Shop-wit - Hvordan Fjernes Det?

-  0
Type: Adware
 

Shop-wit kan vise forskellige pop-up annoncer, hvis din computer er inficeret med dette adwareprogram. Det kategoriseres som PUP (potentielt uønsket program), og de fleste it-sikkerhedseksperter anbefaler, at man fjerner det fra sin computer. Selvom udviklerne af dette adware lover, at det er et meget nyttigt program, som vil forbedre din søgning på internettet, idet det forsyner dig med diverse prissammenligninger og tilbud, så passer det ikke. Disse pop-up annoncer kommer fra tredjeparter. Og det kan ikke anbefales at klikke på dem, for hvis du gør det, vil du straks blive omdirigeret til en hjemmeside, der kan være inficeret af it-kriminelle, og det kan skade din computer. Shop-wit er en browsertilføjelse, der passer til alle de mest populære browsere, herunder Google Chrome, Mozilla Firefox og Internet Explorer. Programmet vil også indsamle dine personlige oplysninger, såsom IP adresse, søgeforespørgsler eller søgehistorik. Derefter vil denne information blive overdraget til de førnævnte tredjeparter, som vil bruge den til at tilpasse deres annoncer, så du synes, at de virker mere interessante. Hvis du har bemærket, at din computer er inficeret med Shop-wit, skal du omgående gøre noget ved sagen.

Hvis du undrer dig over, hvordan Shop-wit er trængt ind i din computer, er svaret enkelt – bundtet med andet gratis software. Så hvis du gerne vil undgå det, er du nødt til at være meget opmærksom på installationen af den slags applikationer. Du skal ikke springe punkter over, og du skal vælge en brugerdefineret eller avanceret installationsmetode. Læs vilkår og betingelser – hvis du lægger mærke til, at nogle applikationer, som du ikke kender, bliver installeret ved siden af, skal du afbryde disse installationer. Hvis din computer allerede er inficeret, kan du prøve at scanne med et pålideligt anti-malware program, såsom Spyhunter eller malwarebytes. Det vil finde og fjerne virussen automatisk. Hvis du foretrækker en manuel metode, er du velkommen til at benytte vores trin-for-trin Shop-wit fjernelsesvejledningen nedenfor.

Sådan fjernes Shop-wit

Fjernelse af Shop-wits hovedkomponenter og installationsprogrammer ved hjælp af Kontrolpanelet

 1. Gå til Kontrolpanel. I Windows XP/Vista/7 åbn Start -> Kontrolpanel, Tilføj/Fjern Programmer eller Afinstaller. I Windows 8 indtast Kontrolpanel i søgeboksen, og se efter Afinstaller et program. I begge tilfælde er du nok nødt til at bekræfte, at du er administrator på denne PC.
 2. Se efter Shop-wit og/eller lignende elementer i programlisten. Ved standardindstilling anbefaler jeg at fjerne Yontoo, Webcake, alt ”savings” og ”Coupon” relateret. Scanning med et anti-malware program, såsom Spyhunter eller Stopzilla kan give dig en ide om, hvilke programmer du ligeledes bør fjerne derfra.
 3. Luk Kontrolpanel.

Fjernelse af Shop-wit fra Internet Explorer

 1. Klik på Skruenøgleikonet -> Administrer Tilføjelser.
 2. Gennemgå Værktøjslinjer og Udvidelser. Fjern alt, der har relation til Shop-wit og elementer, som du ikke kender, og som ikke er lavet af Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
 3. Luk Indstillinger.

Fjernelse af Shop-wit fra Firefox

 1. Indtast about:addons i URL feltet.
 2. Gennemgå Udvidelser og Tilføjelser listen, og fjern alt, der har relation til Shop-wit samt elementer, du ikke genkender. Hvis du ikke kender udvidelsen og den ikke er lavet af Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe, så har du nok ikke brug for den.
 3. Du kan valgfrit nulstille Firefox: gå til Firefox -> Hjælp (Hjælp i menu OSX brugere) -> Fejlfinding Information. Derefter Nulstil Firefox.

Fjernelse af Shop-wit fra Chrome

 1. Indtast chrome://extensions i url feltet.
 2. Gå listen med udvidelser igennem og fjern programmer, du ikke har brug for, især dem, der ligner Shop-wit. Hvis du ikke er sikker, kan du inaktivere dem midlertidigt.
 3. Genstart Chrome.

Du kan valgfrit indtaste chrome://settings i URL feltet, klikke på Avancerede indstillinger, rulle ned til bunden af listen og klikke på Nulstil Browserindstillinger.

Automatiske fjernelsesværktøjer til Shop-wit

 
 
Bemærk: Denne Reimage-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom Shop-wit, samt hjælpe med deres fjernelse.Du kan selv fjerne fundne filer, processer og poster i registreringsdatabasen, eller du kan købe en fuld version.  Vi kan have tilknytning til nogle af disse programmer. Alle oplysninger er til rådighed i bekendtgørelsen.       
 

Om forfatteren

 
august 21, 2015 09:48, august 21, 2015 09:48
 
   
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *