SearchPlusNetwork Virus - Hvordan Fjernes Det?

-
 0
Type: Browser Hijackere
 

SearchPlusNetwork Virus er en browser hijacker, som, når den først er blevet installeret på computeren, udskifter brugerens startside og standardsøgemaskine med searchplusnetwork.com. Websiden har forbindelse med og reklamerer for Messenger Plus! tilføjelsen til Windows Live Messenger og Skype såvel som forskellige tilbud og kuponer til coupish.com. SearchPlusNetwork-brugerfladen er lavet på 19 sprog. Selvom udformningen af denne søgemaskine ser ganske enkel ud og minder om Google og Yahoo!, så arbejder den på en anden måde. Selskabet bag websiden Zone Media Ltd tjener sine penge på annoncer og udvikling af trafik. Hvert eneste klik fra computerbrugerne betyder flere penge ned i lommen på udviklerne af SearchPlusNetwork, så det er ikke underligt, at de forsøger at få så mange brugere som muligt.

Hvis du ikke selv har valgt denne webside som din startside, så er du blevet offer for browser hijacker-distributører. Et af de mest brugte tricks er at bundte applikationen med freeware eller shareware. Du vil f. eks gerne installere et gratis videofilkonverteringsprogram og vælger en automatisk installation, men du gider ikke lige at læse, hvad der står i installationsguiden, og kommer dermed til at overse den sætning, hvor der står, at SearchPlusNetwork også vil blive installeret. Det er en lovlig måde at distribuere adware og browser hijackere på, for du bliver informeret om det ekstra software og kan vælge ikke at installere det. Hvis du altså ikke haster gennem installationen og dermed misser det punkt! Du skal være meget forsigtig og opmærksom, når du installerer gratis ting på din computer.

Når SearchPlusNetwork Virus er blevet installeret, er det meget vanskeligt at fjerne den igen. Udviklerne tjener penge på folk, som er tvunget til at bruge søgemaskinen, og derfor mangler afinstallationsguiden, eller den er ufuldstændig. Det kan endda være, at man slet ikke kan finde navnet i Kontrolpanelets Tilføj/Fjern programmer, for det kan være skjult. Og ofte hjælper det ikke, at man nulstiller sin Internet browser eller afinstallerer og geninstallerer den. Man kan vælge at lede manuelt efter eventuelle filer, der har forbindelse med denne browser hijacker, for at slette dem, men det vil tage lang tid. At geninstallere operativsystemet er også en mulighed. Men vær opmærksom på, at vejledninger på forskellige fora, måske ikke lige virker for dig, eftersom udviklerne af browser hijackere er tilbøjelige til at ændre navnet på og placeringen af deres produkt. SearchPlusNetwork-omdirigering kan skyldes andre værktøjslinjer, ikke nødvendigvis med samme navn som selve websiden. For eksempel omdirigerer websiden Goonsearch til søgeresultaterne fra searchplusnetwork.com.

Den klogeste og sikreste måde at fjerne SearchPlusNetwork Virus samt andre adware og browser hijackere, der fulgte med det, er ved hjælp af et anti-malwareprogram. Spyhunter er et af den slags værktøjer, der fjerner truslen automatisk. Desuden vil det også finde og fjerne alle andre virusser og infektioner. Du skal være opmærksom på, at med SearchPlusNetwork er dit computersystem i stor risiko for at blive inficeret med virusser, eftersom nogle af dets søgeresultater er annoncelinks frem for egentlige resultater. Disse kan lede hen til forvanskede eller skadelige websider. Hvis du vælger at fjerne browser hijackeren manuelt, må du ikke glemme at scanne din computer med det antivirusprogram, du har på din computer.

Automatiske fjernelsesværktøjer til SearchPlusNetwork Virus

 
 
Bemærk: Denne Reimage-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom SearchPlusNetwork Virus, samt hjælpe med deres fjernelse.Du kan selv fjerne fundne filer, processer og poster i registreringsdatabasen, eller du kan købe en fuld version.  Vi kan have tilknytning til nogle af disse programmer. Alle oplysninger er til rådighed i bekendtgørelsen. 

SearchPlusNetwork Virus skærmbilleder

 
     
 

Om forfatteren

 
januar 18, 2017 07:41, januar 18, 2017 07:41
 
   
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *