Stamplive.com Pop-up - Hvordan Fjernes Det?

 

Stamplive.com pop-up har ikke til hensigt at gøre en indsats for at få en positiv indvirkning på din daglige online søgning. Noget salgsfremmende indhold kan gøre dig i godt humør og underholdende dig, men denne popup-annonce er kun i stand til på en påtrængende måde at forstyrre brugernes søgning uden nogen dybere mening. Man kan diskutere, om computerbrugere bør stole på reklamekampagner. Vi hælder naturligvis fortsat til den side, som kraftigt anbefaler, at man holder sig langt væk fra underligt indhold, også selvom det virker meget tiltrækkende. Stamplive.com pop-up forårsages af et adwareprogram, som kan omdirigere brugerne til dette websted uden nogen form for advarsel. Hvis du ikke har lyst til at blive generet af upålideligt materiale, skal du nægte at være offer for den. Kør en fuld sikkerhedsscanning med Reimage (https://www.malwarerid.dk/downloads/reimage.exe) og fjern alle de fundne trusler.

Om Stamplive.com pop-up

Konstant omdirigering er en meget forstyrrende del af online søgning. Ingen har lyst til at blive omdirigeret til et helt andet domæne, mens man stille og roligt besøger en webside. Hvis omdirigeringerne fører dig hen til en mærkelig Stamplive.com side, skal du hurtigst muligt komme væk fra den igen og tjekke dit system. Det kan godt være, at infektioner med adwareapplikationer ikke anses for at være ekstremt alvorlige og altødelæggende, men de er stadig i stand til at føre brugerne hen til lige præcis den slags højrisikosituationer. Tredjeparts materiale kan konstant sætte fælder for intetanende internetbrugere. Den yngre generation er måske opmærksom på, at det er et svindelnummer, når en popup-annonce om et falsk lotteri dukker op, men den ældre generation kan måske tage det seriøst. Det er en stor fejltagelse og folk rådes til at være på vagt overfor domæner, der måske ser gode nok ud men helt uventet åbner op. Stamplive.com pop-up kan vise forskellige tilbud eller simpelthen åbne op som en tom side. Uanset hvad så skal du huske på, at det er et tegn på en infektion med et adwareprogram, som du bør gøre noget ved hurtigst muligt.

Således distribueres Stamplive.com pop-up

Det kan være et mysterium, hvor Stamplive.com pop-up kommer fra. Men der er ikke meget mysterium over måden, adwareprogrammer bliver distribueret på. De spredes ofte ved hjælp af en teknik kaldet ”bundtning”. Denne metode indebærer, at gratis applikationer tilbyder brugerne at installere ekstra programmer, som ikke er angivet forinden. Hvis brugerne gerne vil undgå den slags ubehagelige overraskelser, skal de vælge en avanceret/brugerdefineret installationsmetode. Og inden det aktuelle installationsprogram går i gang, er det en god ide at indhente oplysninger om det valgte program, så man kan sikre sig, at det ikke gemmer på nogle mærkelige modifikationer. Udover at være mere omhyggelig, når man downloader programmer, skal man også holde op med at besøge domæner, der mistænkes for en eller anden form for tvivlsom aktivitet.

Reimage (https://www.malwarerid.dk/downloads/reimage.exe), Spyhunter (https://www.malwarerid.dk/downloads/spyhunter.exe) eller Hitman (https://www.malwarerid.dk/downloads/hitman_pro.exe): tre navne på programmer, som er egnet til at repræsentere din enheds sikkerhed og balance. Vi råder dig kraftigt til at køre en fuld sikkerhedsscanning, så du kan spore det adwareprogram, der forårsager forstyrrelserne i dit computersystem. For at fjerne den slags parasitter manuelt, skal du følge vores vejledning forneden.Automatiske fjernelsesværktøjer til Stamplive.com pop-up

 
 
If you need to download software for another device use this link - Reimage /downloads/reimage.exe
Bemærk: Denne Reimage-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom Stamplive.com Pop-up, samt hjælpe med deres fjernelse.Du kan selv fjerne fundne filer, processer og poster i registreringsdatabasen, eller du kan købe en fuld version.  Vi kan have tilknytning til nogle af disse programmer. Alle oplysninger er til rådighed i bekendtgørelsen.

Sådan fjernes Stamplive.com pop-up ved hjælp af Windows Kontrolpanel

Mange hijackere og adware såsom Stamplive.com pop-up installerer nogle af deres egne komponenter som almindelige Windows programmer samt ekstra software. Denne del af malware kan afinstalleres fra Kontrolpanelet. Du kan få adgang til det, ved at gøre følgende:

 • Start → Kontrolpanel (ældre Windows) eller tryk på Windowstasten → Søg og indtast Kontrolpanel (Windows 8);
  Control panel
 • Vælg Afinstaller Program;
  Programs and features
 • Gå igennem en programliste og vælg poster, der har forbindelse til Stamplive.com pop-up
  Remove toolbars
 • Klik Afinstaller knappen.
  Uninstall
 • I mange tilfælde er anti-malware programmer bedre til at finde relaterede parasitter, så derfor anbefaler jeg, at man installerer Reimage (https://www.malwarerid.dk/downloads/reimage.exe) og Spyhunter (https://www.malwarerid.dk/downloads/spyhunter.exe), som kan identificere andre programmer, der kan være en del af denne infektion.
  Scan with spyhunter

Denne metode vil ikke fjerne nogle browser plugins, så derfor skal du fortsætte til den næste del af fjernelsesvejledningen.

Fjernelse af Stamplive.com pop-up fra dine browsere

  Top Fjern ondsindede udvidelser fra Internet Explorer

 • Klik på Tandhjulsikonet -> Administrer Tilføjelser.
  Add-on
 • Gå igennem Værktøjslinjer og udvidelser. Fjern alt, der har forbindelse med Stamplive.com pop-up samt elementer, du ikke kender, som ikke er lavet af Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
  Disable add-ons
 • Luk Indstillinger.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Stamplive.com pop-up, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Tandhjulsikonet -> Internet indstillinger
  Internet options
 • Vælg fanen Avanceret og klik på Nulstil.
  Reset settings
 • Vælg en ”Slet personlige indstillinger” afkrydsningsboks og klik på Nulstil.
  Reset approve
 • Klik på Luk i bekræftelsesboksen, og luk derefter din browser.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med er anti-malware program.

  Top Fjernelse Stamplive.com pop-up fra Chrome

 • Klik på menu knappen i øverste højre hjørne i Google Chrome vinduet. Vælg ”Indstillinger”.
  Open settings
 • Klik på ”Udvidelser” til venstre i menuen.
 • Gå listen med udvidelser igennem og fjern programmer, som du ikke har brug for, især dem, der ligner Stamplive.com pop-up. Klik på affaldsspand-ikonet ved siden af Stamplive.com pop-up eller andre tilføjelser, som du gerne vil fjerne.
  Remove extensions
 • Klik på ”Fjern” i bekræftelsesvinduet.
  Remove approve
 • Hvis du ikke er sikker, kan du deaktivere dem midlertidigt.
  Disable extension
 • Genstart Chrome.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Stamplive.com pop-up, så nulstil dine browserindstillinger til standard indstillingerne.

 • Klik på Chrome menuen (tre horisontale linjer) og vælg Indstillinger.
  Open settings
 • Rul ned til bunden af siden og klik på ”Nulstil indstillinger”.
  Reset settings
 • Klik på Nulstil i bekræftelsesboksen.
  Reset approve

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Fjernelse Stamplive.com pop-up fra Firefox

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla vinduet og vælg ”Tilføjelser” ikonet (eller tast Ctrl+Shift+A på dit tastatur).
  Select add-on
 • Gå listen med Udvidelser og Tilføjelser igennem, og fjern alt, der har forbindelse med Stamplive.com pop-up samt elementer, du ikke genkender. Hvis du ikke kender udvidelsen og den ikke er lavet af Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe, så har du nok ikke brug for den.
  Remove add-on

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Stamplive.com pop-up, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla vinduet. Klik på ”Hjælp”.
  Help button
 • Vælg Fejlfinding information i Hjælp menuen.
  Troubleshooting
 • Klik på Nulstil Firefox.
  Refresh firefox
 • Klik på Nulstil Firefox i bekræftelsesboksen. Mozilla Firefox vil lukke og ændre indstillingerne til standard.
  Refresh firefox approve

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Sådan fjerner man Stamplive.com pop-up fra Microsoft Edge:

Nulstilling af Microsoft Edge indstilling (Metode 1)

 • Åbn Microsoft Edge og klik på Mere (de tre prikker øverst til højre på skærmen), vælg derefter Indstillinger.
  Open settings
 • I vinduet Indstillinger klikker du på Vælg, hvad der skal ryddes.
  Choose clear
 • Vælg alt det, du gerne vil fjerne og klik på Ryd.
  Clear browsing data
 • Højreklik på Start og vælg Jobliste.
  Open task manager
 • I fanen Processer højreklikker du på Microsoft Edge og vælger Gå til detaljer.
  Go to details
 • I Detaljer kigger du efter poster kaldet Microsoft Edge – højreklik på hver af dem og vælg Afslut job for at sætte en stopper for de poster.
  End Edge task

Hvis den første metode ikke virker, kan du følge punkterne til den avancerede metode nedenfor. Sørg for, at du sikkerhedskopierer dine data, inden du fuldfører disse punkter.

Nulstilling af Microsoft Edge indstilling (Metode 2)

 • Navigér hen til følgende mappe: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe. Vælg alle posterne i denne mappe, højreklik på dem og vælg Slet.
  Delete files
 • Klik på start-knappen og indtast ”Windows power”. Højreklik på Windows PowerShell-posten og vælg Kør som administrator.
  Open powershell
 • Når Administrator: Windows PowerShell-vinduet kommer frem på din skærm, så indsæt følgende linje efter PS: cd C:\WINDOWS\system32 og tast Enter: Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml" -Verbose}
  Run command

Når du er færdig med disse punkter, burde Stamplive.com pop-up være fjernet fra din Microsoft Edge browser.

Si no puedes restablecer tu navegador a su configuración original y el problema persiste, deberás de escanear con un programa anti-malware.

  Top Fjernelse Stamplive.com pop-up fra Safari (Mac OS X)

 • Klik på Safari menuen.
 • Vælg Præferencer.
  Open preferences
 • Klik på fanen Udvidelser.
 • Klik på Afinstaller tæt på Stamplive.com pop-up. Fjern ligeledes alle andre ukendte eller mistænkelige poster. Hvis du ikke er sikker på, om du har brug for udvidelsen eller ej, kan du blot fjerne fluebenet i Aktiver afkrydsningsboksen, for at deaktivere udvidelsen midlertidigt.
  Extensions
 • Genstart Safari.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Stamplive.com pop-up, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Nulstil Safari.
  Choose reset
 • Vælg hvilke indstillinger, du gerne vil nulstille (normalt er alle afkrydset på forhånd) og klik på Nulstil.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

       
 

Om forfatteren

 
oktober 7, 2016 07:16, oktober 7, 2016 07:16
 
   
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *