SoftCoup Ads - Hvordan Fjernes Det?

-
 0
Type: Adware
 

SoftCoup Ads er en applikation, der hjælper dig med at gøre dine indkøb på internettet nemmere og mere økonomiske. Programmet hævder at kunne levere gode tilbud, efter at have kontrolleret tilbud i snesevis af online butikker, og dermed vælge de bedste muligheder til dig. Men det væsentligste formål med SoftCoup er imidlertid at videregive reklameoplysningerne. Det forventer, at du klikker på annoncerne og opbygger trafik til partnernes websider, og på den måde tjener det penge på tilknyttet markedsføring.

SoftCoup installeres typisk på computeren uden brugerens tilladelse. Det følger med diverse freeware, såsom musik- eller videoafspillere, PDF creators osv. Du bør være mere forsigtig med dine downloads, for at undgå den slags adware. Du anbefales at vælge en Brugerdefineret installation, når du downloader den slags programmer samt følge hvert punkt meget omhyggeligt. Du skal altid fravælge indstillinger, der tilbyder at installere et program, som du ikke kender.

Hvis din computer er blevet inficeret med dette adware, vil du se en lang række SoftCoup annoncer, når du derefter søger på internettet. De indeholder forskellige kuponer og rabatter, hvilke virker yderst tiltrækkende. Men hvis du klikker på dem, vil du blot blive omdirigeret til sponsorerede hjemmesider og dermed hjælpe adwareudviklerne med at tjene penge. Du vil samtidigt blive udsat for den risiko at blive omdirigeret til kompromitterede hjemmesider, og få din computer inficeret med virusser og malware. For ikke at nævne, at den konstante strøm at annoncer er ret irriterende.

Det er stærkt anbefalet at fjerne SoftCoup adware, så snart du bemærker dets aktivitet. Nedenfor kan du finde en vejledning til, hvordan du finder og afinstallerer det fra din computer samt hvordan du gendanner indstillingerne i dine browsere. SoftCoup kan vise sig i Internet Explorer, Mozilla Firefox og Google Chrome.

Særlig Vejledning til Fjernelse af SoftCoup

Fjernelse af SoftCoups hovedkomponenter og installationsprogrammer ved hjælp af Kontrolpanelet

 1. Gå til Kontrolpanel. I Windows XP/Vista/7 åbn Start -> Kontrolpanel, Tilføj/Fjern Programmer eller Afinstaller. I Windows 8 indtast Kontrolpanel i søgeboksen, og se efter Afinstaller et program. I begge tilfælde er du nok nødt til at bekræfte, at du er administrator på denne PC.
 2. Se efter SoftCoup og/eller lignende elementer i programlisten. Ved standardindstilling anbefaler jeg at fjerne Yontoo, Webcake, alt ”savings” og ”Coupon” relateret. Scanning med anti-malware programmer såsom Spyhunter eller Stopzilla kan give dig en ide om, hvilke programmer du ligeledes bør fjerne derfra.
 3. Luk Kontrolpanel.

Fjernelse af SoftCoup Ads fra Internet Explorer

 1. Klik på Skruenøgleikonet -> Administrer Tilføjelser.
 2. Gå igennem Værktøjslinjer og Udvidelser. Fjern alt, der har relation til SoftCoup og elementer, som du ikke kender, som ikke er lavet af Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
 3. Luk Indstillinger.

Fjernelse af SoftCoup Ads fra Firefox

 1. Indtast about:addons i URL feltet.
 2. Gå igennem Udvidelser og Tilføjelser listen, fjern alt, der har relation til SoftCoup samt elementer, du ikke genkender. Hvis du ikke kender udvidelsen og den ikke er lavet af Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe, så har du nok ikke brug for den.
 3. Du kan valgfrit nulstille Firefox: gå til Firefox -> Hjælp (Hjælp i menu OSX brugere) -> Fejlfinding Information. Derefter Nulstil Firefox.

Fjernelse af SoftCoup Ads fra Chrome

 1. Indtast chrome://extensions i url feltet.
 2. Gå igennem listen med udvidelser og fjern programmer, du ikke har brug for, især dem, der ligner SoftCoup. Hvis du ikke er sikker, kan du inaktivere dem midlertidigt.
 3. Genstart Chrome.
 4. Du kan valgfrit indtaste chrome://settings i URL feltet, klikke på Avancerede indstillinger, rulle ned til bunden af listen og klikke på Nulstil Browserindstillinger.

BEMÆRK:

Hvis du har fundet en udvidelse, som ikke kan fjernes fra browseren, skal den enten fjernes fra Kontrolpanelet eller med anti-malware programmer (såsom Spyhunter, malwarebytes) eller afinstallationsprogrammer (såsom RevoUninstaller).

Automatiske fjernelsesværktøjer til SoftCoup Ads

 
 
Bemærk: Denne Reimage-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom SoftCoup Ads, samt hjælpe med deres fjernelse.Du kan selv fjerne fundne filer, processer og poster i registreringsdatabasen, eller du kan købe en fuld version.  Vi kan have tilknytning til nogle af disse programmer. Alle oplysninger er til rådighed i bekendtgørelsen. 

SoftCoup Ads skærmbilleder

 
     
 

Om forfatteren

 
februar 14, 2015 09:10, februar 14, 2015 09:10
 
   
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *