SearchInMe.com Virus - Hvordan Fjernes Det?

-
 0
Type: Browser Hijackere
 

SearchInMe.com er endnu en browser hijacker, der ikke prøver på at holde lav profil. Ingen parasit er diskret, og de venter ikke på at få en officiel tilladelse fra de inficerede brugere, før de går i gang med modifikationerne. Hijackere er frække, listige og farlige. På grund af disse ubestridelige træk, betragtes SearchInMe.com virus mere som en trussel end en rigtig søgemaskine. Du skal ikke blive overrasket, når dine browserindstillinger bliver truet med omstrukturering uden din opfordring eller godkendelse. SearchInMe.com browser hijacker kan ikke sidde stille, førend dine præferencer består af dens domæne. Læs videre i denne artikel om de mest almindelige symptomer på den slags parasitter og bliv bekendt med de mulige løsninger.

Om SearchInMe.com virus

SearchInMe.com er en simple søgemaskine, der kommer med resultater fra Google. Når man indtaster sine søgeforespørgsler, bliver man omdirigeret til en helt ny fane. Selvom det kan se ud som om, at det ikke er SearchInMe.com virus selv, der udvikler resultaterne, er det åbenlyst, at denne browser hijacker blandt andet tilføjer sponsorerede links. Disse tilføjelser vil som regel have en etiket ”Ad” ved siden af sig. Andre kendetegn er, at disse web-adresser sættes meget højere på listen, end de ville være blevet sat af andre søgemaskiner. Hvis du indtaster den samme søgeforespørgsel direkte på Google.com siden, vil resultaterne være anderledes end dem, du får bragt via SearchInMe.com virus. Det er grunden til, at sikkerhedsforskere råder folk til ikke at benytte søgemaskiner, der er tvivlsomme og ikke særlig kendte.

SearchInMe.com virus’ partnere kan være tredjeparts kilder, der nærmest ikke udviser nogen form for moral. De kan have en sammensværgelse i gang mod dig, idet de gør sig klar til at implantere ondsindede koder i din pc. En sådan lusket infiltration bliver gjort mulig ved hjælp af en drive-by download, som sker uden din viden. Så du skal ikke bruge denne søgemaskine i den fejlagtige tro, at den vil producere passende resultater. Derudover skal du ikke blive fristet til at klikke på annoncerne, som også kan finde på at dukke op som en uforudset omstændighed. Det domæne, som disse annoncer kan lede dig hen til, kan også være fikseret på at få fat i dine personlige oplysninger eller ødelægge din online søgning med virusser.

Endvidere vil SearchInMe.com virus holde øje med dine søgeforespørgsler og andre online aktiviteter. Den vil vise dine indtastede søgeforespørgsler under søgefeltet. Det er meget muligt, at hvis du kommer ind på et domæne via de hurtige links (som er angivet på SearchInMe.com domænet), vil dine videre aktiviteter blive overvåget.

Således distribueres SearchInMe.com virus

SearchInMe.com browser hijacker ankom formodentlig sammen med et gratis program. Hvis du kan huske, at du har installeret sådan et program, men ikke foretog nogen særlige sikkerhedsmæssige foranstaltninger, så er din computer nok udsat for en eller flere potentielt uønskede programmer (PUP’er). Hvis du for fremtiden gerne vil undgå infektioner og de ulemper, der følger i deres kølvand, skal du vælge en avanceret/brugerdefineret indstilling i opsætningsguiden. Således vil processen være meget mere optimal, og du vil få yderligere oplysninger om programmet, som bliver installeret. Hvis du bemærker nogle tilbud på valgfrit software, skal du hurtigt afvise dem. Først efter denne lille ændring, kan du passende fortsætte med installationen. For at undgå andre fare, bør du læse Slutbrugerlicensaftalen, der vil kunne udløse en eventuel mistanke.

Reimage, SpyHunter, Malwarebytes eller Hitman er dine tro følgesvende på din online rejse gennem internettet. SearchInMe.com virus er den rene barneleg for disse professionelle anti-malware programmer, som så nemt som ingenting kan fjerne den slags pestilenser. Denne parasit kan også fjernes ved hjælp af den manuelle fjernelsesvejledning forneden.



Automatiske fjernelsesværktøjer til SearchInMe.com virus

 
 
Bemærk: Denne Reimage-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom SearchInMe.com Virus, samt hjælpe med deres fjernelse.Du kan selv fjerne fundne filer, processer og poster i registreringsdatabasen, eller du kan købe en fuld version.  Vi kan have tilknytning til nogle af disse programmer. Alle oplysninger er til rådighed i bekendtgørelsen.

Manuel fjernelse af SearchInMe.com virus

Sådan fjernes SearchInMe.com virus ved hjælp af Windows Kontrolpanel

Mange hijackere og adware såsom SearchInMe.com virus installerer nogle af deres egne komponenter som almindelige Windows programmer samt ekstra software. Denne del af malware kan afinstalleres fra Kontrolpanelet. Du kan få adgang til det, ved at gøre følgende:

 • Start → Kontrolpanel (ældre Windows) eller tryk på Windowstasten → Søg og indtast Kontrolpanel (Windows 8);
  Control panel
 • Vælg Afinstaller Program;
  Programs and features
 • Gå igennem en programliste og vælg poster, der har forbindelse til SearchInMe.com virus og relaterede parasitter såsom Taplika.com virus , RabbitSearch.net virus , Universalsearches.com virus , Aqualious.com virus .
  Remove toolbars
 • Klik Afinstaller knappen.
  Uninstall
 • I mange tilfælde er anti-malware programmer bedre til at finde relaterede parasitter, så derfor anbefaler jeg, at man installerer Reimage og Spyhunter, som kan identificere andre programmer, der kan være en del af denne infektion.
  Scan with spyhunter

Denne metode vil ikke fjerne nogle browser plugins, så derfor skal du fortsætte til den næste del af fjernelsesvejledningen.

Fjernelse af SearchInMe.com virus fra dine browsere

  Top Sådan fjernes SearchInMe.com virus fra Google Chrome:

 • Klik på ikonet med de 3 horisontale linjer på browserværktøjslinjen og vælg Flere Værktøjer -> Udvidelser
  Extensions
 • Vælg alle ondsindede udvidelser og slet dem.
  Remove extensions
 • Klik på ikonet med de 3 horisontale linjer på browserværktøjslinjen og vælg Indstillinger
  Open settings
 • Vælg Administrer Søgemaskiner
  Manage search engines
 • Fjern unødvendige søgemaskiner fra listen
  Delete search engines
 • Gå tilbage til indstillinger. Ved Opstart vælg Åbn siden Ny fane (du kan også fjerne uønskede sider fra Angiv sider).
 • Hvis din startside er blevet ændret, så klik på Chrome menuen øverst i højre hjørne, vælg Indstillinger. Vælg Åbn en bestemt side eller en række sider og klik på Angiv sider.
  Set pages
 • Slet ondsindede søgehjemmesider i et nyt Startsider vindue ved at klikke ”X” ved siden af dem.
 • Klik på ikonet med de 3 horisontale linjer på browserværktøjslinjen og vælg Indstillinger, og klik på Administrer søgemaskiner.
  Delete start pages
 • Fjern ondsindede søgehjemmesider i et nyt vindue med Søgemaskiner.
(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med SearchInMe.com virus, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Chrome menuen (3 horisontale linjer) og vælg Indstillinger.
 • Rul ned til bunden af siden og klik på Nulstil browserindstillinger.
  Resset settings
 • Klik på Nulstil i bekræftelsesboksen.
  Reset approve
Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Sådan fjernes SearchInMe.com virus fra Firefox:

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla-vinduet og vælg ikonet ”Tilføjelser” (eller tast Ctrl+Shift+A på dit tastatur).
  Select add-on
 • Udvidelser og Tilføjelser listen igennem, og fjern alt, der har forbindelse med SearchInMe.com virus og elementer, som du ikke kender. Hvis du ikke kender udvidelsen og den ikke er lavet af Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe, så har du nok ikke brug for den.

  Remove add-on
 • Hvis din startside er blevet ændret, så klik på Firefox menuen øverst i højre hjørne, vælg Indstillinger → Generelt. Indtast en foretrukken URL i startsidefeltet og klik Gendan som Standard.
  Restore default
(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger Hvis du stadig har problemer i forbindelse med SearchInMe.com virus, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.
 • Klik på menuen øverst i højre hjørne af Mozilla Firefox vinduet. Klik på Hjælp.
  Help button
 • Vælg Fejlfinding Information i Hjælp menuen.
  Troubleshooting
 • Klik på Nulstil Firefox.
  Refresh firefox
 • Klik på Nulstil Firefox i bekræftelsesboksen. Mozilla Firefox vil lukke og ændre indstillingerne til standard.
  Refresh firefox approve
(Optioneel) voor oudere versie:
 • Tast “about:config” på URL linjen og tryk enter. Det vil åbne indstillingssiden
  Abou config
 • Skriv ”Keyword.url” i søgeboksen. Højreklik og nulstil det.
  Reset Keyword.url
 • Skriv ”browser.search.defaultengine” i søgeboksen. Højreklik og nulstil det.
 • Skriv ”browser.search.selectedengine” i søgeboksen. Højreklik og nulstil det.
 • Søg efter ”browser.newtab.url”. Højreklik og nulstil det. Det vil sikre, at søgesiden ikke starter ved hver ny fane.
 • Hvis indstillingerne nulstilles og scanningen med anti-malware programmer er ren: luk Firefox, åbn fil explorer og indtast %AppData% på adresselinjen. Indtast user.js i søgeboksen. Hvis denne fil findes, omdøb den og start Firefox igen. Du vil være nødt til at gentage de ovenstående punkter.
  Remove user.js
Hvis problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program, for at finde de ondsindede poster.

Sådan fjernes SearchInMe.com virus virus fra Internet Explorer (ældre versioner):

  Top
 • Klik på pilen på højre side af søgeboksen.
 • Gør følgende: på IE8-9 vælg Administrer Søgeudbydere, på IE7 klik på Skift standardsøgninger.
 • Fjern SearchInMe.com virus fra listen.
Sådan fjernes SearchInMe.com virus fra IE11:
 • Klik på Indstillingsikonet (øverst til højre) )->Administrer Tilføjelser.
  Add-on
 • Gå igennem Værktøjslinjer og udvidelser. Fjern alt, der har forbindelse med SearchInMe.com virus samt elementer, du ikke kender, som ikke er lavet af Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
  Disable add-ons
 • Vælg Søgeudbydere.
  Set search engine
 • Hvis ingen af disse søgeudbydere er til rådighed, følg ”Find flere søgeudbydere” nederst på skærmen og installér Google.
  Find search engines
 • Luk Indstillinger.
 • Hvis din startside er blevet ændret, så klik på Tandhjulsikonet øverst i højre hjørne, for at åbne menuen for Internet Explorer, vælg Internet Indstillinger og vælg Generelt fanen. Indtast en foretrukken URL i startsidefeltet og klik Anvend.
  Restore home page
(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger Hvis du stadig har problemer i forbindelse med SearchInMe.com virus, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.
 • Klik på Tandhjulsikonet → Internet Indstillinger.
  Internet options
 • Vælg fanen Avanceret og klik på Nulstil.
  Reset settings
 • Vælg afkrydsningsboksen ”Slet personlige indstillinger” og klik på Nulstil.
  Reset approve
 • Klik på Luk i bekræftelsesboksen, og luk derefter din browser.
  Reset
Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Sådan fjerner man SearchInMe.com virus fra Microsoft Edge:

Nulstilling af Microsoft Edge indstilling (Metode 1)

 • Åbn Microsoft Edge og klik på Mere (de tre prikker øverst til højre på skærmen), vælg derefter Indstillinger.
  Open settings
 • I vinduet Indstillinger klikker du på Vælg, hvad der skal ryddes.
  Choose clear
 • Vælg alt det, du gerne vil fjerne og klik på Ryd.
  Clear browsing data
 • Højreklik på Start og vælg Jobliste.
  Open task manager
 • I fanen Processer højreklikker du på Microsoft Edge og vælger Gå til detaljer.
  Go to details
 • I Detaljer kigger du efter poster kaldet Microsoft Edge – højreklik på hver af dem og vælg Afslut job for at sætte en stopper for de poster.
  End Edge task

Hvis den første metode ikke virker, kan du følge punkterne til den avancerede metode nedenfor. Sørg for, at du sikkerhedskopierer dine data, inden du fuldfører disse punkter.

Nulstilling af Microsoft Edge indstilling (Metode 2)

 • Navigér hen til følgende mappe: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe. Vælg alle posterne i denne mappe, højreklik på dem og vælg Slet.
  Delete files
 • Klik på start-knappen og indtast ”Windows power”. Højreklik på Windows PowerShell-posten og vælg Kør som administrator.
  Open powershell
 • Når Administrator: Windows PowerShell-vinduet kommer frem på din skærm, så indsæt følgende linje efter PS: cd C:\WINDOWS\system32 og tast Enter: Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml" -Verbose}
  Run command

Når du er færdig med disse punkter, burde SearchInMe.com virus være fjernet fra din Microsoft Edge browser.

Si no puedes restablecer tu navegador a su configuración original y el problema persiste, deberás de escanear con un programa anti-malware.

  Top Sådan fjernes SearchInMe.com virus fra Safari:

Fjern skadelige udvidelser

 • Klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Indstillinger.
  Open preferences
 • Vælg Udvidelser og afinstaller SearchInMe.com virusog andre mistænkelige udvidelser.
  Extensions
 • Hvis din startside er blevet ændret, klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Indstillinger og vælg Søg fanen. Tast det foretrukne URL i startside feltet.
  Reset homepage

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med SearchInMe.com virus, så nulstil indstillingerne i din browser til dens standardindstillinger.

 • Klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Nulstil Safari…
  Choose reset
 • Vælg hvilke indstillinger, du gerne vil nulstille (normalt er de alle valgt på forhånd) og klik på Nulstil knappen.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

 

SearchInMe.com virus skærmbilleder

 
     
 

Om forfatteren

 
september 20, 2016 07:30, september 20, 2016 07:30
 
   
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *