Sm8mS Ads - Hvordan Fjernes Det?

-
 0
Type: Adware
 

Sm8mS er endnu en adware, der forsøger at fremme sponsorerede websider og distribuere potentielle uønskede programmer. Værktøjet bruger urimelige metoder til at blive infiltreret i vilkårlige computersystemer, og når det først er inde, viser det påtrængende popup annoncer, hvilke kan omdirigere computerbrugerne til ukendte websider eller bane vejen for andre ondsindede applikationer, så de kan komme ind i systemet. Sm8ms følger med gratis programmer fra internettet eller det kan blive installeret i din computer, efter at du har klikket på et ondsindet link.

Når programmet først er inde i systemet, foretager det nogle ændringer i din Internet Explorer, Mozilla Firefox og Google Chrome. Efterfølgende vil du modtage Sm8ms Ads, hver gang du surfer på internettet. Nogle af dem kan foreslå dig at besøge relaterede websider eller de kan endda prøve på at overbevise dig om at downloade nogle ubrugelige applikationer. Som regel er disse annoncer markeret med ”brought by Sm8mS” (sendt af Sm8mS) eller noget lignende. Du bør holde dig væk fra disse annoncer, hvis du ikke ønsker at få problemer med computersikkerheden.

Ved at klikke på Sm8mS Ads, er det muligt, at du går med til at tilføje browser udvidelser, plugins, adware og andre applikationer understøttet af tredje parter. Disse programmer involverer normalt computerbrugerne i marketing relaterede projekter, som ikke vil være dig til gavn, og du vil besmitte din computer med programmer, der æder dine systemhjælpemidler og forstyrrer dine aktiviteter.

For at fjerne Sm8mS adware fra dit system, skal du afinstallere det fra din programliste, som du finder i Kontrolpanelet. Derefter er du nødt til at ordne dine browserindstillinger og fjerne alle unødvendige udvidelser. Hvis du finder en udvidelse, der ikke kan fjernes fra browseren, skal den enten fjernes fra Kontrolpanelet eller med anti-malware programmer (såsom Spyhunter, malwarebytes) eller afinstallationsprogrammer (såsom RevoUninstaller).

Ved brug af Kontrolpanel til at fjerne Sm8mS’ hovedkomponenter og installationsprogrammer

 1. Gå til Kontrolpanel. I Windows XP/Vista/7 åbn Start -”Kontrolpanel, Tilføj/Fjern Programmer eller afinstallér. I Windows 8 indtast Kontrolpanel i søgeboksen, derefter se efter Afinstallér et program. I begge tilfælde er du nok nødt til at bekræfte, at du er administrator på denne PC.
 2. Se efter Sm8mS og/eller lignende elementer på programlisten. Ved standardindstilling anbefaler jeg at fjerne Yontoo, Webcake, alt ”savings” og ”Coupon” relateret. Skanning med anti-malware programmer såsom Spyhunter eller Stopzilla kan give dig en ide om, hvilke programmer du ligeledes bør fjerne derfra.
 3. Luk Kontrolpanel.

Fjernelse af Sm8mS Ads fra Internet Explorer

 1. Klik på Skruenøgleikonet -> Administrer Addons.
 2. Gå til Værktøjslinjer og Udvidelser. Fjern alt der har relation til Sm8mS og elementer, som du ikke er sikker på er lavet af Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
 3. Luk Valgmuligheder.

Fjernelse af Sm8mS Ads fra Firefox

 1. Indtast about:addons i URL feltet.
 2. Gå igennem Udvidelser og Addons listen, fjern alt, der har relation til Sm8mS og elementer, du ikke genkender. Hvis du ikke genkender udvidelsen og den ikke er lavet af Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe, så har du nok ikke brug for den.
 3. Du kan valgfrit nulstille Firefox: gå til Firefox -> Hjælp (Hjælp i menu OSX brugere) -> Troubleshooting Information. Derefter Nulstil Firefox.

Fjernelse af Sm8mS Ads fra Chrome

 1. Indtast chrome://extensions i URL feltet.
 2. Gå igennem listen med udvidelser og fjern programmer, du ikke har brug for, især dem der ligner Sm8mS. Hvis du ikke er sikker, kan du inaktivere dem midlertidigt.
 3. Genstart Chrome.
 4. Du kan valgfrit indtaste chrome:// settings i URL feltet, klikke på Avancerede indstillinger, rulle ned til bunden af listen og klikke på Nulstil Browserindstillinger.

Automatiske fjernelsesværktøjer til Sm8mS Ads

 
 
Bemærk: Denne Reimage-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom Sm8mS Ads, samt hjælpe med deres fjernelse.Du kan selv fjerne fundne filer, processer og poster i registreringsdatabasen, eller du kan købe en fuld version.  Vi kan have tilknytning til nogle af disse programmer. Alle oplysninger er til rådighed i bekendtgørelsen.       
 

Om forfatteren

 
juli 31, 2014 06:46, juli 31, 2014 06:46
 
   
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *