Seek123.net Virus - Hvordan Fjernes Det?

-
 0
Type: Browser Hijackere
 

Seek123.net skal man ikke tage for gode vare og tro, at det er et pålideligt søgeværktøj, der kan erstatte de fleste kendte søgemaskiner. Denne web-adresse leder hen til en webside, der kan ligne en søgemaskine, men dens funktionalitet er tvivlsom. På websiden kan man finde funktioner, såsom ”Make homepage”, ”Search Plugin” og ”Add Search to Your Site”. Men det kan ikke anbefales, at du klikker på de muligheder, eftersom du kan komme til at indstille denne tvivlsomme søgemaskine som din foretrukne. Seek123.net understøttes nok ikke af alle browsere, den kan i hvert fald ikke bruges af Safari-brugere. I slutbrugeraftalen for denne søgeplatform bemærkede vi nogle særlige krav, som webstedets bidragydere skal overholde. Disse regler forklarer hovedsageligt, at det uploadede materiale ikke må være stødende, skadeligt eller ødelæggende. Men selvom udviklerne af Seek123.net har sat visse forventninger, betyder det ikke nødvendigvis, at materialet er fuldstændigt pålideligt. Vi har grund til at tro, at dette søgeværktøj ikke er andet end en browser hijacker. Videre i denne artikel kan du finde yderligere oplysninger om emnet.

De særlige kendetegn for Seek123.net virus

Efter at Seek123.net har forklaret reglerne for sine bidragydere, minder den brugerne om, at websiden kan indeholde materiale, der er stødende, uanstændigt og på anden måde forkasteligt, samt kan indeholde tekniske unøjagtigheder, typografiske fejl og andre fejl. Det tilføjer, at materialet ikke gennemses, og at domæner og computersoftware, som er tilgængeligt via websiden, ikke tjekkes af Seek123.net kontrollørerne. Det påpeges også, at enhver bruger er ansvarlig for at tage de nødvendige forholdsregler for at beskytte sig selv og computerenheden mod virusser, orme, trojanske heste samt andet skadeligt og ødelæggende materiale. Vi antyder ikke, at det er alt materiale via denne webside, der vil være proppet med malware, men der er en større risiko for at blive inficeret. Hvis du benytter en pålidelig søgemaskine, såsom Google, er det mindre sandsynligt, at din enhed bliver kompromitteret.

seek123 virus

Seek123.net virus kan overraske dig med sin uventede ankomst i din browser. Det kan være, at denne tvivlsomme browserudvidelse trængte ind bundtet med software, men det vil vi komme nærmere ind på om lidt. Er dine browserpræferencer blevet udskiftet med Seek123.net virus? Er dens tilstedeværelse vedholdende, eftersom dine ændringer kun holder, indtil du genstarter systemet? Du skal ikke være tøvende i denne sag. Hvis du giver en browser hijacker tid til opholde sig lidt i systemet, kan den få rig mulighed for at lukke ekstra malware-trusler ind. Seek123.net gør det måske ikke med vilje, men eftersom den er fuld af mangler på sikkerhedsområdet, er der risiko for, at den kan distribuere potentielt skadeligt materiale. Udover det mislykkes det ofte for Seek123.net at levere søgeresultater og den fortæller, at der ikke blev fundet nogle. Det er kun ind imellem, at brugerne vil få vist de passende web-adresser, som de søgte efter. Det er endnu en god grund til at skille sig af med Seek123.net virus, lige så snart du bliver opmærksom på dens tilstedeværelse. Selvom det først er nu, i januar 2017, at vi skriver om denne tvivlsomme søgemaskine, så er denne browser hijacker umiddelbart ikke en ny variant. Det er muligt, at Seek123.net virus har været fremme siden 2015.

Hvad er der tilbage at sige om Seek123.net virus?

I dette afsnit vil vi tale om de måder, hvorpå Seek123.net virus kan sno sig ind i din enhed. Eftersom den følger med andre gratis applikationer, skal du tage dig god tid, når du vælger hvilket program, du gerne vil installere. Tjek, hvad andre brugere har at sige om det program, du har valgt. Og se efter eventuelle oplysninger, om det anvender nogle usikre processer. Lad os sige, at du har fundet en masse positive kommentarer om den applikation, du gerne vil have fat i. Når du har downloadet installationsprogrammet, går du i gang med opsætningsguiden. Denne procedure skal udføres i en avanceret/brugerdefineret indstilling. Og så skal du endnu engang lede efter mistænkelig ting. Vi kan give dig et hint: hvis programmet tilbyder dig at installere ekstra software, skal du ikke gå med til det. Du kan ende med en bunke potentielt uønskede programmer, som kun vil fylde alt for meget.

Reimage, Spyhunter eller Malwarebytes tilbyder dig en chance for at fjerne Seek123.net virus automatisk fra dit system. Eftersom denne mulighed ikke kræver ekstraordinære evner, bør du overveje det. Hvis du før har fjernet malware manuelt, skulle vores vejledning ikke være for kompliceret for dig. Du kan finde den nedenfor.Automatiske fjernelsesværktøjer til Seek123.net virus

 
 
Bemærk: Denne Reimage-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom Seek123.net Virus, samt hjælpe med deres fjernelse.Du kan selv fjerne fundne filer, processer og poster i registreringsdatabasen, eller du kan købe en fuld version.  Vi kan have tilknytning til nogle af disse programmer. Alle oplysninger er til rådighed i bekendtgørelsen.

Manuel fjernelse af Seek123.net virus

Sådan fjernes Seek123.net virus ved hjælp af Windows Kontrolpanel

Mange hijackere og adware såsom Seek123.net virus installerer nogle af deres egne komponenter som almindelige Windows programmer samt ekstra software. Denne del af malware kan afinstalleres fra Kontrolpanelet. Du kan få adgang til det, ved at gøre følgende:

 • Start → Kontrolpanel (ældre Windows) eller tryk på Windowstasten → Søg og indtast Kontrolpanel (Windows 8);
  Control panel
 • Vælg Afinstaller Program;
  Programs and features
 • Gå igennem en programliste og vælg poster, der har forbindelse til Seek123.net virus og relaterede parasitter såsom Dts.search-results.com virus , Search.ividi.org virus , Mywebsearch Virus , Searchgol virus .
  Remove toolbars
 • Klik Afinstaller knappen.
  Uninstall
 • I mange tilfælde er anti-malware programmer bedre til at finde relaterede parasitter, så derfor anbefaler jeg, at man installerer Reimage og Spyhunter, som kan identificere andre programmer, der kan være en del af denne infektion.
  Scan with spyhunter

Denne metode vil ikke fjerne nogle browser plugins, så derfor skal du fortsætte til den næste del af fjernelsesvejledningen.

Fjernelse af Seek123.net virus fra dine browsere

  Top Sådan fjernes Seek123.net virus fra Google Chrome:

 • Klik på ikonet med de 3 horisontale linjer på browserværktøjslinjen og vælg Flere Værktøjer -> Udvidelser
  Extensions
 • Vælg alle ondsindede udvidelser og slet dem.
  Remove extensions
 • Klik på ikonet med de 3 horisontale linjer på browserværktøjslinjen og vælg Indstillinger
  Open settings
 • Vælg Administrer Søgemaskiner
  Manage search engines
 • Fjern unødvendige søgemaskiner fra listen
  Delete search engines
 • Gå tilbage til indstillinger. Ved Opstart vælg Åbn siden Ny fane (du kan også fjerne uønskede sider fra Angiv sider).
 • Hvis din startside er blevet ændret, så klik på Chrome menuen øverst i højre hjørne, vælg Indstillinger. Vælg Åbn en bestemt side eller en række sider og klik på Angiv sider.
  Set pages
 • Slet ondsindede søgehjemmesider i et nyt Startsider vindue ved at klikke ”X” ved siden af dem.
 • Klik på ikonet med de 3 horisontale linjer på browserværktøjslinjen og vælg Indstillinger, og klik på Administrer søgemaskiner.
  Delete start pages
 • Fjern ondsindede søgehjemmesider i et nyt vindue med Søgemaskiner.
(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Seek123.net virus, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Chrome menuen (3 horisontale linjer) og vælg Indstillinger.
 • Rul ned til bunden af siden og klik på Nulstil browserindstillinger.
  Resset settings
 • Klik på Nulstil i bekræftelsesboksen.
  Reset approve
Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Sådan fjernes Seek123.net virus fra Firefox:

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla-vinduet og vælg ikonet ”Tilføjelser” (eller tast Ctrl+Shift+A på dit tastatur).
  Select add-on
 • Udvidelser og Tilføjelser listen igennem, og fjern alt, der har forbindelse med Seek123.net virus og elementer, som du ikke kender. Hvis du ikke kender udvidelsen og den ikke er lavet af Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe, så har du nok ikke brug for den.

  Remove add-on
 • Hvis din startside er blevet ændret, så klik på Firefox menuen øverst i højre hjørne, vælg Indstillinger → Generelt. Indtast en foretrukken URL i startsidefeltet og klik Gendan som Standard.
  Restore default
(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Seek123.net virus, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.
 • Klik på menuen øverst i højre hjørne af Mozilla Firefox vinduet. Klik på Hjælp.
  Help button
 • Vælg Fejlfinding Information i Hjælp menuen.
  Troubleshooting
 • Klik på Nulstil Firefox.
  Refresh firefox
 • Klik på Nulstil Firefox i bekræftelsesboksen. Mozilla Firefox vil lukke og ændre indstillingerne til standard.
  Refresh firefox approve
(Optioneel) voor oudere versie:
 • Tast “about:config” på URL linjen og tryk enter. Det vil åbne indstillingssiden
  Abou config
 • Skriv ”Keyword.url” i søgeboksen. Højreklik og nulstil det.
  Reset Keyword.url
 • Skriv ”browser.search.defaultengine” i søgeboksen. Højreklik og nulstil det.
 • Skriv ”browser.search.selectedengine” i søgeboksen. Højreklik og nulstil det.
 • Søg efter ”browser.newtab.url”. Højreklik og nulstil det. Det vil sikre, at søgesiden ikke starter ved hver ny fane.
 • Hvis indstillingerne nulstilles og scanningen med anti-malware programmer er ren: luk Firefox, åbn fil explorer og indtast %AppData% på adresselinjen. Indtast user.js i søgeboksen. Hvis denne fil findes, omdøb den og start Firefox igen. Du vil være nødt til at gentage de ovenstående punkter.
  Remove user.js
Hvis problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program, for at finde de ondsindede poster.

Sådan fjernes Seek123.net virus virus fra Internet Explorer (ældre versioner):

  Top
 • Klik på pilen på højre side af søgeboksen.
 • Gør følgende: på IE8-9 vælg Administrer Søgeudbydere, på IE7 klik på Skift standardsøgninger.
 • Fjern Seek123.net virus fra listen.
Sådan fjernes Seek123.net virus fra IE11:
 • Klik på Indstillingsikonet (øverst til højre) )->Administrer Tilføjelser.
  Add-on
 • Gå igennem Værktøjslinjer og udvidelser. Fjern alt, der har forbindelse med Seek123.net virus samt elementer, du ikke kender, som ikke er lavet af Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
  Disable add-ons
 • Vælg Søgeudbydere.
  Set search engine
 • Hvis ingen af disse søgeudbydere er til rådighed, følg ”Find flere søgeudbydere” nederst på skærmen og installér Google.
  Find search engines
 • Luk Indstillinger.
 • Hvis din startside er blevet ændret, så klik på Tandhjulsikonet øverst i højre hjørne, for at åbne menuen for Internet Explorer, vælg Internet Indstillinger og vælg Generelt fanen. Indtast en foretrukken URL i startsidefeltet og klik Anvend.
  Restore home page
(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Seek123.net virus, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.
 • Klik på Tandhjulsikonet → Internet Indstillinger.
  Internet options
 • Vælg fanen Avanceret og klik på Nulstil.
  Reset settings
 • Vælg afkrydsningsboksen ”Slet personlige indstillinger” og klik på Nulstil.
  Reset approve
 • Klik på Luk i bekræftelsesboksen, og luk derefter din browser.
  Reset
Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Sådan fjerner man Seek123.net virus fra Microsoft Edge:

Nulstilling af Microsoft Edge indstilling (Metode 1)

 • Åbn Microsoft Edge og klik på Mere (de tre prikker øverst til højre på skærmen), vælg derefter Indstillinger.
  Open settings
 • I vinduet Indstillinger klikker du på Vælg, hvad der skal ryddes.
  Choose clear
 • Vælg alt det, du gerne vil fjerne og klik på Ryd.
  Clear browsing data
 • Højreklik på Start og vælg Jobliste.
  Open task manager
 • I fanen Processer højreklikker du på Microsoft Edge og vælger Gå til detaljer.
  Go to details
 • I Detaljer kigger du efter poster kaldet Microsoft Edge – højreklik på hver af dem og vælg Afslut job for at sætte en stopper for de poster.
  End Edge task

Hvis den første metode ikke virker, kan du følge punkterne til den avancerede metode nedenfor. Sørg for, at du sikkerhedskopierer dine data, inden du fuldfører disse punkter.

Nulstilling af Microsoft Edge indstilling (Metode 2)

 • Navigér hen til følgende mappe: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe. Vælg alle posterne i denne mappe, højreklik på dem og vælg Slet.
  Delete files
 • Klik på start-knappen og indtast ”Windows power”. Højreklik på Windows PowerShell-posten og vælg Kør som administrator.
  Open powershell
 • Når Administrator: Windows PowerShell-vinduet kommer frem på din skærm, så indsæt følgende linje efter PS: cd C:\WINDOWS\system32 og tast Enter: Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml" -Verbose}
  Run command

Når du er færdig med disse punkter, burde Seek123.net virus være fjernet fra din Microsoft Edge browser.

Si no puedes restablecer tu navegador a su configuración original y el problema persiste, deberás de escanear con un programa anti-malware.

  Top Sådan fjernes Seek123.net virus fra Safari:

Fjern skadelige udvidelser

 • Klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Indstillinger.
  Open preferences
 • Vælg Udvidelser og afinstaller Seek123.net virusog andre mistænkelige udvidelser.
  Extensions
 • Hvis din startside er blevet ændret, klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Indstillinger og vælg Søg fanen. Tast det foretrukne URL i startside feltet.
  Reset homepage

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Seek123.net virus, så nulstil indstillingerne i din browser til dens standardindstillinger.

 • Klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Nulstil Safari…
  Choose reset
 • Vælg hvilke indstillinger, du gerne vil nulstille (normalt er de alle valgt på forhånd) og klik på Nulstil knappen.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

 

Seek123.net virus skærmbilleder

 
     
 

Om forfatteren

 
februar 17, 2017 07:37, juli 1, 2017 21:56
 
   
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *