Shop With Boost - Hvordan Fjernes Det?

-  0
Type: Adware
 

Shop with Boost er designet af Verti Technology Group, Inc. Udviklerne af dette program hævder, at det skulle kunne forbedre din søgning ved at vise forskellige rabatter og tilbud, så du derved kan spare tid og penge, når du handler online. Men det passer faktisk ikke. De fleste af de pågældende kuponer og tilbud er falske, og hvis du klikker på dem, vil du blive omdirigeret til en tredjeparts hjemmeside, som kan være inficeret. Shop with Boost tjener penge på den måde, og derfor kategoriseres det for adware. Det er ikke officielt en virus, selvom en masse brugere tror det, idet de ikke kan huske at have installeret programmet og bliver overrasket, når de ser de annoncer, der vises af Shop with Boost. Udover alle disse ondsindede aktiviteter, indsamler Shop with Boost også dine personlige oplysninger, såsom søgehistorik eller søgeforespørgsler, så tredjeparterne kan tilpasse deres annoncer og gøre dem mere interessante for dig. Programmet virker som en browserudvidelse og kan trænge ind i alle de mest populære webbrowsere, herunder Google Chrome, Mozilla Firefox og Internet Explorer. De fleste anti-malware programmer kategoriserer Shop with Boost som et PUP (potentielt uønsket program) og du rådes til at fjerne det fra din computer.

Dette adware distribueres for det meste via gratis downloads. Så når det er sagt, er du nødt til at være ekstra forsigtig i løbet af installationen af software, som er downloadet gratis fra internettet. Vælg en brugerdefineret eller avanceret installationsmetode og følg alle punkterne, så du kan være klar over, hvad du installerer. Hvis du bemærker noget ekstra software, som du ikke kender, skal du ikke installere det, da det eventuelt kan være adware eller anden ondsindet applikation. Hvis din computer allerede er inficeret og du er godt træt af alle de annoncer, kan du anvende et pålideligt anti-malware program, såsom Spyhunter eller malwarebytes. Det vil finde og fjerne alle trusler automatisk. Hvis du imidlertid foretrækker at gøre det manuelt, kan du benytte vores trin-for-trin Shop with Boost fjernelsesvejledning herunder.

Fjernelse af Shop with Boosts hovedkomponenter og installationsprogrammer ved hjælp af Kontrolpanelet

 1. Gå til Kontrolpanel. I Windows XP/Vista/7 åbn Start -> Kontrolpanel, Tilføj/Fjern Programmer eller Afinstaller. I Windows 8 indtast Kontrolpanel i søgeboksen, og se efter Afinstaller et program. I begge tilfælde er du nok nødt til at bekræfte, at du er administrator på denne PC.
 2. Se efter Shop with Boost og/eller lignende elementer i programlisten. Ved standardindstilling anbefaler jeg at fjerne Yontoo, Webcake, alt ”savings” og ”Coupon” relateret. Scanning med et anti-malware program, såsom Spyhunter eller Stopzilla kan give dig en ide om, hvilke programmer du ligeledes bør fjerne derfra.
 3. Luk Kontrolpanel.

Fjernelse af Shop with Boost fra Internet Explorer

 1. Klik på Skruenøgleikonet -> Administrer Tilføjelser.
 2. Værktøjslinjer og Udvidelser igennem. Fjern alt, der har relation til Shop with Boost og elementer, som du ikke kender, og som ikke er lavet af Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
 3. Luk Indstillinger.

Fjernelse af Shop with Boost fra Firefox

 1. Indtast about:addons i URL feltet.
 2. Gå listen med Udvidelser og Tilføjelser igennem, og fjern alt, der har relation til Shop with Boost samt elementer, du ikke genkender. Hvis du ikke kender udvidelsen og den ikke er lavet af Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe, så har du nok ikke brug for den.
 3. Du kan valgfrit nulstille Firefox: gå til Firefox -> Hjælp (Hjælp i menuen for OSX brugere) -> Fejlfinding Information. Derefter Nulstil Firefox.

Fjernelse af Shop with Boost fra Chrome

 1. Indtast chrome://extensions i url feltet.
 2. Gå listen med udvidelser igennem og fjern programmer, du ikke har brug for, især dem, der ligner Shop with Boost. Hvis du ikke er sikker, kan du inaktivere dem midlertidigt.
 3. Genstart Chrome.

Du kan valgfrit indtaste chrome://settings i URL feltet, klikke på Avancerede indstillinger, rulle ned til bunden af listen og klikke på Nulstil Browserindstillinger.

Automatiske fjernelsesværktøjer til Shop with Boost

 
 
Bemærk: Denne Reimage-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom Shop With Boost, samt hjælpe med deres fjernelse.Du kan selv fjerne fundne filer, processer og poster i registreringsdatabasen, eller du kan købe en fuld version.  Vi kan have tilknytning til nogle af disse programmer. Alle oplysninger er til rådighed i bekendtgørelsen.

Manuel Shop with Boost fjernelse

 
       
 

Om forfatteren

 
november 13, 2015 09:59, november 13, 2015 09:59
 
   
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *