SnipSmart Ads - Hvordan Fjernes Det?

-
 0
Type: Adware
 

SnipSmart er et adware program, der er designet af SuperWeb LLC, et selskab, der er kendt for at skabe en masse lignende programmer, såsom Albrechto, FoxyDeal, Webget osv. Applikationen hævder at være et værktøj, der kan hjælpe dig med at forbedre din søgning. Det er meningen, at det skal hjælpe dig med at undgå at besøge skadelige hjemmesider, og dermed give dig mulighed for en sikker søgning. SnipSmart kan blive føjet til Internet Explorer, Mozilla Firefox og Google Chrome, og det kan downloades fra den officielle hjemmeside, som ser ganske pålidelig ud. Men for det meste bliver programmet føjet til computeren uden brugerens viden. Det følger med diverse freeware, herunder musik- eller videoafspillere, PDF creators, download managers samt andre gratis programmer. Der bliver ikke altid oplyst ordentligt om SnipSmart, hvorfor mange brugere tilføjer det, uden at have intension om det.

Det værste ved denne browsertilføjelse er, at den kan spore dine søgevaner, herunder din søgehistorik samt alle data, som du indtaster under din søgning. Som resultat kan det involvere dig i irriterende reklamekampagner og vise en lang række uønskede popups. SnipSmart udvikler personliggjorte annoncer i henhold til dine seneste søgeforespørgsler, så de passer til dine interesser. De annoncer kan være meget generende, og de fleste brugere vil gerne slippe af med dem. Du skal også være opmærksom på, at idet det har adgang til alle data, som du indtaster, når du besøger diverse hjemmesider, kan det få fat i dine brugernavne samt kodeord, og endda få adgang til konti. Som du ved, så kan det være meget farligt og udgøre en risiko for dit privatliv.

Som vi allerede har nævnt, så trænger SnipSmart ind i computeren ved at følge med freeware programmer fra internettet. Du kan beskytte dit system mod at få installeret den slags bundter. Du skal blot være mere opmærksom, når du henter noget ned fra internettet, og tage installationsprocessen mere alvorligt. Mange brugere tager ikke notits af installationspunkterne ved deres nye downloads, og på den måde kan de komme til at overse vigtig information, og dermed tillade tilføjelsen af valgfrie downloads, uden deres samtykke. Det anbefales på det kraftigste at vælge en Brugerdefineret eller Avanceret installation, og nøje følge hvert eneste punkt. Hvis du bemærker nogle allerede tilvalgte afkrydsningsbokse, skal du finde ud af, hvilke ændringer, der vil blive foretaget. Hvis du bemærker ekstra downloads, som er markeret til at blive tilføjet, skal du altid fravælge dem, der angiver om programmer, du ikke er bekendt med.

Hvis du spekulerer på, hvorfor den slags programmer, ligesom SnipSmart, bliver lavet, så kan vi fortælle dig, at de fleste af dem sigter på tilknyttet markedsføring. Disse programmer frembringer som regel et væld af annoncer, som indeholder links til sponsorerede hjemmesider. Hvis du klikker på dem, vil deres udviklere straks blive betalt for at skabe trafik til visse hjemmesider samt for at øge deres sideplacering. De fleste SnipSmart annoncer er personliggjorte, hvilket betyder, at de tiltrækker endnu flere klik. Selvom tilknyttet markedsføring er lovlig, skal du være opmærksom på, at denne form for adware kan omdirigere dig til forvanskede hjemmesider, eller få dig til at købe ubrugelige programmer.

Det er stærkt anbefalet at fjerne SnipSmart Ads, så snart du bemærker annoncerne i din computer. Scan din PC med et anerkendt anti-spyware program, såsom Spyhunter, malwarebytes. Og du skal huske at opgradere sikkerhedsværktøjet til den seneste version, før du kører dets scanner. For at fjerne adwaren manuelt, skal du bare følge vejledningen til fjernelsen af Snipsmart Ads neden for denne artikel.Automatiske fjernelsesværktøjer til SnipSmart Ads

 
 
Bemærk: Denne Reimage-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom SnipSmart Ads, samt hjælpe med deres fjernelse.Du kan selv fjerne fundne filer, processer og poster i registreringsdatabasen, eller du kan købe en fuld version.  Vi kan have tilknytning til nogle af disse programmer. Alle oplysninger er til rådighed i bekendtgørelsen.

Special instructions how to remove SnipSmart

Sådan fjernes SnipSmart Ads ved hjælp af Windows Kontrolpanel

Mange hijackere og adware såsom SnipSmart Ads installerer nogle af deres egne komponenter som almindelige Windows programmer samt ekstra software. Denne del af malware kan afinstalleres fra Kontrolpanelet. Du kan få adgang til det, ved at gøre følgende:

 • Start → Kontrolpanel (ældre Windows) eller tryk på Windowstasten → Søg og indtast Kontrolpanel (Windows 8);
  Control panel
 • Vælg Afinstaller Program;
  Programs and features
 • Gå igennem en programliste og vælg poster, der har forbindelse til SnipSmart Ads
  Remove toolbars
 • Klik Afinstaller knappen.
  Uninstall
 • I mange tilfælde er anti-malware programmer bedre til at finde relaterede parasitter, så derfor anbefaler jeg, at man installerer Reimage og Spyhunter, som kan identificere andre programmer, der kan være en del af denne infektion.
  Scan with spyhunter

Denne metode vil ikke fjerne nogle browser plugins, så derfor skal du fortsætte til den næste del af fjernelsesvejledningen.

Fjernelse af SnipSmart Ads fra dine browsere

  Top Fjern ondsindede udvidelser fra Internet Explorer

 • Klik på Tandhjulsikonet -> Administrer Tilføjelser.
  Add-on
 • Gå igennem Værktøjslinjer og udvidelser. Fjern alt, der har forbindelse med SnipSmart Ads samt elementer, du ikke kender, som ikke er lavet af Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
  Disable add-ons
 • Luk Indstillinger.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med SnipSmart Ads, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Tandhjulsikonet -> Internet indstillinger
  Internet options
 • Vælg fanen Avanceret og klik på Nulstil.
  Reset settings
 • Vælg en ”Slet personlige indstillinger” afkrydsningsboks og klik på Nulstil.
  Reset approve
 • Klik på Luk i bekræftelsesboksen, og luk derefter din browser.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med er anti-malware program.

  Top Fjernelse SnipSmart Ads fra Chrome

 • Klik på menu knappen i øverste højre hjørne i Google Chrome vinduet. Vælg ”Indstillinger”.
  Open settings
 • Klik på ”Udvidelser” til venstre i menuen.
 • Gå listen med udvidelser igennem og fjern programmer, som du ikke har brug for, især dem, der ligner SnipSmart Ads. Klik på affaldsspand-ikonet ved siden af SnipSmart Ads eller andre tilføjelser, som du gerne vil fjerne.
  Remove extensions
 • Klik på ”Fjern” i bekræftelsesvinduet.
  Remove approve
 • Hvis du ikke er sikker, kan du deaktivere dem midlertidigt.
  Disable extension
 • Genstart Chrome.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med SnipSmart Ads, så nulstil dine browserindstillinger til standard indstillingerne.

 • Klik på Chrome menuen (tre horisontale linjer) og vælg Indstillinger.
  Open settings
 • Rul ned til bunden af siden og klik på ”Nulstil indstillinger”.
  Reset settings
 • Klik på Nulstil i bekræftelsesboksen.
  Reset approve

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Fjernelse SnipSmart Ads fra Firefox

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla vinduet og vælg ”Tilføjelser” ikonet (eller tast Ctrl+Shift+A på dit tastatur).
  Select add-on
 • Gå listen med Udvidelser og Tilføjelser igennem, og fjern alt, der har forbindelse med SnipSmart Ads samt elementer, du ikke genkender. Hvis du ikke kender udvidelsen og den ikke er lavet af Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe, så har du nok ikke brug for den.
  Remove add-on

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med SnipSmart Ads, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla vinduet. Klik på ”Hjælp”.
  Help button
 • Vælg Fejlfinding information i Hjælp menuen.
  Troubleshooting
 • Klik på Nulstil Firefox.
  Refresh firefox
 • Klik på Nulstil Firefox i bekræftelsesboksen. Mozilla Firefox vil lukke og ændre indstillingerne til standard.
  Refresh firefox approve

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Sådan fjerner man SnipSmart Ads fra Microsoft Edge:

Nulstilling af Microsoft Edge indstilling (Metode 1)

 • Åbn Microsoft Edge og klik på Mere (de tre prikker øverst til højre på skærmen), vælg derefter Indstillinger.
  Open settings
 • I vinduet Indstillinger klikker du på Vælg, hvad der skal ryddes.
  Choose clear
 • Vælg alt det, du gerne vil fjerne og klik på Ryd.
  Clear browsing data
 • Højreklik på Start og vælg Jobliste.
  Open task manager
 • I fanen Processer højreklikker du på Microsoft Edge og vælger Gå til detaljer.
  Go to details
 • I Detaljer kigger du efter poster kaldet Microsoft Edge – højreklik på hver af dem og vælg Afslut job for at sætte en stopper for de poster.
  End Edge task

Hvis den første metode ikke virker, kan du følge punkterne til den avancerede metode nedenfor. Sørg for, at du sikkerhedskopierer dine data, inden du fuldfører disse punkter.

Nulstilling af Microsoft Edge indstilling (Metode 2)

 • Navigér hen til følgende mappe: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe. Vælg alle posterne i denne mappe, højreklik på dem og vælg Slet.
  Delete files
 • Klik på start-knappen og indtast ”Windows power”. Højreklik på Windows PowerShell-posten og vælg Kør som administrator.
  Open powershell
 • Når Administrator: Windows PowerShell-vinduet kommer frem på din skærm, så indsæt følgende linje efter PS: cd C:\WINDOWS\system32 og tast Enter: Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml" -Verbose}
  Run command

Når du er færdig med disse punkter, burde SnipSmart Ads være fjernet fra din Microsoft Edge browser.

Si no puedes restablecer tu navegador a su configuración original y el problema persiste, deberás de escanear con un programa anti-malware.

  Top Fjernelse SnipSmart Ads fra Safari (Mac OS X)

 • Klik på Safari menuen.
 • Vælg Præferencer.
  Open preferences
 • Klik på fanen Udvidelser.
 • Klik på Afinstaller tæt på SnipSmart Ads. Fjern ligeledes alle andre ukendte eller mistænkelige poster. Hvis du ikke er sikker på, om du har brug for udvidelsen eller ej, kan du blot fjerne fluebenet i Aktiver afkrydsningsboksen, for at deaktivere udvidelsen midlertidigt.
  Extensions
 • Genstart Safari.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med SnipSmart Ads, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Nulstil Safari.
  Choose reset
 • Vælg hvilke indstillinger, du gerne vil nulstille (normalt er alle afkrydset på forhånd) og klik på Nulstil.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

                                       “Særlig vejledning til fjernelse af SnipSmart”

 

SnipSmart Ads skærmbilleder

 
     
 

Om forfatteren

 
december 16, 2014 10:06, december 16, 2014 10:06
 
   
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *