SnowPrice - Hvordan Fjernes Det?

-
 0
Type: Adware
 

Hvis du er stødt på annoncer med slogans, såsom ”Ads by SnowPrice” eller ”Brought to you by SnowPrice” i en af dine browsere, er din computer helt klart inficeret med et adwareprogram, som kaldes SnowPrice, og du skal gøre noget ved sagen. Denne applikation er ikke selv særlig ondsindet, men den kan få dig ud i mere alvorlige it-sikkerhedsproblemer, og derfor kan det ikke anbefales, at du beholder den på din computer. Hvis du selv for nylig har opdaget, at din computer er inficeret med dette malware, men du ved ikke, hvordan du kan slippe af med det, er du kommet til det rette sted. I denne artikel vil vi forsyne dig med en detaljeret vejledning, der forklarer, hvordan man enten manuelt eller automatisk fjerner SnowPrice, og det er helt op til dig, hvilken af metoderne du skal vælge.

Det er nemmest at fjerne SnowPrice ved at downloade et pålideligt anti-malware program, såsom Reimage, SpyHunter eller Malwarebytes og scanne computeren med det. Det vil automatisk finde og fjerne virussen inden for få sekunder, og det vil ligeledes beskytte din computer mod lignende infektioner fremover, så det er værd at have det installeret. Du kan naturligvis også benytte dig af andet anti-malware efter eget valg.

Hvis du gerne vil fjerne SnowPrice manuelt, er du nødt til at fuldføre flere punkter. Hvis du ikke har erfaring med at fjerne computervirusser, kan denne opgave godt være en anelse kompliceret, så for at hjælpe dig, har vi udviklet en trin-for-trin SnowPrice manuel fjernelsesvejledning, som du finder i slutningen af denne artikel. Hvis du formår at fuldføre alle punkter korrekt, vil du være i stand til at fjerne denne infektion ved egen hånd.

Skulle du have nogle spørgsmål vedrørende dette emne, er du velkommen til at stille dem i kommentarsektionen nedenfor, og vi vil gøre vores bedste for at besvare dem alle.

Videre i denne artikel kan du finde yderligere information om SnowPrice og programmets specifikke funktioner.

Om SnowPrice adware

Selvom det beskrives som et nyttigt og gratis værktøj, som vil hjælpe dig med at spare både tid og penge ved at skaffe dig forskellige kuponer, rabatter og kommercielle tilbud, når du handler online, så passer det ikke. Problemet med alle de pågældende tilbud, kuponer og rabatter er, at de fremkommer som irriterende annoncer, såsom pop-up, pop-under, i-tekst, kontekstuelle eller bannerreklamer.

Annoncerne, der vises af SnowPrice, dukker som regel op på e-handel hjemmesider, hvor de vil tilbyde dig at købe nogle bestemte varer til favorable priser. Du skal ikke falde for det fupnummer, for de tilbud er for det meste falske, og de prøver simpelthen bare på at fange din opmærksomhed og få dig til at klikke på en af annoncerne. Og det kan vi ikke anbefale dig at gøre.

Hvis du kommer til at klikke på en af de annoncer, der vises af SnowPrice, vil du straks blive omdirigeret til andre hjemmesider, der eventuelt tilhører forskellige it-kriminelle, såsom hackere eller scammere. Din computer kan på den måde blive inficeret med andre virusser, eller du kan endda blive snydt og miste dine hårdtjente penge, hvis du forsøger at købe noget på en af de sider.

Således distribueres SnowPrice adware

SnowPrice distribueres ved hjælp af en ondsindet distributionsmetode kaldet bundtning. Det er bundtet med diverse gratis software, som kan downloades fra internettet. Så hvis du gerne vil undgå dette eller andet malware, skal du altid være opmærksom på installationsprocessen ved freeware.

Du skal aldrig springe punkter over, og du skal vælge en brugerdefineret eller avanceret installationsmetode, hvis det er muligt. Du vil således være i stand til at se alle mulige indstillinger samt kunne foretage nødvendige ændringer. Du skal ikke forhaste dig, da noget af den mest vigtige information kan blive vist med meget lille skrifttype, og det vil du nødigt overse. Se efter diverse afkrydsningsfelter, som allerede kan være krydset af for dig. Hvis det er for sent og du allerede er inficeret, skal du endelig ikke vente men omgående fjerne SnowPrice fra din computer.Automatiske fjernelsesværktøjer til SnowPrice

 
 
Bemærk: Denne Reimage-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom SnowPrice, samt hjælpe med deres fjernelse.Du kan selv fjerne fundne filer, processer og poster i registreringsdatabasen, eller du kan købe en fuld version.  Vi kan have tilknytning til nogle af disse programmer. Alle oplysninger er til rådighed i bekendtgørelsen.

Manuel fjernelse af SnowPrice ads

Sådan fjernes SnowPrice ved hjælp af Windows Kontrolpanel

Mange hijackere og adware såsom SnowPrice installerer nogle af deres egne komponenter som almindelige Windows programmer samt ekstra software. Denne del af malware kan afinstalleres fra Kontrolpanelet. Du kan få adgang til det, ved at gøre følgende:

 • Start → Kontrolpanel (ældre Windows) eller tryk på Windowstasten → Søg og indtast Kontrolpanel (Windows 8);
  Control panel
 • Vælg Afinstaller Program;
  Programs and features
 • Gå igennem en programliste og vælg poster, der har forbindelse til SnowPrice
  Remove toolbars
 • Klik Afinstaller knappen.
  Uninstall
 • I mange tilfælde er anti-malware programmer bedre til at finde relaterede parasitter, så derfor anbefaler jeg, at man installerer Reimage og Spyhunter, som kan identificere andre programmer, der kan være en del af denne infektion.
  Scan with spyhunter

Denne metode vil ikke fjerne nogle browser plugins, så derfor skal du fortsætte til den næste del af fjernelsesvejledningen.

Fjernelse af SnowPrice fra dine browsere

  Top Fjern ondsindede udvidelser fra Internet Explorer

 • Klik på Tandhjulsikonet -> Administrer Tilføjelser.
  Add-on
 • Gå igennem Værktøjslinjer og udvidelser. Fjern alt, der har forbindelse med SnowPrice samt elementer, du ikke kender, som ikke er lavet af Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
  Disable add-ons
 • Luk Indstillinger.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med SnowPrice, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Tandhjulsikonet -> Internet indstillinger
  Internet options
 • Vælg fanen Avanceret og klik på Nulstil.
  Reset settings
 • Vælg en ”Slet personlige indstillinger” afkrydsningsboks og klik på Nulstil.
  Reset approve
 • Klik på Luk i bekræftelsesboksen, og luk derefter din browser.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med er anti-malware program.

  Top Fjernelse SnowPrice fra Chrome

 • Klik på menu knappen i øverste højre hjørne i Google Chrome vinduet. Vælg ”Indstillinger”.
  Open settings
 • Klik på ”Udvidelser” til venstre i menuen.
 • Gå listen med udvidelser igennem og fjern programmer, som du ikke har brug for, især dem, der ligner SnowPrice. Klik på affaldsspand-ikonet ved siden af SnowPrice eller andre tilføjelser, som du gerne vil fjerne.
  Remove extensions
 • Klik på ”Fjern” i bekræftelsesvinduet.
  Remove approve
 • Hvis du ikke er sikker, kan du deaktivere dem midlertidigt.
  Disable extension
 • Genstart Chrome.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med SnowPrice, så nulstil dine browserindstillinger til standard indstillingerne.

 • Klik på Chrome menuen (tre horisontale linjer) og vælg Indstillinger.
  Open settings
 • Rul ned til bunden af siden og klik på ”Nulstil indstillinger”.
  Reset settings
 • Klik på Nulstil i bekræftelsesboksen.
  Reset approve

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Fjernelse SnowPrice fra Firefox

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla vinduet og vælg ”Tilføjelser” ikonet (eller tast Ctrl+Shift+A på dit tastatur).
  Select add-on
 • Gå listen med Udvidelser og Tilføjelser igennem, og fjern alt, der har forbindelse med SnowPrice samt elementer, du ikke genkender. Hvis du ikke kender udvidelsen og den ikke er lavet af Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe, så har du nok ikke brug for den.
  Remove add-on

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med SnowPrice, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla vinduet. Klik på ”Hjælp”.
  Help button
 • Vælg Fejlfinding information i Hjælp menuen.
  Troubleshooting
 • Klik på Nulstil Firefox.
  Refresh firefox
 • Klik på Nulstil Firefox i bekræftelsesboksen. Mozilla Firefox vil lukke og ændre indstillingerne til standard.
  Refresh firefox approve

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Sådan fjerner man SnowPrice fra Microsoft Edge:

Nulstilling af Microsoft Edge indstilling (Metode 1)

 • Åbn Microsoft Edge og klik på Mere (de tre prikker øverst til højre på skærmen), vælg derefter Indstillinger.
  Open settings
 • I vinduet Indstillinger klikker du på Vælg, hvad der skal ryddes.
  Choose clear
 • Vælg alt det, du gerne vil fjerne og klik på Ryd.
  Clear browsing data
 • Højreklik på Start og vælg Jobliste.
  Open task manager
 • I fanen Processer højreklikker du på Microsoft Edge og vælger Gå til detaljer.
  Go to details
 • I Detaljer kigger du efter poster kaldet Microsoft Edge – højreklik på hver af dem og vælg Afslut job for at sætte en stopper for de poster.
  End Edge task

Hvis den første metode ikke virker, kan du følge punkterne til den avancerede metode nedenfor. Sørg for, at du sikkerhedskopierer dine data, inden du fuldfører disse punkter.

Nulstilling af Microsoft Edge indstilling (Metode 2)

 • Navigér hen til følgende mappe: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe. Vælg alle posterne i denne mappe, højreklik på dem og vælg Slet.
  Delete files
 • Klik på start-knappen og indtast ”Windows power”. Højreklik på Windows PowerShell-posten og vælg Kør som administrator.
  Open powershell
 • Når Administrator: Windows PowerShell-vinduet kommer frem på din skærm, så indsæt følgende linje efter PS: cd C:\WINDOWS\system32 og tast Enter: Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml" -Verbose}
  Run command

Når du er færdig med disse punkter, burde SnowPrice være fjernet fra din Microsoft Edge browser.

Si no puedes restablecer tu navegador a su configuración original y el problema persiste, deberás de escanear con un programa anti-malware.

  Top Fjernelse SnowPrice fra Safari (Mac OS X)

 • Klik på Safari menuen.
 • Vælg Præferencer.
  Open preferences
 • Klik på fanen Udvidelser.
 • Klik på Afinstaller tæt på SnowPrice. Fjern ligeledes alle andre ukendte eller mistænkelige poster. Hvis du ikke er sikker på, om du har brug for udvidelsen eller ej, kan du blot fjerne fluebenet i Aktiver afkrydsningsboksen, for at deaktivere udvidelsen midlertidigt.
  Extensions
 • Genstart Safari.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med SnowPrice, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Nulstil Safari.
  Choose reset
 • Vælg hvilke indstillinger, du gerne vil nulstille (normalt er alle afkrydset på forhånd) og klik på Nulstil.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

Manuel SnowPrice fjernelse

 
Processer:
       
 

Om forfatteren

 
september 13, 2015 10:37, september 13, 2015 10:37
 
   
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *