Softonic Hijacker - Hvordan Fjernes Det?

-
 0
Type: Browser Hijackere
 

Softonic hijacker er en browserudvidelse, der infiltrerer computere uden brugerens tilladelse. Det betragtes for at være et potentielt farligt program, idet det øger chancerne for, at systemet bliver inficeret samt forstyrrer dit normale arbejde på PC’en. Softonic hijacker ændrer din startside og standard søgemaskine til search.softonic.com. Desværre giver den ikke de samme søgeresultater som de fleste populære søgemaskiner, som for eksempel Google eller Bing. Søgeværktøjet viser en masse ukendte links, og gør derved dine søgeresultater irrelevante. Hovedformålet er at fremme særlige sider.

Softonic hijacker infiltrerer browsere ved at være bundtet med andre programmer, som computerbrugere downloader fra internettet. Selvom det er muligt at undgå at installere denne applikation, er mange brugere ikke særlige opmærksomme på installationspunkterne, når de tilføjer et program. For at beskytte din computer fra de ændringer, som Softonic foretager, bør du fjerne afkrydsningsboksen for dens installation, når du tilføjer hovedprogrammet. Hvis du ikke gør det, vil det automatisk blive infiltreret i din computer.

Mange brugere klager over denne applikation, fordi det ikke er så nemt at slippe af med den, og den skaber en masse problemer. Som vi allerede har nævnt, leverer den ukorrekte søgeresultater. Ydermere omdirigerer den dig konstant til ukendte hjemmesider, og dit system risikerer at blive inficeret. Så hvis du også har dette uønskede program i din computer, anbefales du på det kraftigste at fjerne det hurtigst muligt. Gå til Kontrolpanel -> Tilføj og Fjern programmer listen, og afinstaller Softonic derfra. Det er vigtigt, at du fjerner alle andre programmer, der er installeret af hijackeren, da nogle af dem kan blive gendownloadet eller nulstille browserindstillingerne tilbage igen. Scan med Spyhunter, da det udmærket identificerer den slags programmer. Du bør også tjekke browserudvidelserne for Internet Explorer, Mozilla Firefox og Google Chrome. Hvis du ikke ser Softonic på listen, bør du bruge anti-malware værktøjer, såsom Spyhunter og scanne din computer med det. At du afinstallere programmet fra din computer, ændrer ikke dine søgeudbydere, det stopper blot annoncerne, så de ikke dukker op i din computer. Du er nødt til selv at gøre det manuelt. Afhængigt af hvilken browser du benytter, så følg vejledningen herunder:

I Internet Explorer:

 1. Klik på pilen på højre side af søgeboksen.
 2. Gør følgende: på IE8-9 vælg Administrer Søgeudbydere, på IE7 klik på Skift standardsøgninger.
 3. Fjern Softonic fra listen.

I Firefox:

 1. Indtast “about:config” i URL baren. Det vil åbne indstillingssiden.
 2. Skriv “Keyword.url” i søgeboksen. Højreklik på det og nulstil det.
 3. Skriv ”browser.search.defaultengine” i søgeboksen. Højreklik på det og nulstil det.
 4. Skriv ”browser.search.selectedengine” i søgeboksen. Højreklik på det og nulstil det.
 5. Søg efter ”browser.newtab.url”. Højreklik og nulstil. Dette vil sikre, at søgesiden ikke starter ved hver ny fane.

I Google Chrome:

 1. Klik på ikonet med de 3 vandrette linjer på browser værktøjslinjen;
 2. Vælg Indstillinger;
 3. Vælg Søg ->Administrer Søgemaskiner;
 4. Fjern unødvendige søgemaskiner fra listen.
 5. Gå tilbage til Indstillinger. På Opstart vælg ”Åbn siden Ny fane” (du kan også fjerne uønskede sider fra Angiv sider);

Automatiske fjernelsesværktøjer til Softonic hijacker

 
 
Bemærk: Denne Reimage-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom Softonic Hijacker, samt hjælpe med deres fjernelse.Du kan selv fjerne fundne filer, processer og poster i registreringsdatabasen, eller du kan købe en fuld version.  Vi kan have tilknytning til nogle af disse programmer. Alle oplysninger er til rådighed i bekendtgørelsen.

Manuel Softonic hijacker fjernelse

 
Processer:
 

Softonic hijacker skærmbilleder

 
     
 

Om forfatteren

 
november 25, 2014 09:30, november 25, 2014 09:30
 
   
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *