Shopping Assistant - Hvordan Fjernes Det?

-
 0
Type: Adware
 

Shopping Assistant er opført som adware og PUP (potentielt uønsket program). Det har en officiel hjemmeside på shoppingassistantapp.com, men det er ikke muligt at downloade adwareprogrammet derfra eller fra nogen anden hjemmeside for den sags skyld. Det er en browsertilføjelse, der er i stand til at arbejde i de mest populære browsere, herunder Google Chrome, Mozilla Firefox, Internet Explorer og Safari. Når Shopping Assistant først er installeret, vil det vise forskellige annoncer i din browser, alt lige fra pop-up, i-tekst, bannerreklamer samt mellemliggende annoncer. Selvom udviklerne af dette adware lover, at det vil forbedre din søgeoplevelse ved at forsyne dig med diverse kuponer og tilbud, og på den måde hjælpe dig med at spare både tid og penge, så passer det ikke. Alle de pågældende kommercielle tilbud kommer fra tredjeparter og er derfor falske. Det kan ikke anbefales at klikke på en af de annoncer, for hvis du gør det, vil du straks blive omdirigeret til tredjeparternes hjemmesider, som eventuelt kan være inficeret af it-kriminelle, og det kan skade din computer. Derudover vil Shopping Assistant indsamle dine personlige oplysninger, såsom IP adresse, søgehistorik eller søgeforespørgsler, hvilke det derpå sender videre til omtalte tredjeparter. Disse tilpasser deres annoncer i henhold til oplysningerne, og gør dem således mere indtagende og relevante for dine søgevaner. Officielt er det ikke en farlig virus, men programmet kan lede dig ud i alvorlige problemer, så derfor skal du ikke beholde det på din computer.

Som vi kom ind på før, så kan man ikke downloade Shopping Assistant fra den officielle hjemmeside. Dette program distribueres for det meste via gratis software. Det er bundtet med freebies, som man kan finde på internettet. Så for at undgå dette og andre lignende programmer, er du nødt til at være opmærksom på installationsprocessen ved software, som er downloadet fra mistænkelige hjemmesider. Du skal ikke springe punkter over, og du skal altid vælge en brugerdefineret eller avanceret installationsmåde, så du kan sikre dig, at der ikke bliver installeret ekstra uønskede applikationer ved siden af. Du skal ligeledes læse alle vilkår og betingelser. Således kan du undgå at installere ondsindet software.

Hvis din computer imidlertid allerede er inficeret og du gerne vil slippe af med Shopping Assistant, skal du scanne din computer med et troværdigt anti-malware program, såsom Spyhunter eller malwarebytes. Det vil finde og fjerne truslen automatisk. Hvis du foretrækker at fjerne det manuelt, skal du blot følge vores trin-for-trin Shopping Assistant fjernelsesvejledning nedenfor.

Sådan slettes Shopping Assistant

Fjernelse af Shopping Assistants hovedkomponenter og installationsprogrammer fra Kontrolpanelet

 1. Gå til Kontrolpanel. I Windows XP/Vista/7 åbn Start -> Kontrolpanel, Tilføj/Fjern Programmer eller Afinstaller. I Windows 8 indtast Kontrolpanel i søgeboksen, og se efter Afinstaller et program. I begge tilfælde er du nok nødt til at bekræfte, at du er administrator på denne PC.
 2. Se efter Shopping Assistant og/eller lignende elementer i programlisten. Ved standardindstilling anbefaler jeg at fjerne Yontoo, Webcake, alt ”savings” og ”Coupon” relateret. Scanning med et anti-malware program, såsom Spyhunter eller Stopzilla kan give dig en ide om, hvilke programmer du ligeledes bør fjerne derfra.
 3. Luk Kontrolpanel.

Fjernelse af Shopping Assistant fra Internet Explorer

 1. Klik på Skruenøgleikonet -> Administrer Tilføjelser.
 2. Værktøjslinjer og Udvidelser igennem. Fjern alt, der har relation til Shopping Assistant og elementer, som du ikke kender, og som ikke er lavet af Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
 3. Luk Indstillinger.

Fjernelse af Shopping Assistant fra Firefox

 1. Indtast about:addons i URL feltet.
 2. Gå listen med Udvidelser og Tilføjelser igennem, og fjern alt, der har relation til Shopping Assistant samt elementer, du ikke genkender. Hvis du ikke kender udvidelsen og den ikke er lavet af Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe, så har du nok ikke brug for den.
 3. Du kan valgfrit nulstille Firefox: gå til Firefox -> Hjælp (Hjælp i menu OSX brugere) -> Fejlfinding Information. Derefter Nulstil Firefox.

Fjernelse af Shopping Assistant fra Chrome

 1. Indtast chrome://extensions i url feltet.
 2. Gå listen med udvidelser igennem og fjern programmer, du ikke har brug for, især dem, der ligner Shopping Assistant. Hvis du ikke er sikker, kan du inaktivere dem midlertidigt.
 3. Genstart Chrome.
 4. Du kan valgfrit indtaste chrome://settings i URL feltet, klikke på Avancerede indstillinger, rulle ned til bunden af listen og klikke på Nulstil Browserindstillinger.

Automatiske fjernelsesværktøjer til Shopping Assistant

 
 
Bemærk: Denne Reimage-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom Shopping Assistant, samt hjælpe med deres fjernelse.Du kan selv fjerne fundne filer, processer og poster i registreringsdatabasen, eller du kan købe en fuld version.  Vi kan have tilknytning til nogle af disse programmer. Alle oplysninger er til rådighed i bekendtgørelsen.

Manuel Shopping Assistant fjernelse

 
Processer:
       
 

Om forfatteren

 
september 11, 2015 09:46, september 11, 2015 09:46
 
   
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *