Slikdealer.com Virus - Hvordan Fjernes Det?

-
 0
Type: Browser Hijackere
 

Slikdealer.com virus er en kombination af en browser hijacker og en adwareparasit. Vores forskerteam har for nyligt undersøgt en meget lignende infektion kaldet Alphashoppers.co. Officielt skulle begge browserudvidelser kunne give dig de bedste tilbud og kuponer online. Og de beskrives som sikre og brugervenlige. Det angives, at brugerne vil kunne klikke på hurtige links til større udbydere af kuponer og såkaldt cash-back. Vi har faktisk også skrevet en artikel om andre produkter fra disse udviklere: Offerschasers.com virus.

Aztec Media Inc., et firma beliggende på Cypern, er ejeren af Slikdealer.com hijacker. Man kan støde på firmaets navn i mange af vores artikler, der omhandler forskellige slags malware, men mest browser hijackere. Aztec Media er også ansvarlig for parasitterne 4newtab.com og Search.linkeymac.com. Disse lyssky udviklere har faktisk udviklet falsk software lige siden 2013, da vi opdagede deres første skadelige software: Default-search.net.


Slikdealer.com virus

Udvidelserne Slikdealer New Tab og Slikdealer-D vil sætte Slikdealer.com på browserens præferencer

I løbet af installationen af værktøjslinjerne Slikdealer New Tab og Slikdealer-D er brugerne nødt til at give disse tilføjelser nogle tilladelser. De vil få lov til at læse og ændre indhold på alle de besøgte hjemmesider, modificere browserens præferencer samt administrere søgehistorikken. Eftersom disse produkter er frembragt af et upålideligt firma, skal du ikke dem det privilegie af styre din browser (Hvad gør en browser hijacker mod din browser?).

Hvis du har installeret en af disse Google Chrome-udvidelser, skal du fjerne dem hurtigst muligt. Ellers vil søgeresultaterne være fyldt med sponsorerede links. De fleste af dem vil kaldes for ”ads” og kan ses øverst i de frembragte resultater. Hvis du klikker på dem, hjælper du Aztec Media med at tjene penge på såkaldte pay-per-click-ordninger. Da det meste af det frembragte indhold kan være upålideligt, fyldt med malware eller helt enkelt af ringe kvalitet, håber vi ikke, at du har lyst til at anvende Slikdealer.com virus. Infektionen Shopperstab.com benytter sig af de samme metoder.


Slikdealer.com hijacker

Vi har omtalt nogle parasitter, der er blevet introduceret af de samme udviklere, som har frembragt Slikdealer.com hijacker. Listen med Aztec Medias produkter er ret lang: Safeforsearch.net, Mytab.club, Mystart.space og mange flere. Ingen af dem er din opmærksomhed værd, så du bør benytte dig af andre søgemaskiner til dine søgninger på internettet.

Mange handelspartnere vil med Slikdealer.com virus have en platform, hvor de kan vise deres tilbud, kuponer, rabatter og andet lignende materiale. Noget af det materiale viser sig ikke kun i søgeresultaterne, men også som pop-ups, bannerreklamer eller andre former. Nogle af disse online annoncer er nok ikke lige så pålidelige, som du regner med – de kan få dig til at afsløre dine kreditkortoplysninger eller narre dig til at købe en falsk vare (Tjek det før du klikker på det – Phishing, Skadelige Links ).

Annoncerne fra Slikdealer er imidlertid ikke det eneste problem. Tjenesten arbejder også med aktivitetssporing overvågningsværktøjer. Det antydes, at den ikke-personlige identificerbare information frit kan deles med tredjeparter, for at de kan tilbyde tjenester, gøre dem bedre, afgøre deres ydeevne, optimere, forbedre, tjene penge og så videre.

Hvordan har disse generende browserudvidelser formået at medbringe Slikdealer.com virus?

Hvis du opdager, at Slikdealer.com virus er din præference, så er det meget muligt, at du har installeret et af de browserværktøjer, der medbringer denne infektion. Så tjek listen med aktive tilføjelser. Hvis du finder Slikdealer New Tab eller Slikdealer-D, skal du fjerne dem fra listen. Men det uønskede søgeværktøj eller de online annoncer kan dog fortsat genere dig.

Derfor tilbyder vi dig en alternativ fjernelsesmetode. Vi anbefaler vores læsere at køre en scanning med Reimage. Dette anti-malwareprogram kan finde alle skadelige parasitter på computeren og vil sørge for, at de ikke længere kompromitterer sikkerheden. Eftersom hackerne konstant leder efter nye metoder, hvormed de kan inficere din enhed med malware, er det altafgørende, at du har installeret et anti-malwareprogram. Uden det vil din computer være udsat hver eneste dag.Automatiske fjernelsesværktøjer til Slikdealer.com virus

 
 
Bemærk: Denne Reimage-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom Slikdealer.com Virus, samt hjælpe med deres fjernelse.Du kan selv fjerne fundne filer, processer og poster i registreringsdatabasen, eller du kan købe en fuld version.  Vi kan have tilknytning til nogle af disse programmer. Alle oplysninger er til rådighed i bekendtgørelsen.

Slip af med Slikdealer.com virus

Sådan fjernes Slikdealer.com virus ved hjælp af Windows Kontrolpanel

Mange hijackere og adware såsom Slikdealer.com virus installerer nogle af deres egne komponenter som almindelige Windows programmer samt ekstra software. Denne del af malware kan afinstalleres fra Kontrolpanelet. Du kan få adgang til det, ved at gøre følgende:

 • Start → Kontrolpanel (ældre Windows) eller tryk på Windowstasten → Søg og indtast Kontrolpanel (Windows 8);
  Control panel
 • Vælg Afinstaller Program;
  Programs and features
 • Gå igennem en programliste og vælg poster, der har forbindelse til Slikdealer.com virus og relaterede parasitter såsom Dts.search-results.com virus , Search.ividi.org virus , Mywebsearch Virus , Royal-Search.com virus .
  Remove toolbars
 • Klik Afinstaller knappen.
  Uninstall
 • I mange tilfælde er anti-malware programmer bedre til at finde relaterede parasitter, så derfor anbefaler jeg, at man installerer Reimage og Spyhunter, som kan identificere andre programmer, der kan være en del af denne infektion.
  Scan with spyhunter

Denne metode vil ikke fjerne nogle browser plugins, så derfor skal du fortsætte til den næste del af fjernelsesvejledningen.

Fjernelse af Slikdealer.com virus fra dine browsere

  Top Sådan fjernes Slikdealer.com virus fra Google Chrome:

 • Klik på ikonet med de 3 horisontale linjer på browserværktøjslinjen og vælg Flere Værktøjer -> Udvidelser
  Extensions
 • Vælg alle ondsindede udvidelser og slet dem.
  Remove extensions
 • Klik på ikonet med de 3 horisontale linjer på browserværktøjslinjen og vælg Indstillinger
  Open settings
 • Vælg Administrer Søgemaskiner
  Manage search engines
 • Fjern unødvendige søgemaskiner fra listen
  Delete search engines
 • Gå tilbage til indstillinger. Ved Opstart vælg Åbn siden Ny fane (du kan også fjerne uønskede sider fra Angiv sider).
 • Hvis din startside er blevet ændret, så klik på Chrome menuen øverst i højre hjørne, vælg Indstillinger. Vælg Åbn en bestemt side eller en række sider og klik på Angiv sider.
  Set pages
 • Slet ondsindede søgehjemmesider i et nyt Startsider vindue ved at klikke ”X” ved siden af dem.
 • Klik på ikonet med de 3 horisontale linjer på browserværktøjslinjen og vælg Indstillinger, og klik på Administrer søgemaskiner.
  Delete start pages
 • Fjern ondsindede søgehjemmesider i et nyt vindue med Søgemaskiner.
(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Slikdealer.com virus, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Chrome menuen (3 horisontale linjer) og vælg Indstillinger.
 • Rul ned til bunden af siden og klik på Nulstil browserindstillinger.
  Resset settings
 • Klik på Nulstil i bekræftelsesboksen.
  Reset approve
Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Sådan fjernes Slikdealer.com virus fra Firefox:

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla-vinduet og vælg ikonet ”Tilføjelser” (eller tast Ctrl+Shift+A på dit tastatur).
  Select add-on
 • Udvidelser og Tilføjelser listen igennem, og fjern alt, der har forbindelse med Slikdealer.com virus og elementer, som du ikke kender. Hvis du ikke kender udvidelsen og den ikke er lavet af Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe, så har du nok ikke brug for den.

  Remove add-on
 • Hvis din startside er blevet ændret, så klik på Firefox menuen øverst i højre hjørne, vælg Indstillinger → Generelt. Indtast en foretrukken URL i startsidefeltet og klik Gendan som Standard.
  Restore default
(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Slikdealer.com virus, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.
 • Klik på menuen øverst i højre hjørne af Mozilla Firefox vinduet. Klik på Hjælp.
  Help button
 • Vælg Fejlfinding Information i Hjælp menuen.
  Troubleshooting
 • Klik på Nulstil Firefox.
  Refresh firefox
 • Klik på Nulstil Firefox i bekræftelsesboksen. Mozilla Firefox vil lukke og ændre indstillingerne til standard.
  Refresh firefox approve
(Optioneel) voor oudere versie:
 • Tast “about:config” på URL linjen og tryk enter. Det vil åbne indstillingssiden
  Abou config
 • Skriv ”Keyword.url” i søgeboksen. Højreklik og nulstil det.
  Reset Keyword.url
 • Skriv ”browser.search.defaultengine” i søgeboksen. Højreklik og nulstil det.
 • Skriv ”browser.search.selectedengine” i søgeboksen. Højreklik og nulstil det.
 • Søg efter ”browser.newtab.url”. Højreklik og nulstil det. Det vil sikre, at søgesiden ikke starter ved hver ny fane.
 • Hvis indstillingerne nulstilles og scanningen med anti-malware programmer er ren: luk Firefox, åbn fil explorer og indtast %AppData% på adresselinjen. Indtast user.js i søgeboksen. Hvis denne fil findes, omdøb den og start Firefox igen. Du vil være nødt til at gentage de ovenstående punkter.
  Remove user.js
Hvis problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program, for at finde de ondsindede poster.

Sådan fjernes Slikdealer.com virus virus fra Internet Explorer (ældre versioner):

  Top
 • Klik på pilen på højre side af søgeboksen.
 • Gør følgende: på IE8-9 vælg Administrer Søgeudbydere, på IE7 klik på Skift standardsøgninger.
 • Fjern Slikdealer.com virus fra listen.
Sådan fjernes Slikdealer.com virus fra IE11:
 • Klik på Indstillingsikonet (øverst til højre) )->Administrer Tilføjelser.
  Add-on
 • Gå igennem Værktøjslinjer og udvidelser. Fjern alt, der har forbindelse med Slikdealer.com virus samt elementer, du ikke kender, som ikke er lavet af Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
  Disable add-ons
 • Vælg Søgeudbydere.
  Set search engine
 • Hvis ingen af disse søgeudbydere er til rådighed, følg ”Find flere søgeudbydere” nederst på skærmen og installér Google.
  Find search engines
 • Luk Indstillinger.
 • Hvis din startside er blevet ændret, så klik på Tandhjulsikonet øverst i højre hjørne, for at åbne menuen for Internet Explorer, vælg Internet Indstillinger og vælg Generelt fanen. Indtast en foretrukken URL i startsidefeltet og klik Anvend.
  Restore home page
(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Slikdealer.com virus, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.
 • Klik på Tandhjulsikonet → Internet Indstillinger.
  Internet options
 • Vælg fanen Avanceret og klik på Nulstil.
  Reset settings
 • Vælg afkrydsningsboksen ”Slet personlige indstillinger” og klik på Nulstil.
  Reset approve
 • Klik på Luk i bekræftelsesboksen, og luk derefter din browser.
  Reset
Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Sådan fjerner man Slikdealer.com virus fra Microsoft Edge:

Nulstilling af Microsoft Edge indstilling (Metode 1)

 • Åbn Microsoft Edge og klik på Mere (de tre prikker øverst til højre på skærmen), vælg derefter Indstillinger.
  Open settings
 • I vinduet Indstillinger klikker du på Vælg, hvad der skal ryddes.
  Choose clear
 • Vælg alt det, du gerne vil fjerne og klik på Ryd.
  Clear browsing data
 • Højreklik på Start og vælg Jobliste.
  Open task manager
 • I fanen Processer højreklikker du på Microsoft Edge og vælger Gå til detaljer.
  Go to details
 • I Detaljer kigger du efter poster kaldet Microsoft Edge – højreklik på hver af dem og vælg Afslut job for at sætte en stopper for de poster.
  End Edge task

Hvis den første metode ikke virker, kan du følge punkterne til den avancerede metode nedenfor. Sørg for, at du sikkerhedskopierer dine data, inden du fuldfører disse punkter.

Nulstilling af Microsoft Edge indstilling (Metode 2)

 • Navigér hen til følgende mappe: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe. Vælg alle posterne i denne mappe, højreklik på dem og vælg Slet.
  Delete files
 • Klik på start-knappen og indtast ”Windows power”. Højreklik på Windows PowerShell-posten og vælg Kør som administrator.
  Open powershell
 • Når Administrator: Windows PowerShell-vinduet kommer frem på din skærm, så indsæt følgende linje efter PS: cd C:\WINDOWS\system32 og tast Enter: Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml" -Verbose}
  Run command

Når du er færdig med disse punkter, burde Slikdealer.com virus være fjernet fra din Microsoft Edge browser.

Si no puedes restablecer tu navegador a su configuración original y el problema persiste, deberás de escanear con un programa anti-malware.

  Top Sådan fjernes Slikdealer.com virus fra Safari:

Fjern skadelige udvidelser

 • Klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Indstillinger.
  Open preferences
 • Vælg Udvidelser og afinstaller Slikdealer.com virusog andre mistænkelige udvidelser.
  Extensions
 • Hvis din startside er blevet ændret, klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Indstillinger og vælg Søg fanen. Tast det foretrukne URL i startside feltet.
  Reset homepage

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Slikdealer.com virus, så nulstil indstillingerne i din browser til dens standardindstillinger.

 • Klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Nulstil Safari…
  Choose reset
 • Vælg hvilke indstillinger, du gerne vil nulstille (normalt er de alle valgt på forhånd) og klik på Nulstil knappen.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

     
 

Om forfatteren

 
marts 25, 2018 16:20, marts 25, 2018 16:20
 
   
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *