Solution Real - Hvordan Fjernes Det?

 

Selvom Solution Real ifølge beskrivelsen er en brugbar, gratis applikation, er det løgn og latin. Når programmet først er blevet installeret, vil det fylde dine webbrowsere med forskellige ondsindede annoncer, og du skal derfor ikke beholde det på din computer. Du kan nemlig virkelig få problemer på grund af denne applikation.

Det er ikke særlig svært at finde ud af, om din computer er inficeret med Solution Real, for de fleste af annoncerne, der vises af programmet, kaldes for ”Ads by Solution Real” eller ”brought to you by Solution Real”. Hvis du har bemærket dette i en af dine webbrowsere, er din computer helt klart inficeret, og du er nødt til at gøre noget ved sagen.

For at fjerne Solution Real kan du downloade et pålideligt anti-malware program, såsom Reimage, SpyHunter eller StopZilla og scanne dit computersystem med det. Det vil automatisk finde og fjerne truslen på ingen tid, og det vil ligeledes beskytte din computer mod lignende infektioner fremover, så det er bestemt værd at have det installeret.

Hvis du foretrækker at fjerne det manuelt, kan du i slutningen af denne artikel finde vores trin-for-trin Solution Real fjernelsesvejledning, som vi har udviklet for at hjælpe dig gennem denne komplicerede virusfjernelsesproces. Selvom du slipper af med Solution Real helt og aldeles, anbefaler vi, at du bagefter scanner din computer med et anti-malware program, for Solution Real kan nemlig infiltrere andre infektioner i dit system.

Hvis du har nogle spørgsmål vedrørende dette emne, er du velkommen til at stille dem i kommentarsektionen nedenfor, og vi vil forsøge at hjælpe dig. Skulle du være interesseret i at få mere at vide om de specifikke træk ved Solution Real, skal du blot læse videre.

Om Solution Real adware

Programmet fungerer som en browsertilføjelse, der passer til alle de mest populære webbrowsere, såsom Mozilla Firefox, Internet Explorer, Google Chrome og selv Safari. Det betyder, Apple brugere også kan blive inficeret. Det præsenteres som et nyttigt værktøj, der vil lette din søgning på internettet og dermed forbedre din søgeoplevelse. Men det har nogle bivirkninger. Det vil vise forskellige annoncer i alle dine webbrowsere uden din tilladelse. Annoncerne er ikke alene irriterende, de er også ondsindede.

Annoncerne fra Solution Real kan blive vist i alle mulige former, herunder pop-op, pop-under, i-tekst, kontekstuelle og bannerreklamer. De dukker helt tilfældigt op på forskellige tidspunkter, hvilket er ret forstyrrende. Selvom de virker ret tillokkende, kan vi ikke råde dig til at klikke på nogen af dem. Hvis du gør det, vil du straks blive omdirigeret til andre websider, der eventuelt tilhører it-kriminelle, såsom hackere eller svindlere. Din computer kan på den måde blive inficeret med andre virusser, eller du kan endda blive snydt og miste dine hårdt tjente penge, hvis du forsøger at købe noget på en af de sider.

Solution Real er en slags reklamenetværk for it-kriminelle. Da de ikke har adgang til alle de lovlige reklamenetværk, såsom Google og Facebook ads, benytter de adware som dette til at fremme deres websider og øge trafikken til dem. Så hvis du beholder dette malware i dit computersystem, kan it-kriminelle dagligt nå dig direkte i din webbrowser, og det er ret farligt.

En anden uønsket egenskab ved Solution Real er dataindsamling. Efter installation vil det indsamle forskellige oplysninger om dine søgevaner, såsom søgehistorik, søgeforespørgsler, mest besøgte websider, ja selv din IP adresse og e-mailadresser. Disse oplysninger vil blive brugt til markedsføring. Tredjeparterne tilpasser annoncerne i henhold til de indsamlede data og gør dem således endnu mere relevante og interessante for dig, hvilket øger chancen for, at du vil klikke på en af dem. Og det er netop det primære formål med Solution Real, for udviklerne at programmet bliver betalt, hver gang der klikkes på en af annoncerne. De udvikler også webtrafik og finder kundeemner.

Således distribueres Solution Real

Solution Real er bundtet med andre gratis applikationer, der kan downloades fra upålidelige websider. Det vil med andre ord sige, at når du downloader og installerer en freebie fra en webside med et tvivlsomt ry, er der risiko for, at Solution Real vil blive installeret på din computer, uden at du overhovedet er klar over det. Hvis du gerne vil undgå det, skal du være ekstra forsigtig i løbet af installationen af freebies.

Du skal ikke springe punkter over, og du skal altid vælge en brugerdefineret eller avanceret installationsmetode, hvis det er muligt. På den måde vil du være i stand til at se alle tilgængelige indstillinger og foretage ændringer. Det er ligeledes klog at læse alle vilkår og betingelser. Hvis du bemærker, at der vil blive installeret noget ekstra software ved siden af, som du ikke kender, skal du ikke fuldføre den installation, for det kan muligvis være Solution Real eller en anden uønsket applikation.Automatiske fjernelsesværktøjer til Solution Real

 
 
Bemærk: Denne Reimage-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom Solution Real, samt hjælpe med deres fjernelse.Du kan selv fjerne fundne filer, processer og poster i registreringsdatabasen, eller du kan købe en fuld version.  Vi kan have tilknytning til nogle af disse programmer. Alle oplysninger er til rådighed i bekendtgørelsen.

Manuel fjernelse af Solution Real ads

Sådan fjernes Solution Real ved hjælp af Windows Kontrolpanel

Mange hijackere og adware såsom Solution Real installerer nogle af deres egne komponenter som almindelige Windows programmer samt ekstra software. Denne del af malware kan afinstalleres fra Kontrolpanelet. Du kan få adgang til det, ved at gøre følgende:

 • Start → Kontrolpanel (ældre Windows) eller tryk på Windowstasten → Søg og indtast Kontrolpanel (Windows 8);
  Control panel
 • Vælg Afinstaller Program;
  Programs and features
 • Gå igennem en programliste og vælg poster, der har forbindelse til Solution Real
  Remove toolbars
 • Klik Afinstaller knappen.
  Uninstall
 • I mange tilfælde er anti-malware programmer bedre til at finde relaterede parasitter, så derfor anbefaler jeg, at man installerer Reimage og Spyhunter, som kan identificere andre programmer, der kan være en del af denne infektion.
  Scan with spyhunter

Denne metode vil ikke fjerne nogle browser plugins, så derfor skal du fortsætte til den næste del af fjernelsesvejledningen.

Fjernelse af Solution Real fra dine browsere

  Top Fjern ondsindede udvidelser fra Internet Explorer

 • Klik på Tandhjulsikonet -> Administrer Tilføjelser.
  Add-on
 • Gå igennem Værktøjslinjer og udvidelser. Fjern alt, der har forbindelse med Solution Real samt elementer, du ikke kender, som ikke er lavet af Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
  Disable add-ons
 • Luk Indstillinger.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Solution Real, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Tandhjulsikonet -> Internet indstillinger
  Internet options
 • Vælg fanen Avanceret og klik på Nulstil.
  Reset settings
 • Vælg en ”Slet personlige indstillinger” afkrydsningsboks og klik på Nulstil.
  Reset approve
 • Klik på Luk i bekræftelsesboksen, og luk derefter din browser.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med er anti-malware program.

  Top Fjernelse Solution Real fra Chrome

 • Klik på menu knappen i øverste højre hjørne i Google Chrome vinduet. Vælg ”Indstillinger”.
  Open settings
 • Klik på ”Udvidelser” til venstre i menuen.
 • Gå listen med udvidelser igennem og fjern programmer, som du ikke har brug for, især dem, der ligner Solution Real. Klik på affaldsspand-ikonet ved siden af Solution Real eller andre tilføjelser, som du gerne vil fjerne.
  Remove extensions
 • Klik på ”Fjern” i bekræftelsesvinduet.
  Remove approve
 • Hvis du ikke er sikker, kan du deaktivere dem midlertidigt.
  Disable extension
 • Genstart Chrome.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Solution Real, så nulstil dine browserindstillinger til standard indstillingerne.

 • Klik på Chrome menuen (tre horisontale linjer) og vælg Indstillinger.
  Open settings
 • Rul ned til bunden af siden og klik på ”Nulstil indstillinger”.
  Reset settings
 • Klik på Nulstil i bekræftelsesboksen.
  Reset approve

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Fjernelse Solution Real fra Firefox

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla vinduet og vælg ”Tilføjelser” ikonet (eller tast Ctrl+Shift+A på dit tastatur).
  Select add-on
 • Gå listen med Udvidelser og Tilføjelser igennem, og fjern alt, der har forbindelse med Solution Real samt elementer, du ikke genkender. Hvis du ikke kender udvidelsen og den ikke er lavet af Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe, så har du nok ikke brug for den.
  Remove add-on

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Solution Real, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla vinduet. Klik på ”Hjælp”.
  Help button
 • Vælg Fejlfinding information i Hjælp menuen.
  Troubleshooting
 • Klik på Nulstil Firefox.
  Refresh firefox
 • Klik på Nulstil Firefox i bekræftelsesboksen. Mozilla Firefox vil lukke og ændre indstillingerne til standard.
  Refresh firefox approve

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Sådan fjerner man Solution Real fra Microsoft Edge:

Nulstilling af Microsoft Edge indstilling (Metode 1)

 • Åbn Microsoft Edge og klik på Mere (de tre prikker øverst til højre på skærmen), vælg derefter Indstillinger.
  Open settings
 • I vinduet Indstillinger klikker du på Vælg, hvad der skal ryddes.
  Choose clear
 • Vælg alt det, du gerne vil fjerne og klik på Ryd.
  Clear browsing data
 • Højreklik på Start og vælg Jobliste.
  Open task manager
 • I fanen Processer højreklikker du på Microsoft Edge og vælger Gå til detaljer.
  Go to details
 • I Detaljer kigger du efter poster kaldet Microsoft Edge – højreklik på hver af dem og vælg Afslut job for at sætte en stopper for de poster.
  End Edge task

Hvis den første metode ikke virker, kan du følge punkterne til den avancerede metode nedenfor. Sørg for, at du sikkerhedskopierer dine data, inden du fuldfører disse punkter.

Nulstilling af Microsoft Edge indstilling (Metode 2)

 • Navigér hen til følgende mappe: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe. Vælg alle posterne i denne mappe, højreklik på dem og vælg Slet.
  Delete files
 • Klik på start-knappen og indtast ”Windows power”. Højreklik på Windows PowerShell-posten og vælg Kør som administrator.
  Open powershell
 • Når Administrator: Windows PowerShell-vinduet kommer frem på din skærm, så indsæt følgende linje efter PS: cd C:\WINDOWS\system32 og tast Enter: Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml" -Verbose}
  Run command

Når du er færdig med disse punkter, burde Solution Real være fjernet fra din Microsoft Edge browser.

Si no puedes restablecer tu navegador a su configuración original y el problema persiste, deberás de escanear con un programa anti-malware.

  Top Fjernelse Solution Real fra Safari (Mac OS X)

 • Klik på Safari menuen.
 • Vælg Præferencer.
  Open preferences
 • Klik på fanen Udvidelser.
 • Klik på Afinstaller tæt på Solution Real. Fjern ligeledes alle andre ukendte eller mistænkelige poster. Hvis du ikke er sikker på, om du har brug for udvidelsen eller ej, kan du blot fjerne fluebenet i Aktiver afkrydsningsboksen, for at deaktivere udvidelsen midlertidigt.
  Extensions
 • Genstart Safari.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Solution Real, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Nulstil Safari.
  Choose reset
 • Vælg hvilke indstillinger, du gerne vil nulstille (normalt er alle afkrydset på forhånd) og klik på Nulstil.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

       
 

Om forfatteren

 
april 18, 2016 07:55, april 18, 2016 07:55
 
   
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *