere, roser dem til skyerne og kan kun anbefale dem til en automatisk fjernelse af denne parasit.

Således distribueres Searchgra.com virus

Et væld af gratis applikationer kan vælge at foretage ændringer i brugernes browserindstillinger. Denne lille detalje forbliver ofte uset, og brugerne bliver først opmærksomme på ændringerne, efter at de er trådt i kraft. Hvis du derfor gerne vil undgå den slags misforståelser, skal du læse Slutbrugerlicensaftalen ved gratis programmer. Endvidere bliver den slags dokumenter ofte indlemmet i opsætningsguiden, og deres vigtighed er vokset med årene. Hvis du ikke har lyst til at installere ekstra browserudvidelser eller andre uønskede, lavkvalitetsprogrammer, skal du endelig vælge en avanceret/brugerdefineret installation. Denne beslutning gør, at du kan afslå tilbud på ekstra software.

Et alternativ til den automatiske fjernelse er en manuel fjernelse. Du kan simpelthen tage sagen i egen hånd og følge vores vedlagte vejledning. Hvis du udfører hvert afsnit korrekt, vil du være i stand til at fjerne Searchgra.com virus selv. Imidlertid er det bedste råd at beskytte din enhed mod infektioner ved hjælp af et anti-malwareprogram.Automatiske fjernelsesværktøjer til Searchgra.com virus

 
 
Bemærk: Denne Reimage-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom Searchgra.com Virus, samt hjælpe med deres fjernelse.Du kan selv fjerne fundne filer, processer og poster i registreringsdatabasen, eller du kan købe en fuld version.  Vi kan have tilknytning til nogle af disse programmer. Alle oplysninger er til rådighed i bekendtgørelsen.

Manuel fjernelse af Searchgra.com virus

Sådan fjernes Searchgra.com virus ved hjælp af Windows Kontrolpanel

Mange hijackere og adware såsom Searchgra.com virus installerer nogle af deres egne komponenter som almindelige Windows programmer samt ekstra software. Denne del af malware kan afinstalleres fra Kontrolpanelet. Du kan få adgang til det, ved at gøre følgende:

 • Start → Kontrolpanel (ældre Windows) eller tryk på Windowstasten → Søg og indtast Kontrolpanel (Windows 8);
  Control panel
 • Vælg Afinstaller Program;
  Programs and features
 • Gå igennem en programliste og vælg poster, der har forbindelse til Searchgra.com virus og relaterede parasitter såsom Dts.search-results.com virus , Search.ividi.org virus , Sogou virus , Mywebsearch Virus .
  Remove toolbars
 • Klik Afinstaller knappen.
  Uninstall
 • I mange tilfælde er anti-malware programmer bedre til at finde relaterede parasitter, så derfor anbefaler jeg, at man installerer Reimage og Spyhunter, som kan identificere andre programmer, der kan være en del af denne infektion.
  Scan with spyhunter

Denne metode vil ikke fjerne nogle browser plugins, så derfor skal du fortsætte til den næste del af fjernelsesvejledningen.

Fjernelse af Searchgra.com virus fra dine browsere

  Top Sådan fjernes Searchgra.com virus fra Google Chrome:

 • Klik på ikonet med de 3 horisontale linjer på browserværktøjslinjen og vælg Flere Værktøjer -> Udvidelser
  Extensions
 • Vælg alle ondsindede udvidelser og slet dem.
  Remove extensions
 • Klik på ikonet med de 3 horisontale linjer på browserværktøjslinjen og vælg Indstillinger
  Open settings
 • Vælg Administrer Søgemaskiner
  Manage search engines
 • Fjern unødvendige søgemaskiner fra listen
  Delete search engines
 • Gå tilbage til indstillinger. Ved Opstart vælg Åbn siden Ny fane (du kan også fjerne uønskede sider fra Angiv sider).
 • Hvis din startside er blevet ændret, så klik på Chrome menuen øverst i højre hjørne, vælg Indstillinger. Vælg Åbn en bestemt side eller en række sider og klik på Angiv sider.
  Set pages
 • Slet ondsindede søgehjemmesider i et nyt Startsider vindue ved at klikke ”X” ved siden af dem.
 • Klik på ikonet med de 3 horisontale linjer på browserværktøjslinjen og vælg Indstillinger, og klik på Administrer søgemaskiner.
  Delete start pages
 • Fjern ondsindede søgehjemmesider i et nyt vindue med Søgemaskiner.
(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Searchgra.com virus, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Chrome menuen (3 horisontale linjer) og vælg Indstillinger.
 • Rul ned til bunden af siden og klik på Nulstil browserindstillinger.
  Resset settings
 • Klik på Nulstil i bekræftelsesboksen.
  Reset approve
Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Sådan fjernes Searchgra.com virus fra Firefox:

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla-vinduet og vælg ikonet ”Tilføjelser” (eller tast Ctrl+Shift+A på dit tastatur).
  Select add-on
 • Udvidelser og Tilføjelser listen igennem, og fjern alt, der har forbindelse med Searchgra.com virus og elementer, som du ikke kender. Hvis du ikke kender udvidelsen og den ikke er lavet af Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe, så har du nok ikke brug for den.

  Remove add-on
 • Hvis din startside er blevet ændret, så klik på Firefox menuen øverst i højre hjørne, vælg Indstillinger → Generelt. Indtast en foretrukken URL i startsidefeltet og klik Gendan som Standard.
  Restore default
(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Searchgra.com virus, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.
 • Klik på menuen øverst i højre hjørne af Mozilla Firefox vinduet. Klik på Hjælp.
  Help button
 • Vælg Fejlfinding Information i Hjælp menuen.
  Troubleshooting
 • Klik på Nulstil Firefox.
  Refresh firefox
 • Klik på Nulstil Firefox i bekræftelsesboksen. Mozilla Firefox vil lukke og ændre indstillingerne til standard.
  Refresh firefox approve
(Optioneel) voor oudere versie:
 • Tast “about:config” på URL linjen og tryk enter. Det vil åbne indstillingssiden
  Abou config
 • Skriv ”Keyword.url” i søgeboksen. Højreklik og nulstil det.
  Reset Keyword.url
 • Skriv ”browser.search.defaultengine” i søgeboksen. Højreklik og nulstil det.
 • Skriv ”browser.search.selectedengine” i søgeboksen. Højreklik og nulstil det.
 • Søg efter ”browser.newtab.url”. Højreklik og nulstil det. Det vil sikre, at søgesiden ikke starter ved hver ny fane.
 • Hvis indstillingerne nulstilles og scanningen med anti-malware programmer er ren: luk Firefox, åbn fil explorer og indtast %AppData% på adresselinjen. Indtast user.js i søgeboksen. Hvis denne fil findes, omdøb den og start Firefox igen. Du vil være nødt til at gentage de ovenstående punkter.
  Remove user.js
Hvis problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program, for at finde de ondsindede poster.

Sådan fjernes Searchgra.com virus virus fra Internet Explorer (ældre versioner):

  Top
 • Klik på pilen på højre side af søgeboksen.
 • Gør følgende: på IE8-9 vælg Administrer Søgeudbydere, på IE7 klik på Skift standardsøgninger.
 • Fjern Searchgra.com virus fra listen.
Sådan fjernes Searchgra.com virus fra IE11:
 • Klik på Indstillingsikonet (øverst til højre) )->Administrer Tilføjelser.
  Add-on
 • Gå igennem Værktøjslinjer og udvidelser. Fjern alt, der har forbindelse med Searchgra.com virus samt elementer, du ikke kender, som ikke er lavet af Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
  Disable add-ons
 • Vælg Søgeudbydere.
  Set search engine
 • Hvis ingen af disse søgeudbydere er til rådighed, følg ”Find flere søgeudbydere” nederst på skærmen og installér Google.
  Find search engines
 • Luk Indstillinger.
 • Hvis din startside er blevet ændret, så klik på Tandhjulsikonet øverst i højre hjørne, for at åbne menuen for Internet Explorer, vælg Internet Indstillinger og vælg Generelt fanen. Indtast en foretrukken URL i startsidefeltet og klik Anvend.
  Restore home page
(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Searchgra.com virus, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.
 • Klik på Tandhjulsikonet → Internet Indstillinger.
  Internet options
 • Vælg fanen Avanceret og klik på Nulstil.
  Reset settings
 • Vælg afkrydsningsboksen ”Slet personlige indstillinger” og klik på Nulstil.
  Reset approve
 • Klik på Luk i bekræftelsesboksen, og luk derefter din browser.
  Reset
Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Sådan fjerner man Searchgra.com virus fra Microsoft Edge:

 
 • Åbn Microsoft Edge og klik på Mere (de tre prikker øverst til højre på skærmen), vælg derefter Indstillinger.
  Open settings
 • I vinduet Indstillinger klikker du på Vælg, hvad der skal ryddes.
  Choose clear
 • Vælg alt det, du gerne vil fjerne og klik på Ryd.
  Clear browsing data
 • Højreklik på Start og vælg Jobliste.
  Open task manager
 • I fanen Processer højreklikker du på Microsoft Edge og vælger Gå til detaljer.
  Go to details
 • I Detaljer kigger du efter poster kaldet Microsoft Edge – højreklik på hver af dem og vælg Afslut job for at sætte en stopper for de poster.
  End Edge task
Hvis den første metode ikke virker, kan du følge punkterne til den avancerede metode nedenfor. Sørg for, at du sikkerhedskopierer dine data, inden du fuldfører disse punkter. Si no puedes restablecer tu navegador a su configuración original y el problema persiste, deberás de escanear con un programa anti-malware.

  Top Sådan fjernes Searchgra.com virus fra Safari:

Fjern skadelige udvidelser

 • Klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Indstillinger.
  Open preferences
 • Vælg Udvidelser og afinstaller Searchgra.com virusog andre mistænkelige udvidelser.
  Extensions
 • Hvis din startside er blevet ændret, klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Indstillinger og vælg Søg fanen. Tast det foretrukne URL i startside feltet.
  Reset homepage

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Searchgra.com virus, så nulstil indstillingerne i din browser til dens standardindstillinger.

 • Klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Nulstil Safari…
  Choose reset
 • Vælg hvilke indstillinger, du gerne vil nulstille (normalt er de alle valgt på forhånd) og klik på Nulstil knappen.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

 

Searchgra.com virus skærmbilleder

 
     
 

Om forfatteren

 
november 4, 2016 07:19, november 4, 2016 07:19
 
   
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *