SideTerms Ads - Hvordan Fjernes Det?

-
 0
Type: Adware
 

SideTerms Ads er en gratis applikation, der kan downloades fra den officielle hjemmeside (sideterms.com). Den hævder at fremme din søgeoplevelse ved at vise dig relateret søgninger i siden af de websider, du mest besøger. Problemet ved denne applikation er, at den for det meste bliver downloadet på computeren uden brugerens viden. Af denne grund kategoriseres den som et potentielt uønsket program. Det følger med masser af gratis software, der kan hentes ned fra internettet, uden at der bliver oplyst ordentlig om det.

SideTerms kan blive installeret i Internet Explorer, Mozilla Firefox og Google Chrome. Hvis en af dine browsere er blevet inficeret, vil du modtage tilfældige annoncer fra SideTerms, der tilbyder rabatter, kuponer og promokoder, hver eneste gang du søger på internettet. Ved første øjekast kan disse annoncer virke interessante og nyttige, især hvis du gerne vil handle online. Desuden udvikles SideTerms i henhold til din søgehistorik, du kan virkelig få nogle interessante tilbud at se. Desværre har formålet med denne adware forbindelse til reklameringen af kommercielle hjemmesider, så det kan ikke anbefales at klikke på SideTerms annoncerne, da skaberne af det kun ønsker at omdirigere dig til sponsorerede sider, og du vil hjælpe disse applikationsindehavere med at få affiliate/tilknyttet indtægt. Det er svært bare at ignorere disse annoncer, idet de vises hver gang du surfer på internettet, så du ønsker nok at slippe af med dem så hurtigt så muligt. Den eneste måde, du kan stoppe denne aktivitet, er at fjerne SideTerms adware, som står med hele ansvaret for at forstyrre din søgning med disse irriterende annoncer.

Endnu en ting, du bør huske på, hvis din computer er inficeret med denne adware, er at den overvåger, hvilke hjemmesider du besøger, hvilke søgeforespørgsler du har og anden søgeaktivitet. Det er grunden til, at SideTerms på en eller anden måde har relation til dine interesser. Den kendsgerning, at den kan få adgang til dine søgedata, gør det også meget sandsynligt, at adwaren kan finde dine kodeord og anden følsom information. Det gør SideTerms til en usikker applikation, så det anbefales på det kraftigste at fjerne den fra dit system.

Idet en masse adware følger med andet freeware, bør du være mere forsigtig med, hvad du installerer på din computer. Du skal ikke springe noget installationstrin over uden at læse, hvad du går med til, når du downloader programmer fra internettet. Du bør ligeledes vælge en Brugerdefineret eller Avanceret installationsmåde, hvis den er til rådighed. Se efter checkbokse, der allerede er afkrydset, og fravælg dem, der tilbyder ekstra software, du ikke kender, da de kan være forskellige adware og andre potentielt uønsket programmer. Hvis din computer allerede er inficeret, bør du fjerne SideTerms adware så hurtigt som muligt. En af de bedste løsninger er at skanne din PC med et pålideligt anti-malware program, såsom Spyhunter eller malwarebytes. De vil automatisk finde og fjerne truslen. Du skal også huske at opgradere programmet til den nyeste version, før du kører skanningen. Du kan også gøre alt dette manuelt ved hjælp af vejledningen, som følger nedenfor.Automatiske fjernelsesværktøjer til SideTerms Ads

 
 
Bemærk: Denne Reimage-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom SideTerms Ads, samt hjælpe med deres fjernelse.Du kan selv fjerne fundne filer, processer og poster i registreringsdatabasen, eller du kan købe en fuld version.  Vi kan have tilknytning til nogle af disse programmer. Alle oplysninger er til rådighed i bekendtgørelsen.

Særlig vejledning til fjernelse af SideTerms

Sådan fjernes SideTerms Ads ved hjælp af Windows Kontrolpanel

Mange hijackere og adware såsom SideTerms Ads installerer nogle af deres egne komponenter som almindelige Windows programmer samt ekstra software. Denne del af malware kan afinstalleres fra Kontrolpanelet. Du kan få adgang til det, ved at gøre følgende:

 • Start → Kontrolpanel (ældre Windows) eller tryk på Windowstasten → Søg og indtast Kontrolpanel (Windows 8);
  Control panel
 • Vælg Afinstaller Program;
  Programs and features
 • Gå igennem en programliste og vælg poster, der har forbindelse til SideTerms Ads
  Remove toolbars
 • Klik Afinstaller knappen.
  Uninstall
 • I mange tilfælde er anti-malware programmer bedre til at finde relaterede parasitter, så derfor anbefaler jeg, at man installerer Reimage og Spyhunter, som kan identificere andre programmer, der kan være en del af denne infektion.
  Scan with spyhunter

Denne metode vil ikke fjerne nogle browser plugins, så derfor skal du fortsætte til den næste del af fjernelsesvejledningen.

Fjernelse af SideTerms Ads fra dine browsere

  Top Fjern ondsindede udvidelser fra Internet Explorer

 • Klik på Tandhjulsikonet -> Administrer Tilføjelser.
  Add-on
 • Gå igennem Værktøjslinjer og udvidelser. Fjern alt, der har forbindelse med SideTerms Ads samt elementer, du ikke kender, som ikke er lavet af Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
  Disable add-ons
 • Luk Indstillinger.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med SideTerms Ads, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Tandhjulsikonet -> Internet indstillinger
  Internet options
 • Vælg fanen Avanceret og klik på Nulstil.
  Reset settings
 • Vælg en ”Slet personlige indstillinger” afkrydsningsboks og klik på Nulstil.
  Reset approve
 • Klik på Luk i bekræftelsesboksen, og luk derefter din browser.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med er anti-malware program.

  Top Fjernelse SideTerms Ads fra Chrome

 • Klik på menu knappen i øverste højre hjørne i Google Chrome vinduet. Vælg ”Indstillinger”.
  Open settings
 • Klik på ”Udvidelser” til venstre i menuen.
 • Gå listen med udvidelser igennem og fjern programmer, som du ikke har brug for, især dem, der ligner SideTerms Ads. Klik på affaldsspand-ikonet ved siden af SideTerms Ads eller andre tilføjelser, som du gerne vil fjerne.
  Remove extensions
 • Klik på ”Fjern” i bekræftelsesvinduet.
  Remove approve
 • Hvis du ikke er sikker, kan du deaktivere dem midlertidigt.
  Disable extension
 • Genstart Chrome.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med SideTerms Ads, så nulstil dine browserindstillinger til standard indstillingerne.

 • Klik på Chrome menuen (tre horisontale linjer) og vælg Indstillinger.
  Open settings
 • Rul ned til bunden af siden og klik på ”Nulstil indstillinger”.
  Reset settings
 • Klik på Nulstil i bekræftelsesboksen.
  Reset approve

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Fjernelse SideTerms Ads fra Firefox

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla vinduet og vælg ”Tilføjelser” ikonet (eller tast Ctrl+Shift+A på dit tastatur).
  Select add-on
 • Gå listen med Udvidelser og Tilføjelser igennem, og fjern alt, der har forbindelse med SideTerms Ads samt elementer, du ikke genkender. Hvis du ikke kender udvidelsen og den ikke er lavet af Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe, så har du nok ikke brug for den.
  Remove add-on

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med SideTerms Ads, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla vinduet. Klik på ”Hjælp”.
  Help button
 • Vælg Fejlfinding information i Hjælp menuen.
  Troubleshooting
 • Klik på Nulstil Firefox.
  Refresh firefox
 • Klik på Nulstil Firefox i bekræftelsesboksen. Mozilla Firefox vil lukke og ændre indstillingerne til standard.
  Refresh firefox approve

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Sådan fjerner man SideTerms Ads fra Microsoft Edge:

Nulstilling af Microsoft Edge indstilling (Metode 1)

 • Åbn Microsoft Edge og klik på Mere (de tre prikker øverst til højre på skærmen), vælg derefter Indstillinger.
  Open settings
 • I vinduet Indstillinger klikker du på Vælg, hvad der skal ryddes.
  Choose clear
 • Vælg alt det, du gerne vil fjerne og klik på Ryd.
  Clear browsing data
 • Højreklik på Start og vælg Jobliste.
  Open task manager
 • I fanen Processer højreklikker du på Microsoft Edge og vælger Gå til detaljer.
  Go to details
 • I Detaljer kigger du efter poster kaldet Microsoft Edge – højreklik på hver af dem og vælg Afslut job for at sætte en stopper for de poster.
  End Edge task

Hvis den første metode ikke virker, kan du følge punkterne til den avancerede metode nedenfor. Sørg for, at du sikkerhedskopierer dine data, inden du fuldfører disse punkter.

Nulstilling af Microsoft Edge indstilling (Metode 2)

 • Navigér hen til følgende mappe: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe. Vælg alle posterne i denne mappe, højreklik på dem og vælg Slet.
  Delete files
 • Klik på start-knappen og indtast ”Windows power”. Højreklik på Windows PowerShell-posten og vælg Kør som administrator.
  Open powershell
 • Når Administrator: Windows PowerShell-vinduet kommer frem på din skærm, så indsæt følgende linje efter PS: cd C:\WINDOWS\system32 og tast Enter: Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml" -Verbose}
  Run command

Når du er færdig med disse punkter, burde SideTerms Ads være fjernet fra din Microsoft Edge browser.

Si no puedes restablecer tu navegador a su configuración original y el problema persiste, deberás de escanear con un programa anti-malware.

  Top Fjernelse SideTerms Ads fra Safari (Mac OS X)

 • Klik på Safari menuen.
 • Vælg Præferencer.
  Open preferences
 • Klik på fanen Udvidelser.
 • Klik på Afinstaller tæt på SideTerms Ads. Fjern ligeledes alle andre ukendte eller mistænkelige poster. Hvis du ikke er sikker på, om du har brug for udvidelsen eller ej, kan du blot fjerne fluebenet i Aktiver afkrydsningsboksen, for at deaktivere udvidelsen midlertidigt.
  Extensions
 • Genstart Safari.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med SideTerms Ads, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Nulstil Safari.
  Choose reset
 • Vælg hvilke indstillinger, du gerne vil nulstille (normalt er alle afkrydset på forhånd) og klik på Nulstil.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

 

SideTerms Ads skærmbilleder

 
     
 

Om forfatteren

 
september 20, 2014 06:46, december 1, 2014 11:22
 
   
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *