Shoppy - Hvordan Fjernes Det?

 

Shoppy kategoriseres som adware på grund af de adskillige ondsindede aktiviteter, det foretager sig på brugerens computer. Det bliver hemmeligt installeret, uden at brugeren er klar over det. Når det først er inde i systemet, vil det vise forskellige annoncer, som ikke alene er generende, de er også ondsindede, og vi kan ikke råde dig til at klikke på dem. Men det er ikke vanskeligt at finde ud af, om din computer er inficeret med dette ondsindede program, for alle pågældende annoncer, der vises af Shoppy, kaldes for ”Ads by Shoppy” eller ”Brought to you by Shoppy”. Så hvis du har bemærket den slags, er din computer helt klart inficeret, og du er nødt til omgående at gøre noget ved sagen. Hvis du er på udkig efter en måde at slippe af med dette adware på, er du kommet til det rette sted.

Først og fremmest skal du vide, at du kan fjerne Shoppy på to måder, nemlig enten manuelt eller automatisk. Hvis du ikke har erfaring med at fjerne virusser, er det nok bedst, at du vælger den automatiske metode, for den er meget lettere og mere effektiv. Du skal blot downloade et pålideligt anti-malware program, såsom Reimage, SpyHunter, Malwarebytes eller StopZilla, installere det på din computer og scanne den med det. Det vil automatisk finde og fjerne truslen, og det vil samtidigt beskytte dit system mod lignende infektioner fremover. Hvis du imidlertid af en eller anden årsag ikke har lyst til at downloade noget ekstra anti-spyware software, kan du som sagt også gøre det manuelt. I slutningen af denne artikel kan du finde vores trin-for-trin Shoppy fjernelsesvejledning. Hvis du følger alle punkter nøje, skulle du være i stand til at fjerne denne infektion på ingen tid. Hvis du har nogle spørgsmål vedrørende fjernelsesprocessen eller selve infektionen, skal du endelig ikke tøve med at kontakte os i kommentarsektionen nedenfor, og vi vil forsøge at besvare dem alle.

Videre i denne artikel kan du finde yderligere oplysninger om de specifikke træk ved Shoppy.

Om Shoppy

Programmet fingerer som en browsertilføjelse, der passer til alle de mest populære webbrowsere, såsom Google Chrome, Mozilla Firefox, Internet Explorer og selv Safari. Selvom det ifølge beskrivelsen er et værktøj, der kan spare både din tid og penge ved at forsyne dig med diverse kuponer, tilbud og kommercielle links, når du handler online, så passer det ikke. Udviklerne af dette værktøj er ude på at overbevise brugerne om, at det er et pålideligt og brugbart program, så de får lyst til at beholde det. Men alle de rabatter og tilbud fremkommer som alle mulige slags annoncer, såsom pop-op, pop-under, i-tekst, kontekstuelle og bannerreklamer. De dukker fuldstændigt tilfældigt op og forstyrrer således din søgning på internettet. De er som sagt ondsindede, og derfor kan vi ikke råde dig til at klikke på dem.

Hvis du kommer til det, vil du straks blive omdirigeret til andre websider, der eventuelt tilhører forskellige it-kriminelle, såsom hackere eller svindlere. Din computer kan på den måde blive inficeret med andet malware, eller du kan endda blive snydt og miste dine hårdt tjente penge, hvis du forsøger at købe noget på en af de sider.

Shoppy bliver sponsoreret af andre websider til gengæld for at vise forskellige annoncer for brugerne. Det er ingen hemmelighed, at de sponsorer ofte viser sig at være diverse it-kriminelle, såsom hackere eller svindlere. Da de ikke har adgang til de lovlige reklamenetværk, benytter de adware som dette til at øge trafikken til deres websider. Så hvis Shoppy er installeret på din computer, kan it-kriminelle dagligt nå dig direkte i din webbrowser, og det er ret farligt.

Således distribueres Shoppy

Shoppy er bundtet med andre gratis softwareprogrammer, som kan downloades fra internettet, hvilket er en metode, der gælder for det meste adware. Når du f. eks downloader og installerer et gratis værktøj, såsom en media player eller en falsk plugin, er der risiko for, at Shoppy vil blive installeret ved siden af, uden at du overhovedet er klar over det. Hvis du gerne vil undgå det, skal du ikke downloade software fra upålidelige websider. Men hvis du imidlertid ikke har andet valg, skal du være virkelig opmærksom i løbet af installationsprocessen ved freebies. Du skal ikke springe punkter over (ikke bare klikke ’næste’ og ’godkend’ uden at læse informationen først), og du skal altid vælge en brugerdefineret eller avanceret installationsmetode. Det vil gøre dig i stand til at se alle tilgængelige indstillinger og foretage ændringer. Det er ligeledes klogt at læse alle vilkår og betingelser. Hvis du bemærker, at der vil blive installeret noget ekstra software, som du ikke kender, skal du ikke tillade den installation, for det kan muligvis være Shoppy eller andet malware.Automatiske fjernelsesværktøjer til Shoppy

 
 
Bemærk: Denne Reimage-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom Shoppy, samt hjælpe med deres fjernelse.Du kan selv fjerne fundne filer, processer og poster i registreringsdatabasen, eller du kan købe en fuld version.  Vi kan have tilknytning til nogle af disse programmer. Alle oplysninger er til rådighed i bekendtgørelsen.

Manuel fjernelse af Shoppy virus

Sådan fjernes Shoppy ved hjælp af Windows Kontrolpanel

Mange hijackere og adware såsom Shoppy installerer nogle af deres egne komponenter som almindelige Windows programmer samt ekstra software. Denne del af malware kan afinstalleres fra Kontrolpanelet. Du kan få adgang til det, ved at gøre følgende:

 • Start → Kontrolpanel (ældre Windows) eller tryk på Windowstasten → Søg og indtast Kontrolpanel (Windows 8);
  Control panel
 • Vælg Afinstaller Program;
  Programs and features
 • Gå igennem en programliste og vælg poster, der har forbindelse til Shoppy og relaterede parasitter såsom Ads by Shoppy-Up .
  Remove toolbars
 • Klik Afinstaller knappen.
  Uninstall
 • I mange tilfælde er anti-malware programmer bedre til at finde relaterede parasitter, så derfor anbefaler jeg, at man installerer Reimage og Spyhunter, som kan identificere andre programmer, der kan være en del af denne infektion.
  Scan with spyhunter

Denne metode vil ikke fjerne nogle browser plugins, så derfor skal du fortsætte til den næste del af fjernelsesvejledningen.

Fjernelse af Shoppy fra dine browsere

  Top Sådan fjernes Shoppy fra Google Chrome:

 • Klik på ikonet med de 3 horisontale linjer på browserværktøjslinjen og vælg Flere Værktøjer -> Udvidelser
  Extensions
 • Vælg alle ondsindede udvidelser og slet dem.
  Remove extensions
 • Klik på ikonet med de 3 horisontale linjer på browserværktøjslinjen og vælg Indstillinger
  Open settings
 • Vælg Administrer Søgemaskiner
  Manage search engines
 • Fjern unødvendige søgemaskiner fra listen
  Delete search engines
 • Gå tilbage til indstillinger. Ved Opstart vælg Åbn siden Ny fane (du kan også fjerne uønskede sider fra Angiv sider).
 • Hvis din startside er blevet ændret, så klik på Chrome menuen øverst i højre hjørne, vælg Indstillinger. Vælg Åbn en bestemt side eller en række sider og klik på Angiv sider.
  Set pages
 • Slet ondsindede søgehjemmesider i et nyt Startsider vindue ved at klikke ”X” ved siden af dem.
 • Klik på ikonet med de 3 horisontale linjer på browserværktøjslinjen og vælg Indstillinger, og klik på Administrer søgemaskiner.
  Delete start pages
 • Fjern ondsindede søgehjemmesider i et nyt vindue med Søgemaskiner.
(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Shoppy, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Chrome menuen (3 horisontale linjer) og vælg Indstillinger.
 • Rul ned til bunden af siden og klik på Nulstil browserindstillinger.
  Resset settings
 • Klik på Nulstil i bekræftelsesboksen.
  Reset approve
Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Sådan fjernes Shoppy fra Firefox:

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla-vinduet og vælg ikonet ”Tilføjelser” (eller tast Ctrl+Shift+A på dit tastatur).
  Select add-on
 • Udvidelser og Tilføjelser listen igennem, og fjern alt, der har forbindelse med Shoppy og elementer, som du ikke kender. Hvis du ikke kender udvidelsen og den ikke er lavet af Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe, så har du nok ikke brug for den.

  Remove add-on
 • Hvis din startside er blevet ændret, så klik på Firefox menuen øverst i højre hjørne, vælg Indstillinger → Generelt. Indtast en foretrukken URL i startsidefeltet og klik Gendan som Standard.
  Restore default
(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Shoppy, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.
 • Klik på menuen øverst i højre hjørne af Mozilla Firefox vinduet. Klik på Hjælp.
  Help button
 • Vælg Fejlfinding Information i Hjælp menuen.
  Troubleshooting
 • Klik på Nulstil Firefox.
  Refresh firefox
 • Klik på Nulstil Firefox i bekræftelsesboksen. Mozilla Firefox vil lukke og ændre indstillingerne til standard.
  Refresh firefox approve
(Optioneel) voor oudere versie:
 • Tast “about:config” på URL linjen og tryk enter. Det vil åbne indstillingssiden
  Abou config
 • Skriv ”Keyword.url” i søgeboksen. Højreklik og nulstil det.
  Reset Keyword.url
 • Skriv ”browser.search.defaultengine” i søgeboksen. Højreklik og nulstil det.
 • Skriv ”browser.search.selectedengine” i søgeboksen. Højreklik og nulstil det.
 • Søg efter ”browser.newtab.url”. Højreklik og nulstil det. Det vil sikre, at søgesiden ikke starter ved hver ny fane.
 • Hvis indstillingerne nulstilles og scanningen med anti-malware programmer er ren: luk Firefox, åbn fil explorer og indtast %AppData% på adresselinjen. Indtast user.js i søgeboksen. Hvis denne fil findes, omdøb den og start Firefox igen. Du vil være nødt til at gentage de ovenstående punkter.
  Remove user.js
Hvis problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program, for at finde de ondsindede poster.

Sådan fjernes Shoppy virus fra Internet Explorer (ældre versioner):

  Top
 • Klik på pilen på højre side af søgeboksen.
 • Gør følgende: på IE8-9 vælg Administrer Søgeudbydere, på IE7 klik på Skift standardsøgninger.
 • Fjern Shoppy fra listen.
Sådan fjernes Shoppy fra IE11:
 • Klik på Indstillingsikonet (øverst til højre) )->Administrer Tilføjelser.
  Add-on
 • Gå igennem Værktøjslinjer og udvidelser. Fjern alt, der har forbindelse med Shoppy samt elementer, du ikke kender, som ikke er lavet af Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
  Disable add-ons
 • Vælg Søgeudbydere.
  Set search engine
 • Hvis ingen af disse søgeudbydere er til rådighed, følg ”Find flere søgeudbydere” nederst på skærmen og installér Google.
  Find search engines
 • Luk Indstillinger.
 • Hvis din startside er blevet ændret, så klik på Tandhjulsikonet øverst i højre hjørne, for at åbne menuen for Internet Explorer, vælg Internet Indstillinger og vælg Generelt fanen. Indtast en foretrukken URL i startsidefeltet og klik Anvend.
  Restore home page
(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Shoppy, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.
 • Klik på Tandhjulsikonet → Internet Indstillinger.
  Internet options
 • Vælg fanen Avanceret og klik på Nulstil.
  Reset settings
 • Vælg afkrydsningsboksen ”Slet personlige indstillinger” og klik på Nulstil.
  Reset approve
 • Klik på Luk i bekræftelsesboksen, og luk derefter din browser.
  Reset
Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Sådan fjerner man Shoppy fra Microsoft Edge:

Nulstilling af Microsoft Edge indstilling (Metode 1)

 • Åbn Microsoft Edge og klik på Mere (de tre prikker øverst til højre på skærmen), vælg derefter Indstillinger.
  Open settings
 • I vinduet Indstillinger klikker du på Vælg, hvad der skal ryddes.
  Choose clear
 • Vælg alt det, du gerne vil fjerne og klik på Ryd.
  Clear browsing data
 • Højreklik på Start og vælg Jobliste.
  Open task manager
 • I fanen Processer højreklikker du på Microsoft Edge og vælger Gå til detaljer.
  Go to details
 • I Detaljer kigger du efter poster kaldet Microsoft Edge – højreklik på hver af dem og vælg Afslut job for at sætte en stopper for de poster.
  End Edge task

Hvis den første metode ikke virker, kan du følge punkterne til den avancerede metode nedenfor. Sørg for, at du sikkerhedskopierer dine data, inden du fuldfører disse punkter.

Nulstilling af Microsoft Edge indstilling (Metode 2)

 • Navigér hen til følgende mappe: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe. Vælg alle posterne i denne mappe, højreklik på dem og vælg Slet.
  Delete files
 • Klik på start-knappen og indtast ”Windows power”. Højreklik på Windows PowerShell-posten og vælg Kør som administrator.
  Open powershell
 • Når Administrator: Windows PowerShell-vinduet kommer frem på din skærm, så indsæt følgende linje efter PS: cd C:\WINDOWS\system32 og tast Enter: Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml" -Verbose}
  Run command

Når du er færdig med disse punkter, burde Shoppy være fjernet fra din Microsoft Edge browser.

Si no puedes restablecer tu navegador a su configuración original y el problema persiste, deberás de escanear con un programa anti-malware.

  Top Sådan fjernes Shoppy fra Safari:

Fjern skadelige udvidelser

 • Klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Indstillinger.
  Open preferences
 • Vælg Udvidelser og afinstaller Shoppyog andre mistænkelige udvidelser.
  Extensions
 • Hvis din startside er blevet ændret, klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Indstillinger og vælg Søg fanen. Tast det foretrukne URL i startside feltet.
  Reset homepage

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Shoppy, så nulstil indstillingerne i din browser til dens standardindstillinger.

 • Klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Nulstil Safari…
  Choose reset
 • Vælg hvilke indstillinger, du gerne vil nulstille (normalt er de alle valgt på forhånd) og klik på Nulstil knappen.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

Manuel Shoppy fjernelse

 
Processer:
       
 

Om forfatteren

 
april 18, 2016 07:33, april 18, 2016 07:33
 
   
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *