SmartWeb Ads - Hvordan Fjernes Det?

-
 0
Type: Adware
 

SmartWeb er en adware applikation, der kategoriseres som et potentielt uønsket program, da det bruger urimelige metoder til at blive installeret i computere og forsøger at reklamere for potentielle farlige sider. Programmet er støttet at tredjeparterne, og selv om det hævder at være et nyttigt værktøj for online kunder, vil det faktisk kun forbedre trafikken til sponsorerede hjemmesider og distribuere andre potentielle uønskede programmer. 

Hvis du har bemærket SmartWeb annoncer, mens du søger i Internet Explorer, Mozilla Firefox eller Google Chrome, bør du holde dig væk fra dem og fjerne adwaren hurtigst muligt. Som regel vises disse annoncer på shopping hjemmesider, såsom Amazon, eBay eller Walmart. SmartWeb App Ads tilbyder dig rabatter eller kuponer, så du kan købe forskellige artikler billigere, eller du kan få info om de bedste tilbud fra snesevis af online butikker.

Du skal huske på, at denne form for adware normalt overvåger dine søgevaner, for at kunne udvikle annoncer baseret på dine interesser. Det kan være en farlig aktivitet, idet programmet får adgang til dine kodeord og andre følsomme oplysninger, som du indtaster, når du søger. Dette er en af de vigtigste grunde til, hvorfor du bør fjerne SmartWeb hurtigst muligt. For ikke at tale om, at SmartWeb konstant vises, hvilket kan være ret så irriterende.

Hvis du gerne vil fjerne SmartWeb Ads, så brug guiden, som følger nedenfor denne artikel. Vær opmærksom på, at programmet kan ramme flere browsere og du er nødt til at fjerne det fra dem alle hver for sig.

Speciel fjernelsesguide til SmartWeb

Ved brug af Kontrolpanel til at fjerne SmartWebs hovedkomponenter og installationsprogrammer

 1. Gå til Kontrolpanel. I Windows XP/Vista/7 åbn Start ->Kontrolpanel, Tilføj/Fjern Programmer eller afinstallér. I Windows 8 indtast Kontrolpanel i søgeboksen, derefter se efter Afinstallér et program. I begge tilfælde er du nok nødt til at bekræfte, at du er administrator på denne PC.
 2. Se efter SmartWeb og/eller lignende elementer på programlisten. Ved standardindstilling anbefaler jeg at fjerne Yontoo, Webcake, alt ”savings” og ”Coupon” relateret. Skanning med anti-malware programmer såsom Spyhunter eller Stopzilla kan give dig en ide om, hvilke programmer du ligeledes bør fjerne derfra.
 3. Luk Kontrolpanel.

Fjernelse af SmartWeb Ads fra Internet Explorer

 1. Klik på Skruenøgleikonet -> Administrer Addons.
 2. Gå til Værktøjslinjer og Udvidelser. Fjern alt der har relation til SmartWeb og elementer, som du ikke er sikker på er lavet af Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe. 
 3. Luk Valgmuligheder.

Fjernelse af SmartWeb Ads fra Firefox

 1. Indtast about:addons i URL feltet.
 2. Gå igennem Udvidelser og Addons listen, fjern alt, der har relation til SmartWeb og elementer, du ikke genkender. Hvis du ikke genkender udvidelsen og den ikke er lavet af Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe, så har du nok ikke brug for den.
 3. Du kan valgfrit nulstille Firefox: gå til Firefox -> Hjælp (Hjælp i menu OSX brugere) -> Troubleshooting Information. Derefter Nulstil Firefox.

Fjernelse af SmartWeb Ads fra Chrome

 1. Indtast chrome://extensions i URL feltet.
 2. Gå igennem listen med udvidelser og fjern programmer, du ikke har brug for, især dem der ligner SmartWeb Hvis du ikke er sikker, kan du inaktivere dem midlertidigt.
 3. Genstart Chrome.
 4. Du kan valgfrit indtaste chrome:// settings i URL feltet, klikke på Avancerede indstillinger, rulle ned til bunden af listen og klikke på Nulstil Browserindstillinger.

Bemærk:

Hvis du har fundet en udvidelse, der ikke kan fjernes fra browseren, skal den enten fjernes fra Kontrolpanelet eller med anti-malware programmer (såsom Spyhunter, malwarebytes) eller med afinstallationsprogrammer (såsom RevoUninstaller).

Automatiske fjernelsesværktøjer til SmartWeb Ads

 
 
Bemærk: Denne Reimage-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom SmartWeb Ads, samt hjælpe med deres fjernelse.Du kan selv fjerne fundne filer, processer og poster i registreringsdatabasen, eller du kan købe en fuld version.  Vi kan have tilknytning til nogle af disse programmer. Alle oplysninger er til rådighed i bekendtgørelsen.       
 

Om forfatteren

 
august 16, 2014 06:46, august 16, 2014 06:46
 
   
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *