SearchLock Virus - Hvordan Fjernes Det?

-
 0
Type: Browser Hijackere
 

SearchLock skulle umiddelbart være et sikkert værktøj, man kan søge på internettet med. Det er en søgemaskine, som man kan få adgang til på adressen www.searchlock.com. Ifølge beskrivelsen skulle den gøre dig i stand til at beskytte dine fortrolige oplysninger, når du søger på internettet, for den skulle tilsyneladende have til hensigt at ”beskytte” brugerne mod store selskaber, der registrerer søgning og sælger annoncer.

Det lyder sandelig godt og tiltalende, men når man kigger nærmere på beskrivelsen i Fortrolighedspolitikken, vil man hurtigt finde ud af, at denne søgemaskine ikke er mere avanceret end andre søgemaskiner, hvad sikkerheden angår. Tværtimod så lyder Fortrolighedspolitikken mistænkelig, og nogle af udsagnene giver os god grund til at tvivle på dette værktøj. Det, som også bekymrer os, er, at SearchLock fungerer som en browsertilføjelse. Dvs. det er ikke en almindelig hjemmeside, men en applikation, der er designet til at blive installeret i webbrowserne. Og det kan vise sig at være vanskeligt at deaktivere denne browserudvidelse og fjerne den fra computeren, og derfor kategoriseres den som en browser hijacker.


SearchLock virus remove

Hvis du har bemærket, at SearchLock hijacker arbejder i din webbrowser, så læs hele indlægget, så du kan være klar over alle de mulige konsekvenser samt de bedste metoder til at slippe af med den.

Hvorfor er SearchLock en hijacker?

En browser hijacker behøver per definition ikke at være en tilføjelse, der ændrer indstillingerne i webbrowserne og nægter at blive afinstalleret. Der er masser af andre træk, og SearchLock kvalificerer sig til de fleste af dem.

Den primære årsag til, at vi ikke kan anbefale dig at bruge hjemmesiden searchlock.com, er, at du vil modtage nogle sponsorerede links blandt søgeresultaterne. Andre store søgemaskiner, såsom Google og Yahoo, viser også annoncer. Men de viser kun filtrerede og pålidelige annoncer, der har relevans for dine søgeforespørgsler, mens SearchLock kan infiltrere resultater, der ikke er relevante og leder hen til skadelige eller upålidelige hjemmesider – det er forskellen i en nøddeskal.

Lad os kigge nærmere på de underlige betingelser i deres Fortrolighedspolitik, som vi før omtalte. Først og fremmest hævdes der, at der ikke indsamles oplysninger om søgninger eller om dig selv, især dine fortrolige oplysninger. Men de skriver, at ”for at kunne levere kontekstbaserede reklamer, overføres dine indtastede søgeord til reklamepartnere, der kommer med vores sponsorerede annoncer i søgeresultaterne”. Det er en klar erklæring om, at du vil blive udsat for forskellige annoncer fra SearchLocks partnere, og de vil indsamle nogle af dine oplysninger. Videre står der: ”Det er muligt, at vi nogle gange utilsigtet indsamler eller modtager personlig identificerbar information, for eksempel hvis du søger på dit navn”. Så hvis du kort sagt indtaster nogle af dine personlige oplysninger i deres søgefelt, kan de registrere dem.

Du skal også være opmærksom på, at SearchLock virus ikke filtrerer nogen resultater. Den kan vise hjemmesider med voksenindhold, eftersom den tager internettet som en helhed uden begrænsninger. Så hvis dine børn bruger denne søgemaskine, skal du ikke blive overrasket over, hvis de støder på upassende indhold.

Og endelig, selvom det ikke er en officiel kendsgerning, så kan SearchLock finde på at opføre sig som en hijacker, hvad angår ændring af din webbrowser. Den kan udskifte indstillingerne for startsiden og standardsøgemaskine, uden at du er klar over det. Og det kan også være svært at slippe af med den igen, for det er helt enkelt ikke nok at deaktivere udvidelsen. Hvis SearchLock hijacker er aktiv i din webbrowser, og du gerne vil af med den, anbefaler vi, at du scanner din computer enten med anti-malwareprogrammet SpyHunter eller SpyHunter. De er specielt designet til at finde og fjerne den slags malware. Virusser, der ligner SearchLock, såsom SearchDefense.com og Securesearch.site, kan nemt fjernes med et af de pågældende programmer, så derfor skulle det også være effektivt i dette tilfælde.Automatiske fjernelsesværktøjer til SearchLock virus

 
 
Bemærk: Denne Reimage-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom SearchLock Virus, samt hjælpe med deres fjernelse.Du kan selv fjerne fundne filer, processer og poster i registreringsdatabasen, eller du kan købe en fuld version.  Vi kan have tilknytning til nogle af disse programmer. Alle oplysninger er til rådighed i bekendtgørelsen.

Afinstallér SearchLock virus

Sådan fjernes SearchLock virus ved hjælp af Windows Kontrolpanel

Mange hijackere og adware såsom SearchLock virus installerer nogle af deres egne komponenter som almindelige Windows programmer samt ekstra software. Denne del af malware kan afinstalleres fra Kontrolpanelet. Du kan få adgang til det, ved at gøre følgende:

 • Start → Kontrolpanel (ældre Windows) eller tryk på Windowstasten → Søg og indtast Kontrolpanel (Windows 8);
  Control panel
 • Vælg Afinstaller Program;
  Programs and features
 • Gå igennem en programliste og vælg poster, der har forbindelse til SearchLock virus og relaterede parasitter såsom Aartemis.com virus , Search.ividi.org virus , Websearch.simplesearches.info virus , FBI android virus .
  Remove toolbars
 • Klik Afinstaller knappen.
  Uninstall
 • I mange tilfælde er anti-malware programmer bedre til at finde relaterede parasitter, så derfor anbefaler jeg, at man installerer Reimage og Spyhunter, som kan identificere andre programmer, der kan være en del af denne infektion.
  Scan with spyhunter

Denne metode vil ikke fjerne nogle browser plugins, så derfor skal du fortsætte til den næste del af fjernelsesvejledningen.

Fjernelse af SearchLock virus fra dine browsere

  Top Sådan fjernes SearchLock virus fra Google Chrome:

 • Klik på ikonet med de 3 horisontale linjer på browserværktøjslinjen og vælg Flere Værktøjer -> Udvidelser
  Extensions
 • Vælg alle ondsindede udvidelser og slet dem.
  Remove extensions
 • Klik på ikonet med de 3 horisontale linjer på browserværktøjslinjen og vælg Indstillinger
  Open settings
 • Vælg Administrer Søgemaskiner
  Manage search engines
 • Fjern unødvendige søgemaskiner fra listen
  Delete search engines
 • Gå tilbage til indstillinger. Ved Opstart vælg Åbn siden Ny fane (du kan også fjerne uønskede sider fra Angiv sider).
 • Hvis din startside er blevet ændret, så klik på Chrome menuen øverst i højre hjørne, vælg Indstillinger. Vælg Åbn en bestemt side eller en række sider og klik på Angiv sider.
  Set pages
 • Slet ondsindede søgehjemmesider i et nyt Startsider vindue ved at klikke ”X” ved siden af dem.
 • Klik på ikonet med de 3 horisontale linjer på browserværktøjslinjen og vælg Indstillinger, og klik på Administrer søgemaskiner.
  Delete start pages
 • Fjern ondsindede søgehjemmesider i et nyt vindue med Søgemaskiner.
(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med SearchLock virus, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Chrome menuen (3 horisontale linjer) og vælg Indstillinger.
 • Rul ned til bunden af siden og klik på Nulstil browserindstillinger.
  Resset settings
 • Klik på Nulstil i bekræftelsesboksen.
  Reset approve
Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Sådan fjernes SearchLock virus fra Firefox:

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla-vinduet og vælg ikonet ”Tilføjelser” (eller tast Ctrl+Shift+A på dit tastatur).
  Select add-on
 • Udvidelser og Tilføjelser listen igennem, og fjern alt, der har forbindelse med SearchLock virus og elementer, som du ikke kender. Hvis du ikke kender udvidelsen og den ikke er lavet af Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe, så har du nok ikke brug for den.

  Remove add-on
 • Hvis din startside er blevet ændret, så klik på Firefox menuen øverst i højre hjørne, vælg Indstillinger → Generelt. Indtast en foretrukken URL i startsidefeltet og klik Gendan som Standard.
  Restore default
(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger Hvis du stadig har problemer i forbindelse med SearchLock virus, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.
 • Klik på menuen øverst i højre hjørne af Mozilla Firefox vinduet. Klik på Hjælp.
  Help button
 • Vælg Fejlfinding Information i Hjælp menuen.
  Troubleshooting
 • Klik på Nulstil Firefox.
  Refresh firefox
 • Klik på Nulstil Firefox i bekræftelsesboksen. Mozilla Firefox vil lukke og ændre indstillingerne til standard.
  Refresh firefox approve
(Optioneel) voor oudere versie:
 • Tast “about:config” på URL linjen og tryk enter. Det vil åbne indstillingssiden
  Abou config
 • Skriv ”Keyword.url” i søgeboksen. Højreklik og nulstil det.
  Reset Keyword.url
 • Skriv ”browser.search.defaultengine” i søgeboksen. Højreklik og nulstil det.
 • Skriv ”browser.search.selectedengine” i søgeboksen. Højreklik og nulstil det.
 • Søg efter ”browser.newtab.url”. Højreklik og nulstil det. Det vil sikre, at søgesiden ikke starter ved hver ny fane.
 • Hvis indstillingerne nulstilles og scanningen med anti-malware programmer er ren: luk Firefox, åbn fil explorer og indtast %AppData% på adresselinjen. Indtast user.js i søgeboksen. Hvis denne fil findes, omdøb den og start Firefox igen. Du vil være nødt til at gentage de ovenstående punkter.
  Remove user.js
Hvis problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program, for at finde de ondsindede poster.

Sådan fjernes SearchLock virus virus fra Internet Explorer (ældre versioner):

  Top
 • Klik på pilen på højre side af søgeboksen.
 • Gør følgende: på IE8-9 vælg Administrer Søgeudbydere, på IE7 klik på Skift standardsøgninger.
 • Fjern SearchLock virus fra listen.
Sådan fjernes SearchLock virus fra IE11:
 • Klik på Indstillingsikonet (øverst til højre) )->Administrer Tilføjelser.
  Add-on
 • Gå igennem Værktøjslinjer og udvidelser. Fjern alt, der har forbindelse med SearchLock virus samt elementer, du ikke kender, som ikke er lavet af Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
  Disable add-ons
 • Vælg Søgeudbydere.
  Set search engine
 • Hvis ingen af disse søgeudbydere er til rådighed, følg ”Find flere søgeudbydere” nederst på skærmen og installér Google.
  Find search engines
 • Luk Indstillinger.
 • Hvis din startside er blevet ændret, så klik på Tandhjulsikonet øverst i højre hjørne, for at åbne menuen for Internet Explorer, vælg Internet Indstillinger og vælg Generelt fanen. Indtast en foretrukken URL i startsidefeltet og klik Anvend.
  Restore home page
(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger Hvis du stadig har problemer i forbindelse med SearchLock virus, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.
 • Klik på Tandhjulsikonet → Internet Indstillinger.
  Internet options
 • Vælg fanen Avanceret og klik på Nulstil.
  Reset settings
 • Vælg afkrydsningsboksen ”Slet personlige indstillinger” og klik på Nulstil.
  Reset approve
 • Klik på Luk i bekræftelsesboksen, og luk derefter din browser.
  Reset
Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Sådan fjerner man SearchLock virus fra Microsoft Edge:

Nulstilling af Microsoft Edge indstilling (Metode 1)

 • Åbn Microsoft Edge og klik på Mere (de tre prikker øverst til højre på skærmen), vælg derefter Indstillinger.
  Open settings
 • I vinduet Indstillinger klikker du på Vælg, hvad der skal ryddes.
  Choose clear
 • Vælg alt det, du gerne vil fjerne og klik på Ryd.
  Clear browsing data
 • Højreklik på Start og vælg Jobliste.
  Open task manager
 • I fanen Processer højreklikker du på Microsoft Edge og vælger Gå til detaljer.
  Go to details
 • I Detaljer kigger du efter poster kaldet Microsoft Edge – højreklik på hver af dem og vælg Afslut job for at sætte en stopper for de poster.
  End Edge task

Hvis den første metode ikke virker, kan du følge punkterne til den avancerede metode nedenfor. Sørg for, at du sikkerhedskopierer dine data, inden du fuldfører disse punkter.

Nulstilling af Microsoft Edge indstilling (Metode 2)

 • Navigér hen til følgende mappe: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe. Vælg alle posterne i denne mappe, højreklik på dem og vælg Slet.
  Delete files
 • Klik på start-knappen og indtast ”Windows power”. Højreklik på Windows PowerShell-posten og vælg Kør som administrator.
  Open powershell
 • Når Administrator: Windows PowerShell-vinduet kommer frem på din skærm, så indsæt følgende linje efter PS: cd C:\WINDOWS\system32 og tast Enter: Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml" -Verbose}
  Run command

Når du er færdig med disse punkter, burde SearchLock virus være fjernet fra din Microsoft Edge browser.

Si no puedes restablecer tu navegador a su configuración original y el problema persiste, deberás de escanear con un programa anti-malware.

  Top Sådan fjernes SearchLock virus fra Safari:

Fjern skadelige udvidelser

 • Klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Indstillinger.
  Open preferences
 • Vælg Udvidelser og afinstaller SearchLock virusog andre mistænkelige udvidelser.
  Extensions
 • Hvis din startside er blevet ændret, klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Indstillinger og vælg Søg fanen. Tast det foretrukne URL i startside feltet.
  Reset homepage

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med SearchLock virus, så nulstil indstillingerne i din browser til dens standardindstillinger.

 • Klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Nulstil Safari…
  Choose reset
 • Vælg hvilke indstillinger, du gerne vil nulstille (normalt er de alle valgt på forhånd) og klik på Nulstil knappen.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

Manuel SearchLock virus fjernelse

 
Processer:
     
 

Om forfatteren

 
december 14, 2017 07:40, december 14, 2017 07:40
 
   
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *