SnapMyScreen - Hvordan Fjernes Det?

-  0
Type: Adware
 

SnapMyScreen er en gratis applikation, der hævder at kunne hjælpe dig med at tage skærmbilleder/screenshots, når du søger på internettet. Men de, som har brugt denne applikation, har bemærket en masse annoncer i deres system, efter at have installeret dette program. SnapMyScreen følger desuden ofte med andet freeware, uden at spørge om tilladelse til at blive installeret, så mange brugere tilføjer det uden at have intension om det. Hvis du har bemærket SnapMyScreen Ads, når du søger på internettet, og de forstyrrer din normale søgning, skal du fjerne denne adware, så snart du opdager den i dit system. Vi anbefaler på det kraftigste at scanne din PC med et anerkendt anti-spyware program, såsom Spyhunter, Malwarebytes eller StopZilla, og fjerne alle potentielt uønskede programmer, der forstyrrer dit regelmæssige arbejde.

Om SnapMyScreen

SnapMyScreen er udviklet af Mindspark Interactive Network. Du har måske allerede hørt om det selskab, hvis du har været ude for PremierDownloadManager Toolbar, MySearch eller lignende adwareprogrammer. SnapMyScreen klassificeres også som en adware, da det benytter urimelige metoder til infiltration, og det vigtigste formål med programmet er forbundet med at fremme annoncer. Programmet passer til Internet Explorer, Mozilla Firefox og Google Chrome. Du vil normalt se, at SnapMyScreen Værktøjslinjen bliver føjet til disse browsere. Nogle gange erstatter programmet også din startside med home.tb.ask.com, og din søgeudbyder med search.tb.ask.com.

Når dette værktøj først er inde, arbejder det på at omdirigere computerbrugere til sponsorerede hjemmesider, og dermed skabe mere trafik til de sider. SnapMyScreen overvåger hvilke hjemmesider, du besøger samt hvilke søgeforespørgsler, du foretager. Senere hen udvikler den annoncer i henhold til dine interesser. Alle SnapMyScreen Annoncer indeholder links til sponsorerede hjemmesider, så hvis du klikker på dem, vil du hjælpe udviklerne med at tjene penge fra klik på disse links. Det er ikke en rimelig måde at reklamere på, og det gør SnapMyScreen til et potentiel uønsket program.

SnapMyScreens Distributionsmetoder

Selvom SnapMyScreen kan blive downloadet fra den officielle hjemmeside, følger den som regel med andet gratis software, som du selv kan downloade fra internettet. Selv velkendte programmer kan indeholde bundter (som gerne har nogle mistænkelige funktioner), så det anbefales at være mere forsigtig, når du installerer nye applikationer, især hvis de er gratis tilgængelige. Du skal altid vælge en Brugerdefineret installation i stedet for en Almindelig én, og selvom om den bliver anbefalet. Det vil gøre dig i stand til at se alle bundter, og du vil have mulighed for at afvise tilføjelsen af ukendte programmer. Du er som regel nødt til at fravælge nogle afkrydsningsfelter ved siden af indikationen om ekstra downloads.

For at fjerne SnapMyScreen automatisk, skal du bruge et anerkendt anti-spyware program. Det er den nemmeste måde til at blive fri for denne adware, uden risiko for at afinstallere andre komponenter, der er nødvendige for en computers normale ydeevne. For at fjerne SnapMyScreen manuelt, skal du fjerne alt, der har forbindelse til denne adware, fra Kontrolpanelet, og gendanne indstillingerne i de ramte browsere. Følg vejledningen nedenfor, for at lære hvordan det gøres trin for trin.

Sådan fjernes SnapMyScreen fra din computer

Sådan fjernes SnapMyScreen ved hjælp af Windows Kontrolpanel

Mange hijackere og adware såsom SnapMyScreen installerer nogle af deres egne komponenter som almindelige Windows programmer samt ekstra software. Denne del af malware kan afinstalleres fra Kontrolpanelet. Du kan få adgang til det, ved at gøre følgende:

 • Start → Kontrolpanel (ældre Windows) eller tryk på Windowstasten → Søg og indtast Kontrolpanel (Windows 8);
  Control panel
 • Vælg Afinstaller Program;
  Programs and features
 • Gå igennem en programliste og vælg poster, der har forbindelse til SnapMyScreen
  Remove toolbars
 • Klik Afinstaller knappen.
  Uninstall
 • I mange tilfælde er anti-malware programmer bedre til at finde relaterede parasitter, så derfor anbefaler jeg, at man installerer Reimage og Spyhunter, som kan identificere andre programmer, der kan være en del af denne infektion.
  Scan with spyhunter

Denne metode vil ikke fjerne nogle browser plugins, så derfor skal du fortsætte til den næste del af fjernelsesvejledningen.

Fjernelse af SnapMyScreen fra dine browsere

  Top Fjern ondsindede udvidelser fra Internet Explorer

 • Klik på Tandhjulsikonet -> Administrer Tilføjelser.
  Add-on
 • Gå igennem Værktøjslinjer og udvidelser. Fjern alt, der har forbindelse med SnapMyScreen samt elementer, du ikke kender, som ikke er lavet af Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
  Disable add-ons
 • Luk Indstillinger.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med SnapMyScreen, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Tandhjulsikonet -> Internet indstillinger
  Internet options
 • Vælg fanen Avanceret og klik på Nulstil.
  Reset settings
 • Vælg en ”Slet personlige indstillinger” afkrydsningsboks og klik på Nulstil.
  Reset approve
 • Klik på Luk i bekræftelsesboksen, og luk derefter din browser.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med er anti-malware program.

  Top Fjernelse SnapMyScreen fra Chrome

 • Klik på menu knappen i øverste højre hjørne i Google Chrome vinduet. Vælg ”Indstillinger”.
  Open settings
 • Klik på ”Udvidelser” til venstre i menuen.
 • Gå listen med udvidelser igennem og fjern programmer, som du ikke har brug for, især dem, der ligner SnapMyScreen. Klik på affaldsspand-ikonet ved siden af SnapMyScreen eller andre tilføjelser, som du gerne vil fjerne.
  Remove extensions
 • Klik på ”Fjern” i bekræftelsesvinduet.
  Remove approve
 • Hvis du ikke er sikker, kan du deaktivere dem midlertidigt.
  Disable extension
 • Genstart Chrome.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med SnapMyScreen, så nulstil dine browserindstillinger til standard indstillingerne.

 • Klik på Chrome menuen (tre horisontale linjer) og vælg Indstillinger.
  Open settings
 • Rul ned til bunden af siden og klik på ”Nulstil indstillinger”.
  Reset settings
 • Klik på Nulstil i bekræftelsesboksen.
  Reset approve

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Fjernelse SnapMyScreen fra Firefox

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla vinduet og vælg ”Tilføjelser” ikonet (eller tast Ctrl+Shift+A på dit tastatur).
  Select add-on
 • Gå listen med Udvidelser og Tilføjelser igennem, og fjern alt, der har forbindelse med SnapMyScreen samt elementer, du ikke genkender. Hvis du ikke kender udvidelsen og den ikke er lavet af Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe, så har du nok ikke brug for den.
  Remove add-on

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med SnapMyScreen, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla vinduet. Klik på ”Hjælp”.
  Help button
 • Vælg Fejlfinding information i Hjælp menuen.
  Troubleshooting
 • Klik på Nulstil Firefox.
  Refresh firefox
 • Klik på Nulstil Firefox i bekræftelsesboksen. Mozilla Firefox vil lukke og ændre indstillingerne til standard.
  Refresh firefox approve

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

Automatiske fjernelsesværktøjer til SnapMyScreen

 
 
Bemærk: Denne Reimage-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom SnapMyScreen, samt hjælpe med deres fjernelse.Du kan selv fjerne fundne filer, processer og poster i registreringsdatabasen, eller du kan købe en fuld version.  Vi kan have tilknytning til nogle af disse programmer. Alle oplysninger er til rådighed i bekendtgørelsen.       
 

Om forfatteren

 
november 20, 2014 10:56, november 20, 2014 10:56
 
   
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *