SiteSimple Ads - Hvordan Fjernes Det?

-
 0
Type: Adware
 

SiteSimple er et adware-program, der er designet af Super Web LLC. Værktøjet fungerer på samme måde som flere andre udgivelser fra dette selskab, såsom Web Flipper, Trolatunt, Tronzolo osv. Det hævder at være i stand til at forbedre din søgeoplevelse og spare dine penge, ved at give dig kuponer, rabatter og promokoder, som du kan bruge, når du handler online. Derudover lover programmet at finde de bedste priser ved at sammenligne forskellige detailhandleres hjemmesider.

Selv om SiteSimple beskrives som et nyttigt værktøj, er sandheden den, at når programmet først er kommet ind i din computer, vil det forstyrre dit arbejde hver gang du surfer på internettet. Du vil modtage talrige annoncer uanset hvad du laver på din computer, og du vil ikke være i stand til at stoppe dem. Hvis du klikker på SiteSimple Ads, vil de lede dig hen til forskellige kommercielle hjemmesider, blot for at øge deres trafik. Overraskende nok, så indeholder hver annonce oplysninger, som på en eller anden måde har relevans for dine interesser. Det skyldes, at SiteSimple kan spore din søgehistorik og søgeforespørgsler, og dermed kan det udvikle annoncer, der passer til de oplysninger.

Evnen at kunne spore din online aktivitet, kan nemt give adgang til nogle af dine private oplysninger. Desuden kan SiteSimple Ads indeholde links til ondsindede hjemmesider, hvor du kan få din computer inficeret. Kort sagt, det er ikke en sikker applikation og du bør holde dig væk fra den. Det anbefales at undgå den slags software og fjerne den straks, du opdager den.

Da adware-programmer normalt tilføjes computere, mens man downloader andet freeware, bør du være mere opmærksom, når du installerer dine gratis downloads. Sørg for at du vælger Brugerdefineret installation og følg hvert installationstrin. Hvis du lægger mærke til nogle bekræftelsesbokse, der allerede er valgt, fravælg alle dem, der virker mistænkelige. For at fjerne SiteSimple Ads, brug trin-for-trin fjernelsesguiden, som følger nedenfor.

Vejledning til manuel fjernelse af SiteSimple Ads

Ved brug af Kontrolpanel til at fjerne SiteSimples hovedkomponenter og installationsprogrammer

 1. Gå til Kontrolpanel. I Windows XP/Vista/7 åbn Start ->Kontrolpanel, Tilføj/Fjern Programmer eller afinstallér. I Windows 8 indtast Kontrolpanel i søgeboksen, derefter se efter Afinstallér et program. I begge tilfælde er du nok nødt til at bekræfte, at du er administrator på denne PC.
 2. Se efter SiteSimple og/eller lignende elementer på programlisten. Ved standardindstilling anbefaler jeg at fjerne Yontoo, Webcake, alt ”savings” og ”Coupon” relateret. Skanning med anti-malware programmer såsom Spyhunter eller Stopzilla kan give dig en ide om, hvilke programmer du ligeledes bør fjerne derfra.
 3. Luk Kontrolpanel.

Fjernelse af SiteSimple Ads fra Internet Explorer

 1. Klik på Skruenøgleikonet -> Administrer Addons.
 2. Gå til Værktøjslinjer og Udvidelser. Fjern alt der har relation til SiteSimple og elementer, som du ikke er sikker på er lavet af Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe. 
 3. Luk Valgmuligheder.

Fjernelse af SiteSimple Ads fra Firefox

 1. Indtast about:addons i URL feltet.
 2. Gå igennem Udvidelser og Addons listen, fjern alt, der har relation til SiteSimple og elementer, du ikke genkender. Hvis du ikke genkender udvidelsen og den ikke er lavet af Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe, så har du nok ikke brug for den.
 3. Du kan valgfrit nulstille Firefox: gå til Firefox -> Hjælp (Hjælp i menu OSX brugere) -> Troubleshooting Information. Derefter Nulstil Firefox.

Fjernelse af SiteSimple Ads fra Chrome

 1. Indtast chrome://extensions i URL feltet.
 2. Gå igennem listen med udvidelser og fjern programmer, du ikke har brug for, især dem der ligner SiteSimple Hvis du ikke er sikker, kan du inaktivere dem midlertidigt.
 3. Genstart Chrome.
 4. Du kan valgfrit indtaste chrome:// settings i URL feltet, klikke på Avancerede indstillinger, rulle ned til bunden af listen og klikke på Nulstil Browserindstillinger.

Automatiske fjernelsesværktøjer til SiteSimple Ads

 
 
Bemærk: Denne Reimage-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom SiteSimple Ads, samt hjælpe med deres fjernelse.Du kan selv fjerne fundne filer, processer og poster i registreringsdatabasen, eller du kan købe en fuld version.  Vi kan have tilknytning til nogle af disse programmer. Alle oplysninger er til rådighed i bekendtgørelsen.       
 

Om forfatteren

 
august 16, 2014 07:46, august 16, 2014 07:46
 
   
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *