Seekdns.com Virus - Hvordan Fjernes Det?

 

Seekdns.com leder computerbrugerne hen til en søgemaskine, som ikke vil imponere dem. Først og fremmest frembringer den ikke en variation af links, som svarer til de indtastede søgeord. Faktisk betegnes de frembragte web-adresser som ’sponsorerede links’ og ’sponsorerede resultater’. De ’sponsorerede links’ vil være de samme ved alle søgeforespørgsler. Men de ’sponsorerede resultater’ afhænger af søgeordene. Generelt er linkene ret skuffende, eftersom flere af forespørgslerne stort set ikke fører til nogen web-adresser. Man bør endvidere betvivle Seekdns.com, for den er tilbøjelig til at være ret irriterende. Det viser sig, at denne useriøse platform kan leveres med browser hijackere, og konsekvensen vil være, at browserindstillingerne bliver lavet om, og man vil ikke være i stand til at foretage nogle modifikationer uden først at fjerne malware-parasitten fra enheden.

Symptomer på en Seekdns.com virus

Betragtede man ikke Seendns.com virus som farlig, så ville den dog ikke automatisk blive en anbefalet søgemaskine, som man kan surfe på internettet med. Du vil ikke finde de websider, du leder efter, hvis du lader dette netværk være din guide. Seekdns.com har først og fremmest planer om at fremme sine partneres materiale samt tjene penge på webtrafik og pay-per-click-ordninger. Derfor vil den vise links fra sin eksklusive database, der er fuld af links fra tredjepart. Obs: Det er ikke dem alle, der benytter sig af ordentlige, lovlige tjenester.

Seekdns.com virus viser sin tilstedeværelse ved at lave om på browserindstillingerne. I samme øjeblik at en browser hijacker tager plads i dit computersystem, vil den rode rundt i dine brugerdefinerede indstillinger. Og du vil ikke blive rådført, inden din startside, ny fane-side og foretrukne søgemaskine går hen og bliver til et ukendt domæne. Du brugte ellers nogle andre websider som dine præferencer? Browser hijackere tåler ikke konkurrence. Endvidere kan de forbyde dig at få adgang til andre søgemaskiner.

Denne virus har ingen intention om at gennemse programmer/tilbud/rabatter samt andet materiale fra tredjepart, inden den går med til at reklamere for det på Seekdns.com. Udviklerne af denne søgemaskine har tydeligvis ingen interesse for sikkerhed. Meget af det materiale, den accepterer, kan distribuere skadelige eksekverbare eller medbringe væmmelige scripter. Nogle af dem kan simpelthen levere dårlige tjenester, som lovlige søgenetværk nægter at reklamere for.

Seekdns.com virus går hovedsageligt efter Windows operativsystemer. Computere, der bruger browsere såsom Mozilla Firefox, Google Chrome og Internet Explorer, kan alle blive udsat for Seekdns.com virus’ ubehagelige eksistens. De salgsfremmende bannerreklamer, pop-ups og i-tekstannoncer vil ikke blive vist på en rar måde. Vi har grund til at tro, at browser hijackeren er i stand til at ændre brugerfladen på de websider, som du besøger, så den dermed kan være i stand til at indsætte annoncer. Hvis du bemærker mistænkeligt materiale fra tredjepart på de websider, som normalt ikke viser den slags, skal du tjekke, om det måske drejer sig om en malware-parasit, der har banet sig vej ind i dit computersystem.

Hvordan trænger Seekdns.com virus ind i din enhed?

Eftersom browser hijackere også er potentielt uønskede programmer (PUP’er), er der stor risiko for, at systemet kan blive inficeret med disse parasitter i løbet af installationsprocessen af tredjepartsprogrammer. Du skal ikke downloade/installere programmer fra steder, som it-sikkerhedseksperter har mistillid til. Der er tonsvis af distributører, der vælger at godkende alle slags filer og software, som folk gerne vil distribuere. Denne lemfældige opførsel bliver til et problem, når farlige, malwarefyldte programmer begynder at florere. Hvis du gerne vil være sikker på, at dit valgte program er sikkert, skal du først indhente lidt info om det. Derudover skal du altid vælge en avanceret/brugerdefineret installationsindstilling.

Reimage, Spyhunter og Malwarebytes har alle en mission: at beskytte brugerne mod malware. Du kan så nemt som ingenting fjerne Seekdns.com virus med ét af disse programmer. Hvis du er mere interesseret i en manuel fjernelse, kan du finde vejledningen nedenfor. Har du ellers nogle spørgsmål? For så er du nemlig meget velkommen til at smide en kommentar til os i kommentarsektionen.Automatiske fjernelsesværktøjer til Seekdns.com virus

 
 
Bemærk: Denne Reimage-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom Seekdns.com Virus, samt hjælpe med deres fjernelse.Du kan selv fjerne fundne filer, processer og poster i registreringsdatabasen, eller du kan købe en fuld version.  Vi kan have tilknytning til nogle af disse programmer. Alle oplysninger er til rådighed i bekendtgørelsen.

Manuel fjernelse af Seekdns.com virus

Sådan fjernes Seekdns.com virus ved hjælp af Windows Kontrolpanel

Mange hijackere og adware såsom Seekdns.com virus installerer nogle af deres egne komponenter som almindelige Windows programmer samt ekstra software. Denne del af malware kan afinstalleres fra Kontrolpanelet. Du kan få adgang til det, ved at gøre følgende:

 • Start → Kontrolpanel (ældre Windows) eller tryk på Windowstasten → Søg og indtast Kontrolpanel (Windows 8);
  Control panel
 • Vælg Afinstaller Program;
  Programs and features
 • Gå igennem en programliste og vælg poster, der har forbindelse til Seekdns.com virus og relaterede parasitter såsom Monstermarketplace Redirect Virus , Search.ividi.org virus , Aartemis.com virus , Websearch.simplesearches.info virus .
  Remove toolbars
 • Klik Afinstaller knappen.
  Uninstall
 • I mange tilfælde er anti-malware programmer bedre til at finde relaterede parasitter, så derfor anbefaler jeg, at man installerer Reimage og Spyhunter, som kan identificere andre programmer, der kan være en del af denne infektion.
  Scan with spyhunter

Denne metode vil ikke fjerne nogle browser plugins, så derfor skal du fortsætte til den næste del af fjernelsesvejledningen.

Fjernelse af Seekdns.com virus fra dine browsere

  Top Sådan fjernes Seekdns.com virus fra Google Chrome:

 • Klik på ikonet med de 3 horisontale linjer på browserværktøjslinjen og vælg Flere Værktøjer -> Udvidelser
  Extensions
 • Vælg alle ondsindede udvidelser og slet dem.
  Remove extensions
 • Klik på ikonet med de 3 horisontale linjer på browserværktøjslinjen og vælg Indstillinger
  Open settings
 • Vælg Administrer Søgemaskiner
  Manage search engines
 • Fjern unødvendige søgemaskiner fra listen
  Delete search engines
 • Gå tilbage til indstillinger. Ved Opstart vælg Åbn siden Ny fane (du kan også fjerne uønskede sider fra Angiv sider).
 • Hvis din startside er blevet ændret, så klik på Chrome menuen øverst i højre hjørne, vælg Indstillinger. Vælg Åbn en bestemt side eller en række sider og klik på Angiv sider.
  Set pages
 • Slet ondsindede søgehjemmesider i et nyt Startsider vindue ved at klikke ”X” ved siden af dem.
 • Klik på ikonet med de 3 horisontale linjer på browserværktøjslinjen og vælg Indstillinger, og klik på Administrer søgemaskiner.
  Delete start pages
 • Fjern ondsindede søgehjemmesider i et nyt vindue med Søgemaskiner.
(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Seekdns.com virus, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Chrome menuen (3 horisontale linjer) og vælg Indstillinger.
 • Rul ned til bunden af siden og klik på Nulstil browserindstillinger.
  Resset settings
 • Klik på Nulstil i bekræftelsesboksen.
  Reset approve
Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Sådan fjernes Seekdns.com virus fra Firefox:

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla-vinduet og vælg ikonet ”Tilføjelser” (eller tast Ctrl+Shift+A på dit tastatur).
  Select add-on
 • Udvidelser og Tilføjelser listen igennem, og fjern alt, der har forbindelse med Seekdns.com virus og elementer, som du ikke kender. Hvis du ikke kender udvidelsen og den ikke er lavet af Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe, så har du nok ikke brug for den.

  Remove add-on
 • Hvis din startside er blevet ændret, så klik på Firefox menuen øverst i højre hjørne, vælg Indstillinger → Generelt. Indtast en foretrukken URL i startsidefeltet og klik Gendan som Standard.
  Restore default
(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Seekdns.com virus, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.
 • Klik på menuen øverst i højre hjørne af Mozilla Firefox vinduet. Klik på Hjælp.
  Help button
 • Vælg Fejlfinding Information i Hjælp menuen.
  Troubleshooting
 • Klik på Nulstil Firefox.
  Refresh firefox
 • Klik på Nulstil Firefox i bekræftelsesboksen. Mozilla Firefox vil lukke og ændre indstillingerne til standard.
  Refresh firefox approve
(Optioneel) voor oudere versie:
 • Tast “about:config” på URL linjen og tryk enter. Det vil åbne indstillingssiden
  Abou config
 • Skriv ”Keyword.url” i søgeboksen. Højreklik og nulstil det.
  Reset Keyword.url
 • Skriv ”browser.search.defaultengine” i søgeboksen. Højreklik og nulstil det.
 • Skriv ”browser.search.selectedengine” i søgeboksen. Højreklik og nulstil det.
 • Søg efter ”browser.newtab.url”. Højreklik og nulstil det. Det vil sikre, at søgesiden ikke starter ved hver ny fane.
 • Hvis indstillingerne nulstilles og scanningen med anti-malware programmer er ren: luk Firefox, åbn fil explorer og indtast %AppData% på adresselinjen. Indtast user.js i søgeboksen. Hvis denne fil findes, omdøb den og start Firefox igen. Du vil være nødt til at gentage de ovenstående punkter.
  Remove user.js
Hvis problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program, for at finde de ondsindede poster.

Sådan fjernes Seekdns.com virus virus fra Internet Explorer (ældre versioner):

  Top
 • Klik på pilen på højre side af søgeboksen.
 • Gør følgende: på IE8-9 vælg Administrer Søgeudbydere, på IE7 klik på Skift standardsøgninger.
 • Fjern Seekdns.com virus fra listen.
Sådan fjernes Seekdns.com virus fra IE11:
 • Klik på Indstillingsikonet (øverst til højre) )->Administrer Tilføjelser.
  Add-on
 • Gå igennem Værktøjslinjer og udvidelser. Fjern alt, der har forbindelse med Seekdns.com virus samt elementer, du ikke kender, som ikke er lavet af Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
  Disable add-ons
 • Vælg Søgeudbydere.
  Set search engine
 • Hvis ingen af disse søgeudbydere er til rådighed, følg ”Find flere søgeudbydere” nederst på skærmen og installér Google.
  Find search engines
 • Luk Indstillinger.
 • Hvis din startside er blevet ændret, så klik på Tandhjulsikonet øverst i højre hjørne, for at åbne menuen for Internet Explorer, vælg Internet Indstillinger og vælg Generelt fanen. Indtast en foretrukken URL i startsidefeltet og klik Anvend.
  Restore home page
(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Seekdns.com virus, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.
 • Klik på Tandhjulsikonet → Internet Indstillinger.
  Internet options
 • Vælg fanen Avanceret og klik på Nulstil.
  Reset settings
 • Vælg afkrydsningsboksen ”Slet personlige indstillinger” og klik på Nulstil.
  Reset approve
 • Klik på Luk i bekræftelsesboksen, og luk derefter din browser.
  Reset
Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Sådan fjerner man Seekdns.com virus fra Microsoft Edge:

Nulstilling af Microsoft Edge indstilling (Metode 1)

 • Åbn Microsoft Edge og klik på Mere (de tre prikker øverst til højre på skærmen), vælg derefter Indstillinger.
  Open settings
 • I vinduet Indstillinger klikker du på Vælg, hvad der skal ryddes.
  Choose clear
 • Vælg alt det, du gerne vil fjerne og klik på Ryd.
  Clear browsing data
 • Højreklik på Start og vælg Jobliste.
  Open task manager
 • I fanen Processer højreklikker du på Microsoft Edge og vælger Gå til detaljer.
  Go to details
 • I Detaljer kigger du efter poster kaldet Microsoft Edge – højreklik på hver af dem og vælg Afslut job for at sætte en stopper for de poster.
  End Edge task

Hvis den første metode ikke virker, kan du følge punkterne til den avancerede metode nedenfor. Sørg for, at du sikkerhedskopierer dine data, inden du fuldfører disse punkter.

Nulstilling af Microsoft Edge indstilling (Metode 2)

 • Navigér hen til følgende mappe: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe. Vælg alle posterne i denne mappe, højreklik på dem og vælg Slet.
  Delete files
 • Klik på start-knappen og indtast ”Windows power”. Højreklik på Windows PowerShell-posten og vælg Kør som administrator.
  Open powershell
 • Når Administrator: Windows PowerShell-vinduet kommer frem på din skærm, så indsæt følgende linje efter PS: cd C:\WINDOWS\system32 og tast Enter: Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml" -Verbose}
  Run command

Når du er færdig med disse punkter, burde Seekdns.com virus være fjernet fra din Microsoft Edge browser.

Si no puedes restablecer tu navegador a su configuración original y el problema persiste, deberás de escanear con un programa anti-malware.

  Top Sådan fjernes Seekdns.com virus fra Safari:

Fjern skadelige udvidelser

 • Klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Indstillinger.
  Open preferences
 • Vælg Udvidelser og afinstaller Seekdns.com virusog andre mistænkelige udvidelser.
  Extensions
 • Hvis din startside er blevet ændret, klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Indstillinger og vælg Søg fanen. Tast det foretrukne URL i startside feltet.
  Reset homepage

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Seekdns.com virus, så nulstil indstillingerne i din browser til dens standardindstillinger.

 • Klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Nulstil Safari…
  Choose reset
 • Vælg hvilke indstillinger, du gerne vil nulstille (normalt er de alle valgt på forhånd) og klik på Nulstil knappen.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

 

Seekdns.com virus skærmbilleder

 
     
 

Om forfatteren

 
april 9, 2017 07:22, april 9, 2017 07:22
 
   
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *