SideCubes - Hvordan Fjernes Det?

Af         december 17, 2014 09:27          0
Type: Adware
Andre navne: Side cubes virus, Search.Sidecubes.Com virus
 

SideCubes er en adware, designet af Veristaff. Com Ltd. Den fungerer som en browsertilføjelse, og kan arbejde i alle de mest populære netbrowsere, herunder Google Chrome, Mozilla Firefox og Internet Explorer. Designerne af denne applikation fortæller, at SideCubes skulle kunne forbedre din søgeoplevelse, ved at gøre det nemmere at dele indhold, foretage søgninger og lave oversættelser. Men i stedet for den slags værdifulde værktøjer, får du irriterende annoncer. SideCubes opfører sig ligeledes som en browser hijacker, idet den kan ændre startsiden i dine netbrowsere, din foretrukne søgemaskine samt frembringe faneblade med en search.sidecubes.com hjemmeside. Yderligere kan den installere ekstra værktøjslinjer i din browser. Search.sidecubes.com søgemaskine er meget upålidelig, fordi den viser forvansket resultater og irriterende annoncer. Vi anbefaler dig på det kraftigste ikke at klikke på de annoncer, da de vil omdirigere dig til tredjeparternes hjemmesider, som kan være inficeret. SideCubes er også kendt for at spore brugernes søgehistorik og søgeforespørgsler, for at de kan forbedre deres annoncer samt tilpasse dem til brugernes vaner.

Dette program følger med freebies. Det vil sige, hvis du downloader og installerer noget fra internettet gratis, er der en risiko for, at SideCubes vil blive installeret sammen med det. Det kan du undgå, hvis du er meget opmærksom under installationen og ikke springer nogle punkter over. Hvis det er muligt, så skal du vælge en brugerdefineret eller avanceret installationsmåde, så du kan være opmærksom på alle ekstra software, der vil blive aktiveret. Hvis din computer allerede er inficeret med SideCubes, kan du scanne den med et anti-malware program, såsom Reimage, Spyhunter eller malwarebytes, og dermed slette truslen. Hvis du derimod ønsker at gøre det manuelt, kan du følge vores trin-for-trin vejledning nedenfor.

Ved brug af Kontrolpanel til at fjerne SideCubes’ hovedkomponenter og installationsprogrammer

 1. Gå til Kontrolpanel. I Windows XP/Vista/7 åbn Start -> Kontrolpanel, Tilføj/Fjern Programmer eller Afinstaller. I Windows 8 indtast Kontrolpanel i søgeboksen, og se efter Afinstaller et program. I begge tilfælde er du nok nødt til at bekræfte, at du er administrator på denne PC.
 2. Se efter SideCubes og/eller lignende elementer i programlisten. Ved standardindstilling anbefaler jeg at fjerne Yontoo, Webcake, alt ”savings” og ”Coupon” relateret. Scanning med anti-malware programmer såsom Reimage, Spyhunter eller Stopzilla kan give dig en ide om, hvilke programmer du ligeledes bør fjerne derfra.
 3. Luk Kontrolpanel.

Fjernelse af SideCubes fra Internet Explorer

 1. Klik på Skruenøgleikonet -> Administrer Tilføjelser.
 2. Kontroller Værktøjslinjer og Udvidelser. Fjern alt, der har relation til SideCubes og elementer, som du ikke kender, som ikke er lavet af Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
 3. Luk Valgmuligheder.

Fjernelse af SideCubes fra Firefox

 1. Indtast about:addons i URL feltet.
 2. Gå igennem Udvidelser og Tilføjelser listen, fjern alt, der har relation til SideCubes samt elementer, du ikke genkender. Hvis du ikke kender udvidelsen og den ikke er lavet af Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe, så har du nok ikke brug for den.
 3. Du kan valgfrit nulstille Firefox: gå til Firefox -> Hjælp (Hjælp i menu OSX brugere) -> Fejlfinding Information. Derefter Nulstil Firefox.

Fjernelse af SideCubes fra Chrome

 1. Indtast chrome://extensions i url feltet.
 2. Gå igennem listen med udvidelser og fjern programmer, du ikke har brug for, især dem, der ligner SideCubes. Hvis du ikke er sikker, kan du inaktivere dem midlertidigt.
 3. Genstart Chrome.

Du kan valgfrit indtaste chrome://settings i URL feltet, klikke på Avancerede indstillinger, rulle ned til bunden af listen og klikke på Nulstil Browserindstillinger.

Automatiske fjernelsesværktøjer til SideCubes

 
 
Bemærk: Denne Reimage-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom SideCubes, samt hjælpe med deres fjernelse.Du kan selv fjerne fundne filer, processer og poster i registreringsdatabasen, eller du kan købe en fuld version.  Vi kan have tilknytning til nogle af disse programmer. Alle oplysninger er til rådighed i bekendtgørelsen. 

SideCubes skærmbilleder

 
     
 

Om forfatteren

 
december 17, 2014 09:27, juli 19, 2016 14:10
 
   
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *