Searchtechstart.com Virus - Hvordan Fjernes Det?

-
 0
Type: Browser Hijackere
 

Searchtechstart.com søgemaskinen er ikke egnet til brug. Faktisk bør internetbrugerne kun benytte sig af søgenetværk, som har gjort en tydelig indsats for at producere søgeresultater med ekstra sikkerhedsforanstaltninger. Searchtechstart.com hører ikke til disse pålidelige domæner. Denne søgemaskine har blot gjort sig bemærket ved at være et medlem af gruppen med luskede hijackware. Denne parasit vil foretage ændringer i brugernes standard søgeudbyder, opstartsside og ny fane-side. Og endnu en tydelig funktion er, at de nyetablerede indstillinger vil tillade en mere skræddersyet søgning. Det vil med andre ord sige, at tredjeparts salgsfremmende indhold tilfældigt vil blive vist for brugerne i løbet af deres søgning.

Om Searchtechstart.com virus

Searchtechstart.com virus vil overvejende påvirke alle de populære søgeapplikationer. Efter at denne søgemaskine har foretaget uvaliderede modifikationer i brugernes præferencer, vil den åbne op oftere end ethvert andet domæne. Search.yahoo.com er den valgte søgemaskine, der producerer de tilsvarende resultater. Men Searchtechstart.com virus vil imidlertid ændre resultatsiden, inden den præsenteres for den pågældende bruger. Browser hijackere har ofte tilknytning til en lang række tredjepartskilder, som meget gerne vil øge webtrafikken til deres domæner. It-specialister har fundet ud af, at mange af de vedhæftede links vil lede hen til domæner, som har en eller anden form for lyssky rolle. Et af de mulige hensigter er, at de sponsorerede websider har fået oploadet ondsindede eksekverbare. Og derfor kan selv et kort besøg sætte en hemmelig download af en ondsindet applikation i gang.

Men det er ikke den eneste ubehagelige tendens ved Searchtechstart.com virus. Man har også fundet ud af, at denne søgemaskine støttes af adskillige former for reklame. Man kan godt regne med, at det salgsfremmende indhold omfatter bannerreklamer, i-tekstannoncer, videoannoncer, annoncer vedrørende websøgning, mellemliggende-, overgangs og fuldsides annoncer. Searchtechstart.com virus vil holde øje med alle de søgeord, du har brugt til at søge efter information. Det materiale vil nemlig kunne gøre fremvisningen af mere personlige annoncer mulig. Men brugernes omgang med den slags online reklame er helt på deres eget ansvar. Og søgemaskinen garanterer ikke for sikkerheden.

Således distribueres Searchtechstart.com virus

Nu hvor du har læst om alle funktionerne, som denne Searchtechstart.com virus er i besiddelse af, har du sikkert travlt med at få den fjernet. Men inden du gør det, anbefaler vi, at du finder ud af, hvordan du for fremtiden bedst undgår den slags parasitter. Du behøver sådan set ikke være erfaren computerbruger: internetbrugere bør blot følge nogle bestemte regler og generelt være mere forsigtige. For det første skal du, inden du downloader software, altid læse Slutbrugerlicensaftalen, eftersom den slags indhold oplyser mere, end du umiddelbart går ud fra. Searchtechstart.com virus forklarer f. eks alle sine træk i detaljer, og hvis du støder ind i dem, vil de helt sikkert fratage dig lysten til at downloade den slags applikationer. Endvidere er installationen en proces, som også skal udføres med stor opmærksomhed. Vælg en avanceret/brugerdefineret indstilling, så du kan sikre dig, at dit valgte program ikke vil installere yderligere programmer, såsom tvivlsomme PDF converters, videoafspillere eller forskellige tilføjelser.

Hvis du ikke er vild med at skulle fjerne Searchtechstart.com virus manuelt, kan vi tilbyde dig en nemmere løsning. Anvend et anti-malwareprogram, såsom Reimage, Spyhunter eller Hitman. Disse scannere er fast besluttet på at beskytte brugernes enhed mod malwareinfektioner.Automatiske fjernelsesværktøjer til Searchtechstart.com virus

 
 
Bemærk: Denne Reimage-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom Searchtechstart.com Virus, samt hjælpe med deres fjernelse.Du kan selv fjerne fundne filer, processer og poster i registreringsdatabasen, eller du kan købe en fuld version.  Vi kan have tilknytning til nogle af disse programmer. Alle oplysninger er til rådighed i bekendtgørelsen.

Manuel fjernelse af Searchtechstart.com virus

Sådan fjernes Searchtechstart.com virus ved hjælp af Windows Kontrolpanel

Mange hijackere og adware såsom Searchtechstart.com virus installerer nogle af deres egne komponenter som almindelige Windows programmer samt ekstra software. Denne del af malware kan afinstalleres fra Kontrolpanelet. Du kan få adgang til det, ved at gøre følgende:

 • Start → Kontrolpanel (ældre Windows) eller tryk på Windowstasten → Søg og indtast Kontrolpanel (Windows 8);
  Control panel
 • Vælg Afinstaller Program;
  Programs and features
 • Gå igennem en programliste og vælg poster, der har forbindelse til Searchtechstart.com virus og relaterede parasitter såsom Websearch.searchdominion.info virus , Gamestabsearch.com virus , Palikan.com virus , Safesurfs.com virus .
  Remove toolbars
 • Klik Afinstaller knappen.
  Uninstall
 • I mange tilfælde er anti-malware programmer bedre til at finde relaterede parasitter, så derfor anbefaler jeg, at man installerer Reimage og Spyhunter, som kan identificere andre programmer, der kan være en del af denne infektion.
  Scan with spyhunter

Denne metode vil ikke fjerne nogle browser plugins, så derfor skal du fortsætte til den næste del af fjernelsesvejledningen.

Fjernelse af Searchtechstart.com virus fra dine browsere

  Top Sådan fjernes Searchtechstart.com virus fra Google Chrome:

 • Klik på ikonet med de 3 horisontale linjer på browserværktøjslinjen og vælg Flere Værktøjer -> Udvidelser
  Extensions
 • Vælg alle ondsindede udvidelser og slet dem.
  Remove extensions
 • Klik på ikonet med de 3 horisontale linjer på browserværktøjslinjen og vælg Indstillinger
  Open settings
 • Vælg Administrer Søgemaskiner
  Manage search engines
 • Fjern unødvendige søgemaskiner fra listen
  Delete search engines
 • Gå tilbage til indstillinger. Ved Opstart vælg Åbn siden Ny fane (du kan også fjerne uønskede sider fra Angiv sider).
 • Hvis din startside er blevet ændret, så klik på Chrome menuen øverst i højre hjørne, vælg Indstillinger. Vælg Åbn en bestemt side eller en række sider og klik på Angiv sider.
  Set pages
 • Slet ondsindede søgehjemmesider i et nyt Startsider vindue ved at klikke ”X” ved siden af dem.
 • Klik på ikonet med de 3 horisontale linjer på browserværktøjslinjen og vælg Indstillinger, og klik på Administrer søgemaskiner.
  Delete start pages
 • Fjern ondsindede søgehjemmesider i et nyt vindue med Søgemaskiner.
(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Searchtechstart.com virus, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Chrome menuen (3 horisontale linjer) og vælg Indstillinger.
 • Rul ned til bunden af siden og klik på Nulstil browserindstillinger.
  Resset settings
 • Klik på Nulstil i bekræftelsesboksen.
  Reset approve
Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Sådan fjernes Searchtechstart.com virus fra Firefox:

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla-vinduet og vælg ikonet ”Tilføjelser” (eller tast Ctrl+Shift+A på dit tastatur).
  Select add-on
 • Udvidelser og Tilføjelser listen igennem, og fjern alt, der har forbindelse med Searchtechstart.com virus og elementer, som du ikke kender. Hvis du ikke kender udvidelsen og den ikke er lavet af Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe, så har du nok ikke brug for den.

  Remove add-on
 • Hvis din startside er blevet ændret, så klik på Firefox menuen øverst i højre hjørne, vælg Indstillinger → Generelt. Indtast en foretrukken URL i startsidefeltet og klik Gendan som Standard.
  Restore default
(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Searchtechstart.com virus, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.
 • Klik på menuen øverst i højre hjørne af Mozilla Firefox vinduet. Klik på Hjælp.
  Help button
 • Vælg Fejlfinding Information i Hjælp menuen.
  Troubleshooting
 • Klik på Nulstil Firefox.
  Refresh firefox
 • Klik på Nulstil Firefox i bekræftelsesboksen. Mozilla Firefox vil lukke og ændre indstillingerne til standard.
  Refresh firefox approve
(Optioneel) voor oudere versie:
 • Tast “about:config” på URL linjen og tryk enter. Det vil åbne indstillingssiden
  Abou config
 • Skriv ”Keyword.url” i søgeboksen. Højreklik og nulstil det.
  Reset Keyword.url
 • Skriv ”browser.search.defaultengine” i søgeboksen. Højreklik og nulstil det.
 • Skriv ”browser.search.selectedengine” i søgeboksen. Højreklik og nulstil det.
 • Søg efter ”browser.newtab.url”. Højreklik og nulstil det. Det vil sikre, at søgesiden ikke starter ved hver ny fane.
 • Hvis indstillingerne nulstilles og scanningen med anti-malware programmer er ren: luk Firefox, åbn fil explorer og indtast %AppData% på adresselinjen. Indtast user.js i søgeboksen. Hvis denne fil findes, omdøb den og start Firefox igen. Du vil være nødt til at gentage de ovenstående punkter.
  Remove user.js
Hvis problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program, for at finde de ondsindede poster.

Sådan fjernes Searchtechstart.com virus virus fra Internet Explorer (ældre versioner):

  Top
 • Klik på pilen på højre side af søgeboksen.
 • Gør følgende: på IE8-9 vælg Administrer Søgeudbydere, på IE7 klik på Skift standardsøgninger.
 • Fjern Searchtechstart.com virus fra listen.
Sådan fjernes Searchtechstart.com virus fra IE11:
 • Klik på Indstillingsikonet (øverst til højre) )->Administrer Tilføjelser.
  Add-on
 • Gå igennem Værktøjslinjer og udvidelser. Fjern alt, der har forbindelse med Searchtechstart.com virus samt elementer, du ikke kender, som ikke er lavet af Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
  Disable add-ons
 • Vælg Søgeudbydere.
  Set search engine
 • Hvis ingen af disse søgeudbydere er til rådighed, følg ”Find flere søgeudbydere” nederst på skærmen og installér Google.
  Find search engines
 • Luk Indstillinger.
 • Hvis din startside er blevet ændret, så klik på Tandhjulsikonet øverst i højre hjørne, for at åbne menuen for Internet Explorer, vælg Internet Indstillinger og vælg Generelt fanen. Indtast en foretrukken URL i startsidefeltet og klik Anvend.
  Restore home page
(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Searchtechstart.com virus, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.
 • Klik på Tandhjulsikonet → Internet Indstillinger.
  Internet options
 • Vælg fanen Avanceret og klik på Nulstil.
  Reset settings
 • Vælg afkrydsningsboksen ”Slet personlige indstillinger” og klik på Nulstil.
  Reset approve
 • Klik på Luk i bekræftelsesboksen, og luk derefter din browser.
  Reset
Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Sådan fjerner man Searchtechstart.com virus fra Microsoft Edge:

Nulstilling af Microsoft Edge indstilling (Metode 1)

 • Åbn Microsoft Edge og klik på Mere (de tre prikker øverst til højre på skærmen), vælg derefter Indstillinger.
  Open settings
 • I vinduet Indstillinger klikker du på Vælg, hvad der skal ryddes.
  Choose clear
 • Vælg alt det, du gerne vil fjerne og klik på Ryd.
  Clear browsing data
 • Højreklik på Start og vælg Jobliste.
  Open task manager
 • I fanen Processer højreklikker du på Microsoft Edge og vælger Gå til detaljer.
  Go to details
 • I Detaljer kigger du efter poster kaldet Microsoft Edge – højreklik på hver af dem og vælg Afslut job for at sætte en stopper for de poster.
  End Edge task

Hvis den første metode ikke virker, kan du følge punkterne til den avancerede metode nedenfor. Sørg for, at du sikkerhedskopierer dine data, inden du fuldfører disse punkter.

Nulstilling af Microsoft Edge indstilling (Metode 2)

 • Navigér hen til følgende mappe: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe. Vælg alle posterne i denne mappe, højreklik på dem og vælg Slet.
  Delete files
 • Klik på start-knappen og indtast ”Windows power”. Højreklik på Windows PowerShell-posten og vælg Kør som administrator.
  Open powershell
 • Når Administrator: Windows PowerShell-vinduet kommer frem på din skærm, så indsæt følgende linje efter PS: cd C:\WINDOWS\system32 og tast Enter: Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml" -Verbose}
  Run command

Når du er færdig med disse punkter, burde Searchtechstart.com virus være fjernet fra din Microsoft Edge browser.

Si no puedes restablecer tu navegador a su configuración original y el problema persiste, deberás de escanear con un programa anti-malware.

  Top Sådan fjernes Searchtechstart.com virus fra Safari:

Fjern skadelige udvidelser

 • Klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Indstillinger.
  Open preferences
 • Vælg Udvidelser og afinstaller Searchtechstart.com virusog andre mistænkelige udvidelser.
  Extensions
 • Hvis din startside er blevet ændret, klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Indstillinger og vælg Søg fanen. Tast det foretrukne URL i startside feltet.
  Reset homepage

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Searchtechstart.com virus, så nulstil indstillingerne i din browser til dens standardindstillinger.

 • Klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Nulstil Safari…
  Choose reset
 • Vælg hvilke indstillinger, du gerne vil nulstille (normalt er de alle valgt på forhånd) og klik på Nulstil knappen.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

 

Searchtechstart.com virus skærmbilleder

 
     
 

Om forfatteren

 
september 23, 2016 09:46, september 23, 2016 09:46
 
   
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *