SearchNewTab - Hvordan Fjernes Det?

-  0
Type: Browser Hijackere
 

SearchNewTab er en browserudvidelse, der påvirker Google Chrome og Mozilla Firefox browserne. Den er bundtet med gratis software, som kan downloades fra internettet. Programmet ændrer din startside og viser modificerede søgeresultater, herunder tonsvis af sponsorerede hjemmesider og kommercielle popups. Udviklerne af SearchNewTab bliver betalt for at forøge de siders trafik samt sideplacering. Det kan ikke anbefales at beholde denne browserudvidelse, da den er et irritationsmoment for din søgning.

SearchNewTab bliver som regel installeret uden computerbrugernes samtykke, imens de får noget nyt freeware fra diverse download hjemmesider. Hvis du gerne vil forhindre det, skal du altid vælge en Brugerdefineret installation, når du downloader freeware fra internettet. Du skal aldrig godkende at ændre hverken din søgeudbyder eller startside til ukendte hjemmesider. Du skal sikre dig, at du ikke tillader, at der automatisk foretages den slags ændringer i løbet af installationen af freeware, og du skal derfor altid fravælge den slags indstillinger ved installationspunkterne.

Hvis din søgning bliver forstyrret af SearchNewTab og du er udsat for det bedrag af cyber kriminelle, rådes du til at fjerne denne søgeudvidelse hurtigst muligt. Idet det bliver installeret på computerne ved hjælp af svigagtige metoder og forårsager uønsket aktivitet, kategoriseres det som et potentielt uønsket program.

Åbn Kontrolpanelet og fjern alt derfra, der har forbindelse til SearchNewTab. Nogle versioner af denne hijacker installerer software, der blokerer ændring af browserindstillingerne. Du kan identificere dem ved at scanne med Spyhunter eller andet anerkendt anti-spyware værktøj. Du kan derefter afinstallere udvidelserne og nulstille indstillingerne i dine browsere.

Sådan Fjernes SearchNewTab fra Google Chrome:

 1. Klik på ikonet med de 3 vandrette linjer på browser værktøjslinjen.
 2. Vælg Indstillinger.
 3. Vælg Søg ->Administrer Søgemaskiner.
 4. Fjern unødvendige søgemaskiner fra listen.
 5. Gå tilbage til Indstillinger. I Opstart vælg ‘Åbn siden Ny fane’ (du kan også fjerne uønskede sider fra Angiv sider);

Sådan Fjernes SearchNewTab fra Firefox:

 1. Indtast “about:config” i url baren. Det vil åbne siden med indstillinger.
 2. Skriv “Keyword.url” i søgeboksen. Højreklik på det & nulstil det.
 3. Skriv ”browser.search.defaultengine” i søgeboksen. Højreklik på det & nulstil det.
 4. Skriv ”browser.search.selectedengine” i søgeboksen. Højreklik på det & nulstil det.
 5. Søg efter ”browser.newtab.url”. Højreklik og nulstil. Dette vil sikre, at søgesiden ikke starter ved hver ny fane.
 6. Hvis indstillingerne nulstilles og scanning med anti-malware programmer er ren: Luk Firefox, åbn Stifinder og indtast %AppData% på adresselinjen. Indtast user.js i søgefeltet. Hvis filen eksisterer, omdøb den og start Firefox igen. Du er nødt til at gentage de ovenstående punkter.

Automatiske fjernelsesværktøjer til SearchNewTab

 
 
Bemærk: Denne Reimage-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom SearchNewTab, samt hjælpe med deres fjernelse.Du kan selv fjerne fundne filer, processer og poster i registreringsdatabasen, eller du kan købe en fuld version.  Vi kan have tilknytning til nogle af disse programmer. Alle oplysninger er til rådighed i bekendtgørelsen.       
 

Om forfatteren

 
maj 9, 2015 08:02, maj 9, 2015 08:02
 
   
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *