Startab.me Virus - Hvordan Fjernes Det?

-  0
Type: Browser Hijackere
 

Oplysning er viden, og viden er magt. Ergo hvis du ikke havde besluttet dig for at læse denne artikel, ville du måske have valgt Startab.me søgemaskinen til dine søgeforespørgsler, men nu vil du højst sandsynlig sætte spørgsmålstegn ved den mulighed. Vi har fundet ud af, at et par domæner med seksuelt indhold er forbundet med dette netværk. Det forstærker blot vores udsagn om, at Startab.me ikke er pålidelig – lovlige websider med faste principper går ikke hånd i hånd med tvivlsomme websteder, der indeholder pornografisk materiale. Startab.me har også andre væsentlige ulemper, der gør den til en browser hijacker. Uvidenhed er ikke godt – du skal ikke ignorere vores advarsler men læse videre i denne artikel, så du kan afgøre, om Startab.me virus på en eller anden måde har forurenet din pc.

Om Startab.me virus

Startab.me browser hijacker har held med at omdanne browserindstillingerne og udskifter dine præferencer med sit eget domæne. Programmet gør alt for til sidst at blive din startside, standard søgeudbyder og ny fane-side. I Vilkår for Brug omtaler Startab.me betingelser, politikker og retningslinjer for brugen af denne browserudvidelse. I starten er der en lille opsummering af garantierne skrevet med store bodstaver for at understrege vigtigheden af de skrevne ord. Der står, at produktet overvåger din aktivitet online, dine foretrukne web-adresser samt måden du bruger deres faciliteter. Der kan indsamles data, som brugerne uploader på social netværk: navne, billeder, placeringer, erhverv, interesser. Hvis Startab.me virus kan udspionere alt, hvad du laver, er der så nogen garanti for, at den ikke vil indsamle dine bankoplysninger og kodeord? Nej, det lover den ikke. Endvidere er de nævnte data uafhængigt materiale, der frit kan deles med tredjepart. Grunden til den slags overførsler beskrives som et forsøg på at udvikle mere skræddersyede annoncer. Den slags information hjælper naturligvis tredjepart med at levere et mere tiltrækkende, salgsfremmende indhold, som eventuelt kan lede hen til inficerede domæner.

Søgeresultaterne frembringes af Bing.com, fremfor at Startab.me virus selv klarer den opgave. Browser hijackere er kendt for at indlemme sponsorerede web-adresser på de sider. Vi bemærkede imidlertid ikke nogen væsentlige ændringer, men det udelukker det ikke. Startab.me kan også omdirigere til dets partnere og dermed udvikle web-trafik.

Således distribueres Startab.me virus

StarTab New Tab-browsertilføjelse kan fås i Google Chrome-butikken: Startab.me virus følger med den. Men andre gratis applikationer kan imidlertid også være under indflydelse af svindlere. Denne udvidelse kan f. eks være et valgfrit software, der indgår i installationsprocessen af et gratis program. Det er altafgørende at vælge en avanceret/brugerdefineret installationsindstilling. Kun sådan er det muligt at undgå potentielt uønskede programmer (PUP’er) og virusser. Normalt indeholder opsætningerne afkrydsningsfelter, der er fyldt med andre applikationer. Sørg for, at ingen af dem får adgang til din pc og ændrer dine indstillinger.

Vi bliver ofte spurgt, om det er nok at fjerne PUP’er såsom Startab.me virus manuelt. Vores svar er klart og tydeligt: vores retningslinjer er anvendelige, men hvad med dine fortrolige oplysninger og sikkerhed fremover? Sikkerhedsanalytikere understreger altid vigtigheden af at have et professionelt anti-malwareprogram. Reimage, Spyhunter og Hitman kan hjælpe dig med at påbegynde en fuld sikkerhedsscanning for at finde ud af, om din pc er udsat for Startab.me browser hijacker.Automatiske fjernelsesværktøjer til Startab.me virus

 
 
Bemærk: Denne Reimage-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom Startab.me Virus, samt hjælpe med deres fjernelse.Du kan selv fjerne fundne filer, processer og poster i registreringsdatabasen, eller du kan købe en fuld version.  Vi kan have tilknytning til nogle af disse programmer. Alle oplysninger er til rådighed i bekendtgørelsen.

Manuel fjernelse af Startab.me virus

Sådan fjernes Startab.me virus ved hjælp af Windows Kontrolpanel

Mange hijackere og adware såsom Startab.me virus installerer nogle af deres egne komponenter som almindelige Windows programmer samt ekstra software. Denne del af malware kan afinstalleres fra Kontrolpanelet. Du kan få adgang til det, ved at gøre følgende:

 • Start → Kontrolpanel (ældre Windows) eller tryk på Windowstasten → Søg og indtast Kontrolpanel (Windows 8);
  Control panel
 • Vælg Afinstaller Program;
  Programs and features
 • Gå igennem en programliste og vælg poster, der har forbindelse til Startab.me virus og relaterede parasitter såsom Webswitch.tk virus , Cryptobot virus , Tohotweb.com virus , Search.di-cmf.com virus .
  Remove toolbars
 • Klik Afinstaller knappen.
  Uninstall
 • I mange tilfælde er anti-malware programmer bedre til at finde relaterede parasitter, så derfor anbefaler jeg, at man installerer Reimage og Spyhunter, som kan identificere andre programmer, der kan være en del af denne infektion.
  Scan with spyhunter

Denne metode vil ikke fjerne nogle browser plugins, så derfor skal du fortsætte til den næste del af fjernelsesvejledningen.

Fjernelse af Startab.me virus fra dine browsere

  Top Sådan fjernes Startab.me virus fra Google Chrome:

 • Klik på ikonet med de 3 horisontale linjer på browserværktøjslinjen og vælg Flere Værktøjer -> Udvidelser
  Extensions
 • Vælg alle ondsindede udvidelser og slet dem.
  Remove extensions
 • Klik på ikonet med de 3 horisontale linjer på browserværktøjslinjen og vælg Indstillinger
  Open settings
 • Vælg Administrer Søgemaskiner
  Manage search engines
 • Fjern unødvendige søgemaskiner fra listen
  Delete search engines
 • Gå tilbage til indstillinger. Ved Opstart vælg Åbn siden Ny fane (du kan også fjerne uønskede sider fra Angiv sider).
 • Hvis din startside er blevet ændret, så klik på Chrome menuen øverst i højre hjørne, vælg Indstillinger. Vælg Åbn en bestemt side eller en række sider og klik på Angiv sider.
  Set pages
 • Slet ondsindede søgehjemmesider i et nyt Startsider vindue ved at klikke ”X” ved siden af dem.
 • Klik på ikonet med de 3 horisontale linjer på browserværktøjslinjen og vælg Indstillinger, og klik på Administrer søgemaskiner.
  Delete start pages
 • Fjern ondsindede søgehjemmesider i et nyt vindue med Søgemaskiner.
(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Startab.me virus, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Chrome menuen (3 horisontale linjer) og vælg Indstillinger.
 • Rul ned til bunden af siden og klik på Nulstil browserindstillinger.
  Resset settings
 • Klik på Nulstil i bekræftelsesboksen.
  Reset approve
Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Sådan fjernes Startab.me virus fra Firefox:

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla-vinduet og vælg ikonet ”Tilføjelser” (eller tast Ctrl+Shift+A på dit tastatur).
  Select add-on
 • Udvidelser og Tilføjelser listen igennem, og fjern alt, der har forbindelse med Startab.me virus og elementer, som du ikke kender. Hvis du ikke kender udvidelsen og den ikke er lavet af Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe, så har du nok ikke brug for den.

  Remove add-on
 • Hvis din startside er blevet ændret, så klik på Firefox menuen øverst i højre hjørne, vælg Indstillinger → Generelt. Indtast en foretrukken URL i startsidefeltet og klik Gendan som Standard.
  Restore default
(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Startab.me virus, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.
 • Klik på menuen øverst i højre hjørne af Mozilla Firefox vinduet. Klik på Hjælp.
  Help button
 • Vælg Fejlfinding Information i Hjælp menuen.
  Troubleshooting
 • Klik på Nulstil Firefox.
  Refresh firefox
 • Klik på Nulstil Firefox i bekræftelsesboksen. Mozilla Firefox vil lukke og ændre indstillingerne til standard.
  Refresh firefox approve
(Optioneel) voor oudere versie:
 • Tast “about:config” på URL linjen og tryk enter. Det vil åbne indstillingssiden
  Abou config
 • Skriv ”Keyword.url” i søgeboksen. Højreklik og nulstil det.
  Reset Keyword.url
 • Skriv ”browser.search.defaultengine” i søgeboksen. Højreklik og nulstil det.
 • Skriv ”browser.search.selectedengine” i søgeboksen. Højreklik og nulstil det.
 • Søg efter ”browser.newtab.url”. Højreklik og nulstil det. Det vil sikre, at søgesiden ikke starter ved hver ny fane.
 • Hvis indstillingerne nulstilles og scanningen med anti-malware programmer er ren: luk Firefox, åbn fil explorer og indtast %AppData% på adresselinjen. Indtast user.js i søgeboksen. Hvis denne fil findes, omdøb den og start Firefox igen. Du vil være nødt til at gentage de ovenstående punkter.
  Remove user.js
Hvis problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program, for at finde de ondsindede poster.

Sådan fjernes Startab.me virus virus fra Internet Explorer (ældre versioner):

  Top
 • Klik på pilen på højre side af søgeboksen.
 • Gør følgende: på IE8-9 vælg Administrer Søgeudbydere, på IE7 klik på Skift standardsøgninger.
 • Fjern Startab.me virus fra listen.
Sådan fjernes Startab.me virus fra IE11:
 • Klik på Indstillingsikonet (øverst til højre) )->Administrer Tilføjelser.
  Add-on
 • Gå igennem Værktøjslinjer og udvidelser. Fjern alt, der har forbindelse med Startab.me virus samt elementer, du ikke kender, som ikke er lavet af Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
  Disable add-ons
 • Vælg Søgeudbydere.
  Set search engine
 • Hvis ingen af disse søgeudbydere er til rådighed, følg ”Find flere søgeudbydere” nederst på skærmen og installér Google.
  Find search engines
 • Luk Indstillinger.
 • Hvis din startside er blevet ændret, så klik på Tandhjulsikonet øverst i højre hjørne, for at åbne menuen for Internet Explorer, vælg Internet Indstillinger og vælg Generelt fanen. Indtast en foretrukken URL i startsidefeltet og klik Anvend.
  Restore home page
(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Startab.me virus, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.
 • Klik på Tandhjulsikonet → Internet Indstillinger.
  Internet options
 • Vælg fanen Avanceret og klik på Nulstil.
  Reset settings
 • Vælg afkrydsningsboksen ”Slet personlige indstillinger” og klik på Nulstil.
  Reset approve
 • Klik på Luk i bekræftelsesboksen, og luk derefter din browser.
  Reset
Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Sådan fjerner man Startab.me virus fra Microsoft Edge:

 
 • Åbn Microsoft Edge og klik på Mere (de tre prikker øverst til højre på skærmen), vælg derefter Indstillinger.
  Open settings
 • I vinduet Indstillinger klikker du på Vælg, hvad der skal ryddes.
  Choose clear
 • Vælg alt det, du gerne vil fjerne og klik på Ryd.
  Clear browsing data
 • Højreklik på Start og vælg Jobliste.
  Open task manager
 • I fanen Processer højreklikker du på Microsoft Edge og vælger Gå til detaljer.
  Go to details
 • I Detaljer kigger du efter poster kaldet Microsoft Edge – højreklik på hver af dem og vælg Afslut job for at sætte en stopper for de poster.
  End Edge task
Hvis den første metode ikke virker, kan du følge punkterne til den avancerede metode nedenfor. Sørg for, at du sikkerhedskopierer dine data, inden du fuldfører disse punkter. Si no puedes restablecer tu navegador a su configuración original y el problema persiste, deberás de escanear con un programa anti-malware.

  Top Sådan fjernes Startab.me virus fra Safari:

Fjern skadelige udvidelser

 • Klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Indstillinger.
  Open preferences
 • Vælg Udvidelser og afinstaller Startab.me virusog andre mistænkelige udvidelser.
  Extensions
 • Hvis din startside er blevet ændret, klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Indstillinger og vælg Søg fanen. Tast det foretrukne URL i startside feltet.
  Reset homepage

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Startab.me virus, så nulstil indstillingerne i din browser til dens standardindstillinger.

 • Klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Nulstil Safari…
  Choose reset
 • Vælg hvilke indstillinger, du gerne vil nulstille (normalt er de alle valgt på forhånd) og klik på Nulstil knappen.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

 

Startab.me virus skærmbilleder

 
     
 

Om forfatteren

 
november 29, 2016 07:46, november 29, 2016 07:46
 
   
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *