SpaceSoundPro - Hvordan Fjernes Det?

-  0
Type: Adware
 

SpaceSoundPro kan ligne et brugbart, gratis værktøj, med det er det ikke. Hvis du selv har installeret det med vilje og mener, at det er nyttigt, skal du bare beholde det. Ellers anbefaler vi dig at fjerne programmet hurtigst muligt, før det giver dig yderligere problemer med din it-sikkerhed.

Det er ikke svært at finde ud af, om din computer er inficeret med SpaceSoundPro eller ej, for annoncerne, der vises af dette adware, har som regel et slogan, såsom ”Ads by SpaceSoundPro” eller ”Brought to you by SpaceSoundPro”. Så hvis du har bemærket denne forekomst i en af dine browsere, er din computer helt bestemt inficeret, og du bør omgående gøre noget ved sagen.

Du kan fjerne SpaceSoundPro enten manuelt eller automatisk – og det er helt op til dig selv, hvilken af metoderne du skal vælge. Det er dog ingen hemmelighed, at det er nemmest at fjerne virus ligesom SpaceSoundPro ved at downloade et pålideligt anti-malware program og lade det klare problemet, så derfor råder vi dig til at vælge den metode. Vi anbefaler, at du enten anvender Reimage, SpyHunter eller Malwarebytes, som begge har en stor malware database og er ret effektive. Du kan naturligvis også benytte andre anti-malware programmer efter eget valg.

Hvis du ikke har lyst til at bruge ekstra penge på en premium version af et anti-malware software, kan du også vælge den anden løsning, nemlig selv at fjerne virussen manuelt. Det kræver dog et særligt kendskab, men det er ikke noget problem, for vi har udviklet en trin-for-trin SpaceSoundPro manuel fjernelsesvejledning, som du finder i slutningen af denne artikel. Det er vigtigt, at du følger alle punkterne korrekt.

Videre i artiklen kan du læse om programmets særlige funktioner. Skulle du have nogle spørgsmål vedrørende dette emne, er du velkommen til at stille dem i kommentarsektion nedenfor, og vi vil gøre vores bedste for at besvare dem.

Om SpaceSoundPro adware

SpaceSoundPro er et adwareprogram, så når det først er installeret, vil det fylde dine browsere med forstyrrende og ondsindede annoncer. Det kan beskrives som et reklamenetværk for it-kriminelle. Da de ikke har adgang til de lovlige reklamenetværk, såsom Google og Facebook ads, anvender de adware ligesom dette til at fremme deres hjemmesider og opbygge trafik til dem. Så hvis du klikker på en af de annoncer, der vises af SpaceSoundPro, vil du blive omdirigeret til andre hjemmesider, som eventuelt tilhører forskellige it-kriminelle. På den måde kan din computer blive inficeret med andre virusser, eller du kan endda blive snydt og miste dine hårdt tjente penge, hvis du forsøger at købe noget på en af de sider.

SpaceSoundPro passer godt sammen med alle de mest foretrukne browsere, herunder Google Chrome, Mozilla Firefox, Internet Explorer og selv Safari. Det betyder, at Apple brugere også kan blive inficeret. Der er forskellige slags annoncer, der vises af dette malware, såsom pop-up, pop-under, i-tekst, kontekstuelle eller bannerreklamer. Der kan også blive åbnet en ny fane eller et nyt vindue med en annonce i din browser.

Således distribueres SpaceSoundPro adware

SpaceSoundPro spredes på samme måde som det meste adware af denne type, nemlig ved at være bundtet med diverse freeware, som kan downloades gratis fra internettet. Når du f. eks downloader og installerer en PDF generator eller media player fra en upålidelig hjemmeside, er der risiko for, at SpaceSoundPro vil blive downloadet og installeret ved siden af, uden at du selv er klar over det. Så hvis du derfor gerne vil undgå det, skal du altid være yderst opmærksom på installationsprocessen ved freeware samt beskytte din computer med et troværdigt anti-malware program.Automatiske fjernelsesværktøjer til SpaceSoundPro

 
 
Bemærk: Denne Reimage-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom SpaceSoundPro, samt hjælpe med deres fjernelse.Du kan selv fjerne fundne filer, processer og poster i registreringsdatabasen, eller du kan købe en fuld version.  Vi kan have tilknytning til nogle af disse programmer. Alle oplysninger er til rådighed i bekendtgørelsen.

Manuel fjernelse af SpaceSoundPro

Sådan fjernes SpaceSoundPro ved hjælp af Windows Kontrolpanel

Mange hijackere og adware såsom SpaceSoundPro installerer nogle af deres egne komponenter som almindelige Windows programmer samt ekstra software. Denne del af malware kan afinstalleres fra Kontrolpanelet. Du kan få adgang til det, ved at gøre følgende:

 • Start → Kontrolpanel (ældre Windows) eller tryk på Windowstasten → Søg og indtast Kontrolpanel (Windows 8);
  Control panel
 • Vælg Afinstaller Program;
  Programs and features
 • Gå igennem en programliste og vælg poster, der har forbindelse til SpaceSoundPro
  Remove toolbars
 • Klik Afinstaller knappen.
  Uninstall
 • I mange tilfælde er anti-malware programmer bedre til at finde relaterede parasitter, så derfor anbefaler jeg, at man installerer Reimage og Spyhunter, som kan identificere andre programmer, der kan være en del af denne infektion.
  Scan with spyhunter

Denne metode vil ikke fjerne nogle browser plugins, så derfor skal du fortsætte til den næste del af fjernelsesvejledningen.

Fjernelse af SpaceSoundPro fra dine browsere

  Top Fjern ondsindede udvidelser fra Internet Explorer

 • Klik på Tandhjulsikonet -> Administrer Tilføjelser.
  Add-on
 • Gå igennem Værktøjslinjer og udvidelser. Fjern alt, der har forbindelse med SpaceSoundPro samt elementer, du ikke kender, som ikke er lavet af Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
  Disable add-ons
 • Luk Indstillinger.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med SpaceSoundPro, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Tandhjulsikonet -> Internet indstillinger
  Internet options
 • Vælg fanen Avanceret og klik på Nulstil.
  Reset settings
 • Vælg en ”Slet personlige indstillinger” afkrydsningsboks og klik på Nulstil.
  Reset approve
 • Klik på Luk i bekræftelsesboksen, og luk derefter din browser.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med er anti-malware program.

  Top Fjernelse SpaceSoundPro fra Chrome

 • Klik på menu knappen i øverste højre hjørne i Google Chrome vinduet. Vælg ”Indstillinger”.
  Open settings
 • Klik på ”Udvidelser” til venstre i menuen.
 • Gå listen med udvidelser igennem og fjern programmer, som du ikke har brug for, især dem, der ligner SpaceSoundPro. Klik på affaldsspand-ikonet ved siden af SpaceSoundPro eller andre tilføjelser, som du gerne vil fjerne.
  Remove extensions
 • Klik på ”Fjern” i bekræftelsesvinduet.
  Remove approve
 • Hvis du ikke er sikker, kan du deaktivere dem midlertidigt.
  Disable extension
 • Genstart Chrome.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med SpaceSoundPro, så nulstil dine browserindstillinger til standard indstillingerne.

 • Klik på Chrome menuen (tre horisontale linjer) og vælg Indstillinger.
  Open settings
 • Rul ned til bunden af siden og klik på ”Nulstil indstillinger”.
  Reset settings
 • Klik på Nulstil i bekræftelsesboksen.
  Reset approve

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Fjernelse SpaceSoundPro fra Firefox

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla vinduet og vælg ”Tilføjelser” ikonet (eller tast Ctrl+Shift+A på dit tastatur).
  Select add-on
 • Gå listen med Udvidelser og Tilføjelser igennem, og fjern alt, der har forbindelse med SpaceSoundPro samt elementer, du ikke genkender. Hvis du ikke kender udvidelsen og den ikke er lavet af Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe, så har du nok ikke brug for den.
  Remove add-on

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med SpaceSoundPro, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla vinduet. Klik på ”Hjælp”.
  Help button
 • Vælg Fejlfinding information i Hjælp menuen.
  Troubleshooting
 • Klik på Nulstil Firefox.
  Refresh firefox
 • Klik på Nulstil Firefox i bekræftelsesboksen. Mozilla Firefox vil lukke og ændre indstillingerne til standard.
  Refresh firefox approve

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Sådan fjerner man SpaceSoundPro fra Microsoft Edge:

 
 • Åbn Microsoft Edge og klik på Mere (de tre prikker øverst til højre på skærmen), vælg derefter Indstillinger.
  Open settings
 • I vinduet Indstillinger klikker du på Vælg, hvad der skal ryddes.
  Choose clear
 • Vælg alt det, du gerne vil fjerne og klik på Ryd.
  Clear browsing data
 • Højreklik på Start og vælg Jobliste.
  Open task manager
 • I fanen Processer højreklikker du på Microsoft Edge og vælger Gå til detaljer.
  Go to details
 • I Detaljer kigger du efter poster kaldet Microsoft Edge – højreklik på hver af dem og vælg Afslut job for at sætte en stopper for de poster.
  End Edge task
Hvis den første metode ikke virker, kan du følge punkterne til den avancerede metode nedenfor. Sørg for, at du sikkerhedskopierer dine data, inden du fuldfører disse punkter. Si no puedes restablecer tu navegador a su configuración original y el problema persiste, deberás de escanear con un programa anti-malware.

  Top Fjernelse SpaceSoundPro fra Safari (Mac OS X)

 • Klik på Safari menuen.
 • Vælg Præferencer.
  Open preferences
 • Klik på fanen Udvidelser.
 • Klik på Afinstaller tæt på SpaceSoundPro. Fjern ligeledes alle andre ukendte eller mistænkelige poster. Hvis du ikke er sikker på, om du har brug for udvidelsen eller ej, kan du blot fjerne fluebenet i Aktiver afkrydsningsboksen, for at deaktivere udvidelsen midlertidigt.
  Extensions
 • Genstart Safari.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med SpaceSoundPro, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Nulstil Safari.
  Choose reset
 • Vælg hvilke indstillinger, du gerne vil nulstille (normalt er alle afkrydset på forhånd) og klik på Nulstil.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

Manuel SpaceSoundPro fjernelse

 
 

Relaterede billeder

 
related image #1 from SpaceSoundPro ads
     
 

Om forfatteren

 
august 8, 2015 08:33, august 8, 2015 08:33
 
   
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *