Share It All - Hvordan Fjernes Det?

-
 0
Type: Adware
 

Share It All hævder at være et nyttigt og effektivt værktøj, der formodes at forbedre din søgeoplevelse, ved at give dig mulighed for at kunne dele forskellige elementer på internettet. Det er dog ikke uden grund, at det står opført som en adware og en PUP (potentielt uønsket program). Dette program bliver installeret på computeren uden brugerens vidende, og umiddelbart efter vil du se forskellige annoncer, såsom søgelinks, tekstlinks, video, produktsammenligninger, anmeldelser, kuponer, grafik, bannere eller andet interaktivt indhold, som vises via din browser. Share It All er en tilføjelse, der kan blive føjet til alle de mest populære netbrowsere, inklusiv Mozilla Firefox, Internet Explorer og Google Chrome. Selvom Share It All ikke selv er et farligt virus, kan det føre til nogle alvorlige problemer, så det skal afinstalleres umiddelbart efter, at du har bemærket værktøjet på din computer. Annoncer, som vises af Share It All, kommer fra tredjeparterne, og hvis du beslutter dig for at klikke på en af dem, vil du straks blive omdirigeret til deres hjemmesider, der kan være inficeret og skade din PC. Desuden indsamler dette ondsindede program information fra din computer, såsom søgeforespørgsler, søgehistorik eller IP adresser, og videregiver det til tredjeparterne. De bruger disse data til at tilpasse deres annoncer i overensstemmelse med dem, og gør dem på den måde mere interessante i dine øjne.

Share It All distribueres sammen med gratis software. Som regel følger det med freebies, der kan blive fundet på mistænkelige hjemmesider. Når det er sagt, hvis du ønsker at undgå, at denne applikation bliver installeret på din computer, skal du være yderst forsigtigt, når du tilføjer freebies, som du har fundet på internettet. Du skal ikke springe trin over og læs alle Vilkår og Betingelser, så du ved, hvad du installerer. Vælg ligeledes en brugerdefineret eller avanceret installation. Kontroller alle punkter, og hvis du lægger mærke til noget software, som du ikke vidste fulgte med, skal du ikke tillade det. I det tilfælde, at din computer allerede er inficeret med Share It All, anbefaler vi, at du skanner den med et pålideligt anti-malware program, såsom Spyhunter eller malwarebytes. De vil finde og fjerne adware automatisk. Hvis du foretrækker at gøre dette manuelt, skal du blot følge vores Share It All fjernelsesvejledning nedenfor.

Ved brug af Kontrolpanel til at fjerne Share It Alls hovedkomponenter og installationsprogrammer

 1. Gå til Kontrolpanel. I Windows XP/Vista/7 åbn Start -”Kontrolpanel, Tilføj/Fjern Programmer eller afinstallér. I Windows 8 indtast Kontrolpanel i søgeboksen, derefter se efter Afinstallér et program. I begge tilfælde er du nok nødt til at bekræfte, at du er administrator på denne PC.
 2. Se efter Share It All og/eller lignende elementer på programlisten. Ved standardindstilling anbefaler jeg at fjerne Yontoo, Webcake, alt ”savings” og ”Coupon” relateret. Skanning med anti-malware programmer såsom Spyhunter eller Stopzilla kan give dig en ide om, hvilke programmer du ligeledes bør fjerne derfra.
 3. Luk Kontrolpanel.

Fjernelse af Share It All fra Internet Explorer

 1. Klik på Skruenøgleikonet -> Administrer Addons.
 2. Gå til Værktøjslinjer og Udvidelser. Fjern alt der har relation til Share It All og elementer, som du ikke er sikker på er lavet af Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
 3. Luk Valgmuligheder.

Fjernelse af Share It All fra Firefox

 1. Indtast about:addons i URL feltet.
 2. Gå igennem Udvidelser og Addons listen, fjern alt, der har relation til Share It All og elementer, du ikke genkender. Hvis du ikke genkender udvidelsen og den ikke er lavet af Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe, så har du nok ikke brug for den.
 3. Du kan valgfrit nulstille Firefox: gå til Firefox -> Hjælp (Hjælp i menu OSX brugere) -> Troubleshooting Information. Derefter Nulstil Firefox.

Fjernelse af Share It All fra Chrome

 1. Indtast chrome://extensions i URL feltet.
 2. Gå igennem listen med udvidelser og fjern programmer, du ikke har brug for, især dem der ligner Share It All. Hvis du ikke er sikker, kan du inaktivere dem midlertidigt.
 3. Genstart Chrome.

 Du kan valgfrit indtaste chrome:// settings i URL feltet, klikke på Avancerede indstillinger, rulle ned til bunden af listen og klikke på Nulstil Browserindstillinger.

Automatiske fjernelsesværktøjer til Share It All

 
 
Bemærk: Denne Reimage-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom Share It All, samt hjælpe med deres fjernelse.Du kan selv fjerne fundne filer, processer og poster i registreringsdatabasen, eller du kan købe en fuld version.  Vi kan have tilknytning til nogle af disse programmer. Alle oplysninger er til rådighed i bekendtgørelsen.       
 

Om forfatteren

 
august 25, 2014 06:46, august 25, 2014 06:46
 
   
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *