Websearch.simplesearches.info Virus - Hvordan Fjernes Det?

-
 0
Type: Browser Hijackere
 

Websearch.simplesearches.info virus er en browser hijacker/kaprer, der kan kapre Internet Explorer, Mozilla Firefox og Google Chrome browserne. Det er et program, som brugeren som regel selv installerer, uden at bemærke det under installationsprocessen, da det har tendens til at følge med gratis software og som tilføjes som standard. Selvom det er muligt at afvise installeringen af Websearch.simplesearches.info virus ved et af punkterne ved hovedprogrammets installation, springer brugerne det altid over, uden så meget som at kigge på muligheden for at fjerne det.

Når programmet først er inde i systemet, ændrer det browserens indstillinger og ændrer din startside såvel som din standard søgemaskine. Når du prøver at foretage en søgning, vil søgeresultatet hovedsageligt indeholde sponsorerede hjemmesider. På den måde fremmer Websearch.simplesearches.info virus disse sider og øger deres trafik. Du vil tillige bemærke mange annoncer, der dukker op på din skærm, hvilke hele tiden omadresserer til mange uønskede sider.

Du kan undgå Websearch.simplesearches.info virus, ved at være mere opmærksom på dine downloads og ved at du aldrig går med til at installere noget, du ikke er bekendt med. På den måde kan du undgå mange adware, browser hijackere, og sikre en bedre beskyttelse af din computer.

Hvordan fjernes Websearch.simplesearches.info virus?

For at fjerne Websearch.simplesearches.info virus, er du nødt til at skanne din computer med anti-malware programmer, såsom Spyhunter eller adwcleaner, eller afinstallere al problematisk software fra Kontrolpanelet. I nogle tilfælde kan software navnene være tilfældige, så du bør være påpasselig og undersøge alle programmerne i Kontrolpanelet.

Efter afinstallationen, bør du ordne søgeudbydere og ny fane indstillingerne i alle browserne:

Websearch.simplesearches.info virus fjernelse for IE:

 • Åbn IE og gå til ”Værktøj” (Funktioner) → ”Administrer Tilføjelser”
 • Vælg ”Værktøjslinjer og Udvidelser” og afinstaller alt fra listen, der har relation til Tuvaro eller Websearch.simplesearches.info virus.
 • Vælg ”Søgeudbydere” → vælg den søgemaskine, du brugte før og gør den til din standard søgeudbyder. Vælg yderligere ”Websøgning”, klik på ”Deaktivér Forslag”, for at deaktivere det.
 • Gå til ”Værktøj” → ”Internetindstillinger” og vælg ” Generelt” fanebladet. Klik på ” Brug Standard” eller indtast dit eget hjemmesidenavn, google.com eller andet. Til sidst klik på ”OK”, for at gemme ændringerne.

Websearch.simplesearches.info virus fjernelse For Mozilla Firefox:

 • Åbn Mozilla Firefox, gå til “Værktøj” → ”Tilføjelser”.
 • Vælg ”Udvidelser” → Tuvaro eller Websearch.simplesearches.info virus og klik på ”Afinstaller.
 • Gå til ”Værktøj” → ”Valgmuligheder”. Nulstil starthjemmesiden eller lav den om til google.com.
 • Gå ind i About:config og søg efter Websearch.simplesearches.info virus, og nulstil disse indstillinger.

Websearch.simplesearches.info virus fjernelse for Google Chrome:

 • Klik på ikonet “Tilpas og Kontroller Google Chrome”, vælg ” Indstillinger”.
 • Vælg ”Generelt” indstillinger og skift Google Chrome hjemmesiden med google.com eller en anden browser, og klik derefter på ”Administrer søgemaskiner…” knappen.
 • Vælg ”Google” og gør den til din standard søgemaskine.

Automatiske fjernelsesværktøjer til Websearch.simplesearches.info virus

 
 
Bemærk: Denne Reimage-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom Simplesearches Virus, samt hjælpe med deres fjernelse.Du kan selv fjerne fundne filer, processer og poster i registreringsdatabasen, eller du kan købe en fuld version.  Vi kan have tilknytning til nogle af disse programmer. Alle oplysninger er til rådighed i bekendtgørelsen. 

Websearch.simplesearches.info virus skærmbilleder

 
     
 

Om forfatteren

 
august 25, 2014 07:46, august 25, 2014 07:46
 
   
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *